MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za JUNIJ 2019


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje.

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Mars v raku bo v vas vzbujal domoljubna čustva, skrb za družino, dom, partnersko skupnost, ranljive skupine, izgrajevanje ali obnavljanje nepremičnine. Ker vas lahko zanesejo v skrajnost delavna in športna energija, zaskrbljenost, najgloblja čustva, boste morali od 10. zelo paziti, da ne zaidete v nevarnost, vanjo ne zapeljete še drugih, se ne sprete v službi, v ljubezenskem odnosu, ne zbolite ali morate na operacijo. Med oddihom boste spoznavali vedre in mikavne osebe, nekateri se znova zaljubili in nekaj dodatno zaslužili.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Do 8. izkoristite magnetično moč Venere v biku, ki bo privabljala denar, ljudi z iskrenimi čustvi, krepila ljubezenske in družinske odnose, za tem pa vas v dvojčkih povezovala s prijatelji in s tistimi, ki jih želite pogosto videti. Mnogim bo dano dobro zaslužiti s plodovi, pridelki in izdelki, v katere boste vlagali lasten trud in kreativnost, pred dopustom pa tudi tistim, ki želite poslovati s turisti, opravljati storitve za mladino, družine, zabavati dopustnike in kupce na javnem prizorišču ali prek medijev. Pri tem boste toliko erotično vznemirljivi, nasmejani, da se bo marsikdo zaljubil v vas.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Z vedrino, ki vam jo bo po 9. v dušo in na obraz »risala« Venera v dvojčkih, boste osvajali svet! Če ne boste naivni, vas bo spremljala sreča pri poslih, nakupih ali prodajah, študiju, na potovanju, pri obnavljanju nepremičnine ali srčnih vezi z osebami, s katerimi želite ostati v dobrih ali ljubečih odnosih. Možnost imate dobro zaslužiti, a denar tudi hitro potrošiti. Nezvestobe, izgube službe, slabšega uspeha v šoli si ne ženite toliko k srcu, da bi zboleli! V tolažbo vam bodo prijetni otroci, nova poznanstva, zaljubljenost, poletno delo in izboljšanje uspeha po 27.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Zaradi Marsa in Merkurja v raku boste občutljivi, razglabljajoči, ljubeči, družinski. Morska živalca v vas bo oživela ob mlaju 3. in ščipu 17., obkrožena z množico kupcev, turistov, obiskovalcev prireditev, na katerih boste pokazali svoje spretnosti. Več zaslužili s priljubljeno dejavnostjo, ekološkimi pridelki, nabranimi plodovi v gozdu ali vodi, obnovljenimi predmeti, umetninami, nepremičnino ali najemnino. Prepirljivost in pogrevanje očitkov bo rušilo harmonijo v partnerstvu in službi, nekaterim zadalo poškodbe, rane in bolečine. V novo razmerje se raje spustite pred 8.!

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Mlaj in ščip 3. in 17. bosta skupaj z Venero v dvojčkih ustvarjala »metuljčke«, s katerimi boste lažje premagovali domače težave, strese zaradi naporne službe, nekateri finančne skrbi ali obremenitve bančnega računa z investicijami v prenavljanje stanovanja ali hiše. V poslu bo bolje urejati doseženo, preoblikovati ponudbo ali način dela ter sprejeti dodaten vir zaslužka. Pred vremenskimi ujmami zaščitite sebe, svojce in premoženje, zlasti če vas bo počitniško hrepenenje zaneslo v vroče kraje. Zastojev, okvar, škodljivih vplivov UV-žarkov bo vse več.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Merkur z Marsom v raku vas bo navdihoval v poslu, pri študiju, pospravljanju podstrešja, kleti, prenavljanju poslopij, poti, izkopavanju ostankov preteklosti, obdelovanju polj, izgradnji bazena ali ribnika, lahko muziciranju stare glasbe, izdelovanju ročnih predmetov, jedi po receptih babic in dedkov. Do 9. imate možnost več zaslužiti, obnoviti ljubezensko razmerje ali vzpostaviti novo. Nekaterim bo poročna slovesnost v romantičnem ali sakralnem okolju najbolj prijala, druge pa bo razveseljeval malček.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Do 9. lahko urejate premoženje, promet z nepremičnino, vozilom in povečujete donos s trajnejšo dejavnostjo. Mnogi boste za tem odpotovali v širni svet, na obalo, otoke, taborjenje, zaključni izlet, praznovanje obletnice, na mednarodno strokovno srečanje, seminar ali sejem, nekateri pa sodelovali v projektu, ki ga boste predstavili javnosti najkasneje po 27. Venera v dvojčkih vam bo prinašala popularnost, dodaten zaslužek, nove simpatije, priložnosti za skoke čez plot pa nezadovoljnim v razmerju. Izpostavljenim nevarnostim grozijo težave!

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Mikavni izzivi v športu, poslu, v ljubezni, pri seksu vas bodo delno potešili. Nasprotja Marsa in Merkurja v raku s Saturnom in Plutonom v kozorogu pa bodo mnoge zapletla v globine družinskih, partnerskih, sorodstvenih in premoženjskih razmerij, da jih boste s strastjo reševali, nato pa se odpeljali na dolgo križarjenje v neznane svetove, čez morja proučevat otoke, starodavne kulture in običaje skoraj pozabljenih ljudstev. Odtrgati se od srčne popkovine s tistim, ki vas spremlja že dolgo časa, se ne boste mogli, tudi če kje obtičite zaradi višje sile ali bolezni!

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Mesec priložnosti, vključenosti v družbeno, poslovno in politično dogajanje bo prinesel sijajne finančne, medijske, kulturne, intelektualne, ljubezenske, vzgojne, ženitovanjske rezultate. Venera v dvojčkih pa jih bo še razmnoževala do vrhunca polne Lune 17. v vašem znamenju, kjer na vas že tako žarčijo pozitivne energije Jupitra v strelcu. Premike boste zaznali v karieri, bili premeščeni, dobili službo ali dodaten vir zaslužka, urejali dokumente, sodne zadeve, se preselili, odpotovali ter bili v precepu med dvema simpatijama ali partnerjem, ljubimcem in otroki.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Obremenitve, nekateri zdravstvene težave boste zmanjševali z zdravim življenjskim slogom in zavedanjem odgovornosti do družine. V službi ali drugi pomembni dejavnosti, pri urejanju nepremičnine ali obdelovanju polj boste naleteli na stare težave in jih morali korenito odpraviti. Glejte, da boste večje prihodke, dobljene pred 8., dobro investirali. Partnersko razmerje bo razmajano zaradi zajedljivih opazk neprizanesljive osebe, s katero ste dolgo čustveno vezani, pripravljeni pa tudi še ne boste za novo ljubezensko razmerje z občudovano osebo, ki vam zelo ugaja.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Venera vam obeta družabne stike, mednarodna srečanja, hitrejše pozabljanje nedavnih čustvenih in finančnih pretresov. Ljubimkanje z zanimivimi osebami nasprotnega spola vas bo toliko zaposlovalo, da se boste težko osredotočali na pomembnejše zadeve v službi in zasebno, ko bi morali napredovati pri reševanju starih zadev, študiju, obnavljanju stanovanja, druge nepremičnine in pomagati kateremu od obolelih in oslabelih sorodnikov. Nekaj več dohodkov lahko zaslužite s prevzemanjem sezonskih del in nadomeščanju dopustnikov.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Nekateri izzivi vas bodo navduševali, drugi vam jemali voljo in povzročali izgorelost. Zagnane pri samostojnem delu ali dejavnosti, ki jo dobro obvladate, sezonskih delih, domačem gospodarstvu do 8. čaka večje zadovoljstvo, boljše plačilo! Kvalitetne pridelke, nabrane plodove, umetniška dela, vrhunsko znanje lahko dobro unovčite, potem pa se podate na počitnice v mirne kraje. Romantiko in ubranost pri športnih in fizičnih aktivnostih boste imeli s tistim, ki vas spolno močno privlači in s katerim je možno ustvariti družino.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop za junij:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili: