Želite videti svoj bioritem? Izračun
vam naredi Bioritemski kalkulator!


Bioritemski kalkulator vam za današnji dan brezplačno pokaže vaš fizični bioritem, čustveni bioritem, intelektualni bioritem in intuicijski bioritem:


Biorhythm
Biorhythm


Uporaba bioritemskega kalkulatorja je zelo enostavna:

  1. Z miško vnesite svoj rojstni datum v polja za dan, mesec in leto.
  2. Kliknite na gumb "OK". (Po potrebi kliknite OK še enkrat.)
  3. Pokaže se diagram, ki prikazuje potek štirih vaših bioritmov za današnji dan ter za dva tedna naprej in nazaj. Današnji dan prikazuje navpičnica na sredini.
  4. Fizični bioritem prikazuje modra krivulja, čustveni bioritem kaže rdeča krivulja, intelektualni bioritem zelena krivulja in intuicijski bioritem rumena krivulja. Na levi so njihove vrednosti prikazane tudi v odstotkih (+ ali -).
  5. Na vrhu krivulje posameznega bioritma denimo bolje prenašamo operacije (fizični bioritem), premagujemo čustvene izzive (emocionalni bioritem) ali dojemamo nova znanja (intelektualni bioritem). Na dnu krivulje se hitreje utrudimo (fizični bioritem), smo razdražljivi (emocionalni bioritem) in se težko učimo (intelektualni bioritem).
  6. Kadar krivulja kakega bioritma preseka vodoravno os, to kaže na nestabilen ali "kritičen" dan, ko smo izpostavljeni spremembam, nestanovitni in manj odporni.Nazaj s strani "Bioritem izračun" na osnovno stran o bioritmih


Nazaj na domačo stran "AstroNumero"
 

Iskanje po straneh:


Horoskop za junij:

Mesečni horoskopVaši srečni števili:
Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte