MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za APRIL 2015


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Jarem vztrajnega, napornega dela v naravi, na zemlji, v gozdu, na objektu, v delavnici, pri rekreaciji in vsem, kar vam veliko pomeni, bo osrečujoč ves mesec. Do 15. boste odprto in brezkompromisno govorili, pisali, ukrepali v pravnem prometu, hitreje sklenili posle, dogovore, pogodbe, našli izvirne rešitve, pot v tujino, dodatno delo, nekateri službo. Po veliki noči bosta oba s partnerjem šla po svojih poteh nabirat sveže vtise, da se bosta še raje imela. Samskim bodo metuljčki ljubezni frfotali po duši zaradi vabljivo dehtečih cvetov v soseski.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Energije bujno dehteče pomladi bodo razburkale vašo kri, da boste neustavljivo ruvali trnje, gnojili s humusom, občutljive sadike pa sadili šele po mlaju 18. Podobno se boste lotevali odnosov v službi, v družini, med prijatelji in v partnerski zvezi. Mars v Biku vas bo silil k uveljavljanju svojega življenjskega in poslovnega sloga, ki pa ne bo vsem pogodu. Sporna vprašanja raje rešujte z nasmehom in sklepanjem kompromisov. Denar boste privlačili do 12., nato ga hitro trošili. Obvladujte napore, poskrbite za varnost pri delu, velikonočnem pokanju in peki.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Združene sile popolnega luninega mrka 4. in ognjevitega delovanja Merkurja v iskrivem aspektu z Jupitrom boste čutili še vse do dneva upora. Hitenje pri delu bo nujno do sredine aprila, potem se bo dogajanje umirjalo. Bolj podjetni boste spoznali prek partnerjev, organizacij in starih znancev pomembne ljudi, s katerimi lahko sklenete nove posle. Venera v Dvojčkih bo prinašala denar, poskrbela za spogledovanje ali resno ljubezensko zvezo, nekaterim skupaj z Jupitrom prinesla naraščaj, potovanja, nakupovanje, prodajo, dobitek, zaposlitev v tujini.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Usoda bo prek popolnega luninega mrka 4. napenjala čustvene vezi še do mlaja 18. Da vaše veselje z velikonočnimi običaji ne bo povsem zamrlo, si dajte duška z estetskim oblikovanjem butaric, pisanic, ostalih verskih izrazov in prazničnih dobrot. Prijatelji, simpatija in drugi dobri ljudje bodo radi sodelovali z vami. Delo na vrtu, njivi, med cvetočim rastlinjem bo razganjalo vaše čute in potrebo po ljubezni. V zvrhani meri jo boste imeli tisti, ki delite posteljo s stalnim ljubimcem, drugi si ga še lahko pridobite. Zaslužka bo več do 12., rezultatov vlaganj in trdega dela pa kasneje.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Sodelavci in prijatelji bodo roko sprave znova ponudili v oporo, kar vam bo olajšalo muke, ki vas lahko tarejo ves april. Od vaše sposobnosti iskrenega sestopanja s trona bo odvisno, koliko uspešni boste v službi ali zasebnem poslu. Lunin mrk in Jupitrov obrat v Levu vas lahko po 12. poneseta v želene daljave. Denarni, pravni, družabni in ljubezenski obeti bodo ugodni, čeprav odvisni od predsodkov, ovir ter zdravstvenih težav, ki so po mlaju lahko precejšnje. Pogumni boste šli preko vsega in izkoristili edinstvene priložnosti. Trajne pare čaka usodno razpotje!

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Osredotočeni na povečanje dohodka, da bi si izboljšali standard in uredili dom, boste pripravljeni poprijeti za najbolj trdo delo. Enakih možnosti, kot jih imajo privilegirani, ne morete doseči, lahko pa se jim približate, če boste do 15. delovali hitro, prodorno in sami poiskali drugačne rešitve. Merkur v odličnem aspektu z Jupitrom vam bo omogočal skleniti kompromisne dogovore, pogodbe, uvesti reforme, nakup nepremičnine, prevoznega sredstva. Odnosi v skupnosti bodo razburljivi med veliko nočjo in po mlaju. Delujte strpno, da se ne zapletete v zdravstvene težave.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Vrt, dom, nepremičnine bodo vaša glavna delovišča pretežno še onstran velikonočnega časa, potem se boste usmerili tudi na druga vprašanja, medtem ko bodo delali za vas obrtniki in partner. Venera v Dvojčkih bo omogočila lahkotnejše vzdušje, zato širite vedrino med ljudi v svoji bližini. Optimizem vam bo pomagal pri poslih in v zasebnem življenju. Spretna uporaba komunikacijskih, estetskih, finančnih sposobnosti in čarov vam bo prinesla uspehe v družbi, skozi medije, na družabnih omrežjih, onstran meja in v ljubezni še v tednu prazne lune.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Ekstremna moč in prodornost vaše osebnosti bo ključnega pomena pri delu na projektu, ki ga v enem delu morate zaključiti do 12., dokončno pa v začetku maja. Mars bo v opoziciji na vas, zato zdržite napore in pritiske, ki se jim povsem ne bo mogoče izogniti. Obenem vam bo v pomoč pri delu v naravi in v proizvodnji. Denar boste nekateri morali izterjati. Za utrujenost ali bolečine ne krivite partnerja in bližnjih. Velikonočni teden boste želeli preživeti v tesnem stiku z ljubljeno osebo, a če jo boste dušili, obtoževali, na silo spreminjali, bosta doživela »križev pot«!

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Raziskovanje, mednarodno poslovanje vam bo v velikonočnem času odprlo okno v svet. Pripravite se na sklenitev pogodbe in uveljavitev novega poslovnega modela. Nekaterim bo dobrodošlo dodatno delo, drugi se boste trajneje zaposlili doma ali v tujini. Pripravljeni bodite nekaj prihodkov deliti tudi s partnerjem in drugimi, a s humanitarnostjo ne pretiravajte. Pred koncem meseca vas bo razveseljevala druščina, v kateri bosta najmanj dve simpatiji. Večini se obeta cvetoča pomlad v odnosih, z naraščajem, na poti in na tr. r.! Motnje zdravja še ne bodo izginile.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Aprilski popoln lunin mrk 4. bo gonilna sila vašega poslovnega in zasebnega življenja. Rojenim januarja bo marsikaj prevrnil, obrnil na glavo, toda odlična vpliva Venere in Marsa vam bosta prinesla oporo in pomoč dveh oseb, ki vam bosta olajšali težave. Reševanju gmotnega vprašanja se boste potem lažje posvetili. Fizično delo vas bo razveseljevalo in prinašalo dohodek, ki ga delno investirajte naprej. Praznično vzdušje bo vzneseno, če se boste poglobili v duhovne dimenzije in vrednote velike noči ter jih delili s svojim sopotnikom.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Nič ne de, če malo krožite v službi ali pri zasebnem poslu. Si boste vsaj nabrali vrsto novih izkušenj. Prednosti tega v prvi polovici aprila maksimalno izkoristite. Zaradi napornega dela, odnosov ali drugih neprijetnih okoliščin vam bo napredovanje oteženo, a že po 13., ko bo delna sprostitev, pride možnost boljšega zaslužka. Odnosi v nekaterih zvezah bodo na težki preizkušnji. Ljubimkanje zunaj doma bo redkim v tolažbo. Vpliv Marsa v Biku na vaše počutje in zdravje ne bo ravno prijeten. Trpeli bodo hrbtenica, srce, oči, sklepi.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Enakost, bratstvo, solidarnost vas bodo peklili, saj bo očitno, da jih ni mogoče doseči v zadovoljivi meri. Do velikonočnega ponedeljka si hitro umislite delovni ritem in pogoje za ustvarjanje, kakršni vam najbolj ustrezajo. Sezonsko delo na prostem in v kuhinji vam bo nudilo obilo zadovoljstva. Delite ga lahko s svojim dragim, če pa ga nimate, je pravi tisti, ki vztraja z vami kot prijatelj in tihi oboževalec. Hlepenje po idealnem bo nestvarno, saj je najboljše že v dosegu roke! Veselo družabno življenje, potovanje ali posli in zaslužek s pridelanim bodo cveteli v zadnjem tednu.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop za april:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte