MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za SEPTEMBER 2014


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Izrazite duhovne, čustvene, seksualne in finančne potrebe in izzive boste imeli do 12. Ker vse ne boste mogli uresničiti sami, se čim bolj usklajujte z nasprotnim spolom in projektnimi sodelavci. Več ognja, žara, zanosa in višjih duhovnih vrednot in ciljev boste imeli za tem in jih tudi uresničili po 20., ko vam bo naklonjen tvoren poslovno podjetniški aspekt zmagovalcev. Samski in razočarani boste uspešno osvajali na poti, pri urejanju uradnih zadev, v tujini. Iskalcem zaposlitve bo sreča mila, če boste pokazali več optimizma, gorečnosti za delo in inovativnosti.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Bolj kot ljubezensko življenje vas bo zanimalo delo in zaslužek. Odnose, v katerih ste, vzdržujte na vsaj solidni ravni, kot tudi svoje nepremičnine ali zgolj tisto, kar imate na sebi, sicer boste do 13. izgubili vse! Zamenjajte položaj, okolje, delodajalca, karkoli je že potrebno, da boste bolj okretni in zmožni poprijeti za vsakršno delo. Obeta se vam kar nekaj finančnih prilivov. Razvijajte tudi estetski čut in skušajte se še česa novega naučiti, da boste bolj konkurenčni. Na svoje zdravje ne pozabite!

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Počitnice bi najraje podaljšali v jesen. Nekaterim bo to tudi uspelo, saj se želite naužiti brezskrbnega preživljanja prostega časa, se zabavati in početi kaj ustvarjalnega. Ne pustite se motiti pri tem početju, če le imate možnosti. Od 5. do 27. je vaš čas za vse našteto. Nekateri pa se boste več ukvarjali z mladino, kulturnimi dogodki, političnim udejstvovanjem in turističnim potovanjem. Če ste podjetni, lahko sklenete več poslov z mednarodno dimenzijo. Od 13. boste šibkejši Dvojčki občutljivejši na trenja v razmerju in službi, trpeti pa utegne tudi vaše zdravje.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Lažje vam bo usklajevati potrebe s partnerjem in drugimi člani družine ali prijatelji od polne lune 9., ko bo nastopil bolj praktičen vidik. Pretrese v odnosih boste občasno še doživljali rojeni v začetku julija, ublažite pa jih z neodzivanjem na provokacije. Več dela in zaslužka vam bo na voljo do konca meseca, od vas pa je odvisno, česa se boste lotili z zanosom, brez katerega ne bo uspeha. Po 27. se boste soočali z duhovnimi in verskimi vsebinami ter raziskovali preteklost, skrivnosti, otroštvo.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Ves mesec se vam nasmiha sreča, le uzreti jo morate! Občudovalca ali občudovalko boste pritiskali na prsi do polne lune, saj bosta planeta ljubezni na vaši strani. Če se vam je zaradi višje sile razdrla ljubezenska zveza, si boste kmalu opomogli. Napredovanje v službi ali pri izobraževanju vam ne uide, le podvizajte se po 13. in ne spite na lovorikah. Nekateri boste sprejeli visoko funkcijo, sklenili pomembno kupčijo, pogodbo za dolgotrajno delo, odpotovali v tujino, uredili pravno, sodno ali drugo uradno zadevo. Zdravje se vam bo izboljševalo z jesenjo, če ga ne boste sami uničevali!

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – September bo za vas negotov in stresen, še najbolj med 9. in 20. Ohranite trezno glavo, pripravite svoj program in se šele nato usklajujte. V celofan zavite besede in ideje ne bodo imele želenih materialnih posledic! Simpatični boste mladim in odvisnim od zunanje pomoči. Kritike na račun vaše neodločnosti in omahljivosti bodo vse hujše od sredine meseca, saj korenitih sprememb ne boste mogli opraviti pred 27., čeprav bodo zahteve neučakanih neusmiljene. Manj finančnih prilivov boste deležni rojeni avgusta.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Uživajte življenje, dokler ga lahko, kar bo možno do polne lune 9., potem bodo nastopile turbulence! Te bodo huje zadele rojene v začetku oktobra. Ublažite jih tako, da kaj zamenjate pri sebi, v svojem bivalnem ali delovnem okolju in tudi v načinu sporazumevanja. Izobraževanje vam bo dobro delo in prineslo napredovanje, čast, morda nagrado in veliko osebno zadovoljstvo. Z nasprotnim spolom se boste bolje ujeli kot v preteklem obdobju. Težave rešujte sproti na miren način. Osvajajte duhovne in fizične horizonte, da bo vaša duša potešena.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Zamera do partnerja, ljubimca ali sodelavca vam bo popustila po 13., ko se boste osredotočili na povsem druge stvari. Potrebovali boste spremembe: drug prostor, nove, optimistične ljudi okoli sebe, morda tudi drug delovni kolektiv. S humanitarnostjo in usmiljenjem ne pretiravajte sredi meseca. Tedaj vas bo zajel val navdušenja nad marsičem, nasprotnim spolom, poslom, potovanjem, idejami, duhovnimi vsebinami, politiko, potovanjem, pravom. Rojeni sredi novembra boste še naprej malo bolj utrujeni, bolehni, zaskrbljeni, obremenjeni.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Približujte se daljnim svetovom, odkrivajte manj znane kulture in njihove duhovne dosežke, križarite po duhovnih dobrinah in tudi sami kaj prispevajte h kulturni zakladnici človeštva! Vaš kažipot je planet Jupiter, ki je zdaj v idealnem aspektu na vas in vam bo pomagal uresničevati vaše želje, hrepenenja in konkretne načrte. Mars v Strelcu po 13. vas bo izstrelil v orbito, zato bodite pripravljeni na vse dobro, da ne boste zbegani, zmedeni in brez notranjega kompasa. Za nasprotni spol in za enako misleče boste izjemno zanimivi in privlačni. Sprejmite odgovornost za skupnost in pomembno funkcijo. Poskrbite za svoje zdravje in varnost. Denar bo!

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Strasti vas bodo obvladovale in poganjale do 12., zato naredite v tem času čim več tistega, kar morate in ste želeli. Hkrati se notranje umirjajte in sprejemajte vse, kar je neizbežno, četudi se s partnerjem razideta. To je sicer manj verjetno, je pa bolje, da vas tega ne bo več strah. Od polne lune 9. se bo vaša ljubezen kazala v praktičnem sodelovanju pri spravilih pridelkov, občudovanju narave in vsega, kar je zunaj nas. Samski boste navezali stike s skromno, a zgovorno osebo, s katero si bosta polepšala potepanja po deželi. Ne preobremenjujte sklepov!

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Pritiske boste čutili do 13., potem bo šlo vse lažje. Za marsikakšno obremenitev ste si krivi tudi sami, zato že po 5. pričnite razbremenjevati svoje misli, dušo in telo, da boste razbremenili tudi odnose, ki so medtem že zaškripali. Samskim in drugim željnim novih ljubezenskih izkušenj ne bo težko navezati stike z zanimivimi osebami in simpatijo najkasneje sredi meseca povsod tam, kjer se boste družili v interesnih skupinah, tudi prek spleta. Čas za duhovne vsebine in potovanja bo v drugi polovici septembra, ko boste nekateri tudi napredovali v službi, se zaposlili, dobili dober posel, uredili neke formalnosti, dokumente, sprejeli funkcijo ali druge družbene zadolžitve.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Ni slabo, če poglobite odnose s partnerjem ali poletnim ljubimcem, saj bosta na vas sevala oba planeta ljubezni. Nevšečnosti boste imeli samo rojeni februarja, pa še vam se ni treba pritoževati, če imate razmerje, kakršno imate, saj ste zanj precej tudi sami odgovorni. Samske bo prevzemal magnetizem Škorpijonov, Ovnov ali Kozorogov, s katerimi boste prenekateri sodelovali v službi, poslu, na potovanju. Pomagal vam bo pri urejanju poslovnih, pravnih, sodnih, raziskovalnih in drugih zadevah. V zdravnika, ki vas bo vzel v obravnavo, se nikar ne zaljubite, saj bi bilo brezupno. Pričakujte motnje, težave, poškodbe, spore po 13., zato ne opustite skrbi za varnost.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop september:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte