Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

Bioritem - izračun vaših bioritmov


Bioritemski kalkulator


Bioritemski kalkulator vam za današnji dan pokaže vaš fizični bioritem, čustveni bioritem, intelektualni bioritem in intuicijski bioritem.

Uporaba bioritemskega kalkulatorja je zelo enostavna:

V spodnji obrazec vnesite svoj rojstni datum v polja za dan, mesec in leto ter pritisnite gumb "OK". (Če javi napako, še enkrat pritisnite OK.)


Biorhythm
Biorhythm

Pokaže se diagram, ki prikazuje potek štirih vaših bioritmov za današnji dan ter za dva tedna naprej in nazaj. Današnji dan prikazuje navpičnica na sredini.

Fizični bioritem prikazuje modra krivulja, čustveni bioritem kaže rdeča krivulja, intelektualni bioritem zelena krivulja in intuicijski bioritem rumena krivulja. V legendi na levi strani so njihove vrednosti prikazane tudi v odstotkih (+ ali -).

Na vrhu krivulje posameznega bioritma denimo bolje prenašamo operacije (fizični bioritem), premagujemo čustvene izzive (emocionalni bioritem) ali dojemamo nova znanja (intelektualni bioritem). Na dnu krivulje se hitreje utrudimo (fizični bioritem), smo razdražljivi (emocionalni bioritem) in se težko učimo (intelektualni bioritem).

Kadar krivulja kakega bioritma preseka vodoravno os, to kaže na nestabilen ali "kritičen" dan, ko smo izpostavljeni spremembam, nestanovitni in manj odporni.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije