MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za JUNIJ 2017


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Odločilne spremembe bodo člani vaše skupnosti pričeli uvajati šele po 4., če jih boste v dobrem timu strokovnjakov prej odlično zasnovali. Prepričljivi bodo trdni dokazi in primeri dobrih praks. Sredi junija ne bo šlo brez napetosti zaradi težkih kozmičnih vplivov, pri nekaterih brez travm in pogrevanja preteklosti. Prijateljstva, zavezništva in ljubezensko razmerje se bodo učvrstili s tistimi, s katerimi vas družijo iskrena čustva in predanost. Pri delu, na dopustu, pri rekreaciji, v prometu, odnosih bodite pazljivi, ker bodo večje možnosti za nesrečo.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Po 7. se vam pričenja najlepši del poletja, ko vas bo pozitivna energija spremljala še v julij. Vašo blaženost bo nadgradila še sreča v ljubezni, z naraščajem ali ureditvijo prijaznega doma. V delovnem okolju boste osvajali s prijaznostjo, delavnostjo in izvrstnimi poslovnimi rezultati, ki se bodo pri marsikom odrazili tudi pri osebnih prejemkih. Razpolaganje z veliko vsoto denarja ali večjim premoženjem bo rezultat prodaje nepremičnine, dobrega trženja, dobitka na lotu.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Negotovo, nezdravo, zmedeno, a domišljijsko bujno obdobje pričakujte do sredine meseca, za tem utegne biti napeto, delovno in čustveno razburljivo obdobje, ko si boste najbolj želeli zaplavati v mirnem tolmunčku in se ljubiti po domače pod šotorom. Z napolnjenimi baterijami boste lažje urejali družinske, finančne in materialne temelje. Izogibanje stresnim situacijam in zamerljivim ali besnim ljudem, tudi v krogu sorodnikov, vas bo obvarovalo pred boleznijo, nesrečo ali drugimi nepotrebnimi zapleti.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Hudemu notranjemu nemiru okoli 24. se bodo po 4. pridružile še nerazrešene zadeve, ki lahko dobijo dramatične posledice, če se njihovega reševanja ne bodo lotili odgovorni v najkrajšem času z vso odločnostjo. Pri tem boste lahko sodelovali tisti, ki imate dobre živce, drugi pazite, da se vam ne odprejo stare rane. Pretirano čustvovanje in prekomerno domoljubje brzdajte s humorjem ali satiro, da ne izgubite erotičnega žara, zanesljivega partnerja ali dobrih obetov za zaslužek in pridelavo dobrin.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Do polne lune bo faza zaključevanja premestitev in preurejanja tistega, kar nameravate izboljšati, polepšati, pokazati drugim. Za organiziranje množičnih prireditev, ogledov, obiskov, potovanje ali zaključek študija bo idealnih nekaj dni po 9. – izkoristite jih za urejanje pravnih, sodnih, poslovnih vprašanj ali za ženitovanjske zadeve. Pri prodaji nepremičnin ne pretiravajte s ceno, pri investiranju pa bodite zaenkrat bolj skromni, da si ne naložite prevelikih obveznosti. Ne izpostavljajte se nevarnostim v rizičnih deželah.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Kmalu se boste utirili v pripravah na počitnice in nov val poslovnih, turističnih priložnosti. Z dobro voljo boste imeli uspeh v ljubezni, na materialnem, finančnem in vzgojnem področju. Po 21. se bodo ideali uresničili samo najbolj vztrajnim, ustvarjalnim, ljubečim, manj pa pretirano čustvenim, občutljivim, zamerljivim, neprevidnim, nezbranim in predrznim. Iskalcem zaposlitve, ljubezenskega partnerja, primernega doma in loterijskih iger se bo na stežaj nasmehnila sreča.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Večtedenski dopust bi se vam prilegel po 7., ko boste sanjarili o idealnem materialnem, finančnem in ljubezenskem stanju. Urejanje sebe, premoženja, ustvarjanje skupnih dobrin, doma, širjenje poslovne dejavnosti boste izvajali s poudarjenim estetskim čutom, umetniškim navdihom in ljubeznijo. Finančni rezultati bodo ugodni, vaše zdravje pa se bo krepilo samo, če boste dovolj fizično aktivni in daleč stran od ljudi, ki hočejo pogrevati stare težave, od hudih vremenskih pritiskov in nepredvidljivih živali na kopnem in v vodi.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Odločnost lotevanja počitniških ali delovnih aktivnosti bo na sporedu že od 4. Urejali boste osnovne zadeve – materialne, čustvene, družinske ali poslovne. Čeprav bo pogonska energija prenekaterih zamera, hrepenenje, čustvena stiska, vam bodo drugi pričeli slediti, kot tudi večja finančna sredstva. Ta boste namenili za nakup stanovanja, opremljanje z najkvalitetnejšimi materiali, za raziskovanja in potovanje. V podjetništvu in ljubezenskih odnosih vas čaka razburljivo dogajanje po 21, zato se nanj dobro pripravite.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Po polni luni boste doživeli vsaj majhen premik pri zadevah, zaradi katerih ste že obupavali. Po 9. boste preko prijateljev, poslovnih partnerjev ali družabnega omrežja pričeli urejati temeljne poslovne, finančne, nepremičninske ali ljubezenske potrebe. Veliko vam bo do zdravega načina življenja, uporabljanja zdravih materialov v delovnem in bivalnem prostoru. Ne čudite se, če bo kdo pričel napadati vaša prizadevanja v dnevih okoli državnega praznika. Zaščitite svoje pridelke in preživite nekaj časa na deželi z ljubljeno osebo.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Vaše nakopičene težave s počutjem, napornimi odnosi, zdravjem ali ovire zaradi operacije bodo po 4. nekoliko neprijetne. Če boste sami v vlogi pomočnika, zlasti v drugi polovici junija, vadite potrpežljivost in se razbremenjujte ob prostih urah, da ne boste pregoreli. Hoja, plavanje stran od vrtincev, ne pa delo z nevarnimi stroji, vam bodo vlivali moč, energijo, samozaupanje, kot tudi ljubljenje s pomirjujočim oboževalcem, ki vas bo razumel. Finančni aspekt bo prinašal dobre možnosti za zaslužek in gurmanske občutke.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Pri odločanju vam bo v oporo energična oseba, s katero se odlično ujamete. Ta ne bo nujno sodelavec ali partner, lahko pa tisti, s katerim se zbližujete že več let. Iskrice srčne in spolne privlačnosti med vama bodo preskakovale tako močno kot v solarni pečici, zato je pričakovati, da bosta z radostjo nepričakovano skočila v isti čoln. Nekateri boste zasnovali družino, drugi rajsko partnerstvo, poslovno in erotično gnezdece, četudi na skritem seniku. Skromnost bo dobra podlaga za vajine podjetne načrte. V službi lahko napredujete, če razkrijete svoj adut.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Veselje ob študijskem uspehu, prodaji turističnih ali drugih zmogljivosti, povečanem obisku kulturnih predstav, rekordnem zanimanju za vaše umetniške izdelke, opremo bo tolikšno, da ga boste želeli deliti s sorodniki, sošolci ali najbližjimi v domačem ali počitniškem kraju. Romantično zaljubljeni boste ob nabiranju borovnic lažje sanjarili ali pa se na skrivnem srečevali z ljubimcem. Skrajni čas bo, da si ustvarite družino ali uredite dom s pozorno, skrbno, razumevajočo osebo. Finančni prilivi in poslovne priložnosti bodo sijajne!

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

Iskalnik po straneh:
Horoskop za junij:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte