MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za FEBRUAR 2023


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje.

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Vaše poklicne, družabne, družbene, rekreativno-športne, ustvarjalne, razvojne, podjetne, erotične in ljubezenske aktivnosti bo vzpodbujal planet velike sreče in prodornosti Jupiter v ovnu. Skladnost z Marsom vam bo omogočala prepričljive nastope pred ustanovami, javnostjo, pri vzpostavljanju novega sistema, programa in pisanju velikega projekta, posebno od 11., ko vas bodo podpirale še energije Merkurja v vodnarju. Venera v ovnu vam bo po 20. prinašala srečo v ljubezni, z denarjem, ukvarjanjem z otroki, v pravnih zadevah in na potovanju.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Energije ljubezni, prijateljstva, denarja, mladosti, otrok, umetnosti, estetike, plodnosti bodo na vaši strani do 20., zato boste lažje zadovoljevali osebne, finančne in umetniške potrebe. Vse pa se ne bo odvijalo enostavno, ker bodo stresne energije zelo moteče. Ne pustite se jim prestrašiti. Pazite na svoje zdravje, obvladujte stroške in se ne zapletajte intimno z vezanimi osebami ali takšnimi, ki za vas ne bodo imele zadosti časa niti potrpljenja. Po 20. bo šlo na boljše. Dobrih novic ne boste mogli držati zase. O njih bo vredno govoriti in pisati.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Do prehoda Merkurja v vodnarja 11. proučite vse, kar je dragocenega v vaših zaprašenih kamrah, ter najvrednejše postavite na ogled. Po tem se boste soočali z najsodobnejšimi tehnološkimi izzivi, z inovativnimi idejami pa pomembno prispevali k napredku poslovnega ali družbenega sistema. Mars v vašem znamenju vam bo bistril um, kritičnost, nekatere zapletel v težavne odnose in nadležne medicinske posege. Neskladja v ljubezni bo po 20. pomagala presegati Venera v ovnu z ljubimcem. Z dodatnim delom boste prišli do večjih prihodkov ali nagrade.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Številni izzivi bodo terjali pripravljenost za delo, vodenje, spremljanje postopkov, vztrajanje pri strokovnih rešitvah in fizičnih naporih. V prid bi lahko bili vaši poslovni dejavnosti, skupnosti in zdravju še po polni Luni 5. Energije močnega žarčenja Venere in Neptuna v ribah bodo prinašale denar in zadovoljstvo sodelujočim ter pomirjale tiste, ki dvomijo v uspešnost projektov, za katere se zavzemate. Samski se ne navezujte na poročeno osebo, razen če ni v ločitvenem postopku. Plodnost mlajših rakov bo večja do mlaja 20., zaljubljenost pa strastnejša po tem.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Nadaljujte s postopki za ureditev zasebnih, poklicnih in družbenih zadev. Od 11. bo Merkur v vodnarju vzpostavljal čudovite aspekte za posle, uveljavljanje inovativnih rešitev, trženje, ustanavljanje ali posodobitev podjetja, za pripravljanje ali prijavljanje projektov na domače in mednarodne razpise. Prelomni dogodki se bodo pojavljali z mlajem in Venero v ovnu po 20., zato takrat že računajte na vesele novice, nakazilo, zmagovite nastope, priznanja ali nagrade, na silovita spolna vzburjenja ter seksi zunanjost, ki si jo boste uredili.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Po prehodu Merkurja v vodnarja 11. boste prenehali razmišljati o zdravstvenih, materialnih in drugih mukah. Z vaših ramen bodo padle nekatere obremenitve in obveznosti, ki so vam povzročale hude strese in ovire pri napredovanju. V poslih, pri izobraževanju, načrtovanem potovanju boste imeli več sreče, saj bodo zavladali bolj povezovalni in harmonični aspekti. Dobite lahko ugodnosti, denar ter priložnost za prevzem aparatur, programov, zanimive delovne naloge. Venera v ribah vas bo izzivala na čustveni ravni, saj si boste želeli z nekom vzpostaviti pristne in ljubeče odnose.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Do prehoda v ovna ob mlaju 20. bo Venera v vašem delovnem okolju, z otroki, v odnosih s podrejenimi, najemniki, strankami ali pacienti ustvarjala prijazno vzdušje, kulturne, umetniške, glasbene in estetske vsebine. Z nekaterimi boste sočustvovali, do koga čutili romantična čustva. Za podjetnike bo čas možnih boljših zaslužkov ob racionalnem poslovanju. Nabavili boste kvalitetne materiale in opremo ter pridobili še kakšnega sodelavca. V zadnjem tednu imate možnost javno predstaviti svoje interese, se pridružiti naprednim programom in partnerju, ki vas bo neznansko privlačil.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Na spremembo razmer, s katerimi niste zadovoljni, še ne boste mogli računati. Te se bodo pojavljale zlagoma po 20., prej bo spopad nasprotujočih si interesov. Če želite ostati zunaj konfliktnega kroga, si privoščite zimske počitnice, pri tem pa pazite, da se vam ne strgajo vezi ali da se vas ne loti prehlad. Denarna nakazila boste spremljali na daljavo, digitalno, najbolj podjetni pa še spodbujali s posli, ki jih znate opravljati redki strokovnjaki. Svojih nežnih čustev in poželenja ne skrivajte, ko boste zaslutili, da vam je ljubeč prijatelj več kot naklonjen.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Javnost, partner in sodelavci ali družbeniki, ki bodo razburjeni zaradi neugodnih stvari, vas bodo silili k odločnim ukrepom. Mars v opoziciji na vas v dvojčkih in Jupiter v ovnu bosta vaša razširjevalca idej in sprememb. Te boste lažje udejanjali od 11., ko vam bodo na pomoč hitele energije Merkurja v vodnarju. Veselejše rezultate svojega početja boste doživljali zadnji teden februarja. Denar ne bo več tak problem, ljubljeni ali vsaj zaželeni pa se boste tudi počutili. Prevzela vas bo spolna energija osebe, ki se bo pojavljala v vaši bližini.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Ne odlašajte z uresničevanjem zamisli preurejanja vaše nepremičnine, opreme, delovnih sredstev, odprtosti navzven, vključno s skrbjo za izboljšanje zdravja. Venera v ribah vam bo omogočala pridobiti finančna sredstva v primerni višini, če ne boste sami dovolj zaslužili. Spremenjen režim v službi ali na delovnem področju vaše zasebne prakse vzemite kot nov izziv, da napredujete. Prelaganje srečanja z osebo, s katero ste v pogostem stiku na daljavo in vam je ljuba, ne bo povečevalo poželenja, ampak bo s tem odnos zvodenel. Nekateri bodo med tem do 19. poskrbeli za naraščaj.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Tako kot se Uran v biku premika izredno počasi, bodo tekle počasi tudi vaše zadeve, povezane z napredovanjem ali prestopom na drugo delovno področje, z urejanjem zemljišča, zgradbe, vašega zdravja. Kljub temu vam bo pri čem pomagala strokovna ali ljubeča oseba, če se ne boste upirali. Saturnovo iztekanje iz vodnarja vam poslednjič omogoča dodatno izobraževanje, z Merkurjevo pomočjo pa od 11. Če boste samo pomagali prijateljem, premalo pa sebi, boste ostali, kjer ste. Čakanja na izbruh gorečih čustev, spolne sle, zaljubljenosti bo konec po 21.!

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Uživajte dobrote, ljubeče odnose, izkoristite poslovne priložnosti, finančne vire, terapevtske seanse, razvajanje z ljubljeno osebo ali otroki, saj bo do 20. 2. Venera v ribah. Umetniško ustvarjanje bo nadarjenim prineslo visoko uvrstitev na tekmovanju, priznanje, drugim tekmovalcem dvig samozavesti in dogovor o prestopu ali boljšo sponzorsko pogodbo. Nesrečnim in bolnim bo lažje pred koncem februarja, ko bosta planeta male in velike sreče v ovnu pomagala osvojiti koga na novo. To se vam lahko zgodi na potovanju po tujini ali pri urejanju uradnih zadev.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop februar:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:
Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte


Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte