Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

B2 - Življenjska pot - število življenjskega poslanstva


Življenjska pot


Število Življenjske poti označuje glavno lekcijo, ki smo se jo prišli naučit na ta svet. Na podlagi njegove vibracije ponavadi izberemo svojo kariero.

Če hodimo po življenjski poti, ki nam je bila dodeljena, se izognemo notranjim konfliktom in se razvijamo na način, najboljši za našo naravo.1

Vaše število Življenjske poti je ena, torej življenje od vas pričakuje, da se postavite na lastne noge ter razvijete zaupanje v sebe, svoje zamisli in potenciale. Na kožo vam je pisana vloga vodje in pionirja. Kot edinstven posameznik greste lahko po svoji osebni poti in živite brez mnogih pravil, ki usmerjajo druge. Ampak da bi uresničili želje in dosegli cilje, ki ste si jih zadali, se morate boriti. Pomembno je, da v tem boju ne popustite in se ne odpoveste svojim ciljem.

Pazite, da se ne prevzamete. Vaši talenti in sposobnosti so vam bili podarjeni, zato ste lahko samo hvaležni in ponižni, ne pa ponosni in domišljavi. Če uporabite vso svojo energijo, ustvarjalnost, izvirnost in pionirski duh, boste v življenju veliko dosegli.

2

Vaše število Življenjske poti je dve, kar pomeni, da se vaša usoda razodeva skozi odnose z drugimi. Vaša pot je pot diplomata in pomirjevalca, življenjske cilje pa uresničujete s previdnim in vztrajnim uveljavljanjem svojega subtilnega vpliva. Najbolje delujete kot del tima, in privlačijo vas ljudje z močno voljo. S svojo potrpežljivostjo in sposobnostjo za obravnavanje podrobnosti prinašate korist obema.

Najbrž imate zdravilske sposobnosti, ki bi jih lahko izkoristili v disciplinah, kot so masaža, akupunktura in psihoterapija. Toda vaša senzibilnost vam lahko tudi škodi. Vaš ego je zelo občutljiv, zato ste hitro prizadeti, nakar se umaknete in zadržite svoje misli zase. Tako se lahko v vas nabere precej zamer in jeze. Če se naučite izražati svojo znatno notranjo moč, lahko vsako težavno situacijo razrešite v svoj prid.

3

Vaše število Življenjske poti je tri, kar pomeni, da vam je življenje namenilo razvijanje družabnosti in komunikacijskih veščin. Imate sijajno sposobnost, da znate navdušiti in zabavati druge. Vaše življenjske prilike bodo prišle prek ljudi, na katere ste naredili dober vtis. Bodite ustvarjalni in umetniški ter se naučite uporabljati besede v svoj prid. Svoje naravne darove lahko razvijete samo z odločenostjo in trdim delom. Imate velik čar in pravo karizmo. Mnogostranskost vam pomaga do uspeha, toda pazite, da ne pretiravate in energije ne razsipate po nepotrebnem.

Z denarjem ne znate najbolje ravnati, ker ne ljubite organiziranosti in ste včasih premalo odgovorni. Ste tudi čustveni in ranljivi. Kadar ste potrti, lahko postanete cinični in sarkastični. Če svoj talent za samoizražanje uporabljate pozitivno, ste lahko velika inspiracija za druge, vam pa bo prinesel uspeh in srečo.

4

Vaše število Življenjske poti je štiri, kar pomeni, da je vaša usoda tesno povezana z delovno etiko. V življenju napredujete s samodisciplino in vestnim delom. Najboljši ste tam, kjer je treba operirati z dejstvi in je potrebna logična rešitev. Znani ste kot oseba, ki nalogo opravi na najučinkovitejši možen način. Rutina, trdo delo, zanesljivost, praktičnost in služenje so ključ do vašega uspeha.

Zaradi vaše metodičnosti lahko postanete togi in konvencionalni. Morda ste tudi preveč previdni, kadar so potrebne spremembe, zaradi česar zamudite ponujene priložnosti. Če ohranite prožnost, boste z vašim trdim delom in praktičnimi, tradicionalnimi vrednotami zagotovo prišli do zasluženega uspeha.

5

Vaše število Življenjske poti je pet, torej življenje od vas pričakuje, da se prepuščate številnim spremembam in izkušnjam. Naučite se teči z življenjem in pravilno uporabljajte svobodo, ki vam je bila dana. Ne vežite se s preveč odgovornostmi, da ne zabredete v dolgčas in nezadovoljstvo. Izkoristite ponujene priložnosti in živite polno življenje, pripravljeni na vedno nove intenzivne dogodivščine.

Najbrž vam manjka discipliniranosti in reda. Včasih ste preveč impulzivni in naredite oziroma rečete nekaj, kar pozneje obžalujete. Ste vsestransko nadarjeni in sposobni. Vaša naloga je, da vztrajate na enem področju, dokler se v njem dovolj ne izpopolnite, da lahko uspete.

6

Vaše število Življenjske poti je šest, torej življenje od vas pričakuje, da služite drugim in ste odgovorni za njihov blagor. Vaša naloga je vodenje skupine – najsibo to vaš dom, družina ali delovno okolje – ki jo lahko zedinite in naredite funkcionalno. Na vas je, da poskrbite za šibkejše in da postavite koristi skupine pred vaše lastne. Ustvarjeni ste za dobrohotno starševsko vlogo osebe, v kateri drugi najdejo vodstvo in moč. Imate potrebo, da ste drugim na razpolago, a se morate naučiti, da razlikujete med tistimi, ki jim lahko pomagate, in tistimi, ki jih je bolje pustiti, da sami izkusijo potrebne življenjske lekcije. Za vas je idealno, da ste poročeni; lahko ste čudovit roditelj, v katerem otroci najdejo toplino, zaščito in razumevanje.

7

Vaše število Življenjske poti je sedem, kar pomeni, da je vaša usoda povezana z umskimi in duhovnimi dejavnostmi; to je pot študija in iskanja življenjskega smisla. Za svoj razvoj občasno potrebujete samoto. Vaša naravna odmaknjenost in nenavezanost se ne ujemata dobro s površinsko družabnostjo in težkimi družinskimi odgovornostmi. Za vas je koristno, da se posvetite filozofiji ali znanosti.

Ne bodite agresivni; pustite, da priložnosti same pridejo k vam. Vaša življenjska lekcija je, da ostanete neodvisni, ne da bi se počutili izolirane ali jalove. Ohranite svoj edinstven pogled na svet, hkrati pa bodite odprti za druge in za vedenje, ki vam ga lahko dajo.

8

Vaše število Življenjske poti je osem, kar pomeni, da ste zapisani uspehu v poslovnem svetu, če ste seveda naravnani na dobiček in trdo delate. Ste rojen poslovodja, ki privlači moč, ima vizijo ter zna upravljati z ljudmi in stvarmi, da se mu vloženo maksimalno vrne. Prišli boste daleč, če se naučite uporabljati situacije v vaš prid ter če negujete stike z vplivnimi in močnimi zavezniki na visokih položajih.

Po naravi ste veseli in priljudni, vendar ljubezni in privrženosti ponavadi ne kažete na zunaj. V vas je močna želja po razkošju in udobju, zato pazite, da ne živite preko svojih možnosti. Vaš življenjski izziv je, da razvijete nenavezanost in spoznate, da je potrebno moč in vpliv uporabljati za dobro človeštva.

9

Vaše število Življenjske poti je devet, kar pomeni, da življenje od vas pričakuje delovanje na univerzalni ravni – razširjeno zavedanje in globoko razumevanje človeka. Razvijte svoj umetniški dar, da lahko prek njega izrazite univerzalne resnice, ki jih želite posredovati drugim. Bodite odprti za doživljanje številnih čustvenih stikov, ki jih boste navezali. S svojim širokim, neobremenjenim filozofskim pogledom na svet lahko navdihnete druge in služite človeštvu. Najbolj uspešni in zadovoljni boste, če dajete, delite z drugimi in se žrtvujete za višji cilj, ne da bi pričakovali kakršno koli poplačilo. Več ko dajete, več se vam vrne.

Včasih ste razočarani zaradi življenjske stvarnosti, da obstajajo pomanjkljivosti v drugih in v vas samih. Da bi se notranje uravnovesili, se odprto soočite tako z lastnimi pomanjkljivostmi kot s svojimi prednostmi. Tako boste lahko ljubili in bolje razumeli sebe in vse življenje.

11/2

Vaše število Življenjske poti je vladajoče število 11. To pomeni, da vam je življenje namenilo posebno usodo, ki vam lahko prinese slavo ali pa vsaj možnost, da vplivate na veliko število ljudi. Obdarjeni ste z edinstveno intuicijo in v vas se skriva ustvarjalni genij, ki lahko, če ga negujete, postane vir velikega navdiha za druge.

Čeprav ste zmožni globokega vpogleda, sami večkrat padete iz ravnovesja. Zato je dobro, da se poleg duhovne sfere naučite delovati tudi na praktični ravni. Preden lahko v celoti zaživite z vibracijo vladajočega števila 11, je ponavadi potrebno, da se naučite živeti na njegovi nižji vibraciji, vibraciji števila 2. To pomeni, da negujete odnose z drugimi, si prizadevate biti del skupine ter delujete v vlogi diplomata in pomirjevalca. Pomembno je tudi, da razvijete potrpežljivost, skrbite za podrobnosti in vsaj začasno prepustite vodstvo drugim.

22/4

Vaše število Življenjske poti je vladajoče število 22. To pomeni, da vam je življenje namenilo prav posebno usodo, s katero lahko pridobite izjemno moč in vpliv. S to močjo ravnajte sila pazljivo, saj v sebi nosi klico bodisi velike ustvarjalnosti ali pa velikega uničenja. Pomembno je, da delujete za dobro drugih in izkoriščate svoje darove za dobre namene. Z vašo daljnosežno vizijo lahko potem naredite velik pečat na svet in sprožite obsežne preobrazbe.

Preden lahko v celoti zaživite z vibracijo vladajočega števila 22, je ponavadi potrebno, da se naučite živeti na njegovi nižji vibraciji, vibraciji števila 4. Stanovitno si prizadevajte, da zadane naloge opravite na najučinkovitejši način. Razvijajte samodisciplino, da vztrajate pri rutinskem delu, dokler ne postanete zanesljiva opora za druge in ne dosežete otipljivih rezultatov. Šele ko se naučite uspešno uporabljati logiko, dejstva in materialni svet, lahko postanete vizionarski voditelj, nakazan v vaši Življenjski poti števila 22.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije