Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

O nas

Dragi prijatelji numerologije!

Spletno stran Praktična numerologija smo ustvarili, da imate lahko od nje resnično korist – če vam je numerologija le v zabavo, če vam je hobi, pa tudi, če vam je vir zaslužka.

O meni

Mistika, ezoterika, duhovnost … vse to me je zanimalo že od nekdaj. V mladosti sem se pridružil duhovnemu gibanju, kjer sem prakticiral bhakti jogo in mantra meditacijo. Po tem sem postal družinski človek, a me zanimanje za nadčutno ni zapustilo. Moja vodnarska/uranovska žilica me sedaj žene, da združim duhovnost s sodobnimi načini, kot so računalniki in internet. Kot poklicni prevajalec sem prevedel nekaj numeroloških in astroloških knjig ter jih priredil za računalniške programe. Pa tudi sam sem izdelal izviren numerološki program.

Sčasoma je dozorela tudi zamisel o internetni strani, in na dan 10. 2. 2010 je ugledala luč sveta spletna stran Astronumero.org.

Dvojke, trojke in šestica

Vidite same enke in dvojke v »rojstnem datumu« naše spletne strani? V numerologiji enke pomenijo originalnost in progresivnost. Dvojke pomenijo podporo in sodelovanje. Seštevek celega datuma pa je šest – število, ki rado brez povračila služi drugim.

Vse te energije res vsebuje spletna stran Astronumero.org – da vam na originalen način priskrbi vse potrebne informacije o numerologiji, ki vam dejansko lahko koristijo in pomagajo. In so vam hkrati tudi v razvedrilo in zabavo – to pa je energija števila tri, ki je število mojega rojstnega datuma in tudi rojstnega imena.

Sam nisem numerolog, sem pa ljubitelj numerologije. In me veseli, če lahko podelim to mogočno znanje z drugimi ljubitelji numerologije, kot ste vi.

Želim vam veliko užitka in notranjih spoznanj na vaši vznemirljivi poti s števili!

Andrej Kikelj

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije