MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za MAJ 2017


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Žareče kozmično valovanje Venere, Merkurja in Urana v vašem znamenju vas bo vzpodbujalo k številnim aktivnostim. V veselje vam bo povezovati ljudi v dejavno celoto, sprožati ustvarjalne sile in ljubeče odnose. Menjave poslovnih prijemov, načina sporazumevanja, zadolžitev kadrov, informiranja na sodoben način, ki bo neposredno dostopen uporabnikom, opreme, varčnih in ekoloških pripomočkov, pa uveljavljanje zelene mobilnosti, strokovnih posvetov, učinkovitega trženja nepremičnin bo hitrejše pod vplivom polne lune in zaljubljenosti prenekaterih!

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Energije zorenja plodov vas bodo navduševale nad novostmi, ljudmi, ki jih boste spoznavali pri svojem delu, na poti, pri hobijih, izobraževanju, menjavanju zastarelih vrednot, obrabljenih predmetov. Merkurjev vpliv vas bo prek Bika po 16. pomirjal, osredotočal na vsebino, nase, na snov, ki jo morate predelati, in na gospodarjenje s premoženjem. Boljši donos boste dosegli z redčenjem, skromnostjo, odpovedovanjem, kolobarjenjem, samokritiko in samodisciplino. Obvladujte stroške in se ne tožarite. Sreča vas bo presenečala z erupcijo spolnega nagona.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Nemoč, pritisk zaradi potrebe po spremembah, motene komunikacije ali vrtenja v krogu bo nekaterim lažje premagovati pred sredino maja, drugim pa po 16. Bolj vitalnim bo mogoče presegati same sebe pri športu, fizičnih in intelektualnih izzivih. Da ne bodo težave prehude, upoštevajte navodila terapevtov in drugih strokovnjakov. Svoje vsestranske sposobnosti lahko usmerite v pridobivanje profita, podjetništvo, sodelovanje pri projektu in hitrem zaslužku. Spolne sle vam ne bo mogel potešiti en sam ljubimec. Razhodi bodo zelo verjetni.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Pred polno luno 10. v Škorpijonu vam bodo aktivnosti na prostem sproščale duha, pomagale pri organiziranju množičnih prireditev ali podaljševati delovni čas pozno v noč. Po 16. vas bodo že razveseljevali plodovi vašega gospodarjenja, oblikovanja obrtnih in umetniških izdelkov, kmetovanja ali vrtičkarstva. Vpliv mlaja v Dvojčkih 25. bo skrbel za družabna srečanja, praznovanja, peko na žaru, povečevanje prihodkov ter brzdanje škodljivcev. V bližini nepozabno privlačne osebe bo vaš srčni utrip neobvladljiv, sami pa jo boste s svojo milino prav tako začarali.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Predajali se boste poklicnemu in družabnemu zaletu, projektom, ki so že v teku, ali razvijanju novih, drznejših načinov poslovanja in trženja. Sprotno učenje od tistih, ki so pionirji na svojih področjih, vam bo odprlo nove priložnosti za napredovanje pri študiju, raziskovanju in doseganju višjih dohodkov. Več gibanja in doseganja športnih zmag bo izboljšalo vašo samozavest, zdravje, nekaterim priborilo kolajno, priznanje, praktično nagrado, drugim živahnega oboževalca. Samski boste lahko sodelovali v novi ljubezenski zgodbi.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Preobrat na bolje bo v tednu pred polno luno. Ne izgubljajte živcev s prenagljenimi zaključki, sodbami in ostrimi kritikami. S tem bi samo še bolj škodili sebi. Pri fizičnem delu in gibanju v onesnaženem okolju ali ozračju polnem alergenov se izmikajte ostrim predmetom, rezilom, napadalnim živalim ter zaščitite dihala in kožo. V drugi polovici maja boste imeli boljše možnosti za obvladovanje težav, nezadovoljivih partnerskih, poslovnih odnosov in finančnih tokov. Neučakani iskalci ljubezenskih stikov boste zadovoljni s strastnimi erotičnimi izjavami.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – To sončevo leto vam bo majska Venera v Ovnu grela srce, ožarjala obraz, vplivala na vaše uveljavljanje v javnosti in pomagala pridobivati poslovne partnerje, občudovalce, množične uporabnike. Pri trženju na izpostavljenih mestih boste spoznali mnogo zanimivih ljudi, prek nekaterih dobili dodatno delo in zaslužek ali pa se strašansko zaljubili. Telesno, duhovno, materialno ali finančno šibkost boste lažje ublažili, če bo vaše ravnanje bolj samozaščitno. Reševanje stanovanjskega ali pravnega vprašanja se lahko še zavleče.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Vašim intelektualnim in fizičnim sposobnostim bodo Mars, Merkur in Venera do skrajnosti napenjali strune, zato za doseganje svojih ciljev izbirajte učinkovite besede, metode in orodja. Naj vam ne bo odveč ponavljati tisto, kar lahko prinese pomemben preobrat v vašem življenju, službi, v odnosih, pri finančni poravnavi. Materializacija bo postopna, če se ne boste prenaglili pri investiciji. Ljubeče razmerje s prijateljem bo sproščujoče, spontano in čedalje bolj erotično. Pri obnovi prostorov, opreme, rekreaciji bodite previdni in ne izgubljajte potrpljenja, da se ne ranite.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Na področje dela, ki ga opravljate rutinsko, bodo energično posegli planeti in ljudje. Prometni in turistični tokovi bodo doživljali preobrazbo, vi pa negotovo stanje v službi. Mnogim se bo spremenil status, zamenjalo delovno področje ali zaostrila norma. Če že imate svoj poslovni načrt ali delno vpeljano začasno delo, vas bodo kritike ali razmere prisilile k prehodu na samostojno pot. Spretnim in špekulantom se obetajo hitri dobički. Napetostim v partnerskih in drugih odnosih se boste umikali, a tako, da boste kmalu pristali v objemu občudovalca.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Priložnosti za delo in ugoden zaslužek že ne boste mogli zavrniti. Če boste še na potovanju in strokovnem izpopolnjevanju do sredine maja, poskrbite za ustrezno rezervacijo. Operativni poseg na vitalnem delu telesa, na nepremičnini ali pomembni mobilni napravi mora biti natančen, sicer boste imeli hude težave ob mlaju. Ljubeča čustva, ki jih gojite do tistega, ki vas vedno znova navdihuje, vzburja in zdravilno učinkuje na vas, ne zadržujte zase, ampak mu jih izpovejte brez bojazni in sramu. Ne bo vas zavrnil.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Pomladanska zaljubljenost bo gorela v vas kot oranžen cvet in vsi znaki bodo kazali, da ste zagreti za tistega, s katerim se srečujete občasno. Prikrajšan za vašo bližino bo partner, ki ni v duševnem sozvočju z vami. Nekateri se boste predajali najbolj razvratnim erotičnim sanjarijam. Seksualno energijo bo marsikomu uspelo preliti v poklic in podjetništvo, umetniški ali drug projekt ter ne malo zaslužiti. Energija leta števila ena vam bo dajala moč za vodenje in pionirske podvige. S somišljeniki se bo zabavneje lotiti avanturističnih potovanj in odkrivanj duhovnih razsežnosti.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – S pomočjo usmeritev strokovnjaka ali dobrega prijatelja boste le našli izhod in prave rešitve. Zanašanje nase namesto na druge bo po 16. najboljši recept. Zbadljivkam, žuželkam, napadalnim živalim, ostrim predmetom in vetrovom se morate umakniti, če nočete zboleti ali izgubiti notranjega ravnovesja. Obremenjevanje s skrbmi drugih, ki si ne želijo pomagati in se zanašajo samo na vaše usmiljenje, vas lahko povsem izčrpa. Nemočni boste težko prodajali stanovanje, se selili, opravljali nujna dela in služili vsakdanji kruh.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop za maj:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte