Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

C8 - Prvi samoglasnik u imenu - još o životnim motivacijama


Prvi samoglasnik u imenu


Prvi samoglasnik u imenu dodatno rasvjetljuje našu emotivnu prirodu i osnovne životne motivacije na koje nam ukazuje Motivacijski broj. Kako se razotkriva ovisi o tome da li je samoglasnik dug ili kratak; dug samoglasnik je neposredan i otvoren, kratak je više prigušen.
A

Prvi samoglasnik u vašem imenu je A – To ukazuje na prirodu koja želi neprestano dominirati. Ako je u vašem imenu više slova A, vi ste nepopustljivi i uporni te uvijek spremni na novu pustolovinu.

E

Prvi samoglasnik u vašem imenu je E – Kod vas je posebno izražena sposobnost vokalnog izražavanja. Ako je u vašem imenu više slova E, vi imate više lica; privlači vas više ljubavi ali se kod ni jedne ne zadržavate.

I

Prvi samoglasnik u vašem imenu je I – To ukazuje da u vama nema ništa rušilačkog i da imate visoke duhovne domete. Ako je u vašem imenu više slova I vi imate snažnu prirodu, možete se više puta zaljubiti i odvojiti od voljene osobe, što mogu pratiti brojne fizičke smetnje i duboka patnja.

O

Prvi samoglasnik u vašem imenu je O – Vi ste naglašeno govorljivi, gotovo brbljavi, što potiče iz vaše izrazito čulne prirode. Također posjedujete sklonost ka okultizmu. Ako je u vašem imenu više slova O, vi možete imati niz nesporazuma s drugima na duhovnoj osnovi, ali s druge strane to označava i početak duhovnog razvoja koji možete nadjačati sve osobne i trenutne interese te stići do punog sklada sa životima drugih ljudi.

U

Prvi samoglasnik u vašem imenu je U – Vrlo ste nadareni, skloni maštanju i stvaralaštvu. Trebate cijeniti tu ravnotežu, jer ako je ne cijenite ili nemate snage da je održite, vi možete voditi ogoljen život, bez dubine koja vam je tako velikodušno dodijeljena.

W

Prvi samoglasnik u vašem imenu je W – To ukazuje na brzo razmišljanje i drsko ponašanje. Ako je u vašem imenu više slova W, to otkriva prirodu koja bi po nečemu trebala biti izuzetna. Volite dramu i uzbuđenja, što se posebno očituje u vašem razumijevanju ljubavi i seksa

Y

Prvi samoglasnik u vašem imenu je Y – Vi u sebi nosite duboko usađenu žudnju za otkrivanjem i tumačenjem neobjašnjivih trenutaka života. Možda sanjate proročke snove i možete vidjeti «drugu stranu stvarnosti». Kao brižljivi promatrač svega što se događa, vi uspijevate u onome što ste naumili samo poslije teške i velike borbe, još od rane mladosti. Ako je u vašem imenu više slova Y, prava ljubav ponekad stiže previše kasno.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije