Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

B6 - Vedenjsko število - naš pridobljen način obnašanja


Vedenjsko število


Vedenjsko število daje hiter vpogled v našo splošno naravo; pove nam, s čim naredimo vtis na druge, ko nas šele spoznajo. Razkriva nam, kako ponavadi delujemo, četudi tako ne čustvujemo. Predstavlja pridobljen način obnašanja, ki ga s prizadevanjem lahko spremenimo.1

Ti ljudje neradi prosijo za pomoč. Sami so popolnoma motivirani. Običajno imajo težave s samospoštovanjem; mislijo, da niso nikoli dovolj dobri. Zato potrebujejo pohvalo od drugih. Če verjamete vanje, zanje ni prav nič nemogoče; če pa nimate vere vanje, postanejo uporniški.

2

Dvojke imajo flegmatično držo. So dobri opazovalci. Privlačijo jih nadčutne sposobnosti in mnogi imajo izkušnje déjà vu. Neredko imajo sanje, ki se pozneje uresničijo. Povezani so s svojo intuicijo in metafizično stranjo življenja. Čutijo sočutje do drugih in jih prevzamejo človeške zgodbe. Le redko jim je dolgčas.

3

Trojke imajo držo šaljivca. Imajo smisel za humor in karizmo. Večkrat imajo »sindrom Petra Pana«, ki si ne želi odrasti. Kadar so dobro razpoloženi, imajo velik nasmešek, sijajne oči in so odlični za pogovor. Kadar pa niso razpoloženi, svojo čemernost razširijo tudi na okolico.

4

Štirice vse beležijo. Lahko so zelo tihi, tako da ne veš, o čem razmišljajo. »Registrirajo« vse, kar se dogaja okoli njih. Lahko da so obkroženi z naravo, ali pa se ukvarjajo s popravili ali gradnjo. So učitelji vseh drugih. Najprej se izpopolnijo v svoji veščini in potem to učijo druge. Zelo radi izprovocirajo debato, da lahko drugi vidijo vse plati.

5

Petice imajo držo igrivosti in zabave. Mnogi imajo potrebo, da gredo po širnem svetu, saj jih zelo mikajo doživetja v drugih delih planeta. Če obtičijo v težavni situaciji, ponavadi reagirajo preveč dramatično in prevzamejo vlogo mučenika. Iz take situacije naj se raje poskusijo rešiti. Petice enostavno živijo za avanture in razburljivosti. Radi koketirajo in so običajno središče zabave.

6

Drža šestice je nega in skrb. Šestice, tako moški kot ženske, skrbijo za vse druge. Otrok z Vedenjskim številom 6 se obnaša do staršev, kot da je on oče ali mama; on je glavni in noče, da vi njemu govorite, kaj naj počne ali kakšen naj bo. Ti ljudje se počutijo koristne samo, kadar stvari uidejo nadzoru in jih lahko popravijo. Kadar je vse mirno, ne vedo, kaj bi sami s sabo. Vsekakor dobro skrbijo za druge in so ponavadi zelo vešči z otroci ali kot vodje podjetja. Kadar v sobo vstopi šestica, vsi začnejo plesati okoli nje kakor vešče okoli luči.

7

Osebe z Vedenjskim številom 7 vam ne bodo dale vedeti, o čem razmišljajo ali čustvujejo. Držijo se zase in so introspektivne. Žene jih potreba, da proučujejo in iščejo, zakaj so na tem svetu; sedmice se ubadajo z velikimi vprašanji. Razkrijejo se le počasi in postopno. Lahko se zaprejo in vam dajo občutek, da jih niti najmanj ne zanima, kaj govorite, ampak videz vara, saj so v resnici izjemni opazovalci, ki jim prav nič ne uide.

8

Ljudi z Vedenjskim številom 8 boste videli, kako prebirajo časnik Finance ali delajo »brainstorming« o tem, kako zaslužiti denar in priti do finančne varnosti. Če imajo družino, želijo biti dobri oskrbovalci. Druga plat medalje pri njih je, da jim je denar lahko popolnoma nedosegljiv, ker jim kratko malo spolzi med prsti. Osmicam ni prav nič težko povedati, kar resnično mislijo. Včasih so pri tem malo preveč robati, zato je zanje najbolje, da ohranijo svoj smisel za humor in se osredotočijo na pozitivne stvari v življenju.

9

Devetice so vodje. V službi ne opravijo le svojega dela, temveč tudi delo vseh drugih. Njihova drža je: Pokaži mi, kaj naj naredim, in to bom naredila. Na koncu so izčrpani in izžeti, a to odgovornim zelo težko povedo. Postaviti si morajo meje, da jih drugi ljudje v njihovem življenju ne bodo izčrpavali. Ljudje z Vedenjskim številom 9 imajo velikokrat neko staro družinsko bolečino, ki jih preganja, zato morajo »predelati« ta čustva, da bi lahko danes bili srečni.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije