Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

E3 - Novi Sudbinski broj nadopunjuje karakter


NOVI SUDBINSKI BROJ


U numerologiji, Novi Sudbinski broj je zbroj svih slova našeg novog imena, koji upotpunjuje, kompenzira ili neutralizira naš osnovni karakter.1

Broj 1 bolje vas osposobljava za suočavanje sa svakodnevnim životnim izazovima. Ovo je moćan broj koji donosi dobre vještine vođenja. Neovisan je, individualistički, originalan i inovativan. Dodaje hrabrost i spremnost na preuzimanje rizika. Pomaže nam da postanemo odlučniji i usredotočeniji.

2

Vaše novo ime dodaje osjetljivost i svijest o potrebama i osjećajima drugih ljudi. Olakšava vam suradnju s drugima jer ste taktičniji i diplomatičniji. Također imate veće vještine umirivanja i savjetovanja. Sada ste osjetljiviji i možete učiniti svoje okruženje, kako kod kuće tako i na poslu, skladnijim i mirnijim. Puno ste rezerviraniji s novim imenom; sada možete ostati u pozadini i neizravno utjecati na druge ljude i usmjeravati ih. Broj 2 također donosi povećane glazbene sposobnosti.

3

Vaše novo ime donosi vam veću sposobnost da uživate u životu. Jača vaš optimizam, radost, dobar ukus i interes za sport. S njim je lakše komunicirati i imate više smisla za humor. Vi ste inspiracija u društvu i možete motivirati i podići raspoloženje. Vaše umjetničke sposobnosti su također poboljšane, posebno verbalne. Tri je bezbrižan broj, ali s druge strane, zbog njega možete bježati od problema i pokušati se iz izazova izvući lakšim putem.

4

S novim imenom praktičniji ste, organiziraniji, učinkovitiji i pouzdaniji. Osjećate se principijelnije, poštenije i odlučnije. Organiziraniji ste i lakše realizirate svoje ideje. Također ste bolji u poslovima koji zahtijevaju obraćanje pažnje na detalje. Savjesniji ste i možete raditi marljivo i dosljedno duže vrijeme. Broj 4 povećava disciplinu. Vaše novo ime omogućuje vam da budete stup društva. Članovi obitelji i prijatelji više vjeruju vašoj prosudbi. S druge strane, možete postati kruti i nefleksibilni.

5

Novo ime dodaje značajnu fleksibilnost i svestranost vašoj osobnosti. Sada više uživate u putovanjima i avanturama. Više ste zainteresirani za ljude i nova mjesta i tražite više uzbuđenja u životu. Dinamičniji ste i življi. Dolaze vam nove i originalne ideje. Sada ste mnogo kreativniji. Imate bolje verbalne sposobnosti i sposobnosti uvjeravanja. Teže podnosite ograničenja kretanja i kruta pravila. Žudite za većom slobodom kretanja i izražavanja. Lakše krenete svojim putem, sa vlastitim idejama ili metodama.

6

Vaše novo ime donosi vam više ljubavi, topline, velikodušnosti i istinske brige za druge. Povećava vašu brigu za obitelj i ljude koji nisu tako sretni kao vi. Lakše ćete se nositi s obvezama i odgovornostima i u tome pronaći veće zadovoljstvo. Želite činiti dobro u ovom svijetu i tražite načine da pomažete ljudima u nevolji. Vaše umjetničke sposobnosti su poboljšane. Imate veći interes za uljepšavanje svog doma te za iscjeljivanje i poučavanje.

7

Vaše novo ime potiče vašu želju za znanjem. Pomaže vam da se specijalizirate i produbite svoje razumijevanje određene teme. Pomaže vam da se usredotočite. Broj 7 vas potiče na stjecanje znanja o tajnama života. S njim bolje analitički razmišljate. Imate veću sposobnost da vidite stvari koje leže ispod površine. Ne uzimate stvari zdravo za gotovo. Možda će vam trebati više vremena za razmišljanje i meditaciju. Ova energija zahtijeva da provodite više vremena sami sa sobom.

8

Vaše novo ime daje vam veće vještine vodstva i poslovanja. Potiče vas da koristite više moći u svojim odnosima i vodi vas prema višim standardima uspješnosti. Broj 8 vam omogućuje bolje prosuđivanje karaktera. Realniji ste u procjeni drugih ljudi i njihovih sposobnosti. Nije vas lako prevariti. Morate uložiti više truda u sve što radite. Vjerojatno tražite više od sebe. Vaše liderske i organizacijske sposobnosti su poboljšane. Uz odlučnost i natjecateljski duh lakše ćete ostvariti svoje velike planove i vizije.

9

Pod utjecajem ovog broja više ste zainteresirani za dobrobit drugih. Broj 9 povećava vašu osjetljivost na potrebe društva. Osjećate potrebu da izravnije služite čovječanstvu. Ovaj broj vam pomaže da bolje komunicirate i razumijete sve vrste ljudi. Svjesniji ste svojih umjetničkih darova i potrebe da se izrazite. Vaše novo ime daje vam širu perspektivu na život. Osjetljiviji ste na šire obrasce čovječanstva, kao što su politički pokreti, filozofske teorije i duhovne prakse.

11/2

Vaše novo ime donosi vam veću osjetljivost, intuiciju i percepciju. Osjećate potrebu da dublje istražite misterije života. Privlače vas religija, filozofija ili duhovnost. Broj 11 može probuditi vašu intuiciju i psihičke sposobnosti. Ovaj broj vas također čini osjetljivijima na vlastite slabe točke. Potiče vas da radite na sebi. Pod njegovim utjecajem ne možete izbjeći osobnu transformaciju. Pojačana osjetljivost potiče vas da tražite harmonično i mirno okruženje. Ovo će uravnotežiti živčanu napetost koju može potaknuti broj 11. Poboljšana je i vaša sposobnost da radite s drugima. Sada ste skromniji i umjereniji te izbjegavate sukobe i želite održavati skladne odnose. Vaše pojačane intuitivne sposobnosti donose vam vrlo kreativne ideje, iznenadne uvide i spoznaje.

22/4

Vaše novo ime donosi vam veću ambicioznost, organiziranost i sposobnost realizacije velikih projekata. Vaša sposobnost da vodite ljude do postizanja teških i ambicioznih ciljeva znatno je poboljšana. Vaše razumijevanje sustava i organizacije također je poboljšano. Uz tako visoke ambicije osjećate i njihov teret. Visoki zahtjevi mogu u vama izazvati mnogo sumnji. Možda ćete osjećati veću unutarnju napetost jer vas nešto iznutra tjera da ostvarite svoje ideale. Pod utjecajem broja 9 više usmjeravate svoje napore na stvarno velike projekte koji ostavljaju trag.

Izvor: Hans DecozNumerology Course

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije