Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Naš spletni naslov je: https://www.astronumero.org.

Komentarji

Ko obiskovalci na spletnem mestu pustijo komentarje, zbiramo podatke, ki so prikazani v obrazcu za komentarje, ter obiskovalčev naslov IP za lažje odkrivanje neželene pošte.

Anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), se lahko posreduje storitvi Gravatar, da se ugotovi, ali jo uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Slike

Če na spletno mesto nalagate slike, se izogibajte nalaganju slik z vgrajenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta namreč lahko s slik na spletnem mestu prenesejo in pridobijo vse podatke o lokaciji.

Piškotki

Če na našem spletnem mestu pustite komentar, se lahko strinjate s shranjevanjem vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotkih. Ti so namenjeni, da vam ob ponovnem komentiranju ni treba ponovno vnašati svojih podatkov. Ti piškotki trajajo eno leto.

Ko obiščete našo prijavno stran, namestimo začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se izbriše, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, namestimo tudi več piškotkov, ki shranijo vaše prijavne podatke in izbiro prikaza zaslona. Prijavni piškotki trajajo dva dni, piškotki za izbiro zaslona pa eno leto. Če izberete možnost " Zapomni si me", bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz računa, se prijavni piškotki izbrišejo.

Če uredite ali objavite članek, se v vašem brskalniku shrani dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in zgolj označuje ID članka, ki ste ga pravkar uredili. Ta piškotek poteče po enem dnevu.

Vstavljena vsebina iz drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina iz drugih spletnih mest deluje popolnoma enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaše interakcije z vdelano vsebino, če imate njihov račun in ste prijavljeni na njihovo spletno mesto.

Deljenje vaših podatkov

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš naslov IP vključen v e-poštno sporočilo o ponastavitvi.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če napišete komentar, se komentar in njegovi metapodatki shranijo za nedoločen čas. Tako lahko samodejno prepoznamo in odobrimo morebitne nadaljnje komentarje, namesto da bi jih zadržali v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se morda registrirajo na našem spletnem mestu, hranimo tudi osebne podatke, ki jih navedejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko svoje osebne podatke kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo (le svojega uporabniškega imena ne morejo spremeniti). Te podatke lahko vidijo in urejajo tudi skrbniki spletnega mesta.

Kakšne pravice imate glede svojih podatkov

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Zahtevate lahko tudi izbris vseh osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti za upravne, pravne ali varnostne namene.

Pošiljanje vaših podatkov

Komentarje obiskovalcev lahko preverimo s samodejno storitvijo za odkrivanje neželene pošte.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije