Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

Numerološki kalkulator – Navodila za uporabnike


KAKO MI LAHKO SLUŽI?

Numerološki kalkulator vam bo služil v razvedrilo – Branje osebnih števil ni le poučno, ampak je lahko tudi prav zabavno.

Lahko vam pomaga v osebnem razvoju in karieri – S poznavanjem osebnih števil lažje spoznamo in razvijamo svoje talente, pa tudi bolje razumemo in delamo na svojih slabostih.

Lahko vam služi kot pripomoček pri delu s strankami – Uporaba Numerološkega kalkulatorja je zelo enostavna in z njegovo pomočjo lahko hitro postanete numerolog.


KAJ POTREBUJEM?

Za delovanje Numerološkega kalkulatorja potrebujete troje:

1. Računalnik. Numerološki kalkulator je računalniški program, ki ga lahko namestite in uporabljate na namiznem ali prenosnem računalniku. Na mobitelih in tablicah Numerološki kalkulator ne deluje.

2. Windows. Numerološki kalkulator deluje vWindows okolju. Na računalnikih z operacijskim sistemom Mac ali Linux vam Numerološki kalkulator ne bo deloval.

3. Excel. Na računalniku morate imeti nameščen programExcel v namiznem programskem paketu Microsoft Office (različice 2003 ali novejše). Če imate samo Excel v oblaku (v okviru paketa Microsoft 365), Numerološki kalkulator ne bo deloval.


KATERE SO NJEGOVE PREDNOSTI?

Numerološki kalkulator je preprost, a zelo zmogljiv računalniški program, ki:

Izračuna vsa pomembna numerološka števila – Z njim lahko zase ali za druge izračunate 28 različnih numeroloških števil: 5 datumskih, 8 imenskih in 15 ciklusnih.

Ima štiri kalkulatorje v enem – Vsebuje štiri ločene kalkulatorje: za Datumska števila, Imenska števila, Ciklusna števila in Števila za napoved.

Vsebuje razlage osebnih števil – Spletne povezave v štirih kalkulatorjih vas popeljejo do podrobnih razlag osebnih števil za vas, vaše bližnje ali vaše stranke.

Vsebuje razlage numeroloških števil – Prek spletnih povezav podaja tudi poučna tehnična pojasnila o vseh numeroloških številih.

Zna tudi »slovensko« – Za izračunavanje imenskih števil uporablja najbolj izpopolnjeno različico kaldejsko-slovenskega numerološkega sistema. (Več o tem tukaj.)

Zna »napovedovati prihodnost« – Lahko vam izračuna splošno numerološko prognozo ter osebno numerološko napoved za tekoči dan, mesec in leto.

Shrani vaše numerološke izračune – Po želji si lahko shranite numerološke izračune za različne osebe v datoteke ali pa si jih natisnete.


KAKO GA NAMESTIM?

Namestitev – Numerološki kalkulator morate najprej namestiti na računalnik. Ko poženete namestitveni program, potrdite, da sprejemate pogoje licenčne pogodbe. V naslednjih korakih lahko predlagane nastavitve po želji prilagodite ali pa jih vse samo potrdite.

Poganjanje – Po namestitvi je Numerološki kalkulator pripravljen za uporabo. Poženete ga na primer tako, da kliknete na Windows gumb Iskanje (Search) in vtipkate »Numero«. Ko se pokaže napis »Numerološki kalkulator«, kliknite nanj in program se bo odprl.

Aktivacija – Ob prvi uporabi bo Numerološki kalkulator od vas zahteval, da vnesete aktivacijski ključ. Vnesite aktivacijski ključ, ki ste ga prejeli ob nakupu (niz 35-ih številk in črk) in program se bo odprl. Aktivacijski ključ morate vnesti samo pri prvi uporabi.

Preizkusna različica – Če ste namestili preizkusno različico Numerološkega kalkulatorja, vnesite aktivacijski ključ za preizkusno različico (naveden na strani Astronumero.org/numeroloski-kalkulator). Preizkusno različico lahko uporabljate sedem dni. Če po preizkušanju program kupite, vam ga ni treba še enkrat namestiti. Samo ponovno poženite preizkusno različico Numerološkega kalkulatorja in vnesite svoj novi aktivacijski ključ, ki ste ga prejeli ob nakupu. Program bo sedaj deloval brez vseh omejitev.


KAKO GA UPORABLJAM?

Preverite datum in uro – Za pravilne izračune v Numerološkem kalkulatorju morate imeti na računalniku pravilno nastavljene datum, uro in časovno cono. Na računalniškem zaslonu spodaj desno poglejte ikono za datum in čas. Če sta dan in ura pravilna, potem je vse v redu. Če nista, pa ju nastavite v Nastavitvah Windowsov.

Navigacija po programu – Ko se program odpre, se pokaže vstopna stran Numerološkega kalkulatorja z osnovnimi informacijami. Do štirih kalkulatorjev za numerološke izračune lahko dostopate na dva načina: 1) prek menija z gumbi zgoraj ali 2) prek zavihkov spodaj.

Uporaba štirih kalkulatorjev – Ko kliknete na nek gumb menija zgoraj ali na nek zavihek spodaj, se odpre kalkulator za to vrsto numeroloških števil. Pod samim kalkulatorjem pa najdete podrobna navodila za njegovo uporabo.

Shranjevanje numeroloških izračunov – Svoje numerološke izračune lahko shranite na dva načina. 1) Lahko si jih natisnete na papir (navodila za tiskanje poiščite v Pomoči za program Excel). 2) Lahko si jih tudi shranite na računalnik za poznejšo uporabo. Na primer: vnesite svoje rojstne podatke v vse štiri kalkulatorje. Ob izhodu iz programa potrdite, da želite shraniti spremembe, in izberite ime za shranjeno datoteko (npr. vaše ime in priimek). Ko naslednjič poženete Numerološki kalkulator, lahko izberete vašo shranjeno datoteko s klikom na gumb »Izberi shranjeno datoteko« ali pa na gumb »Izberi shranjeno datoteko na računalniku«.


ODPRAVLJANJE TEŽAV


Nameščanje in aktivacija

Ko si hočem v brskalniku prenesti namestitveno datoteko Numerološkega kalkulatorja, mi napiše, da je bila datoteka blokirana, ker lahko poškoduje mojo napravo. Kaj naj storim?

To se ponavadi zgodi v brskalniku Edge. Kliknite na meni 3 pike in na gumb »Obdrži« (po potrebi to storite dvakrat). Kliknite na »Pokaži več« in »Vseeno ohrani«. Lahko pa tudi uporabite drug brskalnik, ki nima takih varnostnih opozoril, kot sta npr. Chrome ali Firefox.

Ko poženem namestitveno datoteko, mi Windows javi, da je zaščitil moj računalnik – da je preprečil zagon neznane aplikacije, ki lahko ogrozi računalnik. Kaj naj storim?

To sporočilo brez skrbi zanemarite. Kliknite na »Več informacij«. Nato kliknite na gumb »Vseeno zaženi« in program se bo zagnal. Če še vedno ne morete zagnati Numerološkega kalkulatorja, pred njegovo namestitvijo izključite vaš antivirusni ali zaščitni program (po namestitvi ga lahko spet vključite).

Po aktivaciji Numerološkega kalkulatorja se mi program ne odpre. Ko po obvestilu o uspešni aktivaciji kliknem OK, se ne zgodi nič.

Program je samo skrit v ozadju. Če imate v Windowsih odprta še kakšna druga okna, jih minimizirajte ali zaprite. Ko se vam pokaže obvestilno okno Numerološkega kalkulatorja, kliknite OK in program se bo odprl.


Delovanje programa

Spletne povezave v Numerološkem kalkulatorju mi ne delujejo.

Najbrž nimate izbranega privzetega brskalnika v Windowsih. Izberite ga v Nastavitvah Windowsov.

Po nesreči sem izbrisal spletno povezavo »Razlaga«. Kaj naj storim?

Nič hudega, samo kliknite Razveljavi (Undo). Ali pa samo zapustite in ponovno poženite program – spletne povezave bodo spet kakor prej.

Ko hočem shraniti datoteko, mi javi napako »Ne morem registrirati zaupanja vredne mape.«

Zanemarite to napako in kliknite OK.


Še vedno imate neko težavo, ki je ne morete odpraviti?

Pišite na andrej.kikelj@astronumero.org. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije