Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

C3 - Samoizrazno število - razlaga imen

Samoizrazno število


Samoizrazno število je seštevek vseh črk našega rojstnega imena in priimka.

To število kaže naše talente in sposobnosti ter splošno življenjsko usmeritev.1

Vaše Samoizrazno število je 1, kar pomeni, da močno izražate svojo individualnost. Zanašate se nase in drugi na vas. Kot naravni voditelj ste v svojem elementu na vodilnem položaju. Sposobni ste za skoraj vsak posel ali umetnost; vaše zmožnosti so neomejene, kadar lahko delate po svoje. Neposrednost je ena vaših velikih prednosti, toda pazite, da vam ego in nepotrpežljivost ne spodkopljeta uspeha. Pazite tudi, da z lastnim umom ne prehitevate svojih zmožnosti za praktično uresničevanje vaših zamisli.

2

Samoizrazno število 2 predstavlja osebo, ki zaznava občutja drugih, zato ste naravni pomirjevalec. V krog vaše družine in prijateljev prinašate ljubezen ter jih navdihujete k večji potrpežljivosti in strpnosti. Oblačite se preprosto, saj si ne želite biti v središču pozornosti. Pravzaprav vam kar odgovarja, da hodite skupaj z množico. Pazite le, da ne zanemarite lastnih interesov in da zaradi pretirane pasivnosti na koncu ne ostanete brez vsega.

3

Vaše Samoizrazno število je 3, kar pomeni, da ste družabna, optimistična in ambiciozna oseba. S svojo privlačnostjo in očarljivostjo si boste v življenju utrli pot skozi družbene stike. Ste vešči in spretni z besedami; kot taki ste naraven igralec, ki lahko obvlada vse vrste ljudi in situacij. Imate tudi umetniški čut. Vaši prednosti sta vsestranskost ter dejstvo, da se v življenju le redko prepustite malodušju. Pazite le, da se ne prepustite svojemu nagnjenju, da olepšujete resnico.

4

Vaše Samoizrazno število je 4, kar pomeni, da ste delaven človek, ki rad organizira, sistematizira in poskrbi, da je vse na pravem mestu. Posebno ste dobri z rokami in se počutite najbolj udobno v materialnem svetu, kjer lahko vidite otipljiv rezultat vaših prizadevanj. Ne marate načičkanosti; radi se oblačite estetsko in v obleko najboljše kakovosti. Kot oseba, ki je v osnovi konzervativna, ste zvesti in odgovorni, včasih pa kar preveč previdni.

5

Vaše Samoizrazno število je 5, kar pomeni, da ste izkušen človek, ki je veliko prepotoval in se lahko prilagodi vsaki skupini. Vaš največji talent je zmožnost, da se lahko spopadete s čimer koli. Ljudje vas zapazijo, ker ste drugačni in malce drzni. Ste zelo nepredvidljivi, celo sami zase, zato v delu in življenju potrebujete veliko raznovrstnost. Pazite, da ne postanete neodgovorni in nezanesljivi; poskusite razviti samodisciplino, da se preveč ne vdajate odvisnostim, kot sta hrana in spolnost.

6

Samoizrazno število 6 vam daje čudovito zmožnost, da pomagate drugim uskladiti življenje. Imate jasen občutek, kaj je prav in kaj narobe. Najdete rešitev za vsako dilemo ter ste lahko zelo logični in sposobni obravnavati težave drugih. Za vaš naravni zaščitniški instinkt so idealni poklici, v katerih lahko služite drugim. Po naravi ste tudi sijajen roditelj, a se morate naučiti krotiti včasih pretirano skrb, da ne bi dušili drugih.

7

Vaše Samoizrazno število je 7, kar pomeni, da ste intelektualna oseba s potrebo po analiziranju in raziskovanju gibalne sile življenja. Pri iskanju smisla vas privlačijo psihologija, znanost in ezoterika; lahko se izpopolnite na številnih ravneh. Vaše naravno dostojanstvo drugi pogosto napačno razumejo kot vzvišenost. Ker nenehno iščete popolnost in imate potrebo po intelektualnem reševanju težav, ste z doseženim včasih razočarani, vendar imate potencial, da na svet prinesete nove vrste vedenja.

8

Vaše Samoizrazno število 8 vam daje sposobnosti za poslovnega voditelja in organizatorja, ki svoje cilje tudi uresniči. Zadane cilje dosežete z odločenostjo in vztrajnostjo. Dajete vtis avtoritete, ki vliva zaupanje; vaš prirojeni občutek za poslovnost privlači uspeh. Hitro zgrabite ponujeno priložnost in pridobite druge, da vam pomagajo. Zlahka dobite vpliv nad drugimi in se vam je včasih težko odpovedati naravni nagnjenosti po advladovanju.

9

Vaše Samoizrazno število je 9, kar pomeni, da ste univerzalistični, po naravi sočutni in razumevajoči. Ste pravi človekoljub, imate pa tudi potencial za visoke umetniške dosežke. V srcu ste romantik; vaša čustva nihajo med visokimi in nizkimi. Lahko bi pomagali človeštvu, zato vam ustreza služba, v kateri lahko izkoristite svoj estetski čut in sočutno naravo. Vendar se ne posvečajte preveč stvarem naenkrat, da se emocionalno ne izčrpate.

11/2

Vaše Samoizrazno število je vladajoče število 11, torej imate predispozicije za razsvetljenega misleca s sijajno intuicijo in videnjem. Imate sposobnost, da iz konflikta ustvarite harmonijo, a utegnete imeti težave z vzdrževanjem lastnega ravnovesja. Vaš okus je eksotičen; pred drugimi dajete skrivnosten, nezemeljski vtis. Ste duhovni in zelo napeti; najbolj vam odgovarja, če lahko delate z drugimi, ki so bolj praktični od vas. Ste velik idealist in se morate, če želite svoje ideale udejanjiti, spustiti na zemljo.

Vladajoče število je premočna vibracija, da bi jo uporabljali ves čas, saj zahteva posebne okoliščine in energije. V vsakodnevnem življenju se izražate na bolj človeški ravni števila 2. Na tej ravni lahko zaznavate občutke drugih, zato ste naravni pomirjevalec. V krog vaše družine in prijateljev prinašate ljubezen ter jih navdihujete k večji potrpežljivosti in strpnosti. Oblačite se preprosto, saj si ne želite biti v središču pozornosti. Pravzaprav vam kar odgovarja, da hodite skupaj z množico. Pazite, da zaradi nagnjenja k pasivnosti na koncu ne ostanete brez vsega.

22/4

Vaše Samoizrazno število je vladajoče število 22, kar nakazuje, da imate ogromen potencial za uspehe v velikem obsegu. Sposobni ste zasnovati, navdihniti, organizirati in udejanjiti projekte na daljnosežni, celo mednarodni ravni. Skorajda ne poznate omejitev in lahko opravljate tako rekoč vsako službo. Najboljši pa ste kot glavni arhitekt, ki ruši in gradi z izredno učinkovitostjo in sijajnimi rezultati. Ste ustvarjalen vizionar analitičnega in praktičnega uma, obenem pa zelo dobro poznate človeško naravo, njeno delovanje in kako jo lahko upravljate.

Da bi dosegli potencialno veličino vladajočega števila 22, potrebujete posebne okoliščine in energije. V vsakodnevnem življenju se izražate na bolj človeški ravni števila 4. Na tej ravni postanete delaven človek, ki rad organizira, sistematizira in poskrbi, da je vse na pravem mestu. Posebno ste dobri z rokami in se počutite najbolj udobno v materialnem svetu, kjer lahko vidite otipljiv rezultat vaših prizadevanj. Ne marate načičkanosti; radi se oblačite estetsko in v obleko najboljše kakovosti. Kot oseba, ki je v osnovi konzervativna, ste zvesti in odgovorni, toda včasih kar preveč previdni.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za vsakogar – Spletna stran za ljubitelje numerologije