Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

C8 - Prvi samoglasnik v imenu - še več o naših življenjskih motivacijah


Prvi samoglasnik v imenu


Prvi samoglasnik v imenu osvetljuje našo čustveno naravo in osnovne življenjske motivacije, ki jih kaže Motivacijsko število.A

Prvi samoglasnik A vam daje hrabrost, smelost in bojevitost. Pogosto ne pogledate, preden skočite, ter impulzivno zabredete v težave bolj, kot bi si želeli. Vendar imate zagon in posebno sposobnost, da se izmotate iz vsake situacije. Radi ste v prvi bojni vrsti in se ne bojite izpostaviti za svoja prepričanja. Najraje ste na vodilnem položaju in slabo shajate z avtoritetami. Želite prevzeti pobudo in ukrepati sami, ker ste pogosto preveč nepotrpežljivi, da bi čakali na druge.

E

Prvi samoglasnik E vam daje nestanovitnost in nemir ter ljubezen do svobode in vznemirljivih dogodkov. Radi ste v nenehnem gibanju in vedno živite v pričakovanju naslednjega zanimivega dogodka. Življenje brez sprememb je za vas neznosno. S svojim umom spodbujate druge, vaš um pa najde spodbudo v vsem, kar se vam dogaja. Neradi se vežete in želite ohraniti svobodo za raziskovanje novih obzorij, zato se težko ukoreninite. Ste družabni in imate veliko prijateljev, ki jih razveseljujete s svojim optimizmom in dobrim razpoloženjem. Ležijo vam tudi ročne spretnosti in ste zelo vsestranski. Pri vas je posebno izražena sposobnost glasovnega izražanja.

I

Prvi samoglasnik I vam daje sočutje in željo po služenju. Radi delate za dobro drugih. Če čutite, da lahko izboljšate svet in usodo soljudi, ste se pripravljeni odpovedati tudi lastnim koristim. Imate strastno naravo in si vneto prizadevate za poslanstva, ki si jih izberete. V stvári, za katero ste zagreti, ste odločni in nepopustljivi ter se lahko proslavite po človekoljubju in velikodušnosti. Za druge ste vir razumevanja in spodbude, zato se radi zatečejo k vam po zdravilno energijo in nasvet. Z lastno navdihnjenostjo navdihujete druge ljudi.

O

Prvi samoglasnik O vam daje sočutje in odgovornost. Najbolje delujete skupaj z drugimi in se neradi lotevate samostojnih podvigov. Radi se obdate z lepim in skladnim okoljem. Želite podpirati in vzdrževati svoje drage. Ste vez, ki drži družino skupaj, in znate izgladiti nesoglasja v partnerskem odnosu. Na vas se je mogoče zanesti, zato so vaši prijatelji in družinski člani pripravljeni jamčiti za vašo zvestobo, stabilnost in stanovitnost. Ljudje v stiski pri vas najdejo zavetje. Odlični ste tudi v reševanju problemov, kadar je potrebno preudariti različne možnosti in izbrati primerno strategijo. Druge znate potolažiti in sočustvujete z njimi.

U

Prvi samoglasnik U vam daje srečo in radost. K življenju pristopate z zaupanjem in vero v dober izid. S svojo zadovoljnostjo in nasmejanostjo ste srce vsake zabave. Ste tudi nadarjeni in ustvarjalni ter se radi izražate skozi umetnost. Radi imate potovanja in oddaljene kraje in ste vedno pripravljeni na izlet, če si ga le lahko privoščite. Niste zamerljivi ter hitro pozabite na žalitve in nezvestobo. Vedno ste pripravljeni podeliti energijo, radost, talente in ljubezen s tistimi, ki cenijo vaše darove.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije