Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

A5 - Karizmatični brojevi


Karizmatični brojevi
11, 22 i 33


Mnogi numerolozi u svojim analizama posebno uzimaju u obzir dvoznamenkaste brojeve 11 i 22, a neki i brojeve 33 i 44. Nazivaju ih 'karizmatični brojevi'.

Karizmatični brojevi nose posebnu moć. Vibrirajući na visokoj frekvenciji, oni djeluju u eteričnim, duhovnim sferama. Oni su jako nabijeni, s njima se teško nositi i zahtijevaju vrijeme, zrelost i veliki napor da se integriraju u nečiju osobnost.

Karizmatični brojevi imaju veliki potencijal za učenje i osobni rast. Mogu dovesti do velikih životnih promjena. Međutim, o zrelosti pojedinca ovisi hoće li više doći do izražaja dvoznamenkati karizmatični broj (11 ili 22) ili njegova izvedenica (2 ili 4).11

Prvi Karizmatični broj, 11, mora djelovati kako bi razvio intuiciju, te se uskladiti s psihičkim silama koje nisu dostupne onima s nižim brojevima. Osoba mora biti spremna postati kanal za poruke koje stižu iz viših sfera. U ovom životu, on mora biti nadahnuće i primjer drugima, živjeti na način koji je posebno otkriven njemu, razvijati svoje PROSVJETLJENJE, te postignute realizacije podijeliti drugima za njihovu vlastitu dobrobit. Ovaj broj je jednako težak koliko je i nagrađujući.

Često, a posebno u mlađoj dobi, osoba je svjesna svojih posebnih moći, ali ih nije sposobna iskoristiti niti za sebe niti za druge. Nepraktičan je idealist; mnogo je više sanjar nego praktičar. Osoba osjeća nevidljiv utjecaj nervne napetosti koja dolazi iz viših područja realnosti s kojima je ona usklađena. Ona mora naučiti živjeti sa svojim posebnim moćima, te izdvojiti sebe iz materijalnog svijeta kako bi bolje shvatila moćne sile koje dolaze iz viših područja.

22

Drugi Karizmatični broj, 22, sadrži u sebi više sposobnosti za kombiniranje idealizma broja 11 s vještinom preobražavanja tih ideala u konkretan oblik. Ogromna moć je dostupna s kojom može ostvariti značajne ciljeve za dobrobit čovječanstva. Kada uspije ostvariti svoj potencijal, osoba postaje VELIKI GRADITELJ, sposobna da izvrši junačka djela koja ne mogu izvršiti ostali.

Tek nekolicina s ovim brojem može upravljati svojim moćima kako bi postigla krajnji potencijal gdjegod je on potreban. Osoba je svjesna moći unutar sebe kao i nervne napetosti koja ide uz nju. Ona se svo vrijeme hvata u koštac s moćima koje je teško shvatiti i iskoristiti. Često, drugi je vide kao osobu s nevjerojatno snažnim potencijalom koja gotovo nikako ne uspijeva, iz nekih neobjašnjivih razloga, u potpunosti iskoristiti svoje velike sposobnosti. Najveći potencijal je također najteže dostići.

33

Treći Karizmatični broj 33 kod osobe izaziva snažan poriv ka SAMOPOŽRTVOVNOSTI, SAMILOSTI i služenju drugima.

Takvu osobu često razdiru emocije i osjećaj frustriranosti zbog patnji ovoga svijeta, a njene su djelatnosti, kroz osobno razumijevanje pravde, vođene suosjećanjem. Često shvaća da mora voditi impersonalni život s nevezanim a opet brižnim stavom, te shvatiti da će način na koji se nosi s teretom i problemima koji su joj nametnuti biti savršeni primjer drugima. Ljudi su snažno privučeni s osobama s ovim brojem jer osjećaju da im oni mogu pružiti utjehu i da ih mogu shvatiti. Zadovoljavajući njihove potrebe osoba s ovim Karizmatični brojem nalazi ispunjenje koje od nje zahtijeva njena glavna životna lekcija.
S ovim Karizmatičnim brojem osoba uvijek teži unijeti UNIVERZALNU LJUBAV među svim živim bićima koja nastanjuju ovaj svijet.

Međutim, broj 33 iznimno je rijedak u numerologiji i značajan je samo kada se nalazi među ključnim brojevima ili kao broj Životnog vrhunca. U svim ostalim slučajevima 33 treba reducirati na 6.

Izvor: www.facebook.com/nikoladurdevic108

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije