Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

D8 - Univerzalni dan - planetna vibracija v danem dnevu


Univerzalni dan 


Univerzalni dan je numerološko število, ki predstavlja splošno planetno "vibracijo", ki jo v posameznem dnevu čutimo vsi.

Njegova energija postavi okvir za svetovno dogajanje in trende skozi ta dan.1

To je odličen čas za prodajo, iskanje nove službe, začetek potovanja ali novih projektov - zlasti tistih projektov, ki vključujejo glasbo ali gradnjo in ustvarjanje z rokami. To je tudi dober čas za tekmovanja ter vse dejavnosti, povezane z moškimi in moško energijo.

2

Število dve je povezano s sodelovanjem, prijaznostjo ter dajanjem ali prejemanjem pomoči. Sodelovali boste z ženskami. Ne prepustite se občutkom strahu ali omahljivosti. Morda boste dobili tajne informacije in pomembno je, da jih ne izdate. To je tudi dober čas za zbiranje sredstev, saj lahko prosite ljudi, da sodelujejo v nečem, kar bo v pomoč drugim.

3

Bolj boste družabni, ljubljeni in ljubeči; želite se zabavati in vključiti v javno življenje. To je odličen dan, če se morate kaj odločiti, prositi za posebno uslugo ali kupiti poseben dar. Število tri je tudi dobra vibracija za odhod v kino, gledališče ali koncert, kot tudi za izražanje ustvarjalnosti.

4

Vibracija števila štiri - števila moči in stabilnosti - vas navaja na preudarno delovanje. Želite imeti stvari urejene, biti organizirani, igrati po pravilih, postaviti dobre temelje, mogoče kaj popraviti v hiši. Morda boste čutili, da vas vaše dolžnosti omejujejo ali utesnjujejo, ampak vaš trud bo poplačan. To je tudi dober dan za podpisovanje dolgoročnih pogodb, še posebej za nepremičnine.

5

To je dober dan za preselitev v nov dom, da se gibljete, srečujete nove ljudi in poskusite nekaj novega. Vaši načrti se lahko v zadnjem hipu spremenijo. Ne bodite prehitri v vožnji, kot tudi ne v besedah, da se ne bi sprli zaradi prehitrega jezika in premajhnega razmisleka. Število pet je število senzualnosti, zato boste uživali v druženju z otroki, razvedrilu ali lepotnem tretmaju.

6

Danes so na dnevnem redu skrb za dom, družina in ustvarjalni projekti. Svoje odgovornosti boste želeli podeliti z družino in prijatelji, vendar od drugih ne pričakujte preveč. Vibracija števila šest daje toplino in je odlična za vse odnose. To je vibracija zarok in snubitev, a tudi nesoglasij in prepirov.

7

Želeli si boste meditirati, se poglabljati vase in v duhovno plat življenja. Morda boste imeli dobičkonosne zamisli, čeprav jih boste najbrž začeli uresničevati šele z vibracijo števila osem. Na površje lahko pridejo pravne zadeve. Danes počivajte in se izogibajte praznim pogovorom in opravljanju.

8

Število osem vibrira z denarjem, močjo, vodenjem in nadzorom. Skrbeli boste zaradi prihrankov in naložb. Morda vas bodo prevevala zelo močna čustva. To je dober dan za preizprašanje svojega odnosa z nadrejenimi, kot so šefi. Če imate problem z zaposlitvijo in se danes zelo izkažete, ste lahko nagrajeni. To je tudi dober dan za dobrodelnost.

9

Število devet je število dajanja, skrbi za druge in za ves svet. V tej vibraciji bodite resnicoljubni in zvesti svojim vrednotam. Začutiti utegnete ustvarjalni navdih, da se izrazite v umetnosti, glasbi ali igri. Lahko vas privlačijo metafizika in mistika ali pa edinstveni izleti in pustolovska potovanja. Brez težav lahko pridobite publiciteto, zlasti za plemenite cilje. Če uporabite svoje finance za pomoč drugim, boste na koncu še pridobili.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije