Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

C2 - Broj zrelosti - put do ispunjenja u zreloj dobi


Broj zrelosti


Broj zrelosti – zbroj datuma rođenja i rođenog imena – govori što bi mogao biti naš najviši smisao života. Izražavanje punog potencijala Broja zrelosti daje nam unutarnje ispunjenje.
1

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 1 – Na vama je da postignete obilje unutarnje snage i osobne moći. Vi trebate dostići jedinstvo s Bogom i svoj život proživjeti pošteno i hrabro. To možda ukazuje na neočekivane sposobnosti vodstva u oblastima koje pionirski istražujete. Dopustite drugima da se slobodno služe vašim idejama kako bi postigli svoje ciljeve. Čuvajte se naduvenosti ili nadmoćnog ponašanja.

2

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 2 – Razvijajte strpljivost i taktičnu komunikaciju. Također je važno da razvijate čulno opažanje tako da možete živjeti u skladu s ritmovima i tokovima života. Broj zrelosti 2 ukazuje na mogućnost ostvarenja uspješnih veza u kasnijem životu. Čuvajte se osjećaja da ne možete ništa doprinijeti.

3

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 3 – Vaš zadatak je da ostvarite jedan vedar pristup životu i lakoću življenja uz obilje spontanosti, kreativnosti i originalnosti. Izražavajte pozitivne misli koje će nadahnuti i uzdizati druge ljude. Možda ćete imati prilike da javno govorite ili pišete. Nemojte se razbacivati riječima i mislima. Glačajte ih sve dok ne zasjaje značenjem koje ste im namijenili.

4

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 4 – Osjetiti ćete veliku blagodat samodiscipline i praktičnog načina rješavanja stvari. Budite zahvalni što posjedujete ove sposobnosti jer će doći trenutak kada će vam zatrebati. Nećete imati ni trunke predaha i šaliti ćete se da sanjate o penziji. Čuvajte se da ne postanete previše nepopustljivi u svom ponašanju.

5

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 5 – S godinama biste trebali postati otvoreniji, atraktivniji i fleksibilniji. Razvijati ćete zanimanje za svijet, putovanja i nova saznanja. Postoji mogućnost iznenadnih promjena i stalnog nizanja novih prilika. Stoga, pazite da ne podlegnete osjećaju da ste «prestari za…»

6

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 6 – U zrelosti ćete početi više suosjećati s drugima. Poštujte svoje vrijeme i energiju i budite na usluzi drugima na način koji vam pričinjava radost i zadovoljstvo. Moguća je romanca ili brak u kasnijim godinama. Čuvajte se upletanja u tuđe poslove i svoje sklonosti da rješavate svačije probleme.

7

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 7 – Vi trebate osjećati mir i spokoj koji iz vas zrači. Ostatak života ćete provesti u učvršćivanju vjere, koja je osnova života na zemlji. To može značiti da vas čeka koliba u šumi, ili pak neko drugo mjesto za povlačenje. Čuvajte se samosažaljenja. Ako ste previše usamljeni, preuzmite inicijativu i dovedite druge u vaše svetište.

8

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 8 – Trebate postići veći smisao za upravljanje i ravnotežu u životu. Radite ono što vas drži u ravnoteži tako da možete ostati u svom središtu, gdje god da se nalazili. Možda vama je suđena karijera u politici ili svijetu visokih financija. Čuvajte se da ne postanete kritični i negativni u vašem pristupu prema životu. Tragajte za ravnotežom, za Bogom.

9

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 9 – Vaša je sudbina da ostvarite život ispunjen ljepotom, ljubavlju i srećom. Vi možete ponuditi srce puno ljubavi i veliko razumijevanje koje ste prikupljali čitav život. Bez obzira kakav vam je bio život, on vam je otvorio vrata ogromnom znanju o ljudima i putovima svijeta. Podijelite svoje znanje s pažnjom i pronicljivošću koja proizlazi iz vaše sposobnosti da osjećate kako je drugima.

11/2

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 11/2 – Razvijajte strpljivost i taktičnu komunikaciju. Također je važno da razvijate čulno opažanje tako da možete živjeti u skladu s ritmovima i tokovima života. Broj zrelosti 2 ukazuje na mogućnost ostvarenja uspješnih veza u kasnijem životu. Čuvajte se osjećaja da ne možete ništa doprinijeti.

22/4

Zbroj vašeg imena i datuma rođenja je 22/4 – Osjetiti ćete veliku blagodat samodiscipline i praktičnog načina rješavanja stvari. Budite zahvalni što posjedujete ove sposobnosti jer će doći trenutak kada će vam zatrebati. Nećete imati ni trunke predaha i šaliti ćete se da sanjate o penziji. Čuvajte se da ne postanete previše nepopustljivi u svom ponašanju.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije