Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

D3 - Življenjski izzivi – lekcije v treh obdobjih življenja


Življenjski izzivi


Trije Življenjski izzivi so numerološka števila, ki opisujejo naše glavne življenjske lekcije.ŠTEVILO PRVEGA MANJŠEGA ŽIVLJENJSKEGA IZZIVA


0

Ničla kot število Življenjskega izziva ne predstavlja posebnega izziva, vendar to ne pomeni, da lahko počivate na lovorikah, temveč da lahko izbirate, na čem boste delali. V mladosti vas najbrž mika lagodno življenje brez truda, toda če se odločite, da boste raje delali na sebi, lahko dosežete resnično veličino. Morda boste potrebovali nekaj vaje v delanju odločitev ter ravnanju v skladu z njimi. Toda na splošno ste dovolj duhovno razviti, da se zavedate svojih slabosti in jih zmorete premagati eno po eno. Za vas je največji izziv postati oseba, kakršna veste, da bi lahko bili, vendar je to v vaši moči.

1

Prvi Manjši Izziv se običajno pojavi zgodaj v življenju. Njegovo število je 1, kar ponavadi pomeni, da se morate boriti zoper občutek, da vas tlačijo ljudje z močnejšo voljo. Da bi premagali ta izziv, se morate naučiti uveljaviti svojo neodvisnost in odkriti svojo lastno individualnost ter hkrati spoštovati pravice drugih. Pomembno je, da ne poskušate vedno ugajati drugim; dostojanstveno uveljavite svojo pravico, da zadovoljite svoje lastne potrebe in sami odločate o svojem življenju. Ko boste starejši, boste potem lahko tudi vi drugim pustili njihove pravice.

2

Prvi Manjši Izziv se običajno pojavi zgodaj v življenju. Njegovo število je 2, kar pomeni, da ste najbrž zelo sramežljivi, pretirano tankočutni in prehitro prizadeti. Vaš izziv je, da ohranite svojo izredno senzibilnost za občutke in vibracije, ne da bi se pri tem čutili osebno prizadete ali ogrožene. Kadar so drugi brezsrčni, vedite, da je temu vzrok njihova lastna nesreča in da to v resnici nima nič skupnega z vami. Sodelovanje z drugimi je lahko glavna tema v vašem življenju; dodatni izziv tega števila je, da se naučite delati z drugimi, tako da se niti ne opirate nanje niti jih ne poskušate nadvladovati.

3

Prvi Manjši Izziv se običajno pojavi zgodaj v življenju. Njegovo število je 3, kar pomeni, da se boste počutili ovirane, dokler ne premagate preprek do svobodnega izražanja vaših naravnih talentov. Morda boste morali premagati sramežljivost in se naučiti jasnega samoizražanja. Ko se naučite biti bolj sproščeni z ljudmi, lahko pokažete neobičajno zmožnost za izražanje v pogovoru ter sposobnost, da v družabne situacije vnesete življenje in zabavnost. Izkoristite vsako priložnost, da izrazite svoj ustvarjalni potencial, jemljite učne ure, kadar morete, ter pustite, da vaše uživanje v tem, kar delate, poruši vse bariere pred vašo spontanostjo.

4

Prvi Manjši Izziv se običajno pojavi zgodaj v življenju. Njegovo število je 4, kar pomeni, da se boste morali naučiti učinkovitega dela, preden lahko naredite kaj več v življenju. Lekcija tega števila v mladosti je, da se osredotočite in resno oprimete dela. Pozneje pa je lekcija pogosto v tem, da ne postanete deloholik in ne dopustite, da delo povsem prevlada v vašem življenju. V vsakem primeru pa je izziv v tem, da postavite delo na pravo mesto ter se naučite ustvariti ravnovesje med delom in igro.

5

Prvi Manjši Izziv se običajno pojavi zgodaj v življenju. Njegovo število je 5, kar pomeni, da se morate naučiti pravilne uporabe svobode. V mladosti je vaš glavni izziv najbrž v tem, da premagate slo po vznemirljivem in nevarnem ter se naučite podjetnosti in smelosti, ne da bi pri tem sebe in druge spravljali v nevarnost. Če ste nemirni in neukročeni, se umirite in disciplinirajte. Po drugi strani pa vam življenje lahko prinese velike spremembe in ločenost; v tem primeru sprostite svoj krčeviti prijem in se vdano prepustite valovom življenja. Če vam to uspe, lahko s to redko sposobnostjo širite vitalno energijo, ki bo bogatila svet okoli vas.

6

Prvi Manjši Izziv se običajno pojavi zgodaj v življenju. Njegovo število je 6, kar ponavadi pomeni, da se morate naučiti na svoja ramena sprejeti odgovornosti, ki presegajo vaša leta. Pri tem lahko postanete okoreli, netolerantni in moralistični. Vaš izziv je, da se naučite služiti drugim, tako da jih sprejemate take kot so, da ne služite le njihovim materialnim potrebam, temveč spoštujete tudi njihovo potrebo po individualnosti in pustite, da delujejo na svoj način. Ko premagate ta izziv, podarite svobodo tudi sebi.

7

Prvi Manjši Izziv se običajno pojavi zgodaj v življenju. Njegovo število je 7, kar pomeni, da se najbrž počutite zelo osamljene in odrezane od vrstnikov. Lahko da imate v svojo notranjost usmerjene toliko energije, da je nič ne ostane za vaše zavestno življenje, tako da ste lahko precej depresivni. Da bi bili bolj sproščeni in ozemljeni, se morate naučiti usmerjati svojo energijo navzven ter pred drugimi izražati svoja čustva in misli. Z dobro izobrazbo lahko razvijete svoje analitične sposobnosti in koristno uporabite vibracijo števila 7. Ko premagate rezerviranost in se počutite bolj doma v zunanjem svetu, boste ugotovili, da lahko z vašim globokim razmišljanjem in bogatim notranjim življenjem svetu daste veliko.

8

Prvi Manjši Izziv se običajno pojavi zgodaj v življenju. Njegovo število je 8, kar pomeni, da ste najbrž odraščali ob zmotni predstavi, da je človek vreden toliko, kolikor ima denarja in vpliva. V tem primeru vam utegnejo vaši vrstniki zadati boleče lekcije o tem, kaj je v življenju resnično pomembno. Po drugi strani pa lahko prezirate druge zgolj zato, ker so bogati ali vplivni. V obeh primerih je vaš izziv v tem, da se naučite postaviti denar in vplivnost na pravo mesto v celotni shemi stvari. Vaša lekcija je, da uvidite, kdaj je dovolj, in da zunanjega razkošja ne enačite s pravo vrednostjo človeka.ŠTEVILO DRUGEGA MANJŠEGA ŽIVLJENJSKEGA IZZIVA


0

Drugi Manjši Življenjski izziv je povezan s tistimi vidiki vašega značaja, na katerih naj bi delali v vašem Drugem Življenjskem ciklu, med približno petintridesetim in dvainšestdesetim letom. Ničla kot število Življenjskega Izziva ne predstavlja posebnega izziva. To pomeni bodisi da je vaše življenje lagodno, ker na vaši poti ni večjih ovir, ali pa je težko, ker se vam na pot postavlja toliko ovir, da ne veste, s katero bi se prej spoprijeli. V slednjem primeru je najbolje, da poljubno izberete eno težavo in delate na njej, dokler je ne premagate. Vaš karmični račun je bodisi poln ali pa prazen, ker ste stara duša. Dovolj ste razviti, da se zavedate svojih slabosti in jih obravnavate eno po eno. Za vas je največji izziv postati oseba, kakršna veste, da bi lahko bili, vendar je to v vaši moči.

1

Število vašega Drugega Manjšega Izziva je 1, kar pomeni, da boste najbrž morali sami opraviti večino vašega dela v sredini življenja, v vašem Drugem Življenjskem ciklu med približno petintridesetim in dvainšestdesetim letom. V tem času bi morali delati na tem, da razvijete moč svoje volje in se uveljavite kot posameznik. Sedaj naj bi premagali odvisnost in se postavili na lastne noge, namesto da mislite, da morate za svoje preživetje zadovoljevati druge. Zadajte si nek cilj; med delovanjem za njegovo uresničitev boste prepoznali lastne sposobnosti. Takrat si boste tudi pridobili spoštovanje drugih in razvili samospoštovanje.

2

Drugi Manjši Življenjski izziv je povezan s tistimi vidiki vašega značaja, na katerih naj bi delali v vašem Drugem Življenjskem ciklu, med približno petintridesetim in dvainšestdesetim letom. Število tega vašega Izziva je 2, kar pomeni, da je vaša naloga razviti samozaupanje in okrepiti svoj varovalni plašč, da bi lahko v odnosih z drugimi ohranili notranje ravnovesje. Zaradi vaše velike senzibilnosti, ki naj bi vas z drugimi zbližala, se ob grobih ali zelo močnih vibracijah ponavadi umaknete. Vaš izziv je, da ohranite dovzetnost za občutke drugih, ne da bi pri tem izgubili lastno identiteto ali jih čutili preveč osebno. Morda boste morali nekaj časa živeti sami, da bi odkrili svojo pravo identiteto. Potem boste lahko vstopili v odnos kot resnično enakovreden partner ter doživeli bližino, o kateri prej niste mogli niti sanjati.

3

Drugi Manjši Življenjski izziv je povezan s tistimi vidiki vašega značaja, na katerih naj bi delali v vašem Drugem Življenjskem ciklu, med približno petintridesetim in dvainšestdesetim letom. Število tega vašega Izziva je 3, kar pomeni, da je vaša naloga kanalizirati lastne energije, da resnično izrazite sami sebe. Pomembno je, da se naučite osredotočiti svojo pozornost ter da ne zapravljate časa in energije. Lahko da morate premagati nagnjenje h klepetavosti, ali pa morate priti iz svoje lupine in ne dovoliti, da vas omajajo kritike drugih. Ko dobite svoj zamah, bo življenje postalo kakor ples, vaše samoizražanje pa bo naravno in neovirano.

4

Drugi Manjši Življenjski izziv je povezan s tistimi vidiki vašega značaja, na katerih naj bi delali v vašem Drugem Življenjskem ciklu, med približno petintridesetim in dvainšestdesetim letom. Število vašega Izziva v sredini življenja je 4, kar pomeni, da lahko postanete takšen deloholik, da izgubite vso radost do življenja. V tem primeru postavite delo na njegovo pravo mesto ter uskladite svoje življenje. Rezervirajte si čas za zabavo in ne pozabite, da je pravi smisel sámo življenje z vsemi njegovimi radostmi. Če pa se po drugi strani še niste naučili posvetiti delu, je sedaj čas, da to storite. Posla, ki vam je pri roki, se takoj lotite z vso vnemo; pri tem pazite na podrobnosti, a spet ne preveč, ter hitro končajte, da se potem lahko sprostite in uživate.

5

Drugi Manjši Življenjski izziv je povezan s tistimi vidiki vašega značaja, na katerih naj bi delali v vašem Drugem Življenjskem ciklu, med približno petintridesetim in dvainšestdesetim letom. Število tega vašega Izziva je 5, torej se morate naučiti, da ne podležete najstniški želji po svobodi za vsako ceno. V teh srednjih letih življenje utegne od vas zahtevati, da se umirite. Če v čemerkoli pretiravate, se vaše telo lahko upre. Od vas se sedaj pričakuje, da kljub stalnemu gibanju ohranite ravnovesje in da se naučite malce krotiti svoje impulze. Če se naučite zmernosti, lahko z vašo odpornostjo na spremembe zelo dolgo ostanete mladostni in polni življenjske sle.

6

Drugi Manjši Življenjski izziv je povezan s tistimi vidiki vašega značaja, na katerih naj bi delali v vašem Drugem Življenjskem ciklu, med približno petintridesetim in dvainšestdesetim letom. Število tega vašega Izziva je 6, kar pomeni, da se morate naučiti uslužnosti in odgovornosti, ne da bi se vmešavali v življenja drugih ter poskušali usmerjati njihovo razmišljanje in delovanje. Morda je potrebno, da izprašate svoj lasten preveč tog življenjski nazor in dopustite, da imajo tudi drugi lahko prav. Ko se naučite večje prilagodljivosti, se bodo vaši odnosi izboljšali in poglobili; takrat bo dobilo smisel vse trdo delo, ki sta ga vložili vanje.

7

Drugi Manjši Življenjski izziv je povezan s tistimi vidiki vašega značaja, na katerih naj bi delali v vašem Drugem Življenjskem ciklu, med približno petintridesetim in dvainšestdesetim letom. Število tega vašega Izziva je 7, kar pomeni, da vas lahko vaše notranje življenje tako prevzame, da se le z veliko težavo povežete z zunanjim svetom. To se lahko izrazi v obliki depresivnosti, pri kateri ne morete uporabljati svoje lastne energije, ker deluje globoko pod površino vaše zavesti. Lahko se izrazi tudi v iskanju nemogoče popolnosti, zaradi katere ste tako globoko kritični do sveta, da se ga namerno izogibate. Ko se naučite stopiti ven iz svojega slonokoščenega stolpa in se bolj dajati drugim, bo svet za vas postal veliko lepši.

8

Drugi Manjši Življenjski izziv je povezan s tistimi vidiki vašega značaja, na katerih naj bi delali v vašem Drugem Življenjskem ciklu, med približno petintridesetim in dvainšestdesetim letom. Število tega vašega Izziva je 8, kar pomeni, da morate premagati obsedenost z denarjem in vplivom. Njuno izgubo lahko dejansko povzroči ravno vaš strah, da nimate dovolj, in če izgubite tisto, kar se vam je zdelo najbolj dragoceno, na koncu spoznate, da gre življenje naprej tudi brez njiju. Tako se naučite, da je pravilna uporaba denarja in vpliva povečanje sreče; če z njima ustvarjate srečo, se vam ni treba bati izgube.ŠTEVILO GLAVNEGA ŽIVLJENJSKEGA IZZIVA


0

Z našim Glavnim Izzivom se spopadamo skozi celo življenje, vendar boste najbrž največ delali na njem v vašem Tretjem Življenjskem ciklu, potem ko premagate manjše izzive. Ničla kot število Izziva ne predstavlja posebnega izziva, tako da vam daje na izbiro, na čem naj delate. Morda vas mika lagodno življenje brez truda, toda če se odločite, da boste raje delali na sebi, lahko dosežete resnično veličino. Dovolj ste duhovno razviti, da se zavedate svojih slabosti in jih lahko obravnavate eno po eno. Za vas je največji izziv postati oseba, kakršna veste, da bi lahko bili, vendar je to povsem v vaši moči.

1

Z našim Glavnim Izzivom se spopadamo skozi vse življenje, vendar boste najbrž največ delali na njem v vašem Tretjem Življenjskem ciklu, potem ko premagate manjše izzive. Število vašega Glavnega Življenjskega Izziva je 1, kar pomeni, da se morate boriti zoper občutek, da vas tlačijo tisti z močnejšo voljo. Da bi premagali ta izziv, se morate naučiti uveljaviti svojo neodvisnost in odkriti svojo lastno individualnost ter hkrati spoštovati pravice drugih.

2

Z Glavnim Izzivom se spopadamo skozi vse življenje, vendar boste najbrž največ delali na njem v vašem Tretjem Življenjskem ciklu, potem ko premagate manjše izzive. Število vašega Glavnega Življenjskega izziva je 2, torej morate izpopolniti sodelovanje z drugimi, tako da se niti ne opirate nanje niti ne poskušate dominirati v odnosu. Ključna beseda tukaj je uravnoteženost. Poleg tega boste tudi veliko bolj zadovoljni, če se naučite, da ne vzamete osebno, kadar vas drugi prizadenejo ali razžalijo.

3

Z Glavnim Izzivom se spopadamo skozi vse življenje, vendar boste najbrž največ delali na njem v vašem Tretjem Življenjskem ciklu, potem ko premagate manjše izzive. Število vašega Glavnega Življenjskega izziva je 3, kar pomeni, da se boste počutili ovirane, dokler se ne naučite premagovati ovir do svobodnega izražanja vaših naravnih darov. Negujte svoje komunikacijske veščine ter si privoščite sprostitev in igro. Ko se tega naučite, se bodo vaši ustvarjalni talenti razcveteli.

4

Z Glavnim Izzivom se spopadamo skozi vse življenje, vendar boste najbrž največ delali na njem v vašem Tretjem Življenjskem ciklu, potem ko premagate manjše izzive. Število vašega Glavnega Življenjskega izziva je 4, kar pomeni, da lahko zabredete v težave bodisi zato, ker se izgubljate v podrobnostih, ali pa zato, ker jim ne posvečate dovolj pozornosti. Vaš izziv je, da se naučite delati na uravnotežen način, da si ne zadaste prehudega tempa in da svoje delo prilagodite dani situaciji.

5

Z Glavnim Izzivom se spopadamo skozi vse življenje, vendar boste najbrž največ delali na njem v vašem Tretjem Življenjskem ciklu, potem ko premagate manjše izzive. Število vašega Glavnega Življenjskega izziva je 5, kar pomeni, da se morate naučiti pravilno uporabljati svobodo. Naučiti se morate voljno prilagajati spremembam ter se po drugi strani, kadar je potrebno, tudi umiriti in prizadevno lotiti dela. Prav tako morate obrzdati svoje čute, za lastno dobro in za dobro drugih. Ko razvijete samodisciplino, boste lahko dosegali čuda z veliko dinamičnostjo, s katero ste obdarjeni.

6

Z Glavnim Izzivom se spopadamo skozi vse življenje, vendar boste najbrž največ delali na njem v vašem Tretjem Življenjskem ciklu, potem ko premagate manjše izzive. Število vašega Glavnega Življenjskega izziva je 6, torej boste najbrž morali sprejeti velike odgovornosti v skrbi za druge, pri čemer morate paziti, da jih ne poskušate kontrolirati. Pustite drugim, da delajo in mislijo na njihov lasten način. Naučite se služiti drugim in jim hkrati pustiti svobodo. Ko sprejmete velike odgovornosti in vas prevzame občutek, da drugi tega ne cenijo, se posebej potrudite, da vi cenite druge.

7

Z Glavnim Izzivom se spopadamo skozi vse življenje, vendar boste najbrž največ delali na njem v vašem Tretjem Življenjskem ciklu, potem ko premagate manjše izzive. Število vašega Glavnega Življenjskega izziva je 7, kar pomeni, da se najbrž počutite odrezane od sveta. Da bi se osvobodili tega občutka, se morate naučiti stopiti ven iz svojega slonokoščenega stolpa in se bolj dajati drugim. To vam bo lažje, če poiščete stik s svojo intuicijo. Ko ustvarite boljšo komunikacijo med svojimi notranjimi in zunanjimi svetovi, lahko premagate namišljene strahove in uživate notranji mir.

8

Z Glavnim Izzivom se spopadamo skozi vse življenje, vendar boste najbrž največ delali na njem v vašem Tretjem Življenjskem ciklu, potem ko premagate manjše izzive. Število vašega Glavnega Življenjskega izziva je 8, torej vam bo življenje dalo na znanje, da bi morali ponovno pretehtati svoj odnos do denarja in vpliva. Poiskati boste morali ravnovesje med pretirano željo po denarju in vplivu ter njunim popolnim omalovaževanjem. Ta izziv premagate, če vaš zaslužek in položaj naravno izhajata iz vaše osebnosti. Spoznati morate, da ni pomembno kopičenje. Pomembno je, da sredstva prosto tečejo, tako da imate vi in vsi drugi dovolj, kadar potrebujete.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije