MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za MAREC 2023


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje.

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Ker bo Jupiter v ovnu vzpodbudno vplival na vas, z njim pa tudi Mars v dvojčkih do prehoda v raka 25., boste imeli možnosti, da se naučite česa novega, prenašate znanje na druge, se uveljavljate v javnosti, proučujete dokumente, trgujete, urejate pravne zadeve, okolico, opremljate prostor, zamenjate vozilo, registrirate poslovno dejavnost ali greste na potovanje. Venera v ovnu do 16. vam bo povečala priljubljenost, prihodke, sprejetje v kolektivu ali organu odločanja, poživila ljubezensko življenje ali koga skoraj privedla pred oltar.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Do 16., ko bo planet ljubezni, denarja in radoživosti v ognjenem elementu povezan s planetom velike sreče in razvoja Jupitrom, bo dobro snovati drzne projekte, se povezovati s pogumnimi ljudmi, proučiti pravne osnove za tisto, za kar se zavzemate, se javljati na razpise, svoje kreacije predstavljati v javnosti in upati si s svojo ljubeznijo osrečiti koga, ki vam ugaja. Pridobljeno bo nato Venera v vašem znamenju utrjevala, če le ne boste pretiravali s trošenjem materialnih dobrin, denarja ali potrpljenja tistih, ki vas bodo imeli radi tudi v poslu.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Mars v dvojčkih vas bo poživljal ter vznemirjal in razboleval vašo dušo in telo do 25. Da do 18. ne boste prevečkrat v dilemi, premalo zbrani, omotični, boste potrebovali intenzivnejšo telesno vadbo, posvete s trdnimi ljudmi. Nezgodam in smoli se skušajte izogniti sredi marca. Na srečo vam bosta planeta ljubezni, denarja, družabnih stikov in erosa ter ukvarjanja s poslovno dejavnostjo ali poslanstvom prinašala radost, možnost za dodaten zaslužek, spremembo zaposlitve ali bivanja, reševanje pravnih vprašanj, sporov, potovanje, zdravljenje in zaljubljenost.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Od 25., ko bo Mars v raku, boste najbolj dejavni in občutljivi. Prej pa boste čutili močnejše valovanje polne Lune v devici 7., ki bo vzpostavljala navzkrižne energije z Merkurjem in Marsom, zaradi tega pa boste razpeti med različnimi deli, obveznostmi in osebami. Vaša natančnost se bo izkazala pri organiziranju velikega javnega dogodka, ustvarjanju česa zabavnega, opravljanju predpomladanskih del na prostem ali priprav na obnovitvena dela. Po 17. si lahko obetate več denarja ter skladnejše delovanje s partnerjem in kom, ki zna pokazati svoja čustva.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – V prednosti boste tisti, ki ste ohranili optimizem, se izpopolnjevali in čakali, da se vam ponudijo priložnosti na več ravneh. Izkoristite jih po polni luni, a v sodelovanju s tistimi, ki so že kam prodrli, kaj uveljavili, se prestavili na ugodnejši položaj ali vidnejše mesto. Finančni tokovi vam bodo naklonjeni do 16. ter po mlaju 21. ali dva dni prej. Dokumente, status ali zdravje boste morali urediti do prehoda Plutona v vodnarja 23., sicer utegnete naleteti na težave. K popestritvi ljubezenskega življenja bo precej pripomogla oseba, rojena v ognjenem ali zračnem znamenju.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Vseh izzivov do konca stresnega vpliva Marsa na vas 25. še ne bo konec, saj prihaja od polne Lune v devici in prehoda Saturna v ribi 7. novo obdobje. Nekatere stvari ste načrtovali, druge se bodo pojavljale spotoma. Pazite le, da se ne zapletete v navzkrižje interesov, si zapravite zdravje, položaj ali vir prejemkov. Več denarja, sreče, boljšega razumevanja s podporniki, prijatelji, otroki ali ljubljeno osebo boste deležni po 17., ko bo Venera postala izjemno močna v biku in vam naklonjena. Odnos s simpatijo lahko po 19. prerase v resno ljubezensko zvezo.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Do prehoda Venere v bika 16. boste delovali drzno, nastopaško, spogledljivo ali nesamozavestno, kar bo tiste, ki bodo razumeli vaša hrepenenja in počutje, zabavalo ali jim dalo priložnost za opravljanje. Kljub vsemu lahko dosežete zaželeno skupaj z drugimi na javnih nastopih, pogajanjih ali protestih, z ustreznimi utemeljitvami prebijete togo mišljenje in vplivate na sistemske spremembe, dvigovanje plače ali znižanje dajatev. Erotično življenje in zdravje bo nato umirjeno do materinskega dneva, ko lahko znova pričakujete razburljive dogodke doma in v partnerstvu.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Marsova energija vas bi lahko izčrpala s preveč razpršenim delovanjem v službi ali pri njenem iskanju. Po prehodu Plutona v vam obtežilni aspekt vodnarja 23. boste potrebovali mir, zbranost in vitalnost. Seznanjati se boste morali z novostmi v delovnih in drugih procesih, katerim se boste nekateri želeli izogniti. Po 17. bo mamljivejša in donosnejša priložnost zvabila koga k sklenitvi pogodbe, sprejetju dediščine ali preurejanju nepremičnine za trženje. Mars v raku po 25. lahko pomaga v čustveni zvezi poglobiti ljubezensko razmerje in urejati družinske razmere.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Kljub neugodnim okoliščinam, slabšemu počutju in napetim odnosom zaradi delovanja Marsa do 25. vam bo Jupiter, planet rasti in napredka v ovnu skupaj z Venero prinašal denar ter pomagal postopoma nadaljevati z deli, ki ste si jih namenili opravljati v predpomladnem času. Če boste v službi ali pri drugem svojem poslanstvu omagali, vam bo Merkur v ovnu od 19. prinašal nove priložnosti na drugih področjih, ki bi se hitreje uveljavljale z vašo pomočjo. Pri javnem aktivizmu bo kdo od somišljenikov postal vaš občudovalec, z gorečnostjo pa v vas vžgal iskrico ljubezni.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Prelomnico v vašem življenju, delovanju, bivanju in čustvovanju bo prinesel prehod Saturna v ribi ob polni Luni 7. Od tam bo deloval na vas tvorno, zato ne dvomite v spremembe, ki se bodo dogajale pri vsem, kar počnete, v okolju, kjer živite, in v odnosih z osebami, s katerimi bi lahko pognali korenine ljubezni. Razdvojenost med več možnostmi bo koga plašila še do prehoda Marsa v raka na materinski dan, tedaj pa vas bodo dogodki spodbudili k ukrepanju. Denarni tokovi vam bodo po 17. s pomočjo Venere v biku naklonjeni, zato bi lahko tudi nepremičnino bolje unovčili.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – S prehodom Saturna v ribi se bo tudi za vas pričelo daljše novo obdobje, tega pa bo nakazoval tudi prehod Plutona v vodnarja za krajši čas po 23. Na spremembe bodite pripravljeni, saj bodo dobrodošle, ker bi lahko izboljšale vaš položaj, materialno stanje, kakovost bivanja, in poglobile čustvene vezi z več osebami. Kateri bo vaš srčni izbranec, vam bo bolj jasno po mlaju 21. Študijske, zaposlitvene, poslovne, pravne, nepremičninske in finančne zadeve urejajte s prepričanjem, da vam bo šlo dobro. Marsovo podporo boste dobili še prek skupnosti po 25.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – V precepu boste vsaj med polno Luno 7., ko bo v ribi vstopil še Saturn, ter izhodom Marsa iz dvojčkov 25. Iz napornega stanja boste hoteli pobegniti drugam. Spremembe, če bodo na boljše, vam bodo dobro dele, kot je razvajanje v termalni vodi. Jupiter, vaš drugi vodilni planet, vas bo v ovnu opogumljal, da posebno po 25. naredite pomembne korake naprej v domu, odnosih s sorodniki, pri urejanju površin za pridelovanje, bivanje, poslovanje ali oddajanje. Partnersko in starševsko vlogo boste občutili s podporo Venere v biku od 17., ko boste dobili več denarja!

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop za marec:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:
Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte


Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte