MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za OKTOBER 2016


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Ker bo Marsova delovna, borbena, seksualna energija v Kozorogu dobila ekstremno moč, boste zmogli premikati gore pri poklicnem delu, na razvojno in izvozno naravnanih projektih, zaključevanju obnove, vzdrževanju objektov, osvajanju družbenih in ljubezenskih trdnjav. Načrtnost in sistematičnost vam bosta koristila pri oblikovanju finančne in poslovne, programske strategije. Na temelju minulih prizadevanj boste dosegli prihodek, pokrili predhoden izpad, hkrati pa po 18. obnovili ljubezensko zvezo in prijateljstvo, ki veliko obetata! Ublažite poškodbe in bolezenske znake.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Do 18. se potrudite povezati sodelavce in druge, s katerimi sodelujete pri pripravi planov, zaključevanju in čiščenju objektov, zunanjih prostorov, nakazovanju zadnjih sredstev, da bi za tem imeli naročniki, izvajalci in uporabniki prevzeme in predstavitve. Sledile bodo zadnje spremembe, zamenjave in izboljšave, ki bodo vzbudile medijsko pozornost, prinesle velike dobičke in prihranke. Seksualna razmerja bodo dobila globljo čustveno podlago. Nova simpatija bo razburkala hormone nestanovitnim in jih pognala v preizkušanje čutov.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Vaši talenti, komunikacijske in gibalne spretnosti bodo najbolj izraženi med 7. in 25., ko bo Merkur v zračnem elementu estetskega izražanja, ustvarjalnosti, družabnih stikov in kulture z mednarodno udeležbo. Istočasno izkoristite osrečujoče, zmagovite energije Jupitra, ki vam bodo pomagale opraviti izpite, diplomske in druge naloge, pridobiti certifikat odličnosti, novo službo, priznanje, izpeljati mednarodni projekt, uveljaviti inovacijo, predstaviti se na sejmu, razstavi ali osvojiti srce ljubimca, potrošnikov, naročnikov, ki bodo po 18. navdušeni nad vami.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Zaznamovale vas bodo kar tri lunine faze (1., 16. in 30.). Prvi in zadnji teden bodo Merkurjevi vplivi na vaše fizično in umsko delo dovolj dobri, da boste zmogli končati in na novo začeti več zapletenih del. Dražili vas bodo trdosrčni ljudje in izzivale okoliščine, ki jih bo najbolje sprejeti kot neizbežno bolezen. Vpliv Venere v Škorpijonu vam bo pomagal pridobivati finančna sredstva, vrnjeno posojilo, izplačilo, na katerega ste čakali. Namesto da se jezite na partnerja, spodkopljite njegovo hladnokrvnost z nežnostmi, pozornostmi, zapeljevanjem v mrežastih nogavicah.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Dobro bo izkoristiti nove poklicne, poslovne, študijske, kulturne in družbene izzive, ki se bodo ponujali skoraj ves oktober. Vzpodbuden vpliv Jupitra z Merkurjem bo prinašal napredovanja, zamenjave službe, mednarodno sodelovanje, pridobitev sredstev na razpisih, udeležbo na seminarju, sejmih in sklenitev čudovite pogodbe. Oblikujte programe, umetniška dela in sodelujte z zainteresirano javnostjo, saj bo ta po 18. prinesla največje dohodke! Vzpodbudni bodo prijateljski stiki ter dvorjenje tistega, ki bi želel zamenjati partnerko, družbo, stranko. Denar vam bo spolzel iz rok.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Nemir boste kmalu zamenjali za vzvišenost nad vsakdanjo praktično stvarnostjo in se zanimali za pravila in moralno vedenje. Kreativni boste imeli polne roke dela, na hitro koga ocenili, obsodili, sklenili čezmejno sodelovanje ali izmenjavo na strokovni ravni, obiskali sejme, javne prireditve, nekateri pa navdušeno tržili tisto, kar ste v teh mesecih pripravili. Nakupi opreme, oblačil, svetil bodo zahtevni, popravila sredi oktobra ne skromna. Nakup in prodaja nepremičnine lahko uspeta. Podjetnikom in ljubimcem se piše novo poglavje z znanim partnerjem, nekaterim pa čisto z novim.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Pred vami je obdobje planetov komunikacije, poslovnih, študijskih, pravnih, etičnih, estetskih kulturnih in družbenih priložnosti. Svojo ponudbo in programe lahko razširite na javnosti, ki jih še niste zajeli. Naučite se vsega, kar vam lahko pomaga v karieri ali zasebnem podjetju ali projektu. Potovanje sredi meseca bo malce naporno. Skrbi bi lahko imeli s prtljago ali otroki. Nagrada, pohvala, priznanje, višji status, diploma, doktorski naziv mnogim ne bodo ušli. Napori, spori, bolečine ne bodo zaman, saj dobite plačilo pred kostanjevimi počitnicami, tudi v obliki vročih poljubov.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Odločnosti, borbenosti, športnega duha, seksualnega naboja boste imeli v izobilju zaradi Marsa in Plutona skupaj. Nekaterim bo uspelo rešiti stanovanjsko vprašanje, obnoviti del objekta, se pripraviti na kurilno sezono, drugim postavljati rekorde v športu, se spreti s sorodniki, prijatelji in sosedi ali pa si prisvojiti partnerja, ljubimca, ki ga že dolgo ogledujete. Venera v vašem znamenju do 18. bo pomembno zaznamovala vaše finančno stanje in erotično življenje. Obojega bi morali imeti v izdatni meri. Če ne bo tako, ste bili premalo romantično ofenzivni.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Priložnosti, ki se vam ponujajo, ni dobro zamuditi, zlasti ne po 7. in 18., ko bosta planeta sporazumevanja, hitrega odločanja, presenetljivih novic, izdaje dokumentov, prihodkov, dobrih povezav z interesnimi in političnimi skupinami, umetnostjo, v odličnem odnosu na vas. Nekateri boste spremenili status, si priskrbeli novo službo in tudi prebivališče, odpotovali v tujino na izobraževanje ali predstavitev znanstvenega ali kulturnega dosežka. Ljubezenski odnosi bodo vzcveteli z Venero v Strelcu. Mnogi boste znova zaljubljeni.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Mars in Pluton v Kozorogu bosta tvorila izredno dinamične in borbene sile, zato pričakujte tudi razburljivo seksualno življenje. V karieri, pri dejavnostih, ki jih opravljate, boste zahtevni do sebe in drugih, to pa vodi tudi v spor, zaradi katerega bi lahko izgubili delo, službo, dodaten zaslužek, se poškodovali, zboleli ali pa dosegli maksimalne rezultate. Venera vam bo prinašala dobrine in večje prihodke ter obnavljanje stare ljubezenske zveze ali ljubečega prijateljstva. Pri nekaterih tudi na potovanju ali pri izobraževanju.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – V prenovljenih prostorih se boste odlično počutili. Pravne, uradne, lahko tudi sodne zadeve bodo napredovale najkasneje po 7. Dobili boste zadoščenje in ugodno rešitev zadeve, ki se že dolgo vleče. Marsikdo pa še ne bo imel sreče z zdravjem in odnosi. Sredi meseca utegnejo ti postati zelo naporni zaradi grobega ravnanja ali pritiskov na vas. Če partnerskega razmerja ne bosta osvežila do 18., se boste želeli osamosvojiti ali odkrito ljubimkati z drugo navdušujočo osebo. Čakajo vas denar, nagrade, menjava delovnega področja, dober nakup, medijska pozornost.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Ko boste izčrpani od razdajanja drugim, popravljanja napak, starih grehov, polnjenja blagajne delodajalcu, finančnega, fizičnega, čustvenega podpiranja in nege resnično bolnih in simulantov, boste morali poskrbeti še zase. Spomnili se boste starih prijateljev, dolgoletnega občudovalca in si zaželeli romantike z njim. Nekateri boste menjali partnerja, družbo, službo in se čisto prelevili. Daljše vožnje vas bodo pričele sproščati, saj bo motiv zanje bleščeč. Podjetniki zaključite z nujnimi posegi in reorganizacijo, da boste lažje sledili novemu povpraševanju in razvojnim smerem.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop oktober:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte