MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za DECEMBER 2014


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Stopili boste pod luč ali žaromete po polni luni 6., ko bo Mars napredoval v Vodnarja. Izpostavljeni medijski pozornosti se pripravite na novo fazo v svojem življenju in poslu. Do božiča morate nekatere stvari zamenjati in se posodobiti. Dela boste imeli več kot dovolj do sredine meseca, nato izkoristite praznično razpoloženje za obnavljanje prijateljskih in partnerskih odnosov. Božično novoletne dni boste najbolj udobno preživeli v krogu družine, saj bo najmanj stalo. Da ne boste gledali samo TV program, povabite v goste tistega, ki nima svoje družbe in bi bil osamljen.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Navada živeti na veliki nogi in trošiti za trojno obdarovanje bo le v prid trgovcem. Trošite zmerno, ker se vam pred božičem obetajo najmanj dvojni večji izdatki. Darila so lahko skromna iz naravnih materialov. Ljubezen boste najbolje izražali, če tudi sami sodelujete pri pripravi prazničnega vzdušja. Od nekdanje simpatije ne pričakujte preveč, da ob mlaju ne boste razočarani. Ker boste obremenjeni z zahtevami poklica in okolja, se lahko zgodi, da bo vaša odpornost toliko omajana, da boste prisiljeni prilagoditi program praznovanja zaradi slabšega počutja.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Energije vam bo zaradi nešteto obveznosti pričelo zmanjkovati sredi decembra. Da ne boste težko prisluženega denarja razmetali za nepomembne malenkosti pred 17., nakupujte darila za tem. Merkur bo v treznem in ekonomičnem Kozorogu obvladoval razsipnost in vplival na vaše umske in ročne spretnosti tako, da bi lahko darila in okraske naredili kar sami. Kdor jih ne bo znal ceniti, se bo moral tega naučiti. Priložnostno delo zgrabite z obema rokama, kot tudi simpatično osebo, ki vam bo neugnano dvorila. Po božiču bo prezebanje resno ogrozilo vaše zdravje.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Živahno in skrivnostno čustveno življenje, bujna domišljija in preobremenjenost z družabnimi stiki bodo posledica delovanja polne lune 6., ki vas bo privzdigovala od realnih tal. Ob prvih nevšečnostih bodo kar najbližji krivi za vse! Da se vam ne bodo ob prazni luni 22. razbežali, se vzemite v roke in jih ljubeznivo pritegnite k pripravam na praznike. Otroci, partner, prijatelji lahko s svojimi kreacijami odlično dopolnijo vaš program. Družinske vrednote dopolnite še z duhovnimi vsebinami in ne pozabite obiskati in obdarovati s svojimi izdelki bolnih in osamljenih.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Informirali boste javnost o sebi, svojih aktivnostih, dejanjih in poslovnem delu, a ne neposredno, marveč prek poslovnega partnerja, prijatelja ali tistega, s katerim sta si bila blizu. Neposredno izpostavljanje javnosti vam ne bo ustrezalo pred božičem. Dovolj dela boste imeli s seboj, svojim zdravjem in vročimi odnosi! Upoštevajte priporočila in mnenja tistih, ki so pred časom. Zamenjajte svoje nastopanje in odnos z ljubljeno osebo, da vam bo lažje pri duši. Inovativnost bo na mestu, čeprav vam še ne bo prinašala pravega zadovoljstva, ne denarja.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Navdušeno boste delovali do sredine decembra na domačem, poslovnem in mednarodnem, nekateri tudi duhovnem področju, ker bo Merkur (vaš vodilni planet) v Strelcu. Če boste preveč razburjeni od stresov in naporov, si morate vzeti čas tudi zase, za sprostitev. Iskalci zaposlitve ali denarja boste v težjem položaju, boste pa le deležni nekaj daril in priložnostnih del pred božičem. Tedaj se lahko še sami izkažete s svojo praktičnostjo, skromnostjo in preudarnostjo. Vaši izdelki, dobrote in naravne snovi bodo razveselili slehernega, ki jih bo deležen.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Kupujte le tiste stvari, ki jih ne morete sami narediti. V duhu adventa se bo vaša pozornost osredotočala na priprave za praznovanje po 11., ko bo Venera vstopila v Kozoroga. Seveda boste zaposleni morali svoje sile uporabljati v službi ali zasebnem poslu, iskalci zaposlitve pa se potegovati za pridobitev vsaj začasnega dela. To vam bo uspevalo do mlaja 22., potem pa težje. Tedaj si ne naredite velikih stroškov, da ne boste imeli pokvarjenih praznikov, razen če nimate dovolj pod palcem. V odnosih bo malo zaškripalo, a se ne pustite zbegati. Ohranite prijateljstvo!

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Erotične potrebe vas bodo nekoliko izpustile po Miklavžu, saj bo Mars pričel potovati skozi deželo pisanih veselodecembrskih luči, pod katerimi se boste mnogo družili. Če vas bodo napadli virusi ali doletele poškodbe, kar je verjetno pri manj odpornih in pazljivih, boste ujeti v stanovanje. Družba pride na vrsto po 17., takrat tudi praktična pomočnica, prijateljica, ljubica. Z najbližjimi ne boste prav hudo ubrani, a se ne vznemirjajte, saj nič ne traja večno. Zaslužka željni tržite na vse pretege, saj bosta planeta denarja do silvestrskega poljuba na vaši strani.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Sodelujte v mednarodni izmenjavi, pri študiju, trženju, zaposlovanju kar najintenzivneje do mlaja 22., četudi bodo nastopile določene težave. Tedaj je primerno potovanje v tujino, sodna izterjava, pošiljanje lastnih produktov na trg in njihova promocija. Ljubeče odnose negujte, dokler je mogoče, posebno do božiča, za tem bo nekaj nasprotij, ki se jih ne ustrašite. Umikanje v svoj svet vam ne bo pomagalo razrešiti gordijskega vozla. Samski sprejmite vsaj prijateljstvo, če že ne bo ljubečega bitja ob vas na silvestrovo.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Odločili se boste za novosti v svojem življenju že pred koncem leta. Dogajati se vam bo pričelo po 11. in 17., ko bodo v vaše življenje vstopili novi ljudje. Med njimi bo simpatija po vaši meri! Smeha in druženja vam ne bo manjkalo, zato ne boste več osamljeni. Ne bojte se sprejeti ljubezni na novo zaradi prejšnjih slabih izkušenj. Dobrega kruha ne zametavajte, potem ne boste vredni niti mrvice. V kuhinji se boste izkazali z izvrstnimi jedmi in pričaranjem prazničnega vzdušja. Če pa ne boste šli v goste tudi sami, vaša domačija tudi ne bo tako obiskana, kot bi si želeli. Denar prihaja!

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Tisočero luči vas bo začaralo, da boste omotični hodili pod njimi vse do novega leta. Ne izgubite glave, če vas bo posvojila družba veseljakov in osvajal prostodušen Miklavž ali Božiček. Boste pač zaplesali z njim in se morda še zaljubili. Najbolj zagnane pri delu bo potrebovala javnost, zabave željni kupci, uporabniki medijskih storitev, zato zaslužek ne bo zanemarljiv. V odnosih z najbližjimi bodite strpni, četudi boste imeli občutek, da pritiskajo na vas. Vaša občutljiva točka bodo hrbtenica, goleni, gležnji, srce, zato se zavarujte pred mrazom, virusi in poškodbami.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Uporabite ves svoj vpliv, da do mlaja še kaj spremenite v službi ali svojem poslu in s tem izboljšate poslovanje. Zamenjave slabega za dobro tudi na drugih področjih bodo dobrodošle, ne šele po novem letu. Sredi decembra boste dobili odlične ideje za gospodarjenje in preživljanje praznikov. S partnerjem bosta sklenila soglasje, dogovor, kasneje bo možen zaplet, zato vse zapišite. Delo boste dobili le najbolj zagreti v mrzlih dnevih. Denar bo po kapljicah dotekal po 17., kot tudi ljubezen vsem, ki boste odprti zanjo in jo tudi dajali brez zadržkov še na silvestrovo!

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop december:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte