MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za JANUAR 2015


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Gašenje nemira v sebi in v odnosih z iskanjem kontaktov zunaj doma se lahko izkaže za dvorezen meč, ker se vam bo pričela duša topiti kot vosek. Pri nezadovoljnih bosta planeta ljubezni izpodkopavala partnersko trdnost in marsikoga zapeljevala v greh. Ker bodo kar štirje planeti poslovnosti odpirali vrata vašim prizadevanjem za delo in zaslužek, se povezujte s poslovneži in vsemi potencialnimi strankami ali uporabniki, da iztržite maksimalne vrednosti, ki vam jih ponuja januar. Na suhem vadite stabilnost, da vam na ledenem in mokrem ne zdrsne!

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Ljubezen se vam bo vračala v dvojni meri, če boste do vseh ljudi pozorni, ljubeči, zlasti do svojega partnerja, ne le do prijateljev ali samo do ljubimca! Nekateri boste obsedeni s pogovori po spletu in z zmenki, po 27. pa se noro zaljubili zaradi ekstremno močne Venere. Plodnost bo takrat izjemno porasla, zato boste nekateri spočeli potomca, poslovneži in drugi delovni ljudje pa ustvarili povečano vrednost in sanjske prihodke! Ne zavajajte se s prepričanjem, da imate bikovsko zdravje. Spodnesejo vas lahko že povsem nevidni škratki, kot so virusi ali tanek led!

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Dolgčas boste mnogi preganjali s spletnim dopisovanjem, virtualnimi pogovori ter s sodelovanjem pri družabnih in medijskih dogodkih. Da se partner ne bo počutil odrinjenega, ga povabite s seboj. Zaradi čustvene navezave na drugo osebo se bodo številne zveze močno zamajale po 12., ko bo Mars povzročil nadvse stresen aspekt na vas. Ta bo škodil tudi vašemu počutju in zdravju, zato se nanj dobro pripravite. Intelekt vas ne bo pustil na cedilu, le še inovativno razmišljajte in uvedite izboljšave, da boste zaslužili večje plačilo, nagrado, priznanje.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Kakšno bo leto, bodo narekovale vaše čustvene reakcije v dnevih delovanja izjemno močne polne lune 5. Če se ne boste znali obvladovati, bo razdor v družini ali partnerski zvezi neizbežen. Nekateri se boste zatekli po podporo k prijateljem, a boste sprejeli več kot samo roko! Planeta ljubezni bosta delovala na vaše hormone tako močno, da ne boste mogli živeti brez erotike. Mlajši bi morali poskrbeti za potomce. Šibka delovna energija bo komaj zadoščala za občasno ali začasno delo, a vsaj pri njem se maksimalno potrudite in samoorganizirajte, da bo izkupiček večji ob koncu meseca. Občutek za nego bolnikov in oslabljenih od starosti vam bo koristil pri nujni pomoči svojcu, sosedu ali profesionalno za oskrbo na domu.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Dobrikanje privlačnih oseb nasprotnega spola boste čutili kot nagajanje, kateremu lahko naredite konec samo tako, da katero od njih povabite na romantično večerjo s podaljškom v postelji. Skladni pari imate možnost okrepiti zvezo in jo popestriti med zimskim dopustovanjem v tujini, kjer boste dobili simpatične znance. Prehudega poslovnega zagona pri vas ni pričakovati, zato raje počnite tisto, kar znate, če pa nimate nobenega vira dohodka, morate sprejeti delo, ki je na voljo. Finančni rezultati in prilivi bodo solidni sredi januarja.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Z družbo in partnerjem boste šli s pohodniškim korakom v novo, upanja polno novo leto. Planeta veselja vas bosta spremljala do konca meseca, da boste lažje prenašali napetosti v odnosih, pogojenih tudi zaradi hudih vremenskih obremenitev. Energije zbadljivosti ne bodo mirovale po 12., ko bo trpelo vaše zdravje. V službi ali zasebnem poslu bo vaša prilagodljivost, inventivnost in sposobnost za sodelovanje na širši ravni zelo pomembna in dolgoročno donosna. Z nadrejenimi ali sodelavci se ne spuščajte v spor, ker se lahko hudo zaostri.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Vaš vodilni planet Venera bo v elementu pretočnosti, komunikativnosti, umetnosti in modrosti Vodnarju do 26., zato vam bodo družabni stiki izredno pomembni. Na srečo bo nekaj časa vaš dragi temu sledil, nato pa omagal in ubral svoje poti. Samski boste našli sorodno dušo in se neskončno zaljubili zadnje dni januarja. Gibanju vaše vodnice bo sledilo tudi poslovno prizadevanje, ki bo pri mnogih imelo ustvarjalne, odmevne medijske, javne in finančne učinke. Nujne preobrate v službi boste morali sprejeti rojeni oktobra, kot tudi motnje v počutju in zdravju.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Po 12. vas površinski odnosi ne bodo več zadovoljevali. Spremembo boste začutili takoj, ko vas bo nenadoma preplavil čustveni in duhovni tolmun! Od svojega življenjskega sopotnika boste pričakovali več globine, od prijateljev pa manj sprenevedanja. Če ne boste uslišani, se bo vaša pozornost preusmerila k tistim, ki jih boste idealizirali. Podobno dogajanje bo v službi ali pri iskanju posla, kjer bi morali biti bolj stvarni, da vam ne bo »spodrsnilo«, kot tudi na stopnicah ali poledeneli površini. Kljub notranjemu iskanju boste deležni sreče, denarja, uspeha.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Jupiter v Levu vas bo ožarjal z ljubeznijo, ponosom in dostojanstvom, da boste kljub njegovemu vzvratnemu gibanju zmogli zadovoljevati čustvene potrebe najbližjih, čeprav sami ne boste najbolj potešeni. Zgodi se lahko, da bosta stala vsak na svojem bregu, a se kljub vsemu držala za roke prek vsega, kar vaju povezuje. Svoja poslovna iskanja boste razširili še na tista področja, ki ste jih doslej zanemarjali ali zavračali. Vse, v kar boste pahnjeni po 12., za vas seveda ne bo sprejemljivo, a z neizbežnim se morate takoj sprijazniti, sicer bodo bolečine prehude!

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – V novo leto boste vstopili z novim upanjem na boljše odnose, kot so bili minulo leto. Saturnovega leta pa le še ni konec, zato ne dovolite noremu idealizmu, da vas znova preplavi. Kaj kmalu bi zašli v nove zablode in zmote. S partnerjem čim prej pustita peklenska trenja za sabo in se odprita svetu, tudi z oživitvijo prijateljskih odnosov s skupnimi prijatelji. Poklicni zanos bo dobil krila, ko dobite novo opremo in pričnete razvijati nove ali prenovljene ideje. Globalno tržišče je odprto, zato se povežite s tistimi, s katerimi lahko trobite v isti rog. Finančni viri se vam bodo odprli.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Veselju, radosti v srcu in odnosih ne bo videti konca, saj bosta v vašem znamenju kar dva planeta sreče in sporazumevanja. Razširili boste krog poznanstev in izbirali med zanimivimi ljudmi. Ljubezenska čustva bodo sicer močna, a ne nujno tudi globoka. Starejši partner, ki je vedno za akcijo, vas bo končno spravil z mesta, da se mu pridružite pri osvajanju sveta! Podobne energije bodo delovale tudi v vašem poklicu, zato sodelujte ne samo z idejami, ampak tudi stvarno, z uresničevanjem zamisli. Virusi, denar, ljudje in prelepi izdelki vas bodo oboževali.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Mars po 12. in Venera po 27. bosta poleg Neptuna na vas sevala tako močne energije ljubezni, da jo boste hlastno pili kakor popotnik vodo v puščavi. Če ste v skladnem razmerju, si bosta naredila raj na zemlji, saj bosta plodnost in čutnost najbolj razkošna. Nezadovoljive zveze se bodo trgale, vi pa pričeli oboževati nekoga, ki ne more biti samo vaš. Pazite, da se energijsko ne izčrpate, saj bi postali lahek plen virusov, šibke noge pa vas bi izdale na zdrsnih tleh! Prisotnost duha bo še kako dragocena na delovnem mestu, pri vožnjah in vsakodnevnih opravilih.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop januar:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte