Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

D5 - Osobni dan - osobna prognoza za jedan dan


Osobni dan


Osobni dan pokazuje trendove i okolnosti koje možemo očekivati u jednom danu.

Brojevi Osobnog dana mogu biti vrlo korisni u donošenju odluka koje trebamo napraviti u pojedinim danima.
1

1 – Ovaj dan, kojeg karakteriziraju pojačano prisjećanje i naglašena koncentracija, iskoristite za rad i stvaralaštvo. Prijateljstvo i ljubav biti će tokom dana u drugom planu, zaklonjeni iza vaših osobnih interesa. Nastojte zahtijevati što više od sebe i od drugih. Izbjegavajte situacije koje će vas, i mimo volje, dovesti u položaj da vam bude dosadno uz banalne stvari i događaje. Pošto se ne zna uvijek odakle što puše, budite taktični u pokušajima da uz tuđu pomoć riješite zajedničke probleme. Možda će upravo to donijeti preokret.

2

2 – Budite strpljivi u sređivanju svojih i tuđih neprilika. Ne istrčavajte. Bolje je biti u pozadini, odakle možete djelovati bolje i mirnije. Mali su izgledi da se desi bilo što neprijatno. Kontrolirajte unutarnji bijes i zauzdajte poriv da nekog stalno i drastično kažnjavate. Za vlastite propuste sami ste krivi. Nemojte se žaliti da se, eto, mnoge stvari dešavaju bez vas, a vi ste toliko željeli da bude suprotno.

3

3 – Ovo je dan prosvjetljenja. Zato se nastojte iskazati gdje god možete. Budite maštoviti, smjeli i duhoviti, ali ne više nego što stvarno jeste. Pazite da ne biste bespotrebno rasipali snagu na sve strane. To vas može iscrpsti iako vam se energija brzo vrača. Reklo bi se, idealan dan za izražavanja svake vrste. Ipak, ne idite predaleko u nastojanjima da pokažete kako ste jači i sadržajniji od drugih.

4

4 – Dan kao stvoren za uobičajene, nezanimljive životne činjenice. Ako nemate volje, znajte da je to samo prolazno stanje koje lako možete prevladati. Možda ne znate kako da se izvučete iz zlovolje, melankolije i potištenosti. Nemojte računati da će sve proći samo od sebe, jer su vam nadohvat ruke mogućnosti da sve to brzo nadvladate. Recimo, preispitivanjem sebe. Ako tako učinite, vidjeti ćete da možete sve neosnovane i opterećujuće detalje ukloniti s malo usmjerenijim razmišljanjem. Čuvajte se izljeva bijesa i nezadovoljstva.

5

5 – Klonite se okolnosti koje su pune nervoze i žurbe. Okrenite se sebi i preispitajte svoje razmišljanje. Prosvjetljenje nakon samoanalize idealan je temelj za razgovor s istomišljenicima. S njima ćete moći analizirati sebe i druge te opet pravilno posložiti stvari. Potražite prostor na kojem ćete se opustiti, najbolje negdje u prirodi, na otvorenom prostoru, ili u blizini rijeke, jezera ili mora.

6

6 – Sve što vas ovog dana tjera u žurbu i napetost može proizvesti samo niz teškoća i duboku krizu. Zato izbjegavajte putovanja, brzu i dugu vožnju. Zadržite se na jednom mjestu što duže možete. Biti će sasvim opravdano ako se ubacite u splet različitih poslova – naravno, onih koje znate – pošto je ovo gotovo idealan dan za financijski zaokret i ispunjavanje želja iz sfere materijalnog.

7

7 – Korist možete očekivati samo ako ste spremni pružiti sve od sebe, bilo u poslu, ili u međuljudskim odnosima. Vibracija broja sedam istovremeno nosi mogućnost dobiti i propasti. Nekako je sve na oštrici noža; ono što vas čeka na kraju obično je ili samo dobro ili samo loše. Vrlo je važno da budete uporni i iskoristite sve svoje mogućnosti, jer to je osnova opstanka i prolaska kroz ovaj dan.

8

8 – Obavite sve osobne obveze i poslove kako biste mogli pomoći drugima. Dobrodošla je svaka aktivnost koja se odnosi na druge, što ovaj dan može obilježiti srećom i zadovoljstvom davanja, a ne samo uzimanja. Nemojte ništa započinjati. Usmjerite svoje unutarnje snage na razmišljanje o pojavama i stvarima koje pripadaju svim ljudima.

9

9 – Ako se tokom ovog dana desi nešto loše, teško se može ispraviti. Ovaj dan je ujedno i završetak numeričkog ciklusa i stoga, djelom, predstavlja prostor za zauzimanje stava za naredni ciklus.

11/2

11/2 – Tokom ovog dana očekujte neočekivano, praštajte drugima i nastojte biti samilosni. Mogući su iznenadni događaji, rješavanje pravnih problema, prijevare, problemi s računarima. Možda ćete steći neke uvide i primiti neočekivane vijesti.

22/4

22/4 – Sada možete uspjeti i pokrenuti svoje planove. Ovaj dan obilježavaju moguć stres, težak rad, frustracija, zdravlje, štednja s novcem, posustajanje, postignuće kroz ustrajnost, pridržavanje planova, strogi režim.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije