Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

Kalkulator »Osebni mesec« vam pomaga pri mesečnih odločitvah


Vaš OSEBNI MESEC


Ta mini kalkulator vam omogoča, da si izračunate svoj Osebni Mesec – numerološko število, ki nakazuje osebne trende in okoliščine, ki jih lahko pričakujemo v posameznem mesecu.

Lahko nam zelo pomaga pri odločitvah, ki jih moramo narediti v tekočem mesecu.

Njegova uporaba je zelo enostavna:

V kalkulator vnesite rojstni datum, kliknite OK ter spodaj poiščite opis vašega Osebnega meseca.

(Opomba: Osebni mesec se začne z dnem rojstva; če ste npr. rojeni 6. maja, se vam Osebni mesec vedno začne 6. v mesecu.)

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 1:

Osebni mesec ena je pravi čas za začetek novega projekta ali razmerja. Sedaj lahko ustvarite karkoli novega. Če si želite zanositi, je zdaj primeren čas, da poskusite. Morda se boste posvečali emocionalnemu zdravljenju ali pridobitvi jasne vizije o svojem življenju. To je odličen čas za meditiranje o lastnih ciljih in njihovo uspešno realiziranje. Vaše ravnanje v tem mesecu ima lahko dolgoročne učinke, zato ga kar najbolje izkoristite!

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 2:

Osebni mesec dve pomeni, da moramo v življenju ustvariti ravnovesje. Preživljajte čas s partnerjem ali se posvetujte z zaupnim prijateljem. Če ste v zadnjem času brez družbe, je zdaj čas, da poiščete prijatelja ali partnerja. Naredite pregled, do kje ste prišli, in razmislite, ali bi morali uvesti kake novosti. Trenutno ne morete vsega narediti sami. Z drugim mnenjem ali podporo dobrega prijatelja si lahko ustvarite sijajne priložnosti. Če se z nekom že sestajate ali pa razmišljate o tem, da bi stopili v novo razmerje, ne oklevajte. Če se ukvarjate z ustvarjalnim delom, bo vaša intuicija ta mesec izostrena. Vaš projekt bo napredoval, če boste sodelovali s kvalificirano osebo ali od nje dobili povratne informacije.

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 3:

V tem mesecu boste imeli veliko dela. Morda boste ustvarjali neke vrste mojstrovino, ali pa boste združili moči s prijatelji in kolegi. To je lahko brainstorming, na katerem določite skupinski cilj, ali pa sestanek z ljudmi, ki z vami delijo iste duhovne vrednote. Ta mesec načrtujte druženje s prijatelji ali sodelavci. Če ste umetnik ali ustvarjalna oseba, izpostavite svoje delo, ker bo ljudem zanimivo. Ta mesec je idealen za pridobivanje potrebne publicitete. Pazite le, da z zabavami ne pretiravate in da niste preveč razsipni. Ta mesec bo večinoma razburljiv, ustvarjalen in družaben. Uživajte v njem!

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 4:

To je vsekakor dober mesec, da pokrenete stvari. To je delaven mesec in če ste v službi vključeni v kakšen pomemben projekt, boste marljivo delali na njem. Morda boste delali več ur ali z večjim bremenom kot običajno. Organizirajte se in načrtujte. Če ste v razmerju, si vzemite čas in razmislite, kako bi lahko izboljšali situacijo s svojim partnerjem. Si morda zatiskate oči pred perečim problemom? Razmislite, kaj želite ustvariti v vašem razmerju ali v svoji karieri in kaj bi lahko naredili v tej smeri. Potem pa to naredite! V tem mesecu je ključno, da si razjasnimo, kaj želimo ustvariti, nato pa storimo konkretne korake, da to uresničimo. Vaši koraki so morda majhni, vendar vztrajajte, četudi se stvar zdi še tako zahtevna. Naredili boste veliko več, kot si mislite!

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 5:

Čas je za spremembo. V tem mesecu se vam načrti lahko spremenijo, hote ali nehote. Morda bodo prestavljeni ali odpovedani vaši sestanki, ali pa boste morali za kakšno sicer rutinsko delo uporabiti povsem drugačen način ali pristop. Na delovnem mestu bo morda prišlo do reorganizacije, ali pa boste dobili nove odgovornosti. Plavajte s tokom. Ne upirajte se spremembam v službi ali doma. Raje se jim na nek način prilagodite. Če pa imate že nekaj časa občutek, da ste obtičali na mestu ali da niste srečni, potem je sedaj čas za spremembo. Analizirajte, do kje ste prišli in kam greste. Če greste v napačno smer, se obrnite in naravnajte v smer, ki vas bo pripeljala na želeno mesto. V tem mesecu se utegnete hkrati spoprijemati s številnimi obveznostmi. Morda boste istega dne pekli piškote za družbo, prisostvovali sestanku na delovnem mestu, imeli vroč zmenek s partnerjem in prali perilo. Vendar pa imate dovolj energije in entuziazma, da vse to postorite - če pa ju nimate, spremenite svoje prednostne naloge. Če ste v novem razmerju, bo ta mesec strasten in vznemirljiv, zato si privoščite nekaj zabave!

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 6:

To je harmonični mesec miru, spokoja in domačnosti. Če doma zadnje čase vlada napetost, ali pa če morate uvesti kakšne spremembe v vaše razmerje, potem to storite zdaj. Ali pa poglejte, kaj je treba spremeniti, in začnite ta načrt uresničevati. Česar ne boste razrešili sedaj, vam utegne povzročati preglavice kasneje letos (recimo čez tri mesece, ko nastopi vaš osebni mesec devet). Ne čakajte na to. Če sta bila s partnerjem prezaposlena, da bi šla skupaj ven, si morata vzeti čas, da sta tudi sama in da se pocrkljata. Za ta mesec načrtujte romantiko in sprostitev. Če je z vašim odnosom vse v redu, morda potrebujete le več počitka. To je idealen mesec za tečaj joge ali aktivni oddih v zdravilišču. Meditirajte ali se sproščajte. Dobro je vse, kar vas spočije in pomirja. Prenovite svojo sobo ali obiskujte kreativni tečaj slikarstva, pisanja ali lončarstva. Morda je čas, da se polepšate ali oskrbite s kozmetiko in izdelki za osebno nego.

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 7:

Ta mesec si vzemite čas zase. Če si ne boste vzeli potrebnega časa, ne boste užili vseh blagoslovov, ki jih prinaša naslednji mesec. Če je zdaj čas za spremembe v vašem življenju, sledite svoji intuiciji. Ta mesec imate nadčutne sposobnosti in boste čutili stvari, katerih se prej morda niste zavedali. Zaupajte občutku na vseh področjih svojega življenja. To je pomembno. Ne pozabite pa poskrbeti zase in, če potrebujete podporo, poiščite nasvet intuitivnega prijatelja, svetovalca ali duhovnika. Ne pojdite tako daleč, da bi zaradi pretiranega mozganja o svojem življenju postali čemerni ali depresivni. Z vami ni nič narobe; morate si le bolj zaupati. Ne ženite si problemov preveč k srcu; samo poglejte, kaj morate storiti, da odpravite težavo. Če ste umetnik, boste inspirirani in kreativni. Sedaj ste uglašeni s svojo muzo, zato to kar najbolje izkoristite.

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 8:

V numerologiji je osem sijajen mesec, ki se vrti okoli denarja, sredstev, vodenja in uspeha. Prepričati pa se morate, ali usmerjate svoj denar v dobre namene. Če ste bili obsedeni s tem, kako se povzpeti nad svoje tekmece, kako prehiteti konkurenco ali kako pridobiti moč in bogastvo, morate razmisliti, za kaj prosite. Da bi dobili, morate biti pripravljeni tudi dati. Katerim organizacijam ali posameznikom bi lahko dali svoj prispevek? Ali dajete kaj v dobrodelne namene? Ne stremite po denarju le zaradi denarja samega. Lahko pritegnete ogromna sredstva, če ste ponižni in v srcu želite najboljše za sebe in za druge. Energijo števila osem pooseblja prijazen in sočuten človek, ki je uspešen. Če je za vami dolgotrajna borba, bi lahko ta mesec prinesel spremembo. Če že nekaj časa čakate na pravi trenutek za novo službo ali pomembno prodajo, je zdaj čas, da greste na trg in svoj izdelek predstavite nekomu, ki vam lahko pomaga.

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 9:

Koliko se vam je že zgodilo to leto! Uspešno ste prestali tudi nekaj težkih preizkušenj. Če ste letos dobro odigrali svoje karte, potem ste imeli uspešen pretekli mesec in sedaj obirate sadove. Če se počutite preobremenjene, si vzemite nekaj časa zase. Pospravite svojo omaro ali mizo. Reorganizirajte svoje načrte in se pripravite na nove energije, ki pridejo ta mesec. Meditacija je sedaj pomembna. Vzemite si čas za sprostitev in, če ste duhovni, za molitev in ponovno povezavo z Višjo močjo. Zahvalite se Bogu za uspehe v tem letu. Če razmišljate o obiskovanju seminarja ali tečaja ali vrnitvi v šolske klopi, je zdaj primeren čas. Če se vam življenje še vedno zdi težavno, globlje razmislite o njem. Nekje na poti ste vložili svojo energijo v nekaj napačnega. Kaj lahko storite, da spremenite način, na katerega živite svoje življenje? Če se oklepate brezizhodnega razmerja ali pa vztrajate v poklicu ali službi, ki vam ni všeč, morate narediti nekatere pomembne odločitve. Ne oklevajte opustiti tisto, kar ne deluje. Poiščite moder nasvet ali sami pri sebi dobro premislite, kako točno naj to storite, toda v vsakem primeru naredite to spremembo. Ne obtičite v preteklosti, saj preteklosti ne morete popraviti. Živite sedaj, zato se osredotočite na to, kako lahko izboljšate svoje življenje za jutri. Naslednji mesec lahko pričakujete novo energijo za obetavno prihodnost.

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 11/2:

Zaradi vibracije števila 11 je to poseben mesec, ko lahko vaša ustvarjalnost doseže višek. Pustite domišljiji prosto pot, da vas lahko navdihuje. A mojstrsko število 11 je premočna vibracija, da bi jo uporabljali ves čas; v vsakodnevnem življenju ponavadi živimo bolj po nižji vibraciji števila 2.

Osebni mesec dve pomeni, da moramo v življenju ustvariti ravnovesje. Preživljajte čas s partnerjem ali se posvetujte z zaupnim prijateljem. Če ste v zadnjem času brez družbe, je zdaj čas, da poiščete prijatelja ali partnerja. Naredite pregled, do kje ste prišli, in razmislite, ali bi morali uvesti kake novosti. Trenutno ne morete vsega narediti sami. Z drugim mnenjem ali podporo dobrega prijatelja si lahko ustvarite sijajne priložnosti. Če se z nekom že sestajate ali pa razmišljate o tem, da bi stopili v novo razmerje, ne oklevajte. Če se ukvarjate z ustvarjalnim delom, bo vaša intuicija ta mesec izostrena. Vaš projekt bo napredoval, če boste sodelovali s kvalificirano osebo ali od nje dobili povratne informacije.

ČE JE ŠTEVILO VAŠEGA OSEBNEGA MESECA 22/4:

Le redko se nam ponudi prilika, da izkoristimo moč tega posebnega števila, ko lahko uresničimo svoje načrte in srčne želje. Izkoristite ta mesec za izpolnitev najbolj daljnosežnih ciljev. A mojstrsko število 22 je premočna vibracija, da bi jo uporabljali ves čas; v vsakodnevnem življenju ponavadi živimo bolj po nižji vibraciji števila 4.

Osebni mesec štiri je vsekakor dober mesec, da pokrenete stvari. To je delaven mesec in če ste v službi vključeni v kakšen pomemben projekt, boste marljivo delali na njem. Morda boste delali več ur ali z večjim bremenom kot običajno. Organizirajte se in načrtujte. Če ste v razmerju, si vzemite čas in razmislite, kako bi lahko izboljšali situacijo s svojim partnerjem. Si morda zatiskate oči pred perečim problemom? Razmislite, kaj želite ustvariti v vašem razmerju ali v svoji karieri in kaj bi lahko naredili v tej smeri. Potem pa to naredite! V tem mesecu je ključno, da si razjasnimo, kaj želimo ustvariti, nato pa storimo konkretne korake, da to uresničimo. Vaši koraki so morda majhni, vendar vztrajajte, četudi se stvar zdi še tako zahtevna. Naredili boste veliko več, kot si mislite!

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije