MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za APRIL 2014


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Celoten mesec bo zaznamovan z dvema mrkoma, zato pričakujte napetosti v odnosih pred 15., ko bo kardinalni križ najbolj oster. Vzdržite se prenagljenih sodb, napačnih razlag, obtožb, sodnih postopkov in se izogibajte nevarnostim pri delu in športu, da ne boste življenjsko ogroženi. Vremenske in prometne nevšečnosti vas utegnejo drago stati. Razhajajoči pari boste v velikonočnem času že imeli tesnejše intimne stike z romantično osebo. Samski se lahko usodno zaljubite, če vam samozavest ne bo preveč upadla! April bo vsestransko ploden za najbolj prizadevne.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Pred delnim sončnim mrkom v Biku 29. vas čaka obilo dela. Hitrost delovanja in ukrepanja se bo stopnjevala tudi pod vplivom popolnega luninega mrka, ki bo 15. Zavedajte se, da povečane obremenitve ne morejo najbolje vplivati na odnose z najbližjimi, zato si kdaj pa kdaj oddahnite in se nasmejte. Venera bo izjemno močna in v idealnem razmerju z močnim Jupitrom od 5. do praznikov, zato tudi uživajte v naravi, družbi, romantičnih odnosih, na potovanju, pri pripravljanju dobrot in še kje. Izkoristite mesec, ki obeta povečano plodnost: naraščaj, služba, denar, dobitki, potovanje!

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Zaupanje, ki ste ga morebiti že vzpostavili, se bo hudo zamajalo precej pred veliko nočjo, posebno pri tistih, ki boste prenaglo delili nasvete ali sodbe in se izkazali za nezanesljivega partnerja. Ponovno vam bo križala pot nekdanja simpatija. Nekatere bo zamikalo ukrasti poljub ali dva, a pazite, da se ne opečete. Slednje velja v prenesenem pomenu za vse, ki boste v težjih delovnih, prometnih in vremenskih razmerah. Vaš poslovni prodor bo možen v sodelovanju s tistimi, ki imajo znanje, mednarodne povezave, denar, duhovno moč in visoko stopnjo čustvene inteligence.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – V mesecu dveh mrkov in zaostrenega kardinalnega križa mora biti vaša glavna naloga obvladovati sebe, svoje reakcije, misli in čustvovanja, da ne bodo zašle v negativizem. Močni in trdni se boste tako izognili krutim dogodkom, bolezni, škodi ali izgubam in maksimalno izkoristili odlične vplive aspekta ljubezni, denarja, pravnih, poslovnih, družabnih in drugih uspehov. Samo najbolj uravnoteženi boste obdržali partnerja, samski pa se neskončno zaljubili. Obetavni pari lahko resno načrtujete povečanje družine in poskrbite za topel in prijazen dom.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Razburljivo družbeno, politično in kulturno dogajanje bo popestrilo vaše življenje toliko, kolikor boste vključeni vanj. Sami v sebi ne boste najbolj stanovitni, saj vas ljubljena oseba iz preteklosti ne bo pustila pri miru. Hkrati vas bo privlačila šarmantna in romantična oseba, ki jo že nekaj časa na novo spoznavate. Zahrepeneli boste po vročih objemih in užitkih v naravi. Naraščaj vam bo dal poleta in umetniški navdih. Poslovni uspeh zaradi tega ne bo zanemarljiv. Ponudila se bodo priložnostna dela, nekaterim tudi dodatni vir zaslužka. Večje obremenitve boste imeli rojeni avgusta.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Vznemirjala vas bodo finančna in materialna vprašanja bolj kot erotični odnosi. Kardinalni križ s popolnim luninim mrkom 15. bo pri nekaterih naredil dramo, pri drugih, močnih, delovnih, ustvarjalnih pa pričaral niz priložnosti za posle in urejanje lastne nepremičnine. Od 5. se bodo pojavljali oboževalci in zanimivi, privlačni sodelavci ali poslovni partnerji. Najbolj podjetni boste izbrani na razpisih in natečajih ter sodelovali v mednarodnih projektih. Najbolj izpostavljeni težkim delovnim razmeram pazite pred sredino aprila, da kaj ne ogrozi vašega zdravja ali življenja.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Privlačili boste občudovalce in kritike! Popoln lunin mrk v vašem znamenju bo zlasti rojene oktobra obremenjeval s prijetnimi in manj prijetnimi obveznostmi. Ravnotežje v sebi vzpostavljajte z brzdanjem čustvenih reakcij, žgočih misli in občutkov! Od 5. boste vse bolj razdvojeni, a tudi romantični, zato sitnobe zaposlite s čim koristnim, saj bo tudi na vrtu dovolj dela. S partnerjem ali prijatelji si privoščite koristno potovanje za dušo in spoznavajte duhovne vrednote. Manj skladni pari boste zaključili skupno pot ali neko poglavje v življenju. Dovolite, da prevladajo pozitivni aspekti, ki bodo v istem obdobju.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Lahko se vam zgodi, da se boste vrteli v začaranem krogu zaradi vzvratnega gibanja Marsa, ki vam bo jemal pogum in prodornost. Hkrati vas zaposloval v mislih in dejanjih s sanjarijami in ideali, ki ne bodo tako nedosegljivi, le odločati se morate hitreje in stati za svojimi stališči. Nekateri si boste popestrili večere z enako mislečimi in duhovno bogatimi ljudmi, drugi z vezanim ljubimcem, tretji pa z dajanjem in prejemanjem ljubezni do bližnjega in pomoči potrebnega. Delovna učinkovitost bi lahko bila slabša, če se ne boste dovolj disciplinirali. Iskanje zaposlitve ali zasebnih poslov bo delno uspešno.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Pred vami je uspešnejši mesec, saj je Jupiter znova izredno močan. Idealen aspekt z močno Venero vas bo po 5. zazibal v romantično razpoloženje, ki ga doživljajte z ljubljeno osebo, občasno tudi s prijatelji. Te boste spoznavali na službenih ali turističnih poteh. Vpliv na hormone bo tako silovit, da se boste mnogi zaljubljali do ušes, nekateri tudi poskrbeli za naraščaj. Skrb za dom in domače vam bo prioriteta, zato prenavljajte domovanja in poslovne prostore ter uredite finance. Zberite vse prihranke in donose, lastništva in dediščine ter jih zberite na enem mestu, da ne bo nepotrebnih stroškov. Denar iz mednarodnih krogov ali dediščina je na poti.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – V osebnih odnosih bodo še naprej napetosti zaradi intenzivnega delovanja popolnega luninega mrka s spremljajočim kardinalnim križem, zato kar mirno prenašajte svoj križ in pazite, da ne bo huje. Vse več se boste poglabljali vase in spoznavali, da imate možnosti v osebnem razvoju in spreminjanju svojih navad, enako kot v preobrazbi življenjskega prostora. Prijatelji vas bodo razumeli in vam stali ob strani. Od 5. si poiščite ustvarjalno in koristno delo za dušo in plačilo. Na zdravje posebno pazite rojeni januarja.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Dinamične sile luninega mrka vam bodo v pomoč pri razgibanem poslovnem življenju, sodelovanju na družabnih prireditvah, v kulturi in političnem dogajanju. Pokažite vse svoje adute in čare, humanost, zvestobo in srčnost, pa boste zadovoljni z uspehom. Na partnerja nikar ne pozabite. Poskrbite za svoje domače, tako da jih pritegnete k pripravam na praznično dogajanje, obrede, običaje in k pripravljanju značilnih dobrot. Kdor bo še naprej nesrečen, se naj vpraša, koliko si je za to kriv sam, ker se ni dovolj potrudil in vlagal svojo energijo v odnose.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Končno je zopet napočil vaš čas. Venera in Neptun imata od 5. izjemno moč neposredno na vas in že tvorita idealen aspekt s planetom velike sreče Jupitrom. Kaj še čakate? Postrezite si s tistim, kar vam ponuja življenje in po čemer hrepeni srce! Sreča je na vaši strani, le dejavni, ustvarjalni, pogumni s pravimi idejami morate biti. Drugi bodo že sodelovali, ker jih boste neskončno očarali in se ne bodo upirali. Iskalci zaposlitve in novih trgov razpošljite ponudbe, sklenite pogodbe. Igre na srečo in drugi donosi marsikatere Ribe ne bodo obšli. Rojeni februarja ste še krhki in pazite na zdravje.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop april:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte