MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za OKTOBER 2014


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Svoje hrepenenje po znanju, spoznavanju znanstvenih dosežkov in odkritij ter po globljih duhovnih dimenzijah boste najlažje tešili na predavanjih, delavnicah, seminarjih, potovanjih v prvi polovici oktobra, ko bo popoln lunin mrk 8. poskrbel tudi za potešitev hude žeje po druženju. Pozitivni odnosi vam bodo veliko pomenili, zato odganjajte pesimizem, bodite pozorni do drugih in v vaše življenje bodo vstopali novi, neobremenjeni ljudje. Planeta ljubezni in denarja bosta omogočala zaslužek, dobitek, priznanje, gorečo ljubezen, nekaterim tudi naraščaj.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Vaš vodilni planet Venera bo delala čudeže v odnosih s sodelavci, prijatelji, otroci in ljubimcem, saj bo izjemno močna in v aspektu velike sreče. Začutite to energijo in priložnost, da se maksimalno uveljavite na številnih področjih in v različnih okoljih, tudi v mednarodnem merilu, če boste že potovali ali sodelovali v kakšnem čezmejnem projektu, morda celo na bazarju na tržnici. Umetniško uveljavljanje vam bo prineslo popularnost, zaslužek, ugodnosti, pomembna poznanstva in poslovna naročila. Po sončnem mrku 23. se ne obremenjujte z grenkimi platmi življenja.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Nič ne bo narobe, če brskate po skrivnostih narave, duha in duše, le izgubljati se ne smete v nezanesljivih stranpoteh, ki nimajo nobene osnove, ne trdnih dokazov. Merkur bo namreč retrograden med 4. in 25., zato boste imeli občutek, da vam gre vse narobe. Morate se umiriti, navezati stike z ljudmi, ki so bolj trdni in realni, jim zaupati in se z njimi pogovarjati o vaših stiskah in dvomih. Ljubezenski odnosi bodo dodatno obremenjeni z energijami dveh mrkov, zato ne bo nič čudnega, če se boste nekateri razšli.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Popoln lunin mrk 8. bo veliko manj vzpodbudno vplival na vaše odnose v družini in v poslovnem svetu kot delni sončni mrk 23., ki bo prinesel napredek na več področjih. Obvladujte nemir v sebi z zagrizenim delom in ne obupavajte, če vsega ne boste zmogli postoriti. Zmešnjava okoli vas in nepredvidljive spremembe vam ne smejo vzeti poguma in vas do dna pretresti. Nič, kar se bo zgodilo med 4. in 25., ne bo dokončno, tudi morebiten razhod s prijateljem ali partnerjem ne! Več zaslužka in globokih čustev bo zadnji teden, ko bo pri marsikom oživela stara ljubezen.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Vaš ugled bi se pod vplivom popolnega Luninega mrka moral samo še dvigovati, saj bodo hkrati kar trije pozitivni planeti v idealnem razmerju med seboj in na vas. Če tega obdobja, predvsem v prvi polovici meseca ne boste izkoristili v vseh pogledih, vam ni pomoči. Saturn bo še naprej obremenjeval rojene sredi avgusta, a brez izgovarjanja pojdite iz sebe, iz svojih navad, poskrbite za druge, za starše, zaposlitev, materialno osnovo, vključenost v družbeno in kulturno dogajanje. Obogatilo vas bo širjenje duhovnih obzorij, potovanje, lahko tudi selitev, sodelovanje v množičnem projektu.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Finančne in druge premoženjske skrbi lahko popolnoma paralizirajo vaše čustveno in seksualno razmerje. Izhod iz težav bo pred sredino oktobra v oživljanju družabnih in prijateljskih stikov, ponovnem prevrednotenju imetja, spreminjanju namembnosti, povezovanju z vplivnimi krogi, vlaganju ugovorov, prošenj in pritožb. Končno boste uspeli doseči cilje, za katere ste se zavzemali že pred časom. Merkur bo retrograden do 25., ko ne bo dobro pričeti nič novega, le staro, že zastavljeno voditi naprej. Po sončnem mrku bo več denarja, ljubezni in zadovoljstva.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Zaradi vsemogočne pozitivne energije Venere v vašem znamenju boste blesteli v družbi do delnega sončnega mrka 23., potem boste spremenili svoje barve in področje zanimanja. Vaša podoba bo medijsko zanimiva, saj vas bodo oboževalci želeli nenehno videvati, se vas dotikati, vas slišati in uživati v vaši družbi. Svoje umetniške in družabne talente razvijte do vrhunca, saj bi se lahko povzpeli višje, kot ste si sploh upali razmišljati. Temu bo sledilo srečno ljubezensko življenje, odlični poslovni rezultati, dober finančni izkupiček.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Zaneseno se boste lotevali vsega, kar se vam bo ponujalo in česar se boste spomnili. Mars v Strelcu vas bo vodil k plemenitim ciljem, ki si jih boste visoko zastavljali. Prenekatere boste dosegli, ob tem pa bi vam lahko zmanjkalo časa in energije za zvesto dušo, s katero ste v intimnem razmerju. Številni družabni stiki bodo nekatere zanesli preblizu zapeljivi, šarmantni osebi, s katero boste tudi utrgali cvet ljubezni. Pazite, da se vam ne podre svet »na glavo« ob sončnem mrku v Škorpijonu 23.! Svoje uspehe boste za tem že lahko materializirali.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Psihoanalitična, nezavedna, religijska, duhovna, humana zanimanja vas bodo vodila po daljnih svetovih in obzorjih, kjer boste želeli odkriti in razkriti komaj sluteno ter najti višji smisel bivanja. Mnoge bo vzpodbujala velika doza adrenalina, brez katere bo težko zadovoljiti vašo vedoželjnost in hrepenenje po doživetjih. Včasih bodo odnosi z najbližjimi napeti, celo rušilni. Najmanj potrpežljivi si boste privoščili sladko avanturo. Samski se boste morali odločiti med najmanj dvema lepoticama. Vaši poslovni uspehi bodo temeljili na predhodnih vlaganjih.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Mistične, okultne, skrivnostne vsebine vas bodo toliko zanimale, da se bo marsikdo od vas odločil za vstop med poznavalce in se želel poučevati. Prijateljske vezi vam bodo vse bolj pomembne, saj s svojo ljubljeno osebo ne boste mogli izmenjavati pogledov. Če boste še zdržali skupaj in ste v skladni zvezi, potem boste nekatere plati vajinega skupnega življenja pričeli obnavljati šele po sončnem mrku, ko bo Venera v Škorpijonu začela sevati na vas izredno nežne energije in valove erotike. Po tistem se oprimite dela, ki ga znate opravljati in dohodek ne bo izostal.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Pred vami je optimističen mesec, če se boste le odlepili od svojih mračnih zidov in nazorov, se pomešali med prijatelje in neznance, ki bodo prekipevali od navdušenja. Z nekaterimi sodelujte na kulturnih dogodkih, dejavno sodelovanje sprejmite pri duhovnih gibanjih ali na izobraževanju, z drugimi sklenite obetaven posel. Med 4. in 25. sklenjeno novo razmerje bo začasno z možnostjo nadgradnje ali spremembe statusa. Ljubezen bo gorela iz vsega srca. Predajajte se ji brez predsodkov in pogojevanja. Zaslužek se bo marsikomu povečeval.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Bolj kot kdaj boste do sončnega mrka v Škorpijonu 23. razdvojeni in se delili na bolj ponotranjene osebe in one, ki si želite uspeha v zunanjem svetu. Prvi se ne predajajte malodušju in ne računajte na socialno državo, raje se zgledujte po drugih Ribah, ki hočejo prodreti v službi, narediti kariero ali se izkazati pri opravljanju družbenih in političnih zadev. Obojim bo uspelo doseči napredek, preboj, če boste zdravo ambiciozni. Pogoj je dosledna in stroga zamenjava svojih nekoristnih in nezdravih navad, misli, predmetov. Ljubezen, sreča, denar bodo nagrada v tednu kostanjevih počitnic.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop oktober:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte