Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

D5 - Osebni dan - individualna napoved po dnevih

Osebni dan


Osebni dan je numerološko število, ki nakazuje osebne trende in okoliščine, ki jih lahko pričakujemo v posameznem dnevu.

Lahko nam zelo pomaga pri odločitvah, ki jih moramo narediti v tekočih dnevih.1

Osebni dan ena je eden najbolj dinamičnih. To je dober dan za začetke ali spremembe; dan za uresničevanje novih zamisli in načrtov. Danes lahko tudi položimo temelje za projekte, ki jih želimo razviti v daljšem časovnem obdobju. Dan ena je poln aktivnosti, a pri tem ne pozabimo, da moramo delati dobro.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 1: sajenje, načrtovanje, nakupovanje, ustvarjanje, začetki.

2

To je dober dan za naloge, ki zahtevajo sodelovanje, in za vzpostavljanje novih odnosov. Osebni dan dve nima gonilne energije, temveč pušča, da se stvari naravno odvijajo. Dobro je, da na ta dan sodelujemo z drugimi, tako doma kot na delovnem mestu, ter da smo družabni in prijazni. Mirno podpirajmo tok dogodkov, ne da bi ga spreminjali ali poskušali spremeniti; to ni dan za lotevanje novih stvari.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 2: sklepanje poslov, ljubezen, tekmovanje.

3

Osebni dan tri je idealen za zabavo, za druženje s prijatelji in družino ter praznovanja. To je dober dan za pisanje, vadbo inštrumentov in za slikanje (pokrajine), kot tudi za izmenjavo uslug in sredstev z drugimi. Lep, razvedrilen, sproščen dan.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 3: obilje, zabave, dajanje.

4

Na osebni dan štiri smo ponavadi zaposleni in produktivni. Vztrajno prizadevanje v pravo smer nam lahko danes prinese finančno korist pri delu ali v naložbah. Ne začenjajte novih stvari ali projektov, temveč vztrajajte v že tekočih zadevah ter se zaposlite z običajnimi nalogami in opravili. Ne vtaknite glave v pesek, temveč se soočite s praktično realnostjo vsakdanjega življenja. Današnje aktivnosti so lahko zelo suhoparne in enolične.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 4: obveznosti, vodenje, pisanje, aktivnost.

5

To je hiter dan, primeren za novosti. Danes lahko naredite pomembne spremembe. Ne bojte se poskusiti česa novega. Ste dobro razpoloženi in polni zagona, pripravljeni na vsak izziv. Kombinacija avanturizma in vznemirljivosti, ki jo čutite danes, vam lahko prinese tudi veliko zabave in vznesenosti. To je prav tako dober dan za razmislek, zaostalo branje in prosti čas. Lahko je tudi eden tistih dni, ko stvari ne gredo čisto tako, kot bi morale, dan izgube ali neuspeha. Lahko pa je tudi dan miru in sprostitve.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 5: raziskovanje, izklop, sprememba, žalovanje.

6

To je dober dan za preživljanje časa z našimi dragimi ter za izvajanje običajnih nalog in opravkov. Osebni dan šest je skoraj izključno usmerjen na dom in domače zadeve. Morda boste sodelovali v izravnavanju družinskega spora, uživali v skupnih aktivnostih s svojo družino, ali pa boste opravljali kakšno službo za pomoči potrebne ljudi. Izžarevajte ljubezen, prijateljstvo in naklonjenost na ta mirni dan služenja z vednostjo, da vam bo vse povrnjeno.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 6: potovanje, usklajevanje, odnosi, kuhanje.

7

Dober dan za načrtovanje, analiziranje preteklosti in ocenjevanje. Analizirajte in ovrednotite sedanje in pretekle dosežke ter njihov možen vpliv na prihodnost. Osebni dan sedem je kot nalašč za meditacijo in povezovanje z lastnimi najglobljimi čustvi, za spoznavanje sebe. Je tudi primeren dan, da razmislimo o svojih zadnjih aktivnostih in njihovi vrednosti, da vidimo, kaj bi najbolj morali spremeniti. Novi začetki ali spremembe danes niso priporočljivi; raje jih pustite za primernejši čas.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 7: vrtnarjenje, načrtovanje, namizne igre, retrospektiva.

8

Na osebni dan osem imate veliko sposobnost za realiziranje različnih stvari. To je potencialno najbolj dinamičen dan in če osebno moč, ki jo sedaj imate, uporabite pošteno in pravično, boste imeli veliko osebno korist. Če upoštevate tudi potrebe in sposobnosti drugih, lahko potegnete veliko korist od novih poslovnih potez. To je dober dan za športne dogodke, pogodbe in izzive. Poslovni in pravni posli vseh vrst so lahko zelo uspešni. Pravilno razlikovanje in zaupanje sta danes pomembna dejavnika.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 8: šport, poslovni dogovori, analiza.

9

Na osebni dan devet lahko dokončate mnoge tekoče stvari, celo tiste, ki jih je težko zaključiti. Nekateri od teh koncev so lahko zelo dramatični in čustveni, vendar so na ta dan lažji kot sicer. Do drugih bodite sočutni in razumevajoči, a če je situacijo potrebno zaključiti, to storite ne glede na vsa čustva. To je tudi dan za premor. Zdaj je dober čas, da iz ustaljenih idej ali položajev vstopimo v nove situacije. Osebni dan devet je tudi dober, da ga preživimo sami ter razmislimo o zadnjih dneh in svoji trenutni situaciji.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 9: domače čiščenje, telovadba, branje, aktivnost.

11/2

Danes pozabite na vsakdanje drobnarije in izkoristite krasno priložnost, da drugim posredujete svoje zamisli.

Mojstrsko število 11 je premočna vibracija, da bi jo uporabljali ves čas; v vsakodnevnem življenju ponavadi živimo bolj po nižji vibraciji števila 2. To je dober dan za naloge, ki zahtevajo sodelovanje, in za vzpostavljanje novih odnosov. Osebni dan dve nima gonilne energije, temveč pušča, da se stvari naravno odvijajo. Dobro je, da na ta dan sodelujemo z drugimi, tako doma kot na delovnem mestu, ter da smo družabni in prijazni. Mirno podpirajmo tok dogodkov, ne da bi ga spreminjali ali poskušali spremeniti; to ni dan za lotevanje novih stvari.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 2: sklepanje poslov, ljubezen, tekmovanje.

22/4

Zares poseben dan! Poizkusite uresničiti tisto, kar ste že dolgo snovali in načrtovali.

Mojstrsko število 22 je premočna vibracija, da bi jo uporabljali ves čas; v vsakodnevnem življenju ponavadi živimo bolj po nižji vibraciji števila 4. Na osebni dan štiri smo ponavadi zaposleni in produktivni. Vztrajno prizadevanje v pravo smer nam lahko danes prinese finančno korist pri delu ali v naložbah. Ne začenjajte novih stvari ali projektov, temveč vztrajajte v že tekočih zadevah ter se zaposlite z običajnimi nalogami in opravili. Ne vtaknite glave v pesek, temveč se soočite s praktično realnostjo vsakdanjega življenja. Današnje aktivnosti so lahko zelo suhoparne in enolične.

Primerne aktivnosti na Osebne dneve 4: obveznosti, vodenje, pisanje, aktivnost.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije