Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

C4 - Osebnostno število - kako nas vidijo drugi


Osebnostno število


Osebnostno število, seštevek vseh soglasnikov, nam govori, kako nas vidijo drugi oziroma kakšne značilnosti projiciramo v zunanji svet.1

Vaše Osebnostno število je 1, torej sanjate o tem, da bi bili pionir za človeštvo; izvirna, smela in močna osebnost, ki postavlja smernice za druge. Število 1 predstavlja ego in samouresničenje, zato se vidite v vlogi prodorne in učinkovite osebe, ki lahko doseže tisto, česar drugi ne morejo niti videti. Radi imate, da ste vedno prvi in najboljši ter da drugi občudujejo vaše sposobnosti in dosežke. Od vsega pa vam največ pomeni občutek, da ste vi glavni. Pazite, da ne postanete preveč agresivni ali nesprejemljivi. Če malce omehčate zunanji nastop, lahko pritegnete tudi bolj zadržane ljudi, ki vam utegnejo koristiti s svojimi mnenji in predlogi.

2

Vaše Osebnostno število je 2, torej sanjate o idiličnem življenju, kjer vas obkrožajo tisti, ki vas ljubijo in potrebujejo, kjer je vse mirno in skladno, kjer so vsakdanje skrbi daleč stran in kjer je čudežno poskrbljeno za vse osnovne življenjske potrebe. V duhu se zamišljate kot zelo senzitivno osebo, ki lahko zadovolji čustvene potrebe drugih, sami pa počivate v zibelki varnosti. Zelo ste občutljivi in se počutite nelagodno v napetem ozračju. Delujete kot pomirjevalec. Ste potrpežljivi, razumevajoči, ljubite in ste ljubljeni. Ste tudi dober poslušalec in se znate vživeti v druge, vendar pazite, da na vas ne vplivajo njihove projekcije.

3

Vaše Osebnostno število je 3, torej sanjate o tem, da bi bili zelo priljubljeni in magnetično privlačni. Ste igralec na glavnem odru in srce zabave, saj s svojo domiselnostjo in duhovitostjo vsakogar očarate. Zavedate se imidža, ki ga kažete navzven, zato za vas pride v poštev le zadnje in najboljše v modi. Morda sanjarite o življenju na veliki nogi, v katerem ste vi zvezda. Pazite, da vas vaši čari ne zapeljejo v neodgovorno življenje. Prav tako ni dobro, če si pretirano prizadevate za popularnost. V življenju privlačite številne ugodne priložnosti ter se znate izpostaviti in navdušiti druge. Ob trdem delu in samodisciplini vam te odlike zagotavljajo uspeh.

4

Vaše Osebnostno število je 4, torej sanjate o tem, da bi bili močna, realistična oseba, nujno potrebna v življenju vaše družine in prijateljev. Vidite se kot zanesljivega človeka, za katerega lahko drugi vedno računajo, da bo postoril vse potrebno. Vnaprej predvidite, kaj bi lahko šlo narobe in ste dobro pripravljeni na prihodnost. Pretekle izkušnje izkoristite v svoj prid in se lahko spopadete z vsako oviro, ki ogroža vaš svet. Ste varčni in skromni, ker želite varno prihodnost za sebe in svoje drage. Ti pa se vam bodo odtujili, če s strogostjo pretiravate.

5

Vaše Osebnostno število je 5, torej se vidite v vlogi svetovnega popotnika z raznolikim in pustolovskim življenjem, prosti vsakdanjih skrbi in odgovornosti. Iščete vedno nova doživetja in zadovoljstva in ne prenesete, da vam je dolgčas. Ste hazarder, ki uživa v izzivih in nepričakovanih situacijah; v vaših sanjah je vsak dan poln presenečenj in vznemirljivosti. Ljubite množice in dogajanja ter zajemate življenje s polno žlico. Pazite na nagnjenost k neodgovornosti in trenutnemu ugajanju čutom. Zanima vas vse in veste nekaj o vsem, a ste lahko malce površni in diletantski. V večini primerov vam to ne škoduje, toda za lasten uspeh in srečo poskusite utemeljiti in poglobiti svoje znanje in razumevanje. Vaša vsestranskost in prilagodljivost vam omogočata, da potegnete največ iz skoraj vsake življenjske priložnosti.

6

Vaše Osebnostno število je 6, torej se vidite v popolnem domu: udobni, domačni hiši z okusno dekoracijo in predmeti velike čustvene vrednosti. V vaših sanjah je ta hiša topla in prijazna za vse, ki jih poznate. Želite si družino, za katero lahko skrbite, in zvestega zakonskega druga, ki vam bo vse življenje stal ob strani. Onkraj doma sanjate o uravnovešenem, humanem in poštenem svetu, kjer lahko vsi uspevajo in se razvijajo brez prepirov in težav.

Prizadevate si za harmonijo med ljudmi in ste pripravljeni za dobro drugih žrtvovati celo osebne želje. Pazite, da v tem ne pretiravate in ne prevzamete vloge mučenika. Drugi vas lahko izkoristijo, ker v ljudeh vidite le najboljše in ne znate vedno dobro oceniti njihovega značaja. Ste zelo radodarni in v denarnih zadevah ne ravno logični.

7

Vaše Osebnostno število je 7, torej se v svojih sanjah vidite v vlogi modreca, ki je odmaknjen od kaosa tega sveta in ki lahko iz tega položaja meditira o smislu univerzuma. Zdi se vam, da je vaš pogled na svet vseobsegajoč in želite imeti celovito življenjsko filozofijo. Radi bi, da bi bil tudi preostali svet tih, spokojen in miren kraj, kjer so duhovne in intelektualne vrednote na široko cenjene.

Drugim dajete videz skrivnostnosti in drugačnosti; v vas vidijo resno in studiozno osebo. Imate avreolo intelektualca in duhovnega aristokrata; pazite le, da se ne bi prevzeli in mislili, da vse veste bolje od drugih.

8

Vaše Osebnostno število je 8, torej se vaše sanje verjetno vrtijo okoli denarja in vpliva ter stvari, ki jih prinašata s seboj. Morda se vidite v vlogi mogočnega poslovneža na čelu velike družbe. Ste močan, karizmatičen vodja. Od partnerja pričakujete podporo, v zameno pa ste zvesti in radodarni. Zelo cenite kakovost in se vidite kot pokrovitelj umetnosti ter poznavalec finejših stvari v življenju.

Izžarevate zaupanje in imate naravno avtoriteto. S svojo zmožnostjo in navdušenjem privlačite premožne ljudi. V svojem bistvu ste topli in prisrčni ter ste lahko spontani in čustveni. Vaša Ahilova peta je nagnjenost k egocentričnosti, zaradi katere lahko, če ne pazite, postanete neusmiljeni, pohlepni in zelo osamljeni.

9

Vaše Osebnostno število je 9, torej imate zelo čustveno naravo ter močno željo po ljubezni, tako osebni kot univerzalni. Samega sebe vidite kot človekoljuba, čigar življenje je posvečeno služenju. Želite ustvariti nekaj, kar bo koristilo človeštvu in vas navdalo z občutkom, da ste resnično potrebni. V duhu se vidite kot magnetično osebo, na daleč znano po široki viziji in sočutju.

Drugi vas vidijo kot impresivno in aristokratsko osebo. Mnogi vas občudujejo, nekateri pa so vam nevoščljivi in vas lahko poskušajo oblatiti. Do neke mere lahko k temu tudi sami prispevate, če izžarevate preveč arogance. Nagnjenji ste namreč k temu, da postanete vzvišeni nad svetom. Po drugi strani imate veliko sočutje za človeštvo in se želite posvetiti izboljšanju usode drugih. Bolj kot delo s posamezniki vam odgovarja delovanje za dobro množic.

11/2

Vaše Osebnostno število je vladajoče število 11. Kadar imate svoje vzvišene trenutke, sanjate o ustvaritvi novega, revolucionarnega in avantgardnega načina življenja. Sebe vidite kot posebno osebo z videnjem, ki ga drugi ne morejo razumeti. Po naravi ste prenapeti in živčni, pa tudi dramatični in lahko prav sijete. Vaše zamisli bi resnično lahko spremenile svet in vaša prikrita želja po slavi vas utegne navesti, da svoje vizionarske sposobnosti tudi udejanjite.

V zmernejših trenutkih kažete navzven reduciran vtis števila 2. Takrat se utegnete videti kot del dvojice, ki hkrati ljubi in je ljubljen. Vidite se tudi v vlogi potrpežljive in razumevajoče, senzitivne osebe, ki lahko zadovolji čustvene potrebe drugih. Morda sanjate o idiličnem življenju, kjer ste obkroženi z osebami, ki vas ljubijo in potrebujejo, kjer je vse mirno in skladno, kjer so vsakdanje skrbi daleč stran in kjer je čudežno poskrbljeno za vse osnovne življenjske potrebe.

22/4

Vaše Osebnostno število je vladajoče število 22. Kadar imate svoje vzvišene trenutke, sanjate o tem, da bi postali velik graditelj, ki bo spremenil tok sveta in nadzoroval najmočnejše ljudi. Prihodnost vidite na vizionarski način, ki ga le malokdo razume. Vidite se kot zelo močna in magnetična osebnost in bi radi zapustili močan vtis daleč onkraj meja vaše neposredne okolice. Razmišljate na vzvišeni ravni, a imate tudi zmožnost, da vidite praktične načine za reševanje velikih problemov.

V zmernejših trenutkih kažete navzven reduciran vtis števila 4. V tem razpoloženju sanjate o tem, da bi bili močna, realistična oseba, nujno potrebna v življenju vaše družine in prijateljev. Sebe vidite kot zanesljivega človeka, na katerega lahko drugi vedno računajo, da bo postoril, kar je potrebno. Vnaprej predvidite, kaj bi lahko šlo narobe in ste dobro pripravljeni na prihodnost. Pretekle izkušnje izkoristite v svoj prid in se lahko spopadete z vsako oviro, ki ogroža vaš svet.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije