Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

B4 - Rojstni mesec - kako mladost vpliva na zrelo dobo


Rojstni mesec


Rojstni mesec je število v numerologiji, ki kaže, kako naša zgodnejša leta, ko se še oblikujemo, vplivajo na naše življenje v zrelosti.1 – Januar

Če ste rojeni v januarju, bo v vaših zgodnjih letih v ospredju število 1. Po naravi ste bolj neodvisni in imate svoje mnenje ne glede na druge. Veliko časa preživite sami, zato lahko razmišljate z analitično introspekcijo. Ste rojen vodja in narekujete tempo drugim. Da bi ohranili složnost, ne sprejemajte odločitev, ki vplivajo na druge, ne da bi se prej posvetovali z njimi. Imate ustvarjalno žilico in radi delate v okolju, kjer imate samostojnost in lahko vplivate na okolico.

2 – Februar

Če ste rojeni v februarju, ste pod vplivom števila 2, kar pomeni, da vam intuicija pomaga prebroditi obdobja negotovosti. Ženske imajo pomembno vlogo v vaših zgodnjih letih, ko sodelujejo pri odločitvi o vašem izobraževanju ter so tako vpletene pri poklicu, za katerega se odločite kot odrasla oseba. Za vas so pomembni osebni odnosi pri razvijanju tesnih zvez, ki jih boste negovali skozi leta. Ste zelo občutljivi in vas zlahka ranijo v naglici izrečene netaktične besede.

3 – Marec

Če ste rojeni v marcu, bo v vašem življenju pomembno število 3. Drži se vas sreča, saj se prav lahko znajdete ob pravem času na pravem mestu, da izkoristite enkratno življenjsko priložnost. Znate upravljati z denarjem, tako da imate precej višji življenjski standard od drugih ljudi s podobnimi dohodki. S svojo vedro naravo privlačite prijatelje in znance, tako da imate aktivno družabno življenje. Lahko pa imate obdobja depresije, ki utegnejo zahtevati strokovno pomoč, da se vaša mračna razpoloženja ne bi razvila v kaj bolj resnega.

4 – April

Če ste rojeni v aprilu, bo v vaših zgodnjih letih na vas imelo močan vpliv število 4 in boste razvijali samoobvladovanje kot mehanizem za dosego svojih želja. S svojim osebnim magnetizmom privlačite druge ljudi, tako da ne boste sami, saj vam urnik izpolnjuje velik krog vaših prijateljev in znancev. Ste rojen voditelj, ki lahko prevzame vodstvo v vsaki situaciji, a občasno se morate vprašati, ali to počnete za dobro vseh ali le za svoje lastne interese. Morda občutja jeze raje usmerite na sebe, ker ne želite prizadeti drugih, zaradi česar lahko postanete depresivni, se vdajate odvisnostim ali podležete kakšni psihosomatski bolezni.

5 – Maj

Če ste rojeni v maju, ima v vašem življenju pomembno vlogo število 5. Verjetno ste zelo komunikativni; morda ste zgovorni, ali pa veliko berete in pišete. Spoštujete avtoritete, zato se drugi lahko zanesejo na vas. Verjamete v svetost zakonske zveze, zato želite resna razmerja učvrstiti z ustreznim obredom. Svoj prosti čas radi preživljate v užitkih in se radi družite s prijatelji in družino.

6 – Junij

Če ste rojeni v juniju, je za vas pomembno število 6; najbrž ste ljubeznivi in privlačite različne ljudi. Hrepenite po ljubezni s sorodno dušo, o kakršni od nekdaj pojejo pesniki, vendar se vam utegne takšna zveza izmikati, saj je možno, da razmerje zakomplicira tretja oseba. Morda sami nimate zadržkov glede lastnih pogledovanj v drugo smer, hitro pa postanete ljubosumni na svoje tekmece. In čeprav ste sicer obzirna oseba, ste včasih pripravljeni tudi širiti govorice, če menite, da je to dobro za vašo kariero ali da boste s tem otežili položaj svojim nasprotnikom.

7 – Julij

Če ste rojeni julija, je za vaš značaj pomembno število 7. S svojo pristno iskrenostjo privlačite druge ljudi, ker čutijo, da jih nekdo posluša. Ker imate železno voljo, lahko uporabite svojo odločnost za doseganje ciljev. Dom vam je na prvem mestu in močno si boste prizadevali, da družina ostane cela. Na splošno ste obzirni do drugih, a kadar niste razpoloženi, lahko reagirate zelo zajedljivo.

8 – Avgust

Če ste rojeni avgusta, boste močno povezani s številko 8. Ste odgovorna oseba, ki izpelje projekte do konca, zato se drugi lahko zanesejo na vas pri organiziranju srečanj in izletov. Ste ljubeča oseba, ki si želi deliti življenje z izpolnjujočimi prijateljstvi in partnerstvi ter z otroki in živalmi. Ker zmorete ohraniti svojo naravnanost tudi v težkih razmerah, lahko postanete žrtev s stresom povezanih zdravstvenih težav kot psihosomatskih odzivov, ki jih poskušate ohranjati pod nadzorom.

9 – September

Če ste rojeni septembra, število 9 pomembno oblikuje vaš značaj. Lahko se vam življenje iznenada spremeni, zato je pametno, da hranite denar; tako boste lažje prebrodili težke čase, ki vas občasno obiščejo. Vedno morate nekaj delati, bodisi ker morate ali pa ker to sami želite. Obveznosti vam pomagajo, da vam dan veliko hitreje mine. Čeprav ste zelo inteligentni, poskušate prikriti svoje prave sposobnosti, ker vam prirojeni občutek skromnosti veleva, da je ponašanje z njimi neprimerno.

10 – Oktober

Če ste rojeni oktobra, bo v vašem življenju pomembno število 10, ki je višja vibracija števila 1. Drži se vas sreča, ker se znate znajti ob pravem času na pravem mestu, da lahko izkoristite dani trenutek. Ko se za nekaj odločite, se lahko docela osredotočite v to, tako da se lahko občasno znajdete v boju za prevlado z ljudmi, katerih cilji niso v skladu z vašimi. Poleg vaše prijetne narave, zaradi katere ste privlačni za druge, imate tudi svojo temno plat, ki jo razkrijete le svojim najbližjim prijateljem.

11 – November

Če ste rojeni novembra, bo za vas pomembno število 11, ki je višja vibracija števila 2. Ste zelo intuitivni; če se ne zavedate svoje senzibilnosti, se vam lahko zgodi, da se »navzamete« čustev drugih ljudi. Družinske vezi so za vas zelo pomembne. Čutite se odgovorne za svoje brate in sestre ali starše, ki so v težavah; pomagate jim, četudi je to vzrok nesloge v vaših lastnih osebnih odnosih. Kljub svoji vedri naravi lahko občasno padete v globoko depresijo, ki pa je nikakor ne želite pokazati pred drugimi.

12 – December

Če ste rojeni decembra, ste povezani s številom 12, ki je višja vibracija števila 3. Imate prirojen filozofski pogled na svet, ki vam pomaga ohraniti stabilnost tudi v najbolj težavnih okoliščinah. Imate srečo z denarjem in lahko zaslužite z delom, vlaganjem ali dedovanjem. Imate širok krog znancev, ki vam omogočajo aktivno družabno življenje, če si to želite. Ste dokaj ambiciozni in se povzpnete po lestvici napredovanja, kjerkoli ste zaposleni. Do drugih ste razumevajoči in jim radi daste dober nasvet, a občasno vas utegne prevladati melanholija, zaradi katere postanete precej cinični.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije