Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

C6 - Karmična števila - deficitarna področja v našem življenju


Karmična števila

naše karmične lekcije


Karmična števila ali števila Karmičnih lekcij so manjkajoča števila v našem imenu. Kažejo deficitarna področja v našem življenju in naši osebnosti, katerim bi morali posvetiti večjo pozornost.1

Vaše Karmično število je 1, kar pomeni, da vam manjka odločnosti in ambicioznosti, samozaupanja in iniciative. Življenje vas bo postavljalo v situacije, v katerih se boste morali sami odločati. Naučite se prevzemati pobudo in biti bolj neodvisni. Skratka, vzemite življenje v svoje roke.

2

Vaše Karmično število je 2, kar pomeni, da vam manjka potrpežljivosti in da ste preobčutljivi. Nagnjeni ste k temu, da zanemarjate probleme ali jih hočete nahitro rešiti, ter da zamujate na sestanke. Življenje vas bo postavljalo v situacije, v katerih boste morali biti zelo potrpežljivi in pozorni na detajle, da bi kaj dosegli, ter v situacije, ki vas bodo prisilile, da se naučite bolje shajati z drugimi.

3

Vaše Karmično število je 3, kar pomeni, da vam primanjkuje samozaupanja in težko izrazite samega sebe. Življenje vas bo postavljalo v situacije, v katerih se boste morali jasno in odločno izraziti. Stik z javnostjo vam lahko pomaga premagati notranje zavore in razviti samospoštovanje.

4

Vaše Karmično število je 4, zato se najbrž bojujete z nagnjenostjo k lenosti; namesto da bi se prijeli dela, raje ubirate bližnjice in greste po liniji manjšega odpora. Življenje vas bo postavljalo v situacije, v katerih boste morali, da bi kaj dosegli, začeti od samega začetka ter graditi pazljivo in počasi. Poskusite razviti večjo osredotočenost in boljšo koncentracijo. Značaj lahko okrepite z negovanjem discipline in zavestnim, stanovitnim prizadevanjem za uresničenje svojih ciljev.

5

Vaše Karmično število je 5, torej se najbrž bojite novosti in sprememb v lastnem življenju. Zato ste lahko netolerantni in neprilagodljivi ter premalo sočutni do ljudi, ujetih v pogubnih spremembah. Življenje vas bo postavljalo v situacije, v katerih se boste morali spoprijeti z velikimi spremembami in krizami. Doživljanje raznolikih izkušenj lahko poglobi vaše razumevanje. Ko se spopadate z življenjskimi izzivi, odkrijete svojo lastno moč, s katero zmorete prebroditi spremembe. Takrat se jih več ne bojite in lahko pomagate drugim, da se spopadejo s spremembami v njihovem življenju. To Karmično število vas tudi opominja, da morate brzdati svoje apetite.

6

Vaše Karmično število je 6, kar pomeni, da imate težave s sprejemanjem odgovornosti. Začnete veliko stvari, a jih le malo dokončate. Za vas je pomembno, da delate na odnosih. Življenje vas bo postavljalo v situacije, ko bodo drugi odvisni od vas, zlasti v družinske situacije, v katerih boste morali prevzeti skrb za druge in jih vzdrževati. Tako boste prisiljeni, da spoznate vrednost družine in drugih tesnih vezi.

7

Vaše Karmično število je 7, kar pomeni, da ste nagnjeni k prenagljenim zaključkom, ne da bi sistematično proučili vsa dejstva. Lahko da tudi zanemarjate svoje notranje ali duhovno življenje, zatadi česar vas utegnejo mučiti razni strahovi in skrbi. Zaskrbljenosti se lahko znebite, če razvijate intelekt in duhovnost. Življenje vas bo postavljalo v situacije, v katerih boste prisiljeni razlikovati med minljivim in trajnim – med materialnim in duhovnim.

8

Vaše Karmično število je 8, kar pomeni, da ste ambiciozni, vendar vaša razsoja ni vedno najboljša. Lahko da ste bojazljivi glede denarja; bojite se tvegati in ste v poslu neuspešni. Življenje vas bo postavljalo v situacije, v katerih boste morali vsote denarja modro uporabljati za osebne potrebe. Potrebno je, da se naučite ceniti denar in odgovorno uporabljati svoj vpliv.

9

Vaše Karmično število je 9, kar pomeni, da vas je strah čustev. Težko se povežete z lastnimi občutji in zaradi ujetosti v lasten ego ne morete sočustvovati z drugimi. Življenje vas bo postavljalo v situacije, ki bodo spodbadale vašo čustveno naravo, dokler se ta docela ne prebudi. Vaša naloga je, da prijateljsko povabite svoja čustva, jim posvetite primerno pozornost, jih polno doživite in postavite na pravo mesto. Umetnost, legende, glasba in razne terapije vas lahko povežejo s poživljajočo energijo vaših čustev in vam pomagajo, da lahko drugim odprete srce.

0

Če nimate nobenega Karmičnega števila, ste prav posebna oseba! Ste nenavadno uravnovešeni in imate sijajne predispozicije, da razrešite vse osebnostne težave. V ciklusu svoje duhovne evolucije sedaj izpopolnjujete svoj človeški značaj in imate proste roke, da lahko veliko naredite za svet.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije