Praktična NUMEROLOGIJA
ASTRONUMERO
Menu

Bioritam - izračun vaših bioritmova

Kalkulator bioritmova


Kalkulator bioritmova pokazuje vaš trenutni fizički bioritam, emocionalni bioritam, intelektualni bioritam i bioritam intuicije.

Uporaba Kalkulatora bioritmova:

U donjem obrascu unesite svoj datum rođenja u polja za dan, mjesec i godinu i pritisnite tipku "OK". (Ako javi pogrešku, ponovno pritisnite OK.)


Biorhythm
Biorhythm

Pojavit će se dijagram koji prikazuje tijek vaša četiri bioritma za danas i za dva tjedna unaprijed i unatrag. Okomita linija u sredini prikazuje današnji dan.

Fizički bioritam prikazan je plavom krivuljom, emocionalni bioritam crvenom krivuljom, intelektualni bioritam zelenom, a intuicijski bioritam žutom krivuljom. U legendi na lijevoj strani, njihove vrijednosti su prikazane i u postocima (+ ili –).

Na vrhu krivulje pojedinog bioritma, primjerice, bolje podnosimo operacije (fizički bioritam), svladavamo emocionalne izazove (emocionalni bioritam) ili percipiramo nova znanja (intelektualni bioritam). Na dnu krivulje se brže umaramo (fizički bioritam), razdražljivi smo (emocionalni bioritam) i imamo poteškoća s učenjem (intelektualni bioritam).

Kada krivulja bioritma prelazi horizontalnu os, to ukazuje na nestabilan ili "kritičan" dan, kada smo podložni promjenama, nestalni i manje otporni.

Copyright © Astronumero.org 2010-2023
Praktična numerologija za svakoga – Web stranica za ljubitelje numerologije