MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za SEPTEMBER 2020


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje.

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Oslabljeno premikanje Marsa na ovnovem repu, ki bo od 11. septembra do novembra retrogradno, bo povzročilo obrate v vašem življenju in delovanju. Kar je veljalo za dokončno, se bo »rušilo« ali prenavljalo, s pomočjo Venere v levu pa dobilo nov sijaj. Dinamični aspekti s planeti v kozorogu bodo prekinili pogodbo o delu, razveljavili dosežene dogovore ali načrte, prinesli pa nove priložnosti, boljši položaj, plačilo ali priznanje, funkcijo ali zdravljenje. Ljubezenska zveza ali simpatija se lahko po krizi še bolj utrdi. Kdor ne bo skrbel za samozaščito, bo žrtev virusa, padca ali kazni.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Po vstopu Venere v leva 6. se bodo družinske zadeve umaknile razvpitim službenim zadevam, razen pri tistih, ki ste si v tem času rezervirali dopust ali morate malo bolj popaziti na svojega otroka. Po Jupitrovem obratu 14. boste udeleženi pri spreminjanju načina izvajanja poklicnih obveznosti, nekateri premeščeni v drugo delovno ekipo kot pomemben strokovnjak za pripravo temeljnih dokumentov. Plačilo bi lahko bilo dokaj ugledno. Močna ljubezenska čustva boste občutili ob povezovanju z osebo, ki je pripravljena na korenite premike.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Na spletno komunikacijo vas bo navajal Merkur v tehtnici med 6. in 28., ko boste sodelovali pri posredovanju kulturnih, izobraževalnih, animiranih in drugih vsebin, povezanih z aktualnimi problemi in predpisi, ki so v obravnavi. Tvorno razmerje z Venero vam bo omogočilo uveljaviti avtoriteto, stališča ustanove, ki jo zastopate, ali vrhunske izdelke, za kar boste bogato poplačani! Konfliktni aspekti bodo povzročili pretrese v odnosih, spor z drugače mislečimi, nekaterim izgubo službe, zmanjšanje dohodkov kljub nadomestilu, zdravstvene težave, morda okužbo z virusom.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Od ščipa v ribah 2., ki bo v tesnem odnosu z močnim Neptunom v istem vodnem znamenju, do mlaja v devici 17. bo dobro, da zaključujete z investicijskim vzdrževanjem stanovanja, hiše ali poslovnih prostorov, z nameščanjem nove opreme ter modernih informacijskih programov, ki vam bodo kmalu nujni v službi in doma. Brez težav ne bo šlo, zato se na to pripravite in si po potrebi zagotovite strokovno podporo. Kljub zapletenim odnosom ne izgubite zaupanja v ljudi, s katerimi ste doslej dobro sodelovali, mednje pa sodi tudi partner.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Medtem ko bodo nekateri vaši odločni zagovorniki in poslovni partnerji izgubljali zagon, imeli težave pri izvajanju poslovnih načrtov, boste vi imeli srečo, saj bo na vas z vsem sijajem žarčila Venera v levu od 6. septembra do oktobra, imela pa tudi spodbuden komunikacijski aspekt, ki bo dobro vplival na vaše pridobivanje posla, ugledno funkcijo in s tem povezano plačo, honorarjem, nagrado ali drugimi dodatnimi prejemki. Nekateri boste blesteli na dopustu, hlepeli po ljubezni, lahko pa boste resnično zaljubljeni v nerodnega občudovalca.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Do 6., ko bo Merkur prestopil iz device v tehtnico, lahko še marsikaj odlično naredite, nato pa pošljete svoje zamisli med ljudi, da jih proučijo. Nekatere bodo do mlaja v vašem znamenju sprožile vihar protestov, druge navdušenje nad univerzalnimi rešitvami in posodobitvijo. Če boste morali zamenjati službo ali si umisliti dodatno dejavnost, bi lahko stopili na uspešno pot v karieri. V javnosti si ne zapravite ugleda z nepotrebnimi izjavami, čeprav bi izražale samo resnico. Mednarodne odnose in odnose z bližnjimi imejte na varni razdalji!

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Od 6. do konca septembra vam bosta skrbi in zdravstvene težave blažili povezani energiji Merkurja v tehtnici in Venere v levu, a tudi ljudje, ki vam bodo pomagali in vas razumeli. Vaša sposobnost dobrega organiziranja ljudi, poslov, izpeljave projektov službene, pravne, kulturne, diplomatske narave bo prišla zelo do izraza, kljub negodovanju nekaterih. Nagrada za uspešno opravljene zadolžitve ne bo samo finančna. S partnerjem se bosta morala zelo potruditi, da ohranita premirje in soglasje v temeljnih zadevah. Komur to ne bo uspelo, si bo pridobil ljubečega prijatelja.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Energičnost vašega čustvovanja in delovanja v službi in v zasebnem krogu bo rezultat nemoči. Po 11., ko bo Mars v retrogradnem gibanju, boste hoteli marsikaj popraviti, preurediti v prostoru, urniku zadolžitev in obveznosti do pomoči potrebnih. Na sebe ne smete pozabiti, sicer bo trpelo vaše zdravje. Redna telesna vadba in strokovno izobraževanje morata biti znova v prednosti. Z novejšo tehnologijo in povečano varnostjo bodo vaše delovne razmere nekoliko zahtevnejše, plača pa se bo zato nekaterim povečala, drugim pa zmanjšala. Ljubeče prijateljstvo bo obstalo!

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Čudoviti vplivi planetov ljubezni in sodelovanja, dela in plačila ne bodo dovolili, da bi trpeli, ko bodo začeli veljati napovedani ukrepi. V spremenjenih okoliščinah boste prisiljeni poprijeti še za kakšno drugo delo, kot ste bili vajeni. Če se boste temu upirali, lahko izgubite službo ali posel, s tem pa ogrozite prihodke svojega podjetja. Možnost, da sprejmete odpravnino in greste na čakanje, tudi ne bo tako slaba. Pomislite le, kaj znate in zmorete ponuditi nato tržišču samostojno. Podpiral vas bo tisti, do katerega ste veliko čutili že spomladi!

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Vzvratno premikanje Marsa v aspektu izzivov in pritiskov vas bo prisililo urediti službene, upravne in zdravstvene zadeve, ki vam stojijo že od pomladi. Pri napornem delu boste potrebovali mojstre, posebne stroje ali delovna orodja, a tudi zaščito pred nesrečo. Jupitrov premik naprej v vašem znamenju 14. vam bo odprl možnost pridobitve dodatnega spričevala, napredovanja v karieri, spremembe statusa, denarnega nadomestila, nakupa ali prodaje nepremičnine, nekaterim obnovitve čustvene zveze z zrelo osebo in skrbi za starostnika.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Poglobljeno čustveno in poslovno povezovanje z osebo, na katero vas že dalj časa priklepa spolna energija, bo dobilo preporod kmalu po ščipu. Če se boste brzdali in ostali hladnokrvni, bosta sodelovala z nekaterimi vsebinskimi zapleti pri projektu, ki bo ugledal luč sveta pred Saturnovim obratom 28. Intimnih stikov z njo ne boste upali imeti. Zaman boste čakali na boljšo partijo, čeprav vas bo vznemirjala njena postava in vpliv, ker pa ste si s podobno že opekli srce, ni upanja, da bi ji zaupali svojo dušo. Pridobivanje višje izobrazbe bo pot do boljše plače!

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Sanjska priložnost za spreminjanje vaših sanj v resničnost bo med polno luno v ribah in prazno luno v devici ali s podaljškom do 28. Izredne razmere v službi in v vaši panogi bodo spremenile vaše možnosti sodelovanja pri zmanjšanem obsegu. V proizvodnji in v družbeni dejavnosti, ki bo znova najbolj na udaru, pa lahko znova občutite preobremenitev. Plačilo ne bo v skladu z vašimi pričakovanji, zato pa boste nezadovoljni skušali dodatno zaslužiti. Odprti za zrele partnerske odnose boste po 14. ponovno iskali zvezo s starejšo osebo, ki še ni pozabila vaše prijaznosti.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop september:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:
Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte


Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte