MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za APRIL 2020


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje.

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Mars in Saturn v vodnarju bosta v konfliktu z Uranom v biku povzročala težave do velike noči, toda čudovito tvorno razmerje z Venero v dvojčkih vam bo pomagalo prilagoditi svoja hotenja in poslovna prizadevanja tistemu področju, ki je sodobnejše in hitro rastoče. Vaše drzne aktivnosti bo pospeševal Merkur v ovnu med 11. in 27. Zato boste primanjkljaj hitreje nadoknadili, če pa boste znali biti še priljudni, bo zrasla vaša priljubljenost med sodelavci, v javnosti in pri nasprotnem spolu. Pred mlajem ravnajte preudarneje z denarjem in ljubljeno osebo!

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Prelomne izzive in napore boste imeli ves april, posebno okoli mlaja v biku 23., ki bo sprožal stresne aspekte. Zato se obvladujte v službi, v odnosih, pri prenavljanju nepremičnine, sprejmite nujne spremembe, samozaščitno ravnanje brez panike, zdravljenje, če bo potrebno. V nekaterih panogah boste odpuščeni ali na čakanju, pred tem pa si lahko že od 4. zagotovite dodaten vir dohodka ali srčno prijateljstvo, pri čemer vam bo pomagala Venera v dvojčkih. Podjetniki morate nujno poiskati še kakšno privlačno dejavnost, druge dobavitelje ali po 28. prestrukturirati podjetje.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Ranljivi boste slabše odporni na viruse do prehoda Merkurja iz rib v ovna 11., v negotovem položaju pa boste podjetniki in zaposleni v dejavnostih, odvisnih od turizma, avtomobilske panoge, dobav iz dežel, ki jih je zajela epidemija virusa. Bolj iznajdljivi si boste odprli novo ali razširili obstoječo tržno nišo ter po 11. s hitrimi potezami vse več zaslužili, kar vam bo omogočalo kar nekaj odličnih aspektov Venere v dvojčkih, ki bodo donosnejši s prilagoditvami tudi po 28. Podobno ravnanje boste navihani in nezadovoljni dvojčki uporabili tudi v ljubezni ter pili nektar iz dveh cvetlic.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Vaš življenjski ritem bo v velikonočnem času narekovala polna luna v tehtnici 8. v »navzkrižnem« razmerju s planetoma čiščenja in obnavljanja duhovnih ter materialnih običajev v kozorogu. Slabše odporni bi lahko imeli manjše zdravstvene težave, drugi pa dobili zagon za delo na zemlji, prenavljanje stanovanja, trgovanje s pridelki, nepremičninami, posebno po mlaju 23. S prihodkom ravnajte preudarno, da vam ga zaradi povišanih stroškov v prazničnem tednu ne bo primanjkovalo. Enak nasvet velja tudi za ljubezenske odnose.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – K negovanju etnografskih in duhovnih običajev boste pritegnili mlajše navdušence, simpatijo. Pričakovanje velikonočne skrivnosti vas bo vsaj malo razbremenilo tistega, kar vam bo naložila usoda, delodajalec ali druga višja sila. Mars in Saturn v vodnarju nekaterim ne bosta prizanašala z bolečinami, virozo, napornimi odnosi, omejitvami v poslu, kar bo znak, da se morate do mlaja prestrukturirati, ponuditi tržišču nekaj novega, po čemer je povpraševanje, ali zamenjati službo. Vaša pomoč enemu od staršev bi lahko bila nujna. Vroča simpatija in prihodki se bodo pojavili iznenada.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Zaključne poslovne poteze lahko naredite še do 10. in sodelujete v velikonočnem obredju. Po prazniku boste prevzeli pobudo v službi in pri drugih delih, študiju, pisanju projekta, diplomske naloge ali vplivanju na javnost prek medijev in v živo. Zaradi Merkurja v ovnu bi vam lahko ušla kakšna nepremišljena izjava, ki bi lahko zelo slabo vplivala na vaše vodenje tima. Bolje bo, če vsaj po mlaju kontaktira z javnostjo kdo drug, vi pa se posvetite prenovi, boljšemu gospodarjenju, urejanju financ, nekateri trgovanju s pridelki, ročnimi deli in zabavanju množic na sejmih.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Turbulentna razmerja s polno luno v tehtnici vas bodo vpletla v naporne družbene tokove, zato se izognite množični histeriji, nerazumnemu ravnanju v službi in v družini. Zaradi brezbrižnega odnosa do samozaščitnega ravnanja v bližnjih stikih z ljudmi lahko nekateri dobite vročino, a tudi zaradi razburjenja, povezanega s pravdanjem in krivičnim obtoževanjem. Če se boljši polovici ne boste povsem predali, jo lahko znova zgrabi panika zaradi vašega prešuštva in naredi kaj nepremišljenega. Prepisovanje premoženja nanjo ne bo zaustavilo terjatev do vas.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Omejitve ali prekinitve, ki jih bodo v času prihajajoče velike noči povzročali Mars in Saturn v vodnarju ter Uran v biku, se bodo sprostile sredi meseca. Napore pri delu, v odnosih, med čakanjem, premagovanjem zdravstvene težave, napeljevanjem najsodobnejše napeljave ali urejanjem zadev, povezanih s poklicem, starši, boste lažje prenašali s podporo prijaznih ljudi, simpatije, nekateri z načrtovanjem potovanja ali prireditve za svetovno javnost. Pridobljeni dodatni prihodki bodo namenski, v svoj žep pa jih boste lahko usmerjali po prelomnem dogajanju ob mlaju ali po 28.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Želje, vezane na napredovanje v karieri, opremljanje nepremičnine, prevzemanje pomembne funkcije v organizaciji globalnih razsežnosti, nadaljevanje študija, raziskovalno dejavnost ter na napredno vozilo ali informacijsko tehnologijo, boste s partnerji, ki delujejo na mednarodnem trgu, lažje uresničevali in prebili ovire. Selitev v novo okolje, k ljubečemu partnerju ne bo pretežka, saj se že dolgo opazujeta in si zaupata. Vezanim skok čez plot ne bo prinesel moralnega mačka, ampak »divjo« avanturo, ki bi vas lahko veliko stala. A tudi vaši prihodki se lahko razmnožijo!

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Planeta sreče vam bosta omogočila do velikonočnega trodnevja osrečiti sebe in najbližje z ustvarjanjem materialnih, finančnih, stanovanjskih pogojev, po katerih ste tako hrepeneli. Nekateri boste zaključili s prenovo, investirali prihranke v spletni denar, kateremu vrednost raste, ter se pričeli ukvarjati z dejavnostjo, ki bo pridobila nešteto uporabnikov. Med tem ne pozabite negovati ljubezenske odnose, ki bi lahko shirali, če se boste zatekali samo v svoj svet in bili deloholik. Zdravstvena težava, ki jo že poznate, se bo nekaterim močno okrepila še pred mlajem 23.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – S pritiskom Marsa in Saturna v vodnarju boste uporabljali fizično moč in radovednost, sodelovali na slovesnem dogodku, staknili prehlad, poškodbo, okvaro ali tatvino elektronskega pripomočka, srčno bolečino, če se boste zaljubili v nedosegljivo osebo. Ljubezen bo naredila vaše nazore bolj sprejemljive, nekaterim vlila moč za pospešeno izobraževanje, pripravljanje zaključne naloge, zaključevanje finančnih del v stanovanju, ki bo pripravljeno pred praznikom dela za sobivanje. Zunajzakonska spolna izkušnja bo koristna za pridobitev javne funkcije, ki bo dobro plačana.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Srečo, povezano z veselim dogodkom, večjo vsoto denarja, zaljubljenostjo, potovanjem, pripravljanjem velikonočnega blagoslovljenega lesa in jedi v družinskem krogu, lahko delite s tistimi, ki jih imate radi, a ne tako, da bi si izmenjali viruse. Ti vas utegnejo hudo obremeniti sredi aprila, a jih boste znali krotiti z učinkovitimi sredstvi. Nepotrpežljivost v službi vam ne bo koristila, zato se raje zanesite nase in na tistega oboževalca, ki vam odpira vrata svojega srca, predvsem od mlaja, ko boste začeli ceniti miren in topel dom ter ustvarjanje lastnega rajskega vrtička.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop za april:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili: