MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za OKTOBER 2022


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje.

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Do retrogradnosti 31. vas bo Mars v dvojčkih spodbujal pri aktivnostih za uveljavljanje vaših strokovnih ali sindikalnih idej, s pobudami in zaključevanjem projektov pa boste učinkovitejši do 23., ko bo Venera v tehtnici pripomogla k finančnemu in estetskemu ravnovesju. Dotlej pred slabim vremenom zaključite z obnovitvenimi deli in spravilom pridelkov, avtorska dela pa pošljite na tržišče. Finančni obeti bodo dotlej ugodni, pri izredno aktivnih in ciljno usmerjenih pa zelo dobri. Ljubezenske in poslovne vezi bo najbolje sklepati med 11. in 23.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Najčudovitejše energije Venere v tehtnici do 23. vam bodo pomagale pri izobraževanju, v službi, ljubezni, za napredovanje v karieri, pri dopolnilnem delu za dodaten zaslužek, pri podjetništvu, prizadevanjih civilnodružbenih in kulturnih skupin, mednarodnem povezovanju ali sodelovanju pri oblikovanju predpisov ter medijskem uveljavljanju. Če ob sončevem mrku na katerem področju ne boste povsem zadovoljni z doseženim, vedite, da bo še prišlo do preobratov in zamenjav. Nad simpatijo še ne obupajte. Izboljšanje življenjskega sloga bo preprečilo obnovo zdravstvenih težav.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Izkoristite pozitivne vplive Marsa v dvojčkih za delovne in športne aktivnosti, spoznavanje koristnih informacij, programov, študijskih smeri in ljudi, s katerimi lažje sodelujete. Spodbudni in tvorni aspekti z Venero, Merkurjem in Saturnom vam bodo odpirali vrata vsepovsod, tudi v ljubezni, če le ne boste neučakani, agresivni, nezanesljivi in premalo vztrajni pri zadolžitvah, ki jih boste prevzeli ali morali opravljati. Z netaktnimi izjavami si boste naredili sovražnike in izgubili podporo najbližjih. Zaščita pred okužbo, boleznijo, poškodbo je nujna.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Z močjo ščipa v ovnu 9. in Merkurja v devici do 11. boste opravljali natančno delo, zapolnjevali manjkajoče dele in znanje, pisali načrte ter odpravljali škodo. Družbeni, estetski, kulturni, energetski in finančni izzivi vas bodo pred mlajem 25. usmerili k iskanju notranjih rezerv in varčevanju, druge k pridobitvi dodatnih sredstev za pokrivanje večjih izdatkov. Venera v škorpijonu od 23. bo povečala vašo občutljivost v intimnih odnosih, zato pazite, da s čustvenimi reakcijami ne izgubite stika s tistimi, ki vam vendarle veliko pomenijo.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Vplivi planetov ljubezni, komunikacije, poslovanja, finančnih transakcij, prihodkov, vključenosti v družbene, kulturne, mednarodne in strokovne tokove vas bodo razbremenjevali in vam lajšali neugodne okoliščine. Za izboljšanje stanja se trudite tudi sami! Ne zamudite priložnosti za uveljavljanje tržno zanimivih novosti ali avtorskih kreacij po vstopu Merkurja v tehtnico 11., od koder vam bo Venera že pred tem omogočala dober zaslužek, povezanim v mednarodni ali lokalni projekt pa nepovratna sredstva. Erotično zapeljevanje bo razvnelo poželenje in ljubezen.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Gibanje Merkurja v devici od 3. bo omogočalo prenavljanje vsega, tudi ljubezenskih odnosov. Po vstopu v tehtnico 11. vas bo usmerjalo po nakupih opreme, aparatov, na izobraževanje, k ustvarjanju estetskih vsebin in izdelkov, ki bodo odmevali v javnosti in v tujini. Lahko se izkažete kot dober povezovalec, pogajalec, se prezaposlite v ugledni ustanovi, sprejmete družbene in politične izzive, se pripravite za pomembno funkcijo ali za referat na mednarodni konferenci. Prihodki se vam bodo povečali s honorarjem, donacijo, olajšavami, z igro na srečo.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Z novimi znanji in seksapilom boste blesteli v službi, sodni dvorani, telovadnici, medijih, na odru, v studiu, kjer boste imeli možnost snovati kreacije, ki ste jih imeli že nekaj časa v obdelavi. Venera v tehtnici do 23. vam bo prinašala denarna nakazila, vesele novice, nekaterim naraščaj, bogato darilo, potovanje, Merkur v tehtnici med 11. in 29. pa tudi nove poslovne in ljubezenske priložnosti v mednarodnem okolju ter selitev v nove ali prenovljene prostore. Planeta ljubezni bosta obetala harmonijo, toda z zmenki ne odlašajte do mlaja in mrka!

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Vpeti boste v storitveno ali proizvodno dejavnost, ki mora pokrivati potrebe potrošnikov, pacientov, podjetij ali samozaposlenih. Deljen delovni čas bo nekaterim zmedel bioritem, zaradi slabitve Marsove moči pa bi lahko imeli zdravstvene težave. Odsotnost z dela bo pomenila manjše prihodke, v krizni panogi pa izgubo zaposlitve. Zato razmišljajte o dodatnih prihodkih in izterjavi dolga. Venera v škorpijonu vam po 23. obeta denar in ljubeče prijateljstvo s kom iz preteklosti, ki bo vodilo v globlje čustveno in seksualno razmerje.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Energije retrogradnega Jupitra v ovnu izkoristite za izboljšanje odnosov v službi, s starši ali ustanovo, od katere pričakujete odobritev vloge. Po prehodu nazaj v ribi 28. boste tam, kjer ste že bili, v prejšnjem stanovanju, na kraju prvega zmenka, nastopili z glasbeno, recitacijsko skupino ob dnevu reformacije ali odpotovali na dopust. Merkur, Venera, Mars in Saturn vam bodo prinašali priložnosti za ustvarjanje na področjih, s katerimi želite zapolniti tržno nišo. Najbolj podjetnim bo to uspelo že sredi oktobra, ko boste radostno preštevali denarce in sprejemali nova naročila.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Če boste oklevali, ker se ne počutite dovolj močne, strokovno podkovane, zdrave, motivirane za novo življenjsko ali poklicno pot, za selitev, prenovo stanovanja, bo to zaradi retrogradnega Saturna, ki se bo obrnil v direktno gibanje 24.! Toda že pred tem proučujte najboljše možnosti za spremembe, da bi česa ne zamudili. Naj vas pri odločitvah spremlja srčna oseba, ki ji zaupate in po vašem pooblastilu naredi kaj namesto vas. Venera v škorpijonu vam bo nato priskrbela tisto, kar vam pripada, denarni dodatek, nadomestilo. Oživela bodo tudi ljubezenska čustva in spolni nagon.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Upočasnjeno gibanje Saturna v vodnarju do konca retrogradnosti 24. bo slabilo vaše moči. Ker pa bodo kar trije drugi planeti v zračnem elementu izredno vzpodbudno vplivali na vas, boste uspehe v službi in pri zasebnih prizadevanjih kljub temu imeli, če boste vpeti v timsko delo. Dodatek k plači ali napredovanje v višji plačilni razred, dodaten zaslužek z vašim hobijem ali igro na srečo boste imeli, dokler bo Venera močna, Merkur pa vplival na moralne norme. Obdani od čednih in zabavnih oseb se boste težko odločili, s katero bi začeli partnersko razmerje.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Do vrnitve Jupitra v ribi 28. boste kritični. Da ne bi po nepotrebnem izgubljali energije, se raje povezujte s tistimi, s katerimi sodelujete pri projektih ali se pripravljate na vrnitev v nekdanjo službo. Pogoji dela naj bi se izboljšali, plačo ali denarno nagrado naj bi vam dvignili po prehodu Venere v škorpijona 23. Obudili se vam bodo spomini na romantična srečanja in z veseljem boste popili kavo s simpatijo, do katere boste znova začutili poželenje. Kostanjeve počitnice bodo priložnost za skupen dopust ter aktivnosti, s katerimi lahko pridobite potomca.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop oktober:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:
Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte


Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte