Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

D9 - Univerzalni mjesec - opći trendovi u mjesecima


Univerzalni mjesec


Numerološki broj "Univerzalni mjesec" predstavlja opću planetarnu vibraciju koju u pojedinim mjesecima svi osjećamo.

Njegova energija uspostavlja okvir za svjetska zbivanja i trendove u tom mjesecu.
1

Mjesec broja jedan odličan je za početak novog ciklusa. Neovisnost i vodstvo donose vam nagradu i uspjeh. Ovo je također odlično vrijeme za kupnju i prodaju; za publicitet; za novo prijateljstvo ili vezu; za pokretanje kreativnog projekta. Mjesec broja jedan ponovno će vas oživjeti i osjećati ćete se važnima i posebnima.

2

Tema ovog mjeseca je suradnja. Vjerojatno nećete počinjati nove projekte već čete se radije udružiti s drugima kako bi zajednički dovršili tekući posao. Baviti ćete se s odnosima - s osjetljivim pitanjima ili osjetljivim problemima u odnosima. Možete se čak naći u ulozi ljubavnog ili mirovnog posrednika između dvije strane.

3

Poželjeti ćete društvo, popularnost i lijepe stvari. Prožimaju vas topli osjećaji i optimizam. Sada nemojte previše trošiti. Ako se ne obuzdate, lako možete spiskati sav novac.

4

Broj četiri donosi rad, rad i opet rad. Možete teško raditi da biste nešto postigli, ali se vjerojatno osjećate sputanima jer vam vaši napori ne pružaju previše zadovoljstva. Možda ste zabrinuti zbog novca, iako ga zapravo imate dovoljno. Sada trebate postaviti temelje za budućnost, stoga upotrijebite svoje najbolje ideje - rezultat vas može iznenaditi!

5

U mjesecu broja pet očekujte velike promjene i prilagodbe. Ali budite spremni da će mnoge od njih biti tek privremene. Na poslu možete biti bolje nagrađeni nego inače. Maksimalno iskoristite svoje prilike i promjene koje donosi ovaj mjesec.

6

Sve biste htjeli dovesti u savršeni red. To može biti jako dobar mjesec - ako vaš perfekcionizam uravnotežite s nesebičnošću te voljno prihvatite svoje odgovornosti. Budite realni u umjetničkim projektima ili osobnim stvarima; imajte na umu da se neki od njih ne mogu odmah razriješiti, jer oni zahtijevaju dulje vrijeme.

7

Broj sedam je broj učenja i poučavanja. Prije bilo kakve odluke sve dobro istražite i pobrinite se da imate sve informacije. Skloniji ste metafizičkim temama. Možda imate osjećaj da ne znate odgovore i kome možete vjerovati. Ipak, vaš trud će biti nagrađen ako sve dobro istražite i ne prihvatite zdravo za gotovo.

8

Osam je broj moći. Želite biti glavni, baviti se poslom i biti uspješni. Ako ovaj mjesec teško radite, dugoročno ćete se bolje osjećati. Ne pokušavajte ići prečicama i na kraju ćete biti nagrađeni. Svoj uspjeh i prosperitet dijelite s drugima; što više imate, više možete dijeliti i više ćete na kraju dobiti.

9

To je optimistično razdoblje kada možete dovršiti stare projekte i urediti stvari. Sada je vrijeme za pomaganje drugima i svijetu putem vaših ideja i ideala. Svima biste željeli pomoći da budu ono najbolje što jesu. Možda vas privlače ljudi iz vaše prošlosti, ili ezoterične teme.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije