Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

C5 - Število duše ali motivacijsko število


Motivacijsko število


Motivacijsko število ali Število duše v numerologiji kaže našo resnično motivacijo, ki močno vpliva na naše življenjske izbire.1

Vaše Motivacijsko število je 1, kar pomeni, da ste v svojem bistvu vodja in se najbolje počutite, kadar so vam drugi podrejeni. Imate več zamisli kot časa, da jih uresničite, zato ste lahko zelo nepotrpežljivi. Najbolje se ujamete z ljudmi, ki vas občudujejo in vam pustijo, da jih obvladujete. Vaša močna potreba po vodstvu in neodvisnosti za vsako ceno vam omogoča, da v življenju dosežete veliko, a je možno, da ste zaradi tega do neke mere osamljeni. Toda vaša močna volja mora prevladati.

2

Vaše Motivacijsko število je 2, kar pomeni, da imate veliko željo po ljubezni in razumevanju. Najbolj vam odgovarja, če lahko v zakonski zvezi ali partnerstvu sledite zamislim oziroma navodilom drugih. Zelo ste motivirani za sodelovanje in uživate v deljenju z drugimi. Vaše življenje temelji na skladnem in mirnem bivanju; želite si lagodno življenje, v katerem materialni vidiki niso tako pomembni kot človeški in družabni. V neposrednih soočenjih se raje vdaste, tudi takrat, ko bi se morali potegniti zase ali za druge. Poskušajte razviti samozaupanje in pripravljenost, da se postavite za pravico.

3

Vaše Motivacijsko število je 3, kar pomeni, da ste rojeni za zabavanje drugih in ste vedno obkroženi s prijatelji in občudovalci. Lepota in blišč sta nujna sestavna dela vašega bivanja. Potrebujete občutek, da ste v središču dogajanja in da je vaše življenje v vrtincu razburljivih dogodkov. Ste spogledljivi in imate radi, da drugi občudujejo vaš šarm in duhovitost, vendar bodite pazljivi, da se ne ujamete v past nečimrnosti in samovšečnosti. Za vaše dobro počutje je nujno, da veliko komunicirate in se izražate navzven. Živite na čustveni gugalnici, vendar nikoli niste dolgo pobiti.

Najbrž imate talent za kakšno od verbalnih umetnosti – pisanje, igro, petje ali poezijo. Če je vaša ustvarjalnost blokirana ali potlačena, radi sanjarite in fantazirate. Nagnjeni ste k temu, da razsipate energijo v mnoge smeri, ne dokončate začetih projektov in zato v ničemer zares ne uspete. Z večjo disciplino lahko v polnosti izkoristite svoje darove ter živite zelo polno in uspešno življenje.

4

Vaše Motivacijsko število je 4, kar pomeni, da potrebujete urejeno življenje, ki poteka po točno določenih pravilih. Osnovno merilo v vašem življenju je praktičnost. Vse, kar počnete, mora imeti določen namen in se mora izplačati. Ste poštena, odkritosrčna oseba, ki ne prenese pretvarjanja. Lahko bi rekli, da ste iz stare šole, ki da veliko na lojalnost, zanesljivost in poštenje. Cenite dom in službo ter ste ponosni na svoje delo. Pazite, da ne postanete deloholik. Ste dober roditelj, vendar v družini ne pretiravajte z disciplino in redom, da otroci in zakonec ne bi imeli občutka, da so pod pritiskom in se ne morejo izraziti. Prilagodljivost je ključ do skladnosti in ravnovesja v vašem življenju.

5

Vaše Motivacijsko število je 5, kar pomeni, da imate željo po osebni svobodi in možnosti delati nove stvari. Statične rutine in situacije vas dolgočasijo, najbolj pa uživate v potovanjih, ki vas stimulirajo z vedno novimi pokrajinami in situacijami. V življenju skačete z glavo naprej in ga raje doživljate na fizični kot na intelektualni ravni. Ste pustolovska in čutna oseba, željna zunanjih spodbud. Možno je, da vas močno privlači spolnost, hrana, alkohol ali droge. Vaša šibka točka je tudi odgovornost; prizadevajte si, da dokončate začete naloge. Čeprav strastno ljubite, se bojite zavezati in radi ostajate na varni čustveni površini. Če želite doživeti globljo ljubezen, bi se morali tej varnosti odpovedati.

6

Vaše Motivacijsko število je 6, kar pomeni, da želite ustvariti harmonijo povsod v vašem svetu. Naravnani ste na urejen dom in toplo, domačno vzdušje. Vaša najgloblja želja je, da ljubite in ste ljubljeni. Zelo si prizadevate pomagati drugim, ki najdejo oporo v vaši moči in vodstvu. Pazite le, da se ne vmešavate v osebne zadeve in da s svojo ljubeznijo ne dušite drugih, zlasti otrok. Imate jasno opredeljena načela in se aktivno udejstvujete za izboljšanje sveta. Imate tudi umetniški dar; ležita vam delo z barvami in oblikovanje. Na vse se odzivate osebno, kar je po eni strani prednost, vendar pazite, da vam čustva ne zameglijo razsoje.

7

Vaše Motivacijsko število je 7, kar pomeni, da želite živeti v mirnem in tihem svetu, kjer imate dovolj časa za meditacijo in študij. Lahko da ste bolj samotarski in imate veliko potrebo po zasebnosti. Navzven ne kažete čustev, a ste v resnici zelo senzibilni in čuteči. Cenite kakovost in ste nagnjeni k perfekcionizmu, k življenju pa pristopate intelektualno in analitično. Niste podjetni in raje pustite, da priložnosti same pridejo k vam. Vaš izziv je, da se naučite zaupati. V ta namen je zelo koristno, da podelite srce z nekom drugim, pri čemer se vam ni treba odpovedati vaši neodvisnosti in potrebi po zasebnosti. To je za vas pogumen korak, a vam bo prinesel veliko osebno rast in zadovoljstvo. Ste idealistični in veliko pričakujete od sebe. Svojo resno naravo se naučite uravnovešati z rednimi odmerki zabave.

8

Vaše Motivacijsko število je 8, kar pomeni, da radi tekmujete, imate poslovno žilico in se počutite doma v svetu biznisa. Vaš temeljni motiv je materialna nagrada. V denarnih zadevah ste odgovorni in pošteni. Imate dobre organizacijske sposobnosti in ste ponosni na svojo točnost. Ste učinkoviti in ciljno usmerjeni, radi kontrolirate ter obžalujete, kadar reagirate čustveno. Ste zelo močni in odporni, tako fizično kot umsko. Za vas je zelo pomembno, da ste zaposleni v projektu, ki za vas predstavlja izziv in obeta poplačilo. Če niste zaposleni z nalogo, ki je vredna truda, lahko postanete globoko potrti in depresivni. V svojem nezadovoljstvu lahko padete iz ravnovesja in postanete sebični, okrutni ali samodestruktivni. Vaša življenjska naloga je, da se naučite uporabljati moč na omikane in vzvišene načine.

9

Vaše Motivacijsko število je 9, kar pomeni, da imate veliko žejo po vedenju in da znanje radi delite z drugimi. Posvečeni ste univerzalnim načelom in nikoli ne nehate proučevati življenja in se poglabljati v njegovo razumevanje. Imate humanitarne ideale in si iskreno želite izboljšati življenje ljudi. Reagirate čustveno in romantično in ste enako zaljubljeni v sámo idejo ljubezni kot v ljubljeno osebo. Kadar je potrebna pomoč, ste zmožni velike požrtvovalnosti. Na tihem sanjate, da bi zapustili velik vtis na svet. Drugim se zato utegnete zdeti sebični, toda vaša skrb za druge je pristna. Ker trdo delate, da bi uresničili visoke ideale, utegnete pomisliti, da ste boljši od drugih. Če se ujamete v to past, vas domišljavost odreže od tistega, kar vam največ pomeni: od soljudi.

11/2

Vaše Motivacijsko število je vladajoče število 11, kar nakazuje, da lahko razvijete ustvarjalni genij. Lahko da ste vizionar z velikimi ideali, ki vidi onkraj običajnih obzorij. Morda sanjate o boljšem svetu, a se težko prilagodite stvarnosti sveta, v katerem živite. Za materializiranje vaših idej je potrebno, da razvijete praktično stran svoje narave. To je lažje ob močnem, realističnem partnerju, ki razume izjemnost vašega duha in vam lahko pomaga uresničiti vaše cilje.

Vibracija vladajočega števila 11 je preveč visoka in močna, da bi jo ves čas uporabljali; v praksi boste videli, da vas v vsakodnevnem življenju motivira vibracija števila 2. Na ravni števila 2 imate veliko željo po ljubezni in razumevanju. Najbolj vam odgovarja, če lahko v zakonski zvezi in drugih vrstah partnerstva sledite zamislim ali navodilom drugih. Zelo ste motivirani za sodelovanje in uživate v deljenju z drugimi. Vaše življenje temelji na skladnem in mirnem bivanju, ki je lagodno, vendar so v njem materialni vidiki šele na drugem mestu, za človeškimi in družbenimi vrednotami.

22/4

Vaše Motivacijsko število je vladajoče število 22, torej imate sposobnost, da si zamislite boljši svet, pa tudi zasnujete praktične načine za uresničenje vaših idej. V vsaki situaciji želite biti med vodilnimi, duhovni vodja in strateg, ki zna povezati vizionarsko misel s konkretnim delovanjem. Želite priti do moči in vpliva v velikem, celo globalnem obsegu, ter upravljati z ljudmi in materialnimi viri za daljnosežne učinke. Lahko postanete izjemna oseba izrednih moči, ki lahko močno vpliva na prihodnost. Ko enkrat začnete uporabljati svoje darove, je vaš izziv, da ob vaših pomembnih dosežkih ostanete skromni.

Toda veličina vibracije števila 22 zahteva posebne okoliščine in energije. V praksi boste videli, da vas v vsakodnevnem življenju motivira vibracija števila 4. V običajnih okoliščinah imate radi urejeno življenje, ki poteka po točno določenih pravilih. Osnovno merilo v vašem življenju je praktičnost. Vse, kar počnete, mora imeti določen namen in se mora izplačati. Cenite svoj dom in ste ponosni na svoje delo. Ste poštena, odkritosrčna oseba, ki ne prenese pretvarjanja. Veliko daste na lojalnost, zanesljivost in poštenje; pazite le, da ne postanete preveč ozkosrčni.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije