MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za OKTOBER 2021


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje.

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Do 30. bodo Marsove energije iz tehtnice pošiljale nad vas izzive, napore, radosti, javne nastope in kreativno delo. Zavzemali se boste za odpravljanje diskriminacije, zaščito zdravja ranljivih skupin, bili občutljivi na krizne razmere v svetu, izkazovali svojo humanitarnost, ob tem pa bili pripravljeni prevzemati tudi naloge predstavnika interesnih združenj v mednarodni skupnosti. Kdaj vam bo primanjkovalo psihofizične pripravljenosti in časa. Pokonci se boste držali z optimizmom podpornikov, partnerja, simpatije ter večjimi prihodki.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – S premikom Venere v strelca 7. boste pripravljeni na izobraževanje in usposabljanje za področja, ki vam bodo pomagala pri napredovanju v službi ali pri zasebnem poslu. Pravna in statusna vprašanja, povezana z nepremičnino, vašimi dohodki ali deležem na premoženju, rešujte do ščipa 20.! Sodelovanje na javnih prireditvah ali drugih dogodkih vam lahko poveča prepoznavnost in zaslužek. Prijateljevanje se bo razvilo v občudovanje, to pa lahko v ljubezenski odnos s čedno osebo. Nekateri pod pritiskom boste imeli po 30. znake zdravstvenih težav.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Z dobrimi aspekti retrogradnega Merkurja do 19. bo mogoče obnavljati sodelovanje pri študijskih, pedagoških, zdravstvenih, tržnih, nepremičninskih, digitalnih programih. Urejali boste lahko stvari z dobršno mero previdnosti, pravičnosti, da ohranite tisto, kar imate, in da še kaj dodatno pridobite. Nadgrajevanje izobrazbe, projektov, informiranja javnosti vam bo v veselje, podjetnim pa zagotovilo tudi dodaten vir dohodkov ali avtorski honorar. Novo ljubezensko zvezo bo bolje pričeti po 20.!

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Dinamične sile med mlajem 6. in ščipom 20. vam bodo v prid pri spodbujanju sodelavcev, da bi uveljavili tisto, kar bi izboljšalo izgled stvari, ki jih počnete ali posedujete. Sledila bodo kritična mnenja, povečano zanimanje za medij, ki ga obvladujete, poznalo pa bi se tudi pri vaših prihodkih. Brez primernih finančnih vlaganj in pravnih postopkov ne morete pričakovati povečane vrednosti ustvarjenega. Povečana delavnost nekaterih, ki naj bi za vas opravili nepriljubljeno delo, bo po 30., ko boste imeli tudi več časa za čustveno navezovanje na staro simpatijo.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Kljub omejevanju Saturna in Urana vam bodo finančni, poslovni, komunikacijski in ljubezenski planeti v veliko podporo. V okviru možnosti lahko do Merkurjevega obrata dokaj rutinsko počnete tisto, kar ste vajeni početi v tem času, odpravljate napake ali pomanjkljivosti v poklicu, delovanju naprav ali izobrazbi, ob tem pa navezujete stike s širšim krogom ljudi, potencialnih poslovnih partnerjev, se javljate na razpise, prijavljate projekte, za nekatere tudi dobite odobrena finančna sredstva. Z ljubljeno osebo ali novo simpatijo bosta lahko preživela veliko lepih trenutkov.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Merkur v tehtnici vas bo ves mesec, z retrogradnim gibanjem pa do 19., zapletal v spor s sumljivimi obtožbami. Z izkušenim zastopnikom boste lahko nastopili z osupljivimi protidokazi. Umetniki, rokodelci in podjetniki lahko izbrusite svoje talente, posodobite izdelke in ponudbo, ki bo zadovoljevala povpraševanje. Boljši zaslužek ne bo izostal! Pri trženju ali prenavljanju nepremičnine, opreme, garderobe, urejanju dokumentov, zamenjavi vozila vam bodo pomagale zelo prikupne osebe. Srečevanje z najbolj navdušujočimi bo pogostejše.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Po mlaju v tehtnici 6. boste težko umirjali svoje življenje. Retrogradno gibanje planetov bo popustilo 19., zato dotlej urejajte in zaključite ali nadaljujte vse, kar ste imeli zastavljeno na različnih področjih. Pogodbeno ali avtorsko delo bi lahko postalo z javnimi predstavitvami opaženo v medijih, zanimanje pa bi »pljusknilo« tudi onstran meja. Če boste imeli pripravljeno ponudbo z računi, se bodo vaši prihodki povečevali. Koriščenje bonov v mondenem kraju z nestrpnim partnerjem vam lahko povzroči izbruh bolezni. Zmenki z uglajenim pa bodo blagodejni za vašo dušo.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Z »vodnikom« Marsom v tehtnici do 30. boste razpeti med več poslovnimi enotami, delovnimi nalogami, kulturnimi ali zdravstvenimi projekti. Pred 19. se boste spopadali z nevšečnostmi birokratskega in moralnega značaja, iskali cenovno ugodne rešitve, si priborili dodatno plačilo, nekateri odpotovali z raziskovalno nalogo, lahko pa prodali tisto, kar je še ostalo od dediščine. Vaše skrbi bo z vami z veseljem delil nekdo, ki vas ni pozabil, saj ljubezenska čustva niso ugasnila. Če ga ne boste odbijali, bodo vajine »kostanjeve« počitnice strastne in nepozabne.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Pred ščipom 20. bi lahko tudi vi doživeli preobrate na področjih, ki vplivajo na komunikacijo, digitalizacijo, čezmejno sodelovanje, pravosodni sistem, trgovanje z nepremičninami in vrednostnimi papirji ter na kapitalske donose. Pri zaključevanju procesov boste imeli več sreče s podporo Venere v strelcu od 7., ko vam bodo naklonjeni strokovnjaki, poznavalci, uradniki, poslovni partnerji. Rezervacije za vaše programe ali produkte boste lahko unovčevali do 30., nekateri se veselili pomembnih družinskih in intimnih dogodkov, se zaljubili in razmišljali o selitvi.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Počasi bodo popustile zavore in blokada v sporazumevanju in pristali boste na sprejemanje sporočil, ki so vam pred tedni ogrevala srce. Še vedno ne boste želeli upati, da se bo vaše stanje v osebnem in poklicnem življenju spremenilo na bolje. Pritiski, zahteve, neprijetnosti bodo do 30. izzvenele, popustila pa bi lahko tudi vaša zdravstvena težava. Denar, ki naj bi ga prejeli pred 7., zahtevajte brezpogojno. Erotične odnose bo hotel imeti vaš partner ali tisti, ki hoče to postati, a dokler bo vsiljiv, ga ne boste mogli uslišati. To bo možno na dan reformacije.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Planeta, ki neposredno delujeta na vas, vas bosta odvezala skrbi, zadržanosti, moralnih zadržkov, občutka slabe vesti, ko bosta pred ščipom dosegla direktno gibanje. Prijateljstvo, srčna zveza, bo doživljalo velik preobrat. S preteklostjo boste opravili in zaživeli v odnosih, ki vas bodo osvobajali. Skupaj se boste navduševali nad vsem, kar boste družno počeli. Pri manj obremenjenih bo navdušenje nad občudovano osebo preraslo v ognjevito ljubezen. Ne bodo izključeni zaroka, poroka, selitev, potovanje. Po pravni poti lahko dosežete izplačilo zaostalih prejemkov.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Do 18. boste končali z delom, s katerim zaostajate. Godilo vam bo dodatno plačilo, ki vam bo omogočilo še kakšen skok v toplejše kraje ali tja, kjer ste najbolj sproščeni. Podjetniki in ustvarjalci v samostojnih dejavnostih se boste primorani prilagoditi aktualnim okoliščinam, da vam bo poslovanje steklo in prineslo občutnejše prihodke, olajšave in nepovratna sredstva. Zasanjane ribe boste živele od hrepenenj izpred 7. ali od »pogrete« ljubezni po 30. Stvarnejše boste na novo zaljubljene v osebo, ki živi v oddaljenem kraju.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop oktober:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:
Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte


Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte