MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za JULIJ 2016


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Primeren čas za dopust v znanem počitniškem okolju, s sorodniki in prijatelji, za odkrivanje skrivnosti neznanih krajev, je do 14. Enako velja za obnavljanje doma ali trdo delo na zaključevanju pomembnega poslovnega projekta. Tedaj se bodo obnavljale stare poletne ljubezni (Venera v Raku, Mars v Škorpijonu, vodnem elementu), nove pa se burno prižigale že pred ščipom 20., da bi kmalu za tem prihajalo do nesoglasij in ljubosumja. Istočasno bo poslovnežem posel naglo cvetel in izkupiček bo obilen.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Ker bo Venera v Raku do 12. v sijajnem aspektu z Marsom in Jupitrom, se boste najbolje počutili v krogu tistih, s katerimi ste čustveno in sorodstveno povezani. Križarjenje na leseni barki, med otoki, taborjenje s pestrim programom ali urejanje domačih zadev ter počitniškega prebivališča bo prava zaposlitev. Radovednost vas bo za tem gnala v svet, na ogledovanje znamenitosti, zabavne prireditve, iskanje osebne sreče in zaslužka na lahek način. Pred 25. boste nekateri zadeli glavni dobitek, se izpostavili v javnosti, imeli z umetniškimi nastopi izdaten zaslužek.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Premišljevanja, domače delo, opravke, posle, pomoč sorodnikom, pa tudi najgloblje čustvene, erotične vzgibe, hrepenenja, boste najlažje izpolnili pred 14., nato pa do konca julija potrebovali proste roke za veselo družabno življenje. Merkurjevi aspekti sreče, strastne ljubezni bodo izpolnjevali vaša poletna pričakovanja. Umetniki, poslovneži, turistični delavci imate možnost razbohotiti svojo dejavnost in več zaslužiti. Pozorni bodite na nevarnosti, poškodbe, zastoje v prometu, otroke, vnetljive snovi, zmikavte, hude vremenske razmere.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Vladarica ljubezni Venera in Merkur bosta poskrbela, da boste središče dogajanja pred 14. vi, vaša družina, kraj, kjer se prijetno počutite, doma ali na počitnicah, s svojimi ljudmi, ljubljeno osebo in tistimi, ki jih že dolgo niste videli. Mlaj 4. vas bo raznežil do dna duše. Na podeželskih in obmorskih prireditvah se boste zaljubljali, nekateri se udeležili poroke, spočenjali naraščaj ali se z njim igrali v mivki, ustvarjali prijeten dom. V sezonskih poklicih in neodvisnih projektih vam bo prihodek naraščal, nekaj časa pa tudi stroški, zato jih obvladujte.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Vaš sijaj, zaverovanost vase, ponos, potreba po občudovanju in druge prednosti, zunanji videz, smisel za umetnost, estetsko oblikovanje, strastno ljubljenje, življenje na veliki nogi, nastopanje v javnosti, skrb za lepo postavo in polt bodo prišli najbolj do izraza po 12., ko bosta Merkur in Venera v vašem znamenju. Izstopali boste na plaži, promenadi, za blagajno, v galeriji, na odru, pod žarometi. Zaslužek bo večji, če se ukvarjate s sezonsko donosno dejavnostjo, sicer boste samo vroče ljubili, pred koncem julija pa se spopadali z zastarelimi nazori.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Jupiter in Merkur bosta vplivala na skrivnostne sile narave in čustev, ki vas bodo vodile v kotičke, primerne za meditacijo, poglabljanje v ezoteriko, umirjeno plavanje in ljubljenje na otočku z njim, ki vam že dolgo veliko pomeni. Notranje ustvarjalne sile bo v drugi polovici julija zamenjala nujnost odločnega nastopanja v družbi, na imenitnih krajih, kjer je mnogo ljudi. Planeti ljubezni, prijateljstva, zaslužka, potovanj, pravnih rešitev, trgovanja vam bodo naklonjeni, zato ne bodite pasivni in se ne pustite ujeti v promet ali na nezgodnem oddelku!

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Nujna bodo nadomeščanja v službi, zato naj vam ne bo odveč prevzeti še delo drugih ali opraviti tisto, s katerim zamujate, do 12., ko bo Venera še v Raku, saj bo za tem do konca julija toliko bolj veselo, ko si boste lahko privoščili sijajen dopust v okviru vaših možnosti, nekateri tudi na račun dodatnih prihodkov, nagrade, zakasnelega izplačila. Z družbo boste poleteli v mondene kraje, skromnejši pa gostovali na veselicah in drugih kulturnih večerih po pritegovanju pozornosti na plaži ali palubi. Pohodništvo vam utegne pustiti posledice, tako kot trki z napornimi ljudmi.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Do sredine poletja bo vaša fizična, čustvena, duhovna, športna, erotična, finančna sila z magnetizmom (zaradi Marsa v Škorpijonu) tolikšna, da boste zmogli poleg službe ali druge vsakdanje obveznosti streči še svojim hrepenenjem, strastem, športu na gozdnih poteh, vodi in nabiranju vsega, kar nudi narava v svojih nedrjih. Do 14. vas bo spremljala sorodna (pesniška) duša, partner ali ljubimec, če pa mu ne bo dano, da bi bil z vami, ga boste čutili na vsakem koraku. Nekateri boste potovali ali vztrajno poslovali, kljub napornim okoliščinam.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Energije planeta velike sreče Jupitra vas bodo vodile po zanimivih poteh domovine in tujine, naravi, peščinah, skalah, ladijskem podu, starodavnih stopnicah. Do 14. bi vas pritegovala preteklost, običaji, kulinarika, taborjenje, za tem pompozno izpostavljanje bogastva galerij, zakladnic, telesnih vrlin na plaži. Prilagodljivejši boste imeli celo poletje dovolj zaslužka in žgoče ljubezni. Pazite se jezičnih in ježevih bodic, žuljev ali prask, ko bosta s partnerjem galopirala po plesišču, šotorišču, hipodromu ali cestišču.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – V prvi polovici počitnic boste zaradi težišča kozmičnih sil na strani drugih, vašega partnerja, delodajalca, javnosti, rodbine precej odvisni od njih. Potrebovali boste umik, a čustvene in statusne vezi vas bodo držale še na nitki. Rojeni januarja, ki ste na veliki življenjski in poslovni prelomnici, čez poletje krepite svojo samozavest, telesno, duhovno in duševno trdnost in odpornost, strokovno znanje, pa boste kljub temu zadovoljni. Počitniška popotovanja bo mogoče kombinirati z delom, ki vas veseli, prihodkov pa ne bo malo.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Umikanje v svoj vsakdanji svet, stisnjen prostorček na plaži ne pride v poštev zaradi nazaj pomikajočega se Saturna. Če boste tako ravnali in si ne jemali zadostne širine, ki ne bo ogrožala nikogar, bo šlo čudovito poletje mimo vas. Razloge za stare muke bodo imeli predvsem rojeni sredi februarja, zaradi Marsove negativne energije, zaradi katere boste nekateri tudi zboleli ali kaj obžalovali. Na srečo bodo od 12. vsem na voljo poživljajoče priložnosti za druženje, poletna prijateljstva in zaljubljanja, četudi še ob delu.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Vaša čustva bodo najnežnejša do polne lune 20., ne glede na to, kdaj si boste privoščili počitniško sprostitev. Na potovanju, med plavanjem, vožnjo z barčico ali med delovnim časom vaše misli ne bodo osvobojene erotičnih občutij, saj bo vaš pravi partner seval svojo spolno in duševno slo na vas iz globin svoje biti. Samski boste našli srečo v objemu znanega »ribiča«. Skupna potapljanja, zidanja gradov v oblakih in pesku, spoznavanja veselih ljudi, razgibanih krajev in možnosti za zaslužek bodo tako navdušujoča in plodna, da bodo nekateri dobili potomca.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop za julij:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte