Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

D4 - Življenjski vrhunci - štirje glavni življenjski mejniki


Življenjski vrhunci


Štirje Življenjski vrhunci so numerološka števila, ki opisujejo naše glavne priložnosti ali faze v življenju.

Te faze lahko primerjamo s štirimi letnimi časi, ki s seboj vedno prinašajo velike spremembe.ŠTEVILO PRVEGA ŽIVLJENJSKEGA VRHUNCA


1

Ta mladostni Vrhunec od vas pričakuje, da krenete po svoji lastni poti, razvijete svojo individualnost in ustvarite nekaj izvirnega. V tem obdobju je najbolje, da vi sami vodite in ne da drugi vodijo vas. Zato utegnete čutiti nezadovoljstvo, ker so v vašem zgodnjem življenju drugi najbrž v boljšem položaju da vodijo vas in vam morda ne dopuščajo, da izrazite svojo individualnost. Vaša naloga je, da zaradi tega ne postanete trmasti in samoljubni.

2

V tem mladostnem Vrhuncu se utegnete bojevati s svojim nagnjenjem k boječnosti in preobčutljivosti; najbrž ste tudi zelo navezani na svojo mater. Imate pa tudi priložnost, da se naučite konstruktivnega delovanja kot član skupine in izpilite veščine taktnosti, diplomatskega obnašanja in pomirjanja nasprotnih strani.

3

Ta mladostni Vrhunec vam ponuja priložnost, da se razvijate v družabnem življenju in umetnosti. Sedaj se naučite biti vedri in ustvarjalni. Da bi maksimalno izkoristili svoj ustvarjalni potencial, si prizadevajte biti stanovitni in ne razsipajte energije. Če vam to uspe, lahko uživate v središču pozornosti in priljubljenosti.

4

Ta mladostni Vrhunec vam najbrž ne daje veliko časa za uživanje v otroških zadovoljstvih, ponuja pa vam priložnost, da se že zgodaj naučite skrbnosti in discipline v vašem delu. Odločnost in vztrajnost, ki se ju sedaj naučite, se vama bosta pozneje gotovo obrestovali.

5

Ta mladostni Vrhunec vam ponuja priložnost za potovanja, nove zamisli in celo novi življenjski slog. Če jih pogumno sprejmete, boste razvili svoj značaj za naslednjo fazo. Sedaj zlahka komunicirate z ljudmi in lahko to maksimalno uporabite v svoj prid. V tem obdobju se morda čutite nestabilne in izkoreninjene; za zgraditev dovolj čvrstih temeljev za vaše odraslo življenje boste morali najbrž počakati na primernejše obdobje.

6

Ta mladostni Vrhunec morda od vas zahteva, da doma že zelo zgodaj prevzamete veliko odgovornosti in mislite, da vam je bilo odvzeto brezskrbno otroštvo. Če te odgovornosti voljno sprejmete na svoja ramena, boste nagrajeni z ljubeznijo, varnostjo, zaščito, zvestobo in naklonjenostjo, ki jih boste sami dajali in prejemali od drugih. Ta Vrhunec se lahko izrazi tudi kot zgodnja poroka, ko ste dejansko še premladi za zakon.

7

S tem Vrhuncem vas utegne v mladosti mučiti občutek osamljenosti in izoliranosti. Možno je, da vam starši niso pustili iti v šolo po vaši želji, ali pa so vas silili v študij proti vaši volji. Če imate srečo, vam je dopuščeno, da lahko greste vase ter raziskujete in sanjate v svoji notranjosti. To vam lahko omogoči, da razvijete globoko življenjsko filozofijo, ki vam bo v podporo v poznejših letih.

8

Ta mladostni Vrhunec vas sili, da morate že zelo zgodaj reševati zadeve v zvezi z denarjem in vplivom, najbrž na račun otroške zabave. Izbrusite svoje organizacijske sposobnosti, naučiti se trdo delati in pričakujte uspeh. Pridobljene veščine in doseženo materialno udobje v zgodnjem življenju bodo dober temelj za vaša prizadevanja v prihodnosti.

9

Ta mladostni Vrhunec vam lahko že zgodaj prinese veliko spremembo ali izgubo. Za mladega človeka je posebno težavno, če se mora spopadati z intenzivnimi čustvi ter ljubiti in dajati, tudi če mu drugi ljubezni ne vračajo. Toda v obdobju z vibracijo števila 9 sreča leži ravno v tem. Bolj ko vam to uspeva, lepše se vam bo zdelo življenje. Če delate za dobro drugih, lahko pridete do denarja in uspeha že dokaj zgodaj v življenju.

11/2

Zelo visoka vibracija števila 11 kot mladostni Vrhunec vam daje priložnost, da že zelo zgodaj v življenju postanete opazni v javnosti. Lahko da drugi od vas veliko pričakujejo, zato je možno, da se morate v teh letih spopadati z živčno napetostjo. Vaša naloga je, da svoja spoznanja, navdih in morebiten izumiteljski genij, ki so vam sedaj dani, izkoristite za izboljšanje življenja drugih.

Z nižjo vibracijo števila 2 v tem obdobju je lahko vaša naloga tudi, da se naučite konstruktivnega delovanja kot član skupine ter taktnosti, diplomatskega obnašanja in pomirjanja nasprotnih strani.

22/4

Z zelo visoko vibracijo števila 22 kot vašim mladostnim Vrhuncem imate priložnost, da združite materialne vidike z vašimi najvišjimi ideali. Na ta način lahko zgradite nekaj trajnega, kar bo koristilo drugim. Vaša preizkušnja je, da se naučite nesebično uporabljati veliko moč, ki vam je dana v tej zgodnji dobi, za izboljšanje življenja v celotni skupnosti. Takšno ravnanje vam bo prineslo ugled, ki vam bo zelo prav prišel v poznejšem življenju.

Z nižjo vibracijo števila 4 v tem obdobju ste lahko tudi prisiljeni, da se naučite skrbnosti in discipline v vašem delu. Odločnost in vztrajnost, ki se ju sedaj naučite, se vama bosta pozneje gotovo obrestovali.ŠTEVILO DRUGEGA ŽIVLJENJSKEGA VRHUNCA


1

Naslednjih devet let vašega življenja je preizkus vaše sposobnosti, da krenete po lastni poti, razvijete svojo individualnost in ustvarite nekaj popolnoma vašega. Za učenje lekcije tegaVrhunca boste morali bodisi delovati sami ali pa prevzeti glavno vlogo. Vaša nagrada bo priznanje za vaše dosežke, ki ga boste uživali v poznejših obdobjih.

2

Naslednjih devet let vašega življenja bo preizkus vaše sposobnosti, da konstruktivno delujete kot član tima in vestno skrbite za vse podrobnosti. Naučite se biti obzirni in senzitivni do občutkov drugih. Sedaj ne pričakujte večjih priznanj, toda veščini pomirjanja nasprotnih strani in diplomatskega obnašanja, ki ju razvijete v tem obdobju, vam bosta pozneje v življenju zelo prav prišli.

3

Naslednjih devet let vašega življenja bo preizkus vaše sposobnosti, da razvijate družabno in umetniško življenje. Sedaj je čas, da se naučite biti vedri in prijateljski ter razvijate svoje ustvarjalne zmožnosti. Morda se vam bo ponudila priložnost za pisanje, govorjenje v javnosti ali kakšen drug način uporabljanja vašega duha in javnega nastopanja. Razvijajte čustva in domišljijo ter bodite pripravljeni na uspešno obdobje.

4

Naslednjih devet let vašega življenja bo preizkus vaše sposobnosti, da se naučite biti praktični in realistični. To je čas za skrbno, disciplinirano delo, da si ustvarite čvrste in urejene temelje za najbolj plodna leta. Če se urite v vztrajnosti in vedno marljivo delate, se vam bo to obrestovalo v preostanku življenja. Če se v tem obdobju počutite ekonomsko utesnjene, vedite, da je to najbrž le prehoden vpliv.

5

Naslednjih devet let vašega življenja bo preizkus vaše sposobnosti, da živite smelo in podjetno ter da elegantno plovete na valovih sprememb, ko se podate v svet in začnete svojo kariero. V tem času je dobro, da malo upočasnite svoj nemirni zagon, da lahko vsaj začnete razmišljati o svoji življenjski usmeritvi.

6

Naslednjih devet let vašega življenja bo preizkus vaše sposobnosti, da voljno sprejmete družinske odgovornosti. Vendar se ne posvečajte le zadovoljevanju materialnih potreb vaših najdražjih; najpomembnejši dar vašim najbližjim je, da jih ljubite in sprejemate take, kakršni so.

7

Naslednjih devet let vašega življenja bo preizkus vaše sposobnosti, da greste vase, meditirate in študirate. Sedaj imate priložnost, da razvijete filozofijo, ki vam bo v oporo do konca življenja. Poskrbite, da boste imeli dovolj intelektualne spodbude ter se naučite analiziranja in vrednotenja.

8

V naslednjih devetih letih vašega življenja boste imeli povečan interes za denar ter za pridobitev vpliva in materialnih udobnosti. Vaša preizkušnja v tem času je, kako se boste obnašali v vlogi nadobudnega uspešneža. Ali boste uporabljali svoje talente in organizacijske veščine le za zadovoljevanje lastnih potreb, ali pa boste z njihovo pomočjo ustvarili nekaj, kar bo imelo trajno vrednost za svet? Vaša izbira bo vplivala na vašo srečo in zadovoljstvo v obdobju naslednjega Vrhunca.

9

V naslednjih devetih letih vašega življenja boste poklicani, da poiščete pota za služenje svetu in soljudem. Na to vas utegne navesti osebna izguba, zaradi katere boste začeli iskati višje oblike sreče od golega egoizma. To je idealen čas, da razvijete sočutje in se naučite ceniti vso lepoto v vašem življenju.

11/2

V naslednjih devetih letih vašega življenja boste navdihnjeni z inovativnimi zamislimi in morda z duhovnimi spoznanji, imeli pa boste tudi izjemno priložnost za slavo. Vaša naloga je, da te darove usmerite v dobrobit drugih.

22/4

Naslednjih devet let vašega življenja bo preizkus vaše sposobnosti, da svojim idealom daste konkretno obliko v svetu. Vladajoče število 22 je zelo posebna vibracija za Vrhunec in vam lahko prinese velike dosežke in nagrade. Najbolje je, da moč, ki vam je dana v tem obdobju, uporabljate nesebično in za izboljšanje življenja v celotni skupnosti. To je lahko tudi čas povečane živčne napetosti, ko se še učite prilagajati zahtevam te zelo visoke in intenzivne vibracije.ŠTEVILO TRETJEGA ŽIVLJENJSKEGA VRHUNCA


1

Vibracija števila 1 v vaših najboljših letih prinaša priložnost, da postanete čislani po svojih dosežkih. Kot izrazita osebnost imate priliko, da izstopite iz množice z neko ustvarjalno aktivnostjo, ki predstavlja vaš pravi jaz. Sedaj je najbolje, da delate sami oziroma da sami prevzamete vodstvo.

2

Vibracija števila 2 v vaših najboljših letih vam omogoča, da svojo usodo uresničite skozi partnerstvo v zakonu ali v poslu. Morda ste nagnjeni k temu, da se žrtvujete na račun partnerjevih potreb in zahtev, vendar to ni pravi način za izpopolnitev v tej vibraciji. Prava lekcija partnerstva je, da poiščemo ravnovesje med enakovrednima stranema. To pomeni, da se naučimo tako ljubiti kot tudi bojevati oziroma na nek blažji način zadovoljiti tako svoje lastne kot partnerjeve potrebe.

3

Vibracija števila 3 v vaših najboljših letih od vas zahteva, da sedaj uresničite svoje ustvarjalne energije. Vaša domišljija je plodna in to je zelo dober čas, da se izrazite, zlasti z besedami. Sedaj imate priložnost, da si ustvarite mrežo stikov in se predstavite širšemu krogu ljudi. To je lahko tudi čas, ko je od vas odvisno, ali boste svoj uspeh zapravili ali pametno izkoristili.

4

Vibracija števila 4 v vaših najboljših letih vam daje priložnost, da ste maksimalno produktivni. Če jo izkoristite, si lahko sedaj postavite čvrste in varne temelje za starejša leta. V tem času boste morda imeli velike odgovornosti, toda če jih voljno sprejmete na svoja ramena, boste hitro poplačani z zadovoljstvom ter spoznanjem o vaši sposobnosti, da lahko uresničite svoje cilje.

5

Vibracija števila 5 v vaših najboljših letih vam lahko prinese izbiro, kako boste sprejeli ločenost in spremembo. Če vam je ta vsiljena, je najbolje, da opustite navezanost in jo dostojanstveno prebrodite. Če je vaše življenje nenehno razburkano zaradi vaše lastne nemirnosti, potem je sedaj vaša izbira v tem, ali boste to svoje nagnjenje obvladali. Morda boste imeli priložnost, da se osvobodite rutine vsakdanjega življenja in potujete, sprejmete nove zamisli in celo popolnoma spremenite svoj življenjski slog.

6

Vibracija števila 6 v vaših najboljših letih vam prinaša izbiro, kako boste nosili bremena velike odgovornosti; ali boste pustili, da vas strejo, ali boste z njihovo pomočjo uživali srečo, ki pride od pomaganja drugim. V tem času ste lahko tudi poklicani, da si ustvarite gnezdo, ki bo pravi pristan za vas, vašo družino in prijatelje.

7

Vibracija števila 7 lahko kaže na premor v vaših najboljših letih, ko se obrnete navznoter, da bi povezali svoje izkušnje in globoko razmišljali o njihovem smislu. To je lahko zgolj umik od zahtev zunanjega sveta, lahko pa je tudi duhovno potovanje, ki vas popelje v notranje pokrajine, ki so včasih strašljive, a vam lahko zelo veliko dajo. Če to potovanje uspešno končate, s tem položite temelje za starost resnične modrosti, v kateri boste lahko dali svetu nekaj zelo dragocenega.

8

Vibracija števila 8 v vaših najboljših letih vam daje priložnost za uspeh in vplivnost v času, ki je za to najbolj naraven. Če ste v zgodnejših letih položili dobre temelje, lahko sedaj pridobite precejšnje bogastvo in slavo. Vaša izbira je, ali boste to moč izkoristili zgolj za lastno egoistično uživanje ali pa za dobro drugih in samega sebe.

9

Vibracija števila 9 v vaših najboljših letih vas lahko pripelje v zelo emocionalne situacije in morda tudi do izgube. Od vas je odvisno, kako boste reagirali. Če se vedete kot žrtev, nazadujete in prikličete nesrečo. Če pa gledate na izgubo s širšega zornega kota, sprejmete njeno nujnost in dojamete njeno sporočilo, boste v sebi prepoznali moč za ustvarjanje svoje lastne sreče in vaše življenje bo razsvetlila posebna lepota.

11/2

Vibracija vladajočega števila 11 v vaših najboljših letih je velik dar, saj imate lahko sedaj največji možen vpliv. To devetletno obdobje vam daje priložnost za izjemen navdih in razsvetlitev in prav mogoče je, da boste dosegli slavo. Vaša preizkušnja je v tem, da izkoristite to visoko in težavno vibracijo, ne da bi izgoreli v svojih prizadevanjih, in da jo tvorno uporabite za dobro človeštva.

22/4

Vibracija vladajočega števila 22 v vaših najboljših letih je velik dar, saj imate lahko sedaj največji možen vpliv. Sedaj imate priložnost, da zgradite nekaj v velikem obsegu ter požanjete velike sadove. Najbolje je, da moč, ki vam je dana v tem obdobju, uporabljate nesebično in za izboljšanje življenja v celotni skupnosti.ŠTEVILO ČETRTEGA ŽIVLJENJSKEGA VRHUNCA


1

Vibracija števila 1 v zadnjem obdobju vašega življenja vam narekuje, da opredelite svojo individualnost in postanete sami svoja oseba. To je čas, da uveljavite svoje lastne moči in se bojujete za neodvisnost. Če to pogumno in odločno storite, imate lahko veselo starost in se vas bodo spominjali še dolgo po smrti.

2

Vibracija števila 2 v zadnjem obdobju vašega življenja vam narekuje, da živite z nekom drugim. Na izbiro imate, ali se boste potrudili, da ta odnos funkcionira ali ne. Partnerja lahko poiščete za varnost in pomoč, če ju potrebujete, vendar tudi nikoli ni prepozno, da raziščete najgloblje oblike zrele ljubezni in v svojih poznih letih dosežete vrhunec prave sreče.

3

Vibracija števila 3 v zadnjem obdobju vašega življenja vam narekuje, da okoli sebe zberete svoje prijatelje in se izrazite na nove načine. To je čas, ko ste lahko hvaležni za družbo in dobro razpoloženje. Sedaj lahko raziščete nove in zanimive dele svoje osebnosti s pisanjem, slikanjem ter drugimi umetnostmi in spretnostmi. Nič zato, če vaše fizično telo ni več kakor včasih. Sedaj imate priložnost, da ste zelo vitalni na duševni ravni.

4

Vibracija števila 4 v zadnjem obdobju vašega življenja vam narekuje praktične izbire. Dobro se boste počutili, če uredite svoje zadeve. Mogoče vas čaka bolj skromno življenje, ampak če imate pravilen odnos, vas to ne bo preveč obremenjevalo. Morda ste celo človek, kateremu je varčnost v zadovoljstvo in zabavo. Če želite, lahko s stanovitno delovno rutino še dolgo ustvarjate ter pustite za seboj otipljive dosežke, kar vas bo navdalo z globokim zadovoljstvom.

5

Vibracija števila 5 v zadnjem obdobju vašega življenja vam narekuje, da preobrnete svoje stare navade in se prerodite s potovanji, novimi idejami in morda celo novim življenjskim slogom. Če se odločite storiti nekaj malce tveganega, se boste počutili še vedno zelo mladega za vaša leta. Če pa okostenite in se poskušate varno zabarikadirati pred možnostjo spremembe, vas lahko ta vseeno poišče, vendar na ne ravno prijeten način. Če pride, je najboljše, da se ne razburjate in se ji prepustite. Vaše življenje bo tako veliko bolj zanimivo.

6

Vibracija števila 6 v zadnjem obdobju vašega življenja vam narekuje, da za vas in vaše drage ustvarite varen in topel dom. Sedaj je najbolj pomembno, da se ne ujamete v rutinsko delo in okostenelo razmišljanje. Če morate sedaj skrbeti za vaše najdražje, je od vas odvisno, ali boste vdano sprejeli svoje dolžnosti ali ne. Ali bo to za vas samo še eno breme ali pa boste to priložnost izkoristili, da odprete svoje srce in v sebi odkrijete čisto nove moči? Izbira je vaša.

7

Zadnje obdobje vašega življenja je naraven trenutek, da se odtegnete od sveta, kot to zahteva vibracija števila 7. To je čas, da se poglobite vase, ponotranjite dosedanje življenjske izkušnje ter z višjo močjo obnovite svoja poznanstva. Pazite le, da se pretirano ne obrnete vase. Sedaj ko vaši prijatelji počasi odhajajo, morate nekaj svojega časa posvetiti negovanju odnosov z znanci in vašimi najdražjimi, ki jih še imate. To obdobje ni najboljše za partnerstva, je pa sijajen čas, da se ponovno vpišete v šolo in sklenete nova poznanstva, s katerimi lahko izmenjujete vaše duhovne interese.

8

Vibracija števila 8 v zadnjem obdobju vašega življenja vam narekuje, da učvrstite finančni položaj in uveljavite svoj vpliv. Če še niste v pokoju, je to lahko vrhunec vaše kariere. Če ste upokojeni, boste morda sprejeli visok položaj v kakšni prostovoljni organizaciji, ali pa boste svetovali drugim glede posla in financ. Ne zmenite se za kulturni stereotip, po katerem naj bi se človek v vaših letih zleknil v gugalnik; vaša sreča je v tem, da ostanete produktivni in aktivni, dosežen vpliv pa vam daje veliko energijo.

9

Vibracija števila 9 v zadnjem obdobju vašega življenja vam narekuje nesebičnost ter neoseben in univerzalen pogled na svet. Če se česarkoli oklepate v tem obdobju, ki praviloma prinaša spremembe, konce in izgube, boste samo nesrečni in ne boste mogli uživati v modrosti, ki vam je sedaj ponujena. Karkoli vam življenje prinese, vzemite to kot lekcijo, da se nečesa naučite. Ko lekcijo obvladate, trpljenje ni več potrebno. Če ohranite univerzalen pogled na svet, je zelo možno, da boste uspeli in obogateli, toda vaša najbolj dragocena pridobitev bo, da ste razvili sočutje in lahko vidite pravo lepoto vsepovsod okoli vas.

11/2

Vibracija vladajočega števila 11 v zadnjem obdobju vašega življenja vam narekuje, da na podlagi vsega, kar ste dosedaj dosegli, doprinesete svetu nekaj trajnega. Svetu lahko daste nekaj novega, saj ste obdarjeni z neobičajnim navdihom in razumevanjem. To je težavna vibracija in je lahko živčno izčrpavajoča, toda če se odločite živeti z njo, boste izkusili posebno zadovoljstvo ob spoznanju, da je vaše življenje zapustilo velik pečat.

22/4

Vibracija vladajočega števila 22 v zadnjem obdobju vašega življenja vam narekuje, da sedaj izkoristite vse, kar ste dosedaj dosegli. To je za Prelomnico zelo posebna vibracija, ki vas spodbuja, da konkretizirate svoje ideale v nekaj koristnega za človeštvo. Če se pozivu odzovete, boste izkusili posebno zadovoljstvo ob spoznanju, da je vaše življenje zapustilo velik pečat, lahko pa si tudi pridobite priznanje in materialno nagrado. Vaša izbira je, ali se boste potrudili nesebično uporabiti moč, ki vam jo lahko da to vladajoče število.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije