MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za AVGUST 2018


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Do 27. boste še vedno pod vplivom retrogradnega gibanja Marsa, ki bo do 13. v vodnarju, nato v kozorogu, ves čas pa v izredno stresnem aspektu z Uranom! Nemirno glavo in noge zato obvladujte z razumom, da se ne boste zapletali v težave, sami zagrešili nezgodo ali okvaro, se ubadali s popravili ter imeli z njimi ogromne stroške poleg običajnih počitniških izdatkov. Iznajdljivim bodo posli najbolje tekli med 7. in 19., kar bo dober pogoj za ljubeče odnose, zaljubljenost in zabavne dogodivščine. Privlačili vas bodo vodnarji, tehtnice, levi, dvojčki, nekoliko kozorogi.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – V Venerinem poletju, ko bo ta planet male sreče, ljubezni, denarja, erotike izredno močan od 7. do konca avgusta, lahko še vedno doživite mnogo navdušujočega, odvisno od vaše odprtosti ali zadržanosti. Odtujevanje od partnerja ali starejšega sorodnika, odsotnost otroka, vam bo »naplavilo« prijetne in privlačne osebe, da se boste morali še otepati zapeljevanja pod zvezdami. Najbolj srčni podjetniki in turistični delavci boste imeli možnost zaslužiti napitnino poleg dobrega prihodka, manj pazljivi pa se braniti pred vsiljivci in dolgoprstneži.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Retrogradno gibanje Merkurja v levu do 19. bo vzpostavljalo fantastičen odnos z Venero v tehtnici – vladarico ljubezni, spolnosti, denarja, umetnosti, kulture, dragocenosti, mednarodnih stikov in visoke družbe – in vam prinašalo zvrhano mero duhovnega in čutnega zadovoljstva. Ker bo obenem vzvratno deloval tudi Mars, vam na prenekaterem področju le ne bo šlo vse tako, kot bi želeli. Odnosi z bolj zapletenimi osebami ne bodo preprosti, zato dobro preudarite, kaj hočete in čemu se boste odrekli. Opekline in okvare vas tudi ne bodo čisto zaobšle.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Delni sončni mrk 11. boste čutili vsaj pol meseca na lastnem počutju, v odnosih z najbližjimi v službi ali na počitnicah ter v množici ali prometu po nemiru, napetosti; zaradi konflikta med Marsom in Uranom pa tudi po nesrečah in katastrofah, ki se jim vi lahko izognete. Pomirjala vas bo dobra knjiga v gugalniku pod drevesi v zalivčku ter plavanje po mirni gladini ob polni luni 26., ko boste nekateri že ali še hudo zaljubljeni. Med večjim tempom dela v sezonski panogi si le vzemite čas za predah, da ne zbolite ali pregorite.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Najmanj do 13. bo obremenitev zaradi delnega sončnega mrka v levu 11. ter konfliktnega razmerja med Marsom in Uranom tako močna, da boste nujno potrebovali več počitka, spanca, blage rekreacije pod šibkimi sončnimi žarki, ko UV-sevanje ne bo več nevarno. Nad partnerjem ali bližnjimi se nikar ne znašajte, ker bo ogrožen obstoj vaše družine ali partnerske zveze. Odličen vpliv Venere vam bo vendarle prinašal od 7. avgusta do septembra denar, veliko prijaznih ljudi, simpatij, ljubezen, tudi potrebo po spolnem združevanju, pri nekaterih pod milim nebom.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Vaš vodilni planet Merkur vam bo z levjo srčnostjo pomagal glasno izražati veselje nad počitniškimi radostmi, četudi vam bo bolj prijalo počivanje na ležalniku, barki, v senci ob hladni pijači, sladoledu, klepetu. Modrovanja ob zadnjih neuspehih naj ne bodo začinjena z ostrimi duhovitostmi, ker lahko obrnete javno mnenje proti sebi, to pa bi škodilo vaši karieri in prihodkom. Te lahko sicer močno povečate s sezonsko dejavnostjo, nekateri tudi s prevzemom pomembne funkcije. Na življenjskega sopotnika ne glejte zviška ter se ne ozirajte za lepoticami ali postavnimi fanti.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Razpetost na več strani, različne možnosti za dopustovanje, zaposlitev, dodatno delo ali ljubimkanje bodo priložnost, da se naučite izbirati, postavljati prioritete in si organizirati čas. Venera v nestabilnem elementu, posebno močna v tehtnici od 7. avgusta do septembra, vas bo nosila kot barka prek valov, na njej pa vendarle lahko uživate, se udeležujete prireditev, družabnih večerov, nekateri služite na dveh straneh in se tudi ljubite z dvema osebama iz tujih kultur. Z odpovedovanjem sladkostim boste zaščitili svoje zdravje in denarnico.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Vzvratno gibanje Marsa do 27. bo brzdalo vaš energični karakter ter vas usmerjalo na stara pota, v družbo, ki ste jo morda že nekoliko zanemarili. Prijalo vam bi dopustovanje po 13. na otokih ali v gorah, a stresen aspekt z Uranom vam bo nekaj časa rahljal živce, če se niste dobro pripravili na pot, pregledali pred odhodom prevozno sredstvo, garderobo, tehnične pripomočke in sopotnika, ki se bo želel privijati k vam. Če morate opraviti še kakšen posel, ga skušajte brez nervoze, najraje med 7. in 25., ko vam bo lahko pomagala tudi nova simpatija.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Med vami in neko institucijo, lahko tudi delodajalcem, poslovnim partnerjem, medijsko hišo, življenjskim sopotnikom ali javnostjo, bo obstajal očitek ali nasprotje, ki ga boste skušali rešiti med 7. in 19., če boste sploh navzoči v svoji domovini. Vpliv Venere v tehtnici vam bo sicer obarval ta poletni mesec z zelo mavričnimi barvami v družabnem, kulturnem, turističnem, ljubezenskem in finančnem pogledu. Prečkali boste kar nekaj meja, fizično in duhovno, se zapletli v ovire, nekateri v erotične zanke. V sumljivih okoliščinah pazite na svojo varnost, imetje in zdravje.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Občutne duhovne, čustvene, erotične, finančne in naravne sile bodo terjale od vas gnetenje nakopičenih plasti, skrbi in strasti, potapljanje v tolmunih udobja, varnosti, naslade ter polnjenje baterij in odstranjevanje vsakršne navlake. Ob vračanju po prehojenih poteh po 13. se lahko ukrešejo iskre zaradi vaše neprevidnosti in ostrine, ki vas bodo ožgale in vam odtisnile neizbrisen pečat (poškodbo, zlom, opeklino, okvaro). Ponovno srečanje s simpatijo utegne biti usodno! Trošenje prihrankov zajezite in izkoristite možnost za dober zaslužek.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Energije retrogradnega Marsa vas bodo neposredno vznemirjale še do 13., med tem tudi delni sončni mrk, zato bo bolj uveljavljenim v družbi, prek omrežij, plaže, kopališča ali piknikov v naravi izredno kratkočasno, obremenjujoče za srce, oči, kožo, hrbtenico, noge, vozilo in elektronsko opremo. Glejte, da se vaš bančni račun ne obrne k rdečim številkam! Samskim bi lahko odpeljal vlak poznanstva s simpatično osebo, če boste iskali partnerja med oblaki, ne pa v svoji okolici ali blizu intimnega kroga. Vrhunec poletja bo po 7., ko se najbolj podjetnim obeta dobiček.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Delni sončni mrk ter polna luna v ribah bosta dodobra razburkala vaše čustveno življenje. Srečnim obogatila odnose z ljubljenimi, družino, prijatelji, partnerjem; iskalce ljubezni, spolne potešitve pa pahnila v vrtinec kontroliranja nekdanjega ljubimca ter negotovega sklepanja poznanstva z bolj primerno osebo za trajno razmerje. Od 13. avgusta do septembra se utegne letovanje v odmaknjenem kotičku obale ali podeželja izkazati za dobro odločitev, če boste obvladovali svoj notranji nemir in se posvečali utrjevanju svojega telesa, duše ali nepremičnine.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop za avgust:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili: