Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

C9 - Število priimka – naši nasledni vzorci


Število priimka


Število priimka v numerologiji predstavlja skupno družinsko energijo oziroma "družinsko sporočilo". Gre za nasledne vzorce, ki se vlečejo skozi rodove ljudi z istim priimkom.1

Število priimka 1 poudarja vodenje in dosežke. Starši in stari starši v tej družini spodbujajo svoje potomce, da jim sledijo v uglednih poklicih, in lahko nad njimi izvajajo pritisk, da živijo po njihovih standardih. V negativnem družinskem ozračju vladata oblastnost in nasilje, pa tudi prezir do otroka, ki ne ustreza njihovemu vzorcu. V pozitivnem ozračju pa se otrokova neodvisnost spodbuja in je družina ponosna na kakršen koli njegov uspeh. Morda obstaja družinska anamneza težav v predelu prsnega koša.

2

Število priimka 2 je kooperativno, tiho in prefinjeno. Ta družina veliko da na podrobnosti in je zahtevna glede čistoče, a ponavadi otroka pretirano ne disciplinira, temveč bolj gleda na skupinsko harmonijo. V negativnem ozračju so starši preveč neodločni in otroku ne dajo jasnega vrednostega sistema. Lahko so tudi dlakocepski in preveč skrbijo za nepomembne detajle v prehrani, oblačenju in drugih osebnih navadah. V pozitivnem ozračju poudarjanje miru in taktnosti pri otroku spodbudi čustveno zrelost, družina pa priskrbi podlago za omikanost in čut za umetnost. Morda obstaja družinska anamneza prebavnih težav.

3

Člani družine s Številom priimka 3 so na splošno optimistični in polni navdušenja ter zelo zgovorni. Velikokrat so zelo ambiciozni. Ta družina je lahko zelo aktivna v skupnosti, morda na političnem ali socialnem področju. V negativnem družinskem ozračju prihaja do zanemarjanja individualnih potreb in podrejanja skupini, nepotrpežljivosti z otrokovim normalnim razvojem ter preveč razvejanimi interesi, tako da se dejansko doseže le malo. V pozitivni sredini pa je dom radosten in stimulativen, spodbuja humor ter ambicije družinskih članov. Morda obstaja družinska anamneza problemov s kožo ali slabe cirkulacije.

4

Člani družine s Številom priimka 4 so od zunaj morda videti čudaški. V negativnem družinskem ozračju vladata mrkost in strogost, ki lahko zavirata otrokovo ustvarjalnost. V pozitivnem ozračju pa družina neguje praktičnost, zanesljivost in družinsko lojalnost. Verjetno se spodbujajo mehanične veščine, morda kot znanstvene ali matematične sposobnosti. Morda obstaja družinska anamneza depresije ali psihosomatskih bolezni.

5

Člani družine s Številom priimka 5 so ponavadi fizično privlačni. V tej družini je možen širok razpon značajev. Negativno ozračje poraja čustveno in finančno nestabilnost, morda je družina razbita ali otroci pobegnejo od doma. V pozitivnem ozračju pa ta družina spodbuja čut za zanimivo življenje, pripravljenost na tveganje, prilagajanje spremembam in potovanja. Morda obstaja družinska anamneza živčnih bolezni ali zasvojenosti.

6

Člani družine s Številom priimka 6 so ponavadi zelo posvečeni domu ter razširjeni družini ali širši skupnosti. Ponavadi so ti ljudje zelo privlačni in glasbeno talentirani. V negativnem ozračju se preveč poudarja, da je za vse potrebno dovoljenje. Starši so pretirano zaščitniški in se preveč vmešavajo v življenje svojih otrok. V pozitivnem ozračju pa ta družina spodbuja služenje skupnosti, ki obenem zadovoljuje tudi posameznika, ter daje v domu občutek varnosti in udobja. Morda obstaja družinska anamneza alergij ali težav v predelu pljuč in prsnega koša.

7

Družina s Številom priimka 7 je tiha in se od zunaj zdi skrivnostna. V tej družini je pomembna duhovna modrost. V negativnem ozračju se lahko med njenimi člani ustvari občutek izoliranosti in čustvene hladnosti, ki otežuje pristne odnose med njimi in komuniciranje z drugimi. Možna je tudi verska nestrpnost. V pozitivnem ozračju se spodbujajo intelektualne sposobnosti in koristni študiji, družinski člani pa negujejo znanje in samozadostnost. Morda obstaja družinska anamneza nespečnosti ali čirov.

8

Družina s Številom priimka 8 daje poudarek na pridnost in praktičnost. V negativnem ozračju so starši preveč ukazovalni in materialistični in otroka kregajo zaradi igrive narave. V pozitivnem ozračju so starši zgled dobrega razsojanja in vodenja financ, družina pa se nauči delati skupaj kot ekipa. Morda obstaja družinska anamneza glavobolov, artritisa ali starostnih težav.

9

Za družino s Številom priimka 9 je pomembno njeno mesto v svetu kot celoti. Ta družina živi za človekoljubnost. V negativnem ozračju lahko starši zaradi nerealnega idealizma in visokoletečega sanjarjenja o spreminjanju sveta zanemarjajo vsakodnevne potrebe dóma. V pozitivnem ozračju je ljubezen do človeštva le razširitev ljubezni do družine in sebe, posvečenost služenju pa je le redko na račun samega sebe. Ta družina je lahko nagnjena k nesrečam.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije