Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

D9 - Univerzalni mesec - splošni trendi v danem mesecu


Univerzalni mesec


Univerzalni mesec je numerološko število, ki predstavlja splošno planetno "vibracijo", ki jo v posameznem mesecu čutimo vsi.

Njegova energija postavi okvir za svetovno dogajanje in trende skozi dani mesec.1

Mesec ena je odličen čas za začetek novega cikla. Neodvisnost in vodenje vam prineseta poplačilo in uspeh. To je tudi odličen čas za kupovanje in prodajo; za publiciteto, za nova prijateljstva ali razmerja in za začetek ustvarjalnih projektov. Mesec ena vas bo oživil, da se boste počutili pomembne in posebne.

2

Tema tega meseca je sodelovanje z drugimi. Najbrž ne boste začeli novih projektov, temveč se boste raje združili z drugimi, da skupaj dokončate tekoče delo. Ukvarjali se boste z odnosi - s kočljivimi zadevami ali z občutljivimi problemi v odnosih. Lahko se tudi znajdete v vlogi povezovalca ali pomirjevalca med dvema stranema.

3

Želeli si boste družbe, popularnosti in lepih stvari. Prevevajo vas topli občutki in optimizem. Pazite, da sedaj preveč ne zapravljate. Če se ne brzdate, lahko hitro zafračkate ves svoj denar.

4

Število štiri prinaša delo, delo in še enkrat delo. Lahko da trdo delate za svoje cilje, a se počutite zvezane, ker vam vaša prizadevanja ne dajejo veliko zadovoljstva. Morda vas skrbi zaradi denarja, čeprav ga imate dovolj. Sedaj gradite temelje za prihodnost, zato uporabite svoje najboljše zamisli - rezultat vas utegne presenetiti.

5

V mesecu števila pet lahko pričakujete velike spremembe in prilagoditve. A bodite pripravljeni na to, da
bodo mnoga le začasna. V službi utegnete biti bolje poplačani kot ponavadi. Kar
najbolje izkoristite svoje priložnosti in spremembe, ki jih prinaša ta mesec.

6

Hoteli boste vse spraviti v popoln red. To je lahko zelo dober mesec, če svoj perfekcionizem uravnotežite z nesebičnostjo in voljno sprejmete svoje odgovornosti. V umetniških projektih ali osebnih zadevah bodite realistični; vedite, da nekaterih ni mogoče takoj razrešiti, ker zahtevajo daljši čas.

7

Število sedem je število učenja in poučevanja. Pred vsako odločitvijo stvar raziščite in se prepričajte, da imate vse informacije. Lahko da vas privlačijo metafizične teme. Morda imate občutek, da ne poznate odgovorov in ne veste, komu bi zaupali. Vendar pa bo vaš trud poplačan, če zadevo raziščete in ne sprejmete stvari kar na pamet.

8

Osem je število moči. Želite biti glavni, se ukvarjati s poslom in biti uspešni. Če ta mesec trdo delate, se boste na dolgi rok bolje počutili. Ne ubirajte bližnjic in na koncu boste nagrajeni. Svoj uspeh in blaginjo delite z drugimi; več ko imate, več lahko podelite in več boste prejeli.

9

To je optimistično obdobje, ko lahko dokončate stare projekte in uredite stvari. Zdaj je tudi čas za pomaganje drugim in svetu z vašimi idejami in ideali. Vsem bi radi pomagali, da izrazijo tisto najboljše v sebi. Lahko da vas privlačijo ljudje iz vaše preteklosti, ali pa ezoterične teme.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije