MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za SEPTEMBER 2015


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Zanimale vas bodo človekove pravice, svoboda izbiranja informacij, ustvarjalno delo in zaslužek. Mars in Venera bosta iz Leva vzpodbudno vplivala na Uran v vašem znamenju, zato boste imeli uspehe pri uveljavljanju svojih pogledov na najvišji ravni. Energično delovanje dveh mrkov pa ne bo dopuščalo mirnih rešitev. V podrobnosti se boste morali spuščati po 25., organizirati obrtna dela v stanovanju ali poslovnem prostoru. Svoja vroča čustva obvladujte, da ne bodo kipela čez mejo ljubeznivosti. Delite jih raje z osebo, ki enako čuti kot vi.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Temperamentno izražanje razpoloženja bo zelo dobrodošlo, a kaj, ko se bodo vmes nakopičila tudi negativna čustva. Zaradi njih bo prihajalo do napetosti in zapletov v službi, družinskih in partnerskih odnosih ter z oblastjo. Venera in Mars bosta »križala« meče v Levu, zato bodo pri nekaterih prevladovali zavist, ljubosumje, zdravstvene in začasno finančne težave. Če ne boste preveč neizprosni, vam bo uspelo izboljšati svoj status, dohodek ali ugled v javnosti. Ljubeča in prijateljska čustva do nekoga vas bodo povsem preplavila.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Informacije znanstvene, izobraževalne, kulturne, medijske, pravne, finančne in duhovne vsebine boste želeli v večji meri spremljati prek elektronskih sredstev množičnega obveščanja. Ovire pri dostopanju do njih vas bodo vzpodbudile k sodelovanju v množičnem protestu in zavzemanju za pravične sistemske rešitve. Motnje pri sporazumevanju in delovanju naprav bodo izrazite po 17., zato imejte rezervne načrte. Dohodki se bodo kljub temu mnogim povečali, ob tem pa vzplamtela ljubezenska čustva do plemenite osebe.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Pred delnim sončnim mrkom v Devici 13. je dobro, da pričnete uresničevati vizijo razvoja vrhunskih produktov, storitev, programskih vsebin vašega podjetja, ustanove, interesne skupine. Merkur v odlični povezavi z Venero in Marsom bo obetal dobre finančne rezultate. Brez pomot, zadreg, tehničnih težav med 17. in popolnim luninim mrkom 28. ne bo šlo. Vaša občutljivost, vzkipljivost, delavnost se bodo stopnjevale po 25., ko vam bo v pomoč podjeten, praktičen moški, strokovnjak, pravnik, obrtnik, ljubimec ali duhovni vodja.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Energičnega uveljavljanja vaše volje zaradi delovanja Marsa v Levu ne bodo vsi jemali dobrohotno. Čeprav si lahko priborite boljši položaj, višje prejemke, zveze med vplivnimi krogi, nove prijatelje in zaveznike, nasprotnikov ne bo manjkalo. Prepuščanje strastnemu, ognjevitemu temperamentu in dramatiziranju bo razdiralno vplivalo na intimne, družinske odnose, ponekod tudi v službi. Egocentričnost raje zamenjajte za športno udejstvovanje in ljubljenje. Nekateri boste podlegli vztrajnemu dvorjenju ugledne osebe.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Merkur v Tehtnici bo podprt z energijo delnega sončnega mrka v vašem znamenju 13., od vas terjal povezovanje in sodelovanje z različnimi stranmi (tudi s prijatelji in simpatijo), uveljavljanje visokih etičnih in moralnih standardov ter popravljanje in odstranjevanje vsega slabega. Nekaterim se bodo poklicni pogoji spremenili, zamenjave bodo segale v vaš dom in v odnose. Kljub naporom in motnjam zaradi retrogradnosti vašega vodilnega planeta po 17. bi vaši finančni tokovi morali biti ugodni. V zadnjem tednu ne uničite odnosov s preostrim odzivanjem in seciranjem.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Uspehe pri navezovanju stikov z vplivnimi krogi, z elito, interesnimi skupinami, odličniki, uveljavljenimi posamezniki, s katerimi boste sodelovali v mogočnem projektu, se bodo pokazali do popolnega luninega mrka 28. Za medije boste pripravljeni dati izjavo, saj se vam ne bo treba sramovati vodilne vloge in humane note svojega dela. Ob tem se boste mnogi navezali na plemenito osebo, ki bo postala središče vašega sveta. Prekipevali boste od ljubezenskih čustev, ki pa lahko veljajo tudi naraščaju. Umetniški in finančni rezultati bodo občutni.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Spremembe se ne bodo mogle zgoditi tako hitro, kot si boste želeli. Rušenje trdnjave zaščitenih bi lahko načelo vaše zdravje, zato se revolucije lotevajte premišljeno. Nekateri obrambni zidovi bi lahko padli sredi meseca, ko boste neprepoznavno eksplozivni. Počutili se boste močne zato, ker bo na vaši strani srčno dober, ljubeč prijatelj, uveljavljen strokovnjak, institucija. Pravne in sodne zadeve, povezane s službo, tujino, nepremičnino boste lažje reševali po 25., ko bo čas za čiščenje, spravilo, delitev ali selitev.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Če vas v pravdnih ali drugih kompliciranih zadevah ne bo zastopal izkušen, uspešen zastopnik, ne boste imeli nobenih možnosti za uspeh. Tisti, ki že dolgo čakate na svojo priložnost, boste z njim premaknili odločilno potezo, lahko tudi z mediacijo, in vsaj nekaj dosegli, izvlekli soliden izkupiček ali odškodnino. Če doma ne dobite poslovne priložnosti, vas čaka v tujini ali v povezavi z njo, tako kot vroča simpatija, zaradi katere boste izgubili glavo. Rojeni novembra se posvetujte s kom, preden naredite nepopravljivo napako, saj ste na hudi prelomnici, kot tudi vaše zdravje.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Zaskrbljenost zaradi partnerskega odnosa, slabega zdravstvenega stanja prijatelja ali starejše osebe, slabšega gmotnega stanja, propadajoče nepremičnine in nezadovoljivih prihodkov se lahko sredi septembra zaostri. Po 19., ko bo Saturn neustavljivo napredoval v Strelca, bo mora čudežno za vami. Zanke se bodo razpletale, ponujale se bodo boljše priložnosti. V svetlo prihodnost vas bo ponesel vaš prebujeni optimizem, simpatija, obetavno delo, zaslužek, prenova stanovanja ali selitev, duhovno bogastvo, intelektualni napredek.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Razburljive priložnosti, situacije z uniformiranimi predstavniki oblasti, napeti odnosi, veličastni dogodki, poznanstva z uglednimi osebami bodo dobra osnova, da se preizkušate v potrpežljivosti, ljubeznivosti in kovanju železa, dokler je še vroče. Ker veste, da je mogoče iz še tako hude zagate izvleči kaj dobrega, to tudi počnite, a ne objestno in na račun zdravja. Nekaterim se bo uspelo zavihteti na višji položaj, priti do medijske pozornosti, denarja in prijateljskih odnosov, ki bodo vodili v ognjevito ljubezensko zvezo, nabito z neustavljivo erotiko!

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Popolno predajanje sebe in uslužnost kljub množici dogodkov in obveznosti bo večino izčrpala, zato glejte, da boste imeli pri tem pravo mero. Po 25. boste mnogi obležali z vnetjem, visoko telesno temperaturo, zaradi poškodbe, izčrpanosti. Zanemarjanje pravih delovnih obveznosti in partnerja bo povzročilo razkol v službi in v zvezi, ki ga samo z božanjem ne boste mogli zlepiti. Samopomilovanje ne pelje naprej, zato si priskrbite moralno in gmotno podporo tistih, s katerimi lahko sklenete dogovor o sodelovanju. Izognite se ostrim kritikom in prenašalcem virusov.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop september:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte