Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

D3 - Životni izazovi – lekcije u tri životna razdoblja


Životni izazovi


Životni izazovi su tri numerološka broja koji označavaju naše glavne životne lekcije.
PRVI MANJI ŽIVOTNI IZAZOV


0

Vaš Prvi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 0 – Nula kao izazov označava vrijeme ubrzanog rasta i donekle vam nudi slobodu da se bavite s bilo kojim izazovom, ili s ni jednim. Možete izabrati da se devet godina odmarate, radeći samo sa svojim drugim brojevima, no bolje je da izazov nule prihvatite kao ubrzani tečaj hrabrosti u kome možete naučiti istovremeno iskusiti sve izazove. Ispočetka vam se može činiti da vam izazovi dolaze sa svih strana: djeca, financije, auto, posao, odnosi itd. Međutim, s vremenom ćete se skoro naviknuti na činjenicu da čim nadvladate jednu oblast, iskrsava izazov u nekoj drugoj. Nula kao prvi izazov može biti najteže razdoblje vašeg života, ali kad ga prođete biti ćete potpuno promijenjeni i zreli. Samim njegovim preživljavanjem zavrjeđujete posebno priznanje. Važno je da se dovoljno odmarate i opustite.

1

Vaš Prvi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 1 – Izazov jedinice je neovisno i hrabro življenje. Osluškujući unutarnji glas živjeti ćete punijim životom. Možda će vaše ponašanje drugima izgledati ekscentrično, a za vaše prijatelje i voljene i teško razumljivo, pa će vam prigovarati: «Sve mora biti po tvom!» Ali vaš izazov i jeste u tome da saznate koji je vaš put i da onda dokažete sebi da je taj put valjan. Tražeći vanjska priznanja, vi svoju moć poklanjate drugima. Sada, u ovom jedinstvenom razdoblju, tražite sebe, učvršćujte vjeru u sebe, potvrđujte sebe i prihvaćajte sebe, ne tražeći od drugih da to učine za vas. Jedina osoba koja može živjeti vaš život ste vi sami. Vaše »greške« će uskoro postati inovativne metode i svježi pristupi. Možda će neki ljudi početi koristiti vaše zamisli kao svoje vlastite. To je u redu jer vi ste čovjek od ideja, no oni to ne bi mogli uraditi da im vi niste pokazali put. Drugi vam sada ne mogu pružiti ohrabrenje; trebate naći ravnotežu oslanjajući se na težište u sebi. Vaš izazov je da upoznate sebe, da saznate što hoćete od života i kako to da postignete.

2

Vaš Prvi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 2 – U ovom periodu ćete se uskoro naći na položaju gdje ćete morati iskazati smisao za zajedništvo, taktičnost, suradnju i diplomaciju. Vaš je izazov da problemima pristupate s mnogo takta, učeći vještinu pregovaranja i arbitraže. Od vas će se očekivati da smirujete duhove, da stišavate umjesto da dižete prašinu. To nije bijeg od konfrontacije već svladavanje novih vještina. Vaš izazov je u tome da osjećaje bez svađe pretočite u riječi, da ih iskažete i pomognete drugima da učine isto. Vi težite k svijetu u kome će vladati mir i harmonija, u kojem će svi biti pobjednici. Svojom blagošću i osjećajnošću postanite uzor drugima. Pristupite izazovu dvojke s velikim strpljenjem, jer vi također učite prepuštanje. Ostavite svaku želju ukoliko ne doprinosi općem dobru i blagostanju svih. Sada učite kako postati fleksibilni, senzitivni, intuitivni, nježni i ljubazni.

3

Vaš Prvi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 3 – Izazov trojke je radost, stoga dozvolite svom unutarnjem djetetu da se iskaže. Izazvani ste da ostanete vedri smijući se životu i da tu vedrinu zadržite pod svim okolnostima. Jedan osmjeh zaslužniji je za unutarnji mir i ravnotežu od tisuću riječi. Vaš izazov je da se suočite s istinom da ste Božje dijete te da nađete načina da to i izrazite kroz radosni čin stvaranja. Budite pozitivni i pažljivo birajte svoje riječi da biste pomoću njih uzdigli sebe i druge. Ovo je vrijeme širenja, stoga dajte plesu života zamaha i slobode, da vam se život ne bi sveo samo na žaloban hod ka grobu. Uključite se u sve vidove stvaralaštva i izražavajte se kroz slikarstvo, pisanje, pjevanje, plesanje, iscjeljivanje, ili pak izmislite neki poseban, nov, samo vaš izraz. Bilo da je to nov cvjetni aranžman, specijalna večera ili crtež, nitko to neće moći napraviti kao vi.

4

Vaš Prvi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 4 – Izazov četvorke je da nauči i razume zakone, temelje, strukture. Na nekom nivou, život vas uči kako da živite u jednoj kutiji da biste dobro upoznali zidove, spojeve i uglove. Naučite biti metodični, dobro organizirani, skroz posvećeni. Pred vama je izazov da budete realistični i praktični. U ovom periodu ćete osjetiti mnoga ograničenja, i to se ne može izbjeći. Naučite što više možete iz života s ograničenjima. Poklonite mu punu pažnju i svladajte ovaj izazov temeljno, jer će vam on predstaviti pravila i strukture na kojima počiva ovaj planet. Svaki put kada pokažete točnost, učinkovitost i organizacijske sposobnosti, pohvalite svoj smisao za praktično i nagradite se. Ipak, nemojte se previše vezivati za strukturu i organizaciju da ne biste izgubili fleksibilnost. Trebate svladati vještinu dobre organizacije da biste imali to iskustvo, a ne da biste je ukrutili i pustili da tako ostane zauvijek.

5

Vaš Prvi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 5 – Izazov petice je ostvarenje velike slobode i širine u životu; otvorite se za nove ideje, rizike i avanture na svim područjima. Sve ono s čime se susrećete shvatite kao još jedno iskustvo i ne ocjenjujte da li je «dobro» ili «loše». Vaš izazov je da budete fleksibilniji. Načinite pauzu prije nego što učinite nešto iz navike i potražite nov pristup. Trebate uvidjeti da ne postoje samo dva načina da se nešto obavi; metode su uvijek bezbrojne. Postanite izuzetak od pravila. Pratite vlastite misli i pronađite nove teme za razmišljanje. Upustite se u nešto novo jednostavno zbog avanture.

6

Vaš Prvi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 6 – Izazov šestice je da sami sebi budete najbolji prijatelj. Naučite činiti za sebe sve one stvari koje tako često činite za druge. Budite prema sebi ljubazni, blagi, obzirni, pažljivi, velikodušni, nježni, vjerni i osjećajni. Ovaj period nosi sa sobom naročitu odgovornost jer ste izazvani da se odnosite prema životu s više ljubavi. Odnosi su alat koji će vam pomoći da, u okviru danog odnosa, bolje razumijete samog sebe. Oni vas izazivaju da zadržite srdačan nastup dok rješavate probleme ili se prilagođavate. Obzirom da šestica predstavlja brak ili razvod, ova pitanja će prirodno biti pokrenuta. Rješavajući ih, ostanite u ljubavi sa samim sobom. Ako se osjećate kao mučenik, u smislu da nitko ne cijeni ono što činite, onda vjerojatno sami pristajete činiti ono što zapravo ne želite, i za to optužujete druge.

7

Vaš Prvi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 7 – Izazov za sedmicu je da ojača vjeru i povjerenje u sebe, u druge i u Boga. Vrijeme je za aktivno traganje za višim smislom života, pronicanje u njegovu svrhu i plan. Taj važan izazov od vas zahtjeva čvršću povezanost sa stvarima Duha. Vrijeme je povoljno za meditaciju te čitanje duhovne, ezoterične i metafizičke literature. Vaš izazov je da se obratite sebi za odgovore, znajući da ćete ih upravo tu pronaći. Sada vi proučavate život sa svih strana i sve više će vas zaokupljati njegove misterije. Budite nepokolebljivi u potrazi za odgovorima i prihvaćajte samo one koji potiču od vas. vjerojatno ste rezervirani, distancirani i skloni čuvanju tajni, zbog čega se i u društvu osjećate usamljenima. Ta usamljenost je dio ovog izazova, jer će vam unutarnji mir i vjera koje sada razvijete ostati zauvijek. Vi sada promatrate život, gledate i učite. Pokušajte zanemariti otpor koji osjećate te podijelite svoje znanje s drugima. Ukoliko osjećate da ste isključeni iz društva, shvatite da ste tome vi sami doprinijeli.

8

Vaš Prvi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 8 – Izazov osmice je ravnoteža na svim nivoima. Ona podučava većem razumijevanju odgovornosti i karme. Naučite da ukoliko nešto kažete ili učinite, kao posljedica toga desiti će se nešto drugo. To je zakon uzroka i posljedice. Sagledajte na koji način kreirate svoj život; uzdignite se u svojoj moći i postanite autoritet. Novčani dobici mogu biti revalorizirani i uravnoteženi duhom, najvišim zakonom. Izazov osmice je pravičnost za sve, čak i za vas. Osmica hoće ovladati materijalnim planom, tako da ćete možda osjećati skoro prisilu da učinite nešto što će biti vidno u materijalnom svetu. Prema sebi budite milosrdni, pravični, ljubazni i razboriti. Umjesto da budete prema sebi najljući kritičar, podržite vlastitu zvijezdu i činite ono što vas čini uravnoteženim. Neprekidno se tjerajte da na stvari gledate pozitivno.DRUGI MANJI ŽIVOTNI IZAZOV


0

Vaš Drugi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 0 – Nula kao izazov označava vrijeme ubrzanog rasta i donekle vam nudi slobodu da se bavite s bilo kojim izazovom, ili s ni jednim. Možete izabrati da se devet godina odmarate, radeći samo sa svojim drugim brojevima, no bolje je da izazov nule prihvatite kao ubrzani tečaj hrabrosti u kome možete naučiti istovremeno iskusiti sve izazove. Ispočetka vam se može činiti da vam izazovi dolaze sa svih strana: djeca, financije, auto, posao, odnosi itd. Međutim, s vremenom ćete se skoro naviknuti na činjenicu da čim nadvladate jednu oblast, iskrsava izazov u nekoj drugoj. Nula kao prvi izazov može biti najteže razdoblje vašeg života, ali kad ga prođete biti ćete potpuno promijenjeni i zreli. Samim njegovim preživljavanjem zavrjeđujete posebno priznanje. Važno je da se dovoljno odmarate i opustite.

1

Vaš Drugi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 1 – Izazov jedinice je neovisno i hrabro življenje. Osluškujući unutarnji glas živjeti ćete punijim životom. Možda će vaše ponašanje drugima izgledati ekscentrično, a za vaše prijatelje i voljene i teško razumljivo, pa će vam prigovarati: «Sve mora biti po tvom!» Ali vaš izazov i jeste u tome da saznate koji je vaš put i da onda dokažete sebi da je taj put valjan. Tražeći vanjska priznanja, vi svoju moć poklanjate drugima. Sada, u ovom jedinstvenom razdoblju, tražite sebe, učvršćujte vjeru u sebe, potvrđujte sebe i prihvaćajte sebe, ne tražeći od drugih da to učine za vas. Jedina osoba koja može živjeti vaš život ste vi sami. Vaše »greške« će uskoro postati inovativne metode i svježi pristupi. Možda će neki ljudi početi koristiti vaše zamisli kao svoje vlastite. To je u redu jer vi ste čovjek od ideja, no oni to ne bi mogli uraditi da im vi niste pokazali put. Drugi vam sada ne mogu pružiti ohrabrenje; trebate naći ravnotežu oslanjajući se na težište u sebi. Vaš izazov je da upoznate sebe, da saznate što hoćete od života i kako to da postignete.

2

Vaš Drugi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 2 – U ovom periodu ćete se uskoro naći na položaju gdje ćete morati iskazati smisao za zajedništvo, taktičnost, suradnju i diplomaciju. Vaš je izazov da problemima pristupate s mnogo takta, učeći vještinu pregovaranja i arbitraže. Od vas će se očekivati da smirujete duhove, da stišavate umjesto da dižete prašinu. To nije bijeg od konfrontacije već svladavanje novih vještina. Vaš izazov je u tome da osjećaje bez svađe pretočite u riječi, da ih iskažete i pomognete drugima da učine isto. Vi težite k svijetu u kome će vladati mir i harmonija, u kojem će svi biti pobjednici. Svojom blagošću i osjećajnošću postanite uzor drugima. Pristupite izazovu dvojke s velikim strpljenjem, jer vi također učite prepuštanje. Ostavite svaku želju ukoliko ne doprinosi općem dobru i blagostanju svih. Sada učite kako postati fleksibilni, senzitivni, intuitivni, nježni i ljubazni.

3

Vaš Drugi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 3 – Izazov trojke je radost, stoga dozvolite svom unutarnjem djetetu da se iskaže. Izazvani ste da ostanete vedri smijući se životu i da tu vedrinu zadržite pod svim okolnostima. Jedan osmjeh zaslužniji je za unutarnji mir i ravnotežu od tisuću riječi. Vaš izazov je da se suočite s istinom da ste Božje dijete te da nađete načina da to i izrazite kroz radosni čin stvaranja. Budite pozitivni i pažljivo birajte svoje riječi da biste pomoću njih uzdigli sebe i druge. Ovo je vrijeme širenja, stoga dajte plesu života zamaha i slobode, da vam se život ne bi sveo samo na žaloban hod ka grobu. Uključite se u sve vidove stvaralaštva i izražavajte se kroz slikarstvo, pisanje, pjevanje, plesanje, iscjeljivanje, ili pak izmislite neki poseban, nov, samo vaš izraz. Bilo da je to nov cvjetni aranžman, specijalna večera ili crtež, nitko to neće moći napraviti kao vi.

4

Vaš Drugi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 4 – Izazov četvorke je da nauči i razume zakone, temelje, strukture. Na nekom nivou, život vas uči kako da živite u jednoj kutiji da biste dobro upoznali zidove, spojeve i uglove. Naučite biti metodični, dobro organizirani, skroz posvećeni. Pred vama je izazov da budete realistični i praktični. U ovom periodu ćete osjetiti mnoga ograničenja, i to se ne može izbjeći. Naučite što više možete iz života s ograničenjima. Poklonite mu punu pažnju i svladajte ovaj izazov temeljno, jer će vam on predstaviti pravila i strukture na kojima počiva ovaj planet. Svaki put kada pokažete točnost, učinkovitost i organizacijske sposobnosti, pohvalite svoj smisao za praktično i nagradite se. Ipak, nemojte se previše vezivati za strukturu i organizaciju da ne biste izgubili fleksibilnost. Trebate svladati vještinu dobre organizacije da biste imali to iskustvo, a ne da biste je ukrutili i pustili da tako ostane zauvijek.

5

Vaš Drugi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 5 – Izazov petice je ostvarenje velike slobode i širine u životu; otvorite se za nove ideje, rizike i avanture na svim područjima. Sve ono s čime se susrećete shvatite kao još jedno iskustvo i ne ocjenjujte da li je «dobro» ili «loše». Vaš izazov je da budete fleksibilniji. Načinite pauzu prije nego što učinite nešto iz navike i potražite nov pristup. Trebate uvidjeti da ne postoje samo dva načina da se nešto obavi; metode su uvijek bezbrojne. Postanite izuzetak od pravila. Pratite vlastite misli i pronađite nove teme za razmišljanje. Upustite se u nešto novo jednostavno zbog avanture.

6

Vaš Drugi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 6 – Izazov šestice je da sami sebi budete najbolji prijatelj. Naučite činiti za sebe sve one stvari koje tako često činite za druge. Budite prema sebi ljubazni, blagi, obzirni, pažljivi, velikodušni, nježni, vjerni i osjećajni. Ovaj period nosi sa sobom naročitu odgovornost jer ste izazvani da se odnosite prema životu s više ljubavi. Odnosi su alat koji će vam pomoći da, u okviru danog odnosa, bolje razumijete samog sebe. Oni vas izazivaju da zadržite srdačan nastup dok rješavate probleme ili se prilagođavate. Obzirom da šestica predstavlja brak ili razvod, ova pitanja će prirodno biti pokrenuta. Rješavajući ih, ostanite u ljubavi sa samim sobom. Ako se osjećate kao mučenik, u smislu da nitko ne cijeni ono što činite, onda vjerojatno sami pristajete činiti ono što zapravo ne želite, i za to optužujete druge.

7

Vaš Drugi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 7 – Izazov za sedmicu je da ojača vjeru i povjerenje u sebe, u druge i u Boga. Vrijeme je za aktivno traganje za višim smislom života, pronicanje u njegovu svrhu i plan. Taj važan izazov od vas zahtjeva čvršću povezanost sa stvarima Duha. Vrijeme je povoljno za meditaciju te čitanje duhovne, ezoterične i metafizičke literature. Vaš izazov je da se obratite sebi za odgovore, znajući da ćete ih upravo tu pronaći. Sada vi proučavate život sa svih strana i sve više će vas zaokupljati njegove misterije. Budite nepokolebljivi u potrazi za odgovorima i prihvaćajte samo one koji potiču od vas. vjerojatno ste rezervirani, distancirani i skloni čuvanju tajni, zbog čega se i u društvu osjećate usamljenima. Ta usamljenost je dio ovog izazova, jer će vam unutarnji mir i vjera koje sada razvijete ostati zauvijek. Vi sada promatrate život, gledate i učite. Pokušajte zanemariti otpor koji osjećate te podijelite svoje znanje s drugima. Ukoliko osjećate da ste isključeni iz društva, shvatite da ste tome vi sami doprinijeli.

8

Vaš Drugi Manji Životni izazov ima vibraciju broja 8 – Izazov osmice je ravnoteža na svim nivoima. Ona podučava većem razumijevanju odgovornosti i karme. Naučite da ukoliko nešto kažete ili učinite, kao posljedica toga desiti će se nešto drugo. To je zakon uzroka i posljedice. Sagledajte na koji način kreirate svoj život; uzdignite se u svojoj moći i postanite autoritet. Novčani dobici mogu biti revalorizirani i uravnoteženi duhom, najvišim zakonom. Izazov osmice je pravičnost za sve, čak i za vas. Osmica hoće ovladati materijalnim planom, tako da ćete možda osjećati skoro prisilu da učinite nešto što će biti vidno u materijalnom svetu. Prema sebi budite milosrdni, pravični, ljubazni i razboriti. Umjesto da budete prema sebi najljući kritičar, podržite vlastitu zvijezdu i činite ono što vas čini uravnoteženim. Neprekidno se tjerajte da na stvari gledate pozitivno.GLAVNI ŽIVOTNI IZAZOV


0

Vaš Glavni Životni izazov ima vibraciju broja 0 – Nula kao izazov označava vrijeme ubrzanog rasta i donekle vam nudi slobodu da se bavite s bilo kojim izazovom, ili s ni jednim. Možete izabrati da se devet godina odmarate, radeći samo sa svojim drugim brojevima, no bolje je da izazov nule prihvatite kao ubrzani tečaj hrabrosti u kome možete naučiti istovremeno iskusiti sve izazove. Ispočetka vam se može činiti da vam izazovi dolaze sa svih strana: djeca, financije, auto, posao, odnosi itd. Međutim, s vremenom ćete se skoro naviknuti na činjenicu da čim nadvladate jednu oblast, iskrsava izazov u nekoj drugoj. Nula kao prvi izazov može biti najteže razdoblje vašeg života, ali kad ga prođete biti ćete potpuno promijenjeni i zreli. Samim njegovim preživljavanjem zavrjeđujete posebno priznanje. Važno je da se dovoljno odmarate i opustite.

1

Vaš Glavni Životni izazov ima vibraciju broja 1 – Izazov jedinice je neovisno i hrabro življenje. Osluškujući unutarnji glas živjeti ćete punijim životom. Možda će vaše ponašanje drugima izgledati ekscentrično, a za vaše prijatelje i voljene i teško razumljivo, pa će vam prigovarati: «Sve mora biti po tvom!» Ali vaš izazov i jeste u tome da saznate koji je vaš put i da onda dokažete sebi da je taj put valjan. Tražeći vanjska priznanja, vi svoju moć poklanjate drugima. Sada, u ovom jedinstvenom razdoblju, tražite sebe, učvršćujte vjeru u sebe, potvrđujte sebe i prihvaćajte sebe, ne tražeći od drugih da to učine za vas. Jedina osoba koja može živjeti vaš život ste vi sami. Vaše »greške« će uskoro postati inovativne metode i svježi pristupi. Možda će neki ljudi početi koristiti vaše zamisli kao svoje vlastite. To je u redu jer vi ste čovjek od ideja, no oni to ne bi mogli uraditi da im vi niste pokazali put. Drugi vam sada ne mogu pružiti ohrabrenje; trebate naći ravnotežu oslanjajući se na težište u sebi. Vaš izazov je da upoznate sebe, da saznate što hoćete od života i kako to da postignete.

2

Vaš Glavni Životni izazov ima vibraciju broja 2 – U ovom periodu ćete se uskoro naći na položaju gdje ćete morati iskazati smisao za zajedništvo, taktičnost, suradnju i diplomaciju. Vaš je izazov da problemima pristupate s mnogo takta, učeći vještinu pregovaranja i arbitraže. Od vas će se očekivati da smirujete duhove, da stišavate umjesto da dižete prašinu. To nije bijeg od konfrontacije već svladavanje novih vještina. Vaš izazov je u tome da osjećaje bez svađe pretočite u riječi, da ih iskažete i pomognete drugima da učine isto. Vi težite k svijetu u kome će vladati mir i harmonija, u kojem će svi biti pobjednici. Svojom blagošću i osjećajnošću postanite uzor drugima. Pristupite izazovu dvojke s velikim strpljenjem, jer vi također učite prepuštanje. Ostavite svaku želju ukoliko ne doprinosi općem dobru i blagostanju svih. Sada učite kako postati fleksibilni, senzitivni, intuitivni, nježni i ljubazni.

3

Vaš Glavni Životni izazov ima vibraciju broja 3 – Izazov trojke je radost, stoga dozvolite svom unutarnjem djetetu da se iskaže. Izazvani ste da ostanete vedri smijući se životu i da tu vedrinu zadržite pod svim okolnostima. Jedan osmjeh zaslužniji je za unutarnji mir i ravnotežu od tisuću riječi. Vaš izazov je da se suočite s istinom da ste Božje dijete te da nađete načina da to i izrazite kroz radosni čin stvaranja. Budite pozitivni i pažljivo birajte svoje riječi da biste pomoću njih uzdigli sebe i druge. Ovo je vrijeme širenja, stoga dajte plesu života zamaha i slobode, da vam se život ne bi sveo samo na žaloban hod ka grobu. Uključite se u sve vidove stvaralaštva i izražavajte se kroz slikarstvo, pisanje, pjevanje, plesanje, iscjeljivanje, ili pak izmislite neki poseban, nov, samo vaš izraz. Bilo da je to nov cvjetni aranžman, specijalna večera ili crtež, nitko to neće moći napraviti kao vi.

4

Vaš Glavni Životni izazov ima vibraciju broja 4 – Izazov četvorke je da nauči i razume zakone, temelje, strukture. Na nekom nivou, život vas uči kako da živite u jednoj kutiji da biste dobro upoznali zidove, spojeve i uglove. Naučite biti metodični, dobro organizirani, skroz posvećeni. Pred vama je izazov da budete realistični i praktični. U ovom periodu ćete osjetiti mnoga ograničenja, i to se ne može izbjeći. Naučite što više možete iz života s ograničenjima. Poklonite mu punu pažnju i svladajte ovaj izazov temeljno, jer će vam on predstaviti pravila i strukture na kojima počiva ovaj planet. Svaki put kada pokažete točnost, učinkovitost i organizacijske sposobnosti, pohvalite svoj smisao za praktično i nagradite se. Ipak, nemojte se previše vezivati za strukturu i organizaciju da ne biste izgubili fleksibilnost. Trebate svladati vještinu dobre organizacije da biste imali to iskustvo, a ne da biste je ukrutili i pustili da tako ostane zauvijek.

5

Vaš Glavni Životni izazov ima vibraciju broja 5 – Izazov petice je ostvarenje velike slobode i širine u životu; otvorite se za nove ideje, rizike i avanture na svim područjima. Sve ono s čime se susrećete shvatite kao još jedno iskustvo i ne ocjenjujte da li je «dobro» ili «loše». Vaš izazov je da budete fleksibilniji. Načinite pauzu prije nego što učinite nešto iz navike i potražite nov pristup. Trebate uvidjeti da ne postoje samo dva načina da se nešto obavi; metode su uvijek bezbrojne. Postanite izuzetak od pravila. Pratite vlastite misli i pronađite nove teme za razmišljanje. Upustite se u nešto novo jednostavno zbog avanture.

6

Vaš Glavni Životni izazov ima vibraciju broja 6 – Izazov šestice je da sami sebi budete najbolji prijatelj. Naučite činiti za sebe sve one stvari koje tako često činite za druge. Budite prema sebi ljubazni, blagi, obzirni, pažljivi, velikodušni, nježni, vjerni i osjećajni. Ovaj period nosi sa sobom naročitu odgovornost jer ste izazvani da se odnosite prema životu s više ljubavi. Odnosi su alat koji će vam pomoći da, u okviru danog odnosa, bolje razumijete samog sebe. Oni vas izazivaju da zadržite srdačan nastup dok rješavate probleme ili se prilagođavate. Obzirom da šestica predstavlja brak ili razvod, ova pitanja će prirodno biti pokrenuta. Rješavajući ih, ostanite u ljubavi sa samim sobom. Ako se osjećate kao mučenik, u smislu da nitko ne cijeni ono što činite, onda vjerojatno sami pristajete činiti ono što zapravo ne želite, i za to optužujete druge.

7

Vaš Glavni Životni izazov ima vibraciju broja 7 – Izazov za sedmicu je da ojača vjeru i povjerenje u sebe, u druge i u Boga. Vrijeme je za aktivno traganje za višim smislom života, pronicanje u njegovu svrhu i plan. Taj važan izazov od vas zahtjeva čvršću povezanost sa stvarima Duha. Vrijeme je povoljno za meditaciju te čitanje duhovne, ezoterične i metafizičke literature. Vaš izazov je da se obratite sebi za odgovore, znajući da ćete ih upravo tu pronaći. Sada vi proučavate život sa svih strana i sve više će vas zaokupljati njegove misterije. Budite nepokolebljivi u potrazi za odgovorima i prihvaćajte samo one koji potiču od vas. vjerojatno ste rezervirani, distancirani i skloni čuvanju tajni, zbog čega se i u društvu osjećate usamljenima. Ta usamljenost je dio ovog izazova, jer će vam unutarnji mir i vjera koje sada razvijete ostati zauvijek. Vi sada promatrate život, gledate i učite. Pokušajte zanemariti otpor koji osjećate te podijelite svoje znanje s drugima. Ukoliko osjećate da ste isključeni iz društva, shvatite da ste tome vi sami doprinijeli.

8

Vaš Glavni Životni izazov ima vibraciju broja 8 – Izazov osmice je ravnoteža na svim nivoima. Ona podučava većem razumijevanju odgovornosti i karme. Naučite da ukoliko nešto kažete ili učinite, kao posljedica toga desiti će se nešto drugo. To je zakon uzroka i posljedice. Sagledajte na koji način kreirate svoj život; uzdignite se u svojoj moći i postanite autoritet. Novčani dobici mogu biti revalorizirani i uravnoteženi duhom, najvišim zakonom. Izazov osmice je pravičnost za sve, čak i za vas. Osmica hoće ovladati materijalnim planom, tako da ćete možda osjećati skoro prisilu da učinite nešto što će biti vidno u materijalnom svetu. Prema sebi budite milosrdni, pravični, ljubazni i razboriti. Umjesto da budete prema sebi najljući kritičar, podržite vlastitu zvijezdu i činite ono što vas čini uravnoteženim. Neprekidno se tjerajte da na stvari gledate pozitivno.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije