Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

D8 - Univerzalni dan – opći trendovi u pojedinim danima


Univerzalni dan 


Numerološki broj "Univerzalni dan" predstavlja opću planetarnu vibraciju koju na taj dan svi osjećamo.

Njegova energija uspostavlja okvir za svjetska zbivanja i trendove u tom danu.
1

To je odličan dan za prodaju, pronalaženje novog posla, započinjanje putovanja ili novih projekata - posebno projekata koji uključuju glazbu ili građenje i stvaranje vlastitim rukama. To je također dobro vrijeme za natjecanje te sve djelatnosti povezane s muškarcima i muškom energijom.

2

Broj dva se odnosi na suradnju, ljubaznost te davanje ili primanje pomoći. Dobro ćete surađivati ​​sa ženama. Ne prepustite se osjećajima straha ili bojažljivosti. Možda ćete dobiti tajne informacije, koje ne smijete izdati drugima. To je također dobro vrijeme za prikupljanje sredstava, jer možete pitati ljude da sudjeluju u nečemu što će pomoći drugima.

3

Danas ste više društveni, osjećate se voljenima i želite pružati ljubav; želite se zabavljati i sudjelovati u javnom životu. To je odličan dan ako trebate donijeti neku odluku, tražiti posebnu uslugu ili kupiti poseban poklon. Broj tri je također dobra vibracija za odlazak u kino, kazalište ili koncert, kao i za kreativnost.

4

Vibracija broja četiri - broja snage i stabilnosti - navodi vas na promišljeno djelovanje. Želite imati sve sređeno, biti organizirani, igrati po pravilima, postaviti dobre temelje, obaviti popravke u kući. Zbog vaših dužnosti možete se osjećati ograničenima ili sputanima, ali vaš trud će biti nagrađen. To je također dobar dan za potpisivanje dugoročnih ugovora, osobito za nekretnine.

5

Ovo je dobar dan za kretanje, upoznavanje novih ljudi, da probate nešto novo, možda preseljenje u novi dom. Vaši planovi, međutim, mogu se promijeniti u zadnji tren. Nemojte biti prebrzi u vožnji ili na riječima, jer biste se mogli posvađati zbog prebrzog jezika i nerazmišljanja. Broj pet je broj senzualnosti - uživati ​​ćete u druženju s djecom, razonodi ili tretmanu ljepote.

6

Danas su na dnevnom redu briga za dom, obitelj i kreativni projekti. Vaše odgovornosti htjeti ćete podijeliti s obitelji i prijateljima, ali nemojte previše očekivati od drugih. Vibracija broja šest daje toplinu i povoljna je za sve međuljudske odnose. To je vibracija zaruka i prosidba, ali i neslaganja i svađa.

7

Željeti ćete meditirati, razmišljati o sebi ili se posvećivati duhovnosti. Sada možete imati profitabilne ideje, ali vjerojatno nećete početi s njihovom realizacijom prije nego što dođe vibracija broja osam. Danas mogu iskrsnuti sudska pitanja. Mirujte te izbjegavajte tračanje i ogovaranje.

8

Broj osam vibrira s novcem, moći, vođenjem i kontrolom. Brinuti ćete zbog vaše ušteđevine ili investicija. Mogu vas prožimati vrlo snažne emocije. Ovo je dobar dan za preispitivanje odnosa s nadređenima, primjerice s vašim šefom. Ako imate problema sa zapošljavanjem, danas se možete posebno istaknuti i biti nagrađeni. To je također dobar dan za humanitarne svrhe.

9

Broj devet je broj davanja, brige za druge i za čitav svijet. U ovoj vibraciji važno je da ostanete istinoljubivi i vjerni svojim vrijednostima. Možda ćete osjetiti kreativnu inspiraciju da se izrazite kroz umjetnost, glazbu ili glumu. Skloniji ste metafizici i misticizmu, ili jedinstvenim izletima i avanturističkim putovanjima. Lako možete dobiti publicitet, osobito za plemenite ciljeve. Ako upotrijebite svoje financije kako bi pomogli drugima, na kraju ćete prosperirati.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije