MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za JULIJ 2021


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje.

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Širino pri delu vam bo namenjal Mars v levu do 29., da boste radodarni, prepoznavni v javnosti in prevzemali velike odgovornosti. Izpostavljanje vročim sončnim žarkom vam ne bo prijalo. Spremljanje vaših poslovnih tokov z ležalnika pod sončnikom vas bo razveseljevalo z dobrimi finančnimi rezultati samo, če nudite sprotno podporo svojim sodelavcem ali partnerjem. Venera v levu vam bo zagotavljala družbo občudovanja vredne osebe, krepila vašo ljubezen in poželenje. Samski se boste strašansko zaljubili, nekateri tudi trpeli!

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Sodelujte s tistimi, ki kreirajo vaše poletje, nadomeščajte dopustnike in stojte ob strani nesamostojnemu članu družine, sicer boste vključeni v dramatične prizore. Venera bo po vstopu v devico 22. pričela prinašati zadovoljive rezultate, ki bi lahko bili tudi finančno ugodno ovrednoteni. V družbi na plaži se boste sprostili in uživali v ljubezenskih odnosih. Manj občutljivi nevezani imate več možnosti pritegniti pozornost takšne osebe, ki bo z vami delila poletne radosti.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Pred 11. vam bo Merkur v dvojčkih koristil pri zaključevanju del. Ko pa bo do 27. v raku, bo priporočljivo preživljati čas ob vodi, v tišini, ob branju knjig, v družinskem ali prijateljskem krogu v naravi. Silovitost žarčenja Venere in Marsa, nato še Merkurja v levu, bo zaposlene priganjala k delu, le paziti morate, da ne pridete v roke prenatančnim uradnikom. Več denarja se obeta v intenzivnih panogah, ko vas bodo tudi ljubeča čustva in erogene cone zvabljale v zanko, iz katere se ne boste želeli osvoboditi!

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Po mlaju v raku 10. si boste želeli preživljati počitnice v znanem počitniškem kraju ali na deželi med odkrivanjem prijetnih kotičkov za počitek – po 22. tudi tam, kjer se ponuja dobra domača kulinarika. Samskim se bo nasmihala priložnost navezati se na sorodno dušo po 12., če ne boste preveč zaprti vase! Postavnemu plavalcu naredite prostor poleg sebe na plaži. Julij bo primeren za dejavnost, ki vam prinaša soliden ali dober dohodek. S partnerjem ali drugimi, s katerimi se dobro ujamete pri praktičnih delih, lahko uredite prostore, kjer se boste pogosto zadrževali.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Mars v levu bo kreiral vaše poletje do prehoda v devico 29., ko bo marsikomu dano, da bdi nad drugimi, opravlja odgovorno funkcijo, se razkazuje na plaži ali odru. Na zastoje, naporne situacije in napete odnose boste naleteli v začetku počitnic, le da vam bo Venera v levu do 21. lajšala bremena, vročinska stanja, bolečine, dramatične ali nevarne situacije, manj opekline od sonca ali energičnih ljubezenskih čustev in izjav! Marljivi boste bolje zaslužili, se izkazali v javnosti v najboljši luči, hrepeneči pa se zaljubili.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Mednarodne, dopustniške in poslovne ali pravne izzive boste nekoliko lažje sprejemali ter opravljali svoje naloge v skladu s položajem, ki ga imate, po 12., ko bo vaš vodilni planet tvoril ugodnejše aspekte. Če boste potisnjeni v ozadje, sprejmite to za dobro. Vaši bližnji in tisti, ki imajo radi vaše dobrote, sporočila in igre, se vam bodo dobrikali, pridobili pa boste tudi nove privržence. Prihodke boste ustvarili s prijaznostjo pri delu. Venera v vašem znamenju vam bo namenjala nove simpatije, marsikomu tudi ljubezensko razmerje.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Energije Venere v levu vas bodo do 21. opogumljale, da boste bolj priljubljeni, občudovani v počitniškem kraju, na plaži, lahko tudi na odru. Pri neposrednem delu z ljudmi, v trgovini, gostinstvu, turizmu si boste nabrali nekaj napitnine ter pomembnih znanstev z vplivnimi ljudmi in poslovnimi partnerji. Po 22. bi si lahko privoščili krajše počitnice na deželi. Takrat vam bo prijalo opravljati domača dela, se udeležiti ustvarjalnega ali ezoteričnega tabora. Razveseljevale vas bodo umetnine, prihodki, prijetna družba in metuljčki ljubezni.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Nepogrešljivi boste v službi do prehoda Marsa iz leva v devico 29., šele nato si boste lahko privoščili dopust. Zaslužek ne bo slab, razen v dejavnosti, od katere se potrošniki umaknejo na počitnice. Petičnim podjetnikom in funkcionarjem bo julija godilo križariti z jahto, če ne boste vpeti v aktivnosti predsedovanja EU. Premnogo fizičnega dela pri hiši, na polju vas čaka okoli ščipa 24. Pri delu, v nevarnih okoliščinah, pri skakanju v vodo ali vožnji z motorjem nenehno pazite, da se vam ne pripeti kaj zelo hudega! Plamteča čustva ljubezni bo težko pogasiti!

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Na poletnem taboru boste spoznavali duhovne ali strokovne vsebine, v prostem času pa križarili po okolici, čofotali ali veslali po tekoči vodi, lahko zadovoljevali potrebe turistov. Spremembo boste čutili ob prehodu Jupitra iz rib v vodnarja 29. Tedaj bo Mars v devici pričel izzivati vaše fizične sposobnosti, praktičnost in dražljivo vplivati na počutje. Pri delu z orodji, v prostoru, na prostem, manj zavarovanih poteh, pri stikih z živalmi morate paziti, da se vam kaj ne ponesreči. Za izražanje naklonjenosti, ljubezen, pridobivanje honorarja in vzporednega zaslužka bodo ugodni prvi trije tedni.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Proste dni ali zaposlenost bi lahko izkoristili za nudenje programov ter obvladovanje prostora, kamor ljudje prihajajo preživljat zaslužen počitek, zadovoljevat svoje potrebe in trošit prihranke. Vse, kar boste nadgrajevali, dopolnjevali, četudi na obali, v gorah ali termah, s kolesom iskali kulturne in naravne zanimivosti, pobirali pridelke ali obnavljali poslopje, bo imelo bleščeč videz in številne sledilce po 22.! Podjetni boste takrat dobro tržili, osvajali novo tržno nišo, se udeleževali prireditev in osvajali srca navzočih, ki bodo prav tako kot vi hlepeli po intimnih stikih.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Ne zagrešite česa, s čimer bi si omejili ali zaprli pot do stikov z otroki. Če boste počitnice preživljali več tednov skupaj, bo zagotovo prihajalo do napetosti, pri igrah ali vragolijah pa se lahko zgodi kaj neprijetnega. Družba prijateljev ali sorodnikov vas bo delno razbremenila, medtem ko boste prenavljali domačijo ali opravljali dodatno delo za plačilo. Ljubeči odnosi in sproščene družabnosti pridejo na vrsto zadnji teden. Kulturni nastopi, avtorsko delo, mednarodna srečanja, prihodki z več strani ali nova ljubezen in ustvarjalna zaposlitev bodo vrhunec poletja kovinskega bivola.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Do 29. vam bo krojil usodo retrogradni Jupiter v ribah, a le v obliki izzivov in potegavščin. Te boste ponotranjali dan po mlaju v raku 11., ko bo le redkim namenjeno, da sklenete kompromis v uradnih zadevah ter se za red v odnosih dogovorite s partnerjem. Umik iz zveze ali pogodbenega razmerja zaradi sladkosti in koristi drugje vas lahko prizadene tudi materialno, zato se ne prenaglite z radikalnimi odločitvami. Po 22. boste imeli koristi od prireje, pridelave, nabiralništva in obrtnih ali storitvenih dejavnosti.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop za julij:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:
Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte


Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte