Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

F5 - Program za numerologiju


Numerološki programi
ZA RAČUNALO


Program za numerologiju može nam uvelike olakšati rad u izračunavanju i razumijevanju naših osobnih brojeva.

Za razliku od astroloških programa, kojih ima jako puno, računalnih programa za numerološke izračune i tumačenja naći ćete vrlo malo. Ovdje ćemo opisati neke od njih.NUMEROLOŠKI KALKULATOR


Za naše govorno područje preporučamo Numerološki kalkulator - jednostavan, ali moćan numerološki program, koristan kako za hobi tako i za ozbiljan numerološki rad.

Numerološki kalkulator hrvatski

Program sadrži četiri zasebna kalkulatora – za datumske, imenske i ciklusne brojeve te za numerološka predviđanja. Uz njegovu pomoć možete izračunati 28 različitih numeroloških brojeva (5 datumskih, 8 imenskih i 15 ciklusnih) te pročitati tumačenja vaših osobnih brojeva.

Sam program ne zahtijeva posebnu instalaciju, ali na računalu morate imati instaliran program za proračunske tablice (npr. Microsoft Excel ili besplatni OpenOffice Calc). Radi na svim glavnim operativnim sustavima – Windows, Macintosh i Linux.

Numerološki kalkulator dostupan je na tri jezika: slovenskom, hrvatskom i engleskom.

Značajno je da izračunava imenske brojeve prema kaldejsko-hrvatskom numerološkom sustavu, koji i sami koristimo.NUMEROLOGY CALCULATOR


Samo za izračune zgodan je besplatni Numerology Calculator koji može izračunati imenske brojeve i po kaldejskom (engleskom) sustavu i po Pitagorinom sustavu, te osnovne datumske brojeve. Međutim, ne sadrži interpretacije izračunatih brojeva.

Numerology Calculator

Nažalost, Numerološki kalkulator 'ne razumije' posebna hrvatska slova te ne dopušta promjenu vrijednosti slova u njemu, tako da ima samo ograničenu vrijednost za hrvatska imena.PERSONAL NUMEROLOGY


Od skupljih profesionalnih numeroloških programa vrijedi spomenuti Alabe Personal Numerology. Ugrađena ima tri numerološka sustava za izračunavanje imenskih brojeva – Pitagorin, Kaldejski i Agripin – a omogućuje i dodavanje novih sustava po želji. Nažalost, pri izradi novih sustava izračuna imamo samo izbor engleskih slova tako da ne možemo napraviti sustav sa hrvatskom kaldejskom abecedom.

Program također sadrži interpretacije glavnih datumskih i imenskih numeroloških brojeva (na engleskom) te omogućuje dodavanje vlastitih interpretacija. Sadrži i numerološku prognozu za dvije godine, te sretne brojeve za pojedine mjesece.NUMBEROLOGY


Zanimljiv je i besplatni program Numberology koji inače analizira samo datumske brojeve. Daje vrlo detaljna objašnjenja-predviđanja za Osobne godine, Osobna tromjesečja, Osobne mjesece, Osobne tjedne i Osobne dane. Program je na engleskom jeziku, ali omogućuje i ručni unos hrvatskih interpretacija.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije