Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

O nama

Dragi prijatelji numerologije!

Napravili smo web stranicu Praktična numerologija kako biste od nje zaista imali korist – ako vam je numerologija samo razonoda, ako vam je hobi, ali i ako vam je izvor prihoda.

O meni

Misticizam, ezoterija, duhovnost... sve me to oduvijek zanimalo. U mladosti sam se pridružio duhovnom pokretu u kojem sam prakticirao bhakti jogu i mantra meditaciju. Nakon toga postao sam obiteljski čovjek, ali me zanimanje za više teme nije napustilo. Moja vodenjačka/uranovska crta sada me tjera da kombiniram duhovnost s modernim načinima poput računala i interneta. Kao profesionalni prevoditelj preveo sam neke numerološke i astrološke knjige i prilagodio ih za računalne programe. A i sam sam napravio napredan numerološki program.

S vremenom je sazrijevala i ideja o web stranici te je 10.2.2010. pokrenuta stranica Astronumero.org.

Dvojke, trojke i šestica

Vidite li sve jedinice i dvojke u »datumu rođenja« naše web stranice? U numerologiji jedinice znače originalnost i progresivnost. Dvojke znače podršku i suradnju. A zbroj cijelog datuma je šest – broj koji voli služiti drugima bez naknade.

Sve te energije uistinu sadrži web stranica Astronumero.org – kako bi vam na originalan način pružila sve potrebne informacije o numerologiji koje vam zaista mogu koristiti i pomoći. A ujedno su tu i za vašu razonodu – a to je energija broja tri, koji je broj mog datuma rođenja i mog imena.

Ja osobno nisam numerolog, ali sam ljubitelj numerologije. I drago mi je ako ovo snažno znanje mogu podijeliti s drugim prijateljima numerologije poput vas.

Želim vam puno užitka i unutarnjih spoznaja na vašem uzbudljivom putu s brojevima!

Andrej Kikelj

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije