MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za DECEMBER 2015


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Nekritično boste sledili tistemu, kar bodo hoteli od vas. Toda njihovo poudarjanje, da nimajo denarja, medtem ko se blagajna dobro polni, vam bo dalo v roke otipljiv argument in moč, ki jih bo »pogubila«, ko boste zamenjali vloge. Dejavni Ovni napnite vse sile, da izkoristite izjemne aspekte za posle do Božiča. Unovčite svoje imetje ali ga naredite bolj donosnega. Poglabljanje ljubezenskih čustev bo izmenično s tistim, ki vas že dolgo spremlja. Vaš upadel obraz bo pokazatelj psihične in fizične izčrpanosti. Za sprostitev potrebujete miklavževanje in obisk koncerta božičnih pesmi.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Ukvarjanje z raznimi deli in skrbmi iz poslovnega in družinskega kroga vam bo pobralo veliko moči in časa. Nekatere sodelavce in poslovne kapacitete boste naredili dovolj sposobne, da bodo pričeli prinašati dobiček sredi meseca obdarovanj, ko bodo fantastični donosni aspekti. Pazite le, da si ne naredite prehudih nasprotnikov. Raje napletajte zavezništvo, četudi boste v podrejenem položaju. On, ki vas je težko pridobil, ne bo dovolil, da mu odidete z drugo sorodno dušo. Vaša ljubezenska čustva se bodo osvobodila neprijetnih občutkov že pred silvestrom.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Samo besedovanje ne bo dovolj. Potrebno bo preiti k dejanjem s praktičnimi in ekonomskimi ukrepi. Te boste povečini zmogli narediti po 10., ko bo vaš vodilni planet pred Božičem postal deležnik v velikem poslu, pa tudi pri dobičku. S trezno glavo se lotevajte takih novih poslov in nepremičninskih podvigov, ki bodo mednarodno zanimivi. Ko se boste ukvarjali sami s seboj in s poslom, ne računajte preveč na partnerjevo sodelovanje, razen če nista zelo skladen par. Željo po novih izkušnjah pri ljubljenju boste imeli ves čas.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Najboljše ustvarjalne sile boste s povečanim tempom razvijali od 6. ter dosegli vrhunec poslovnih rezultatov do izjemno močne polne lune v vašem znamenju na božični dan 25., ko boste beležili tudi že odlične finančne, materialne in pravne rezultate. Brez spopadov pri vaših drugih zasebnih prizadevanjih ne bo šlo, zato dozirajte svoj bes, da ne boste škodili svojemu zdravju in ljubezenskemu razmerju, če vam je še kaj do njega! Pritoževanje vse povprek, zaradi negativnega delovanja Marsa na vas, bo mnoge pahnilo v bolniško posteljo že pred prazniki.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Prelaganje poslovnega zaleta na poznejši čas bi pomenilo izpustiti dobre možnosti decembra, za preseganje meja svojih sedanjih omejitev in tudi na tuje, morda bližnje tržišče. Prazna luna v Strelcu z dvema dobrima aspektoma 11. vam bo v sodelovanju s partnerjema sprožila ustvarjalni navdih, da boste naredili vsaj dober vtis, nekateri pa sprejeli začasno delo. Vaše finančne obremenitve ne bodo majhne, kar se bo poznalo tudi pri ljubezenskih odnosih, ki bodo nezavidljivi. Zdravilni učinki strastnih objemov ukradene ljubezni bodo pustili trpek priokus.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – V času miklavževanja se ne pustite zbegati, ampak se s podporo tistih, ki vas že dolgo vzpodbujajo, odločno lotite nove faze službenih, zasebno poslovnih ali domačih del in projektov, ki so vam še vedno na voljo. Vpliv izredno ugodnega kozmičnega trojčka morate izkoristiti za vse najkasneje po mlaju 11., da boste pospravili pod streho, kar je potrebno in nujno, pa še kaj več do božične polne lune 25. Finančni, materialni, pravni, nepremičninski, dedni, ljubezenski razpleti bodo enkratni, zdravje pa bi zaradi preobremenjenosti lahko trpelo.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Večino bo ves december razjedala bolečina zaradi krivice, pritiskov v službi ali okolice, ki vas ne razume. Odnosi s partnerjem, ki se pogosto spreminja, bodo napeti. Do polne lune 25. si privoščite umirjeno zaključevanje poslovnega leta, obiskovanje prazničnih prireditev, nekaj silvestrovanj s plesom ali oddih v toplih krajih. Denarne zagate bi se lahko v zadnjem hipu razblinile, saj lahko dobite še tisti denar, ki vam pripada, le podrezajte dolžnika zanj. Prijateljevanje s čednim in uglajenim občudovalcem ne bo greh, razen če se ne boste spustili predaleč.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Po Miklavžu vam bo priskočila na pomoč Venera v vašem znamenju, zato se nanjo pripravite v poslu in zasebno. Prinašala vam bo prijetna presenečenja v obliki dobrih rezultatov dela, občudovanja sodelavcev, izplačil nadur, božičnice ali nagrade za izjemen trud. Iskalci zaposlitve boste dobili do polne lune 25. skoraj sanjsko delo, nekateri v tujini, krepko pa boste morali zanj zastaviti vse sile, sicer vas bo spodnesla konkurenca. Čutnost vam bo vse več pomenila, saj se bo vaša spolna in duševna moč podvojila. Ljubili boste nekoga, ki vam že dolgo stoji ob strani.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Nemir zaradi tempa dela in nejasnosti v službi, pri nekaterih zaradi praznih zadetkov pri iskanju zaposlitve, bo pojemal po mlaju v vašem znamenju 11. Možnosti za izboljšanje svojega stanja in statusa boste le dobili, saj bodo trije planeti pomagali uresničevati vaša prizadevanja. Ciljno usmerjenim bo uspelo prodreti na trg, navdušiti potencialne naročnike vaše zamisli, produkta, in že boste lahko sklenili posel, podpisali pogodbo in dobili odobreno posojilo do Božiča. Venera v Strelcu vam bo prinesla vroče občudovalce in ganila srce, žejno ljubezni!

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Ostre puščice, ki jih bodo izstreljevali proti vam po 6. zaradi težkega aspekta Marsa nevoščljivci vaše samozavesti, delovne uspešnosti in nabiranja simpatij, vas ne bodo mogle ustaviti. Do živega vam lahko pridejo samo nevidni sovražniki virusi ali druge nepredvidljive okoliščine. Nekateri se boste s povišano temperaturo borili in delovali naprej, saj boste čutili, da je zdaj idealna priložnost, da naredite bistvene premike v svojem življenju. S prednovoletno simpatijo se bosta že toliko zbližala, da vam po tem datumu ne bo težko urediti materialne plati vajine skupnosti.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Radost, ki bo ves praznični mesec izvirala iz zabavnih uric obiskovanja družabnih srečanj in prireditev, lahko prenesete na poklicno področje, da bi uspešneje zaključili poslovno leto. Če pa vam to ne bo uspelo, bo za uspeh štelo tudi mnoštvo navezav dobrih kontaktov z vsemi, ki bi vam lahko v prihodnje koristili. Potrebovali jih boste že po Božiču. V mrzlih dneh ne zanemarjajte svojega zdravja in partnerskih odnosov, ki bi lahko hudo trpeli zaradi »podhladitve«. Nekatere bosta ogrela osebni napredek in ljubeče pihanje na dušo duhovno bogatega in humornega občudovalca.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Takoj po 6. boste že imeli izredne možnosti za uspešno zaključevanje poslovnega leta, ki se bo še izboljšalo po mlaju 11. in doseglo maksimalne in idealne rezultate do polne lune 25. Do silvestra si boste nekateri prislužili še ocvirke na pogači do odprtja šampanjca ob preskoku v novo leto. Komur ne bo uspelo izkoristiti vseh možnosti za delo, zaslužek in nove posle v prihodnje, bo še dolgo na čakanju. Denarni prilivi iz sklada ali namenskega financiranja bodo solidni. Vaša spolna sla se bo nakopičila do eksplozivnosti. Kdo bo izbranec?

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop december:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte