MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za MAREC 2017


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Do 10. boste še energični, nekateri zaletavi z odločitvami, nato pa se umirjali in stabilizirali. Vztrajno fizično in prodorno intelektualno delo vas bo izpolnjevalo in nagrajevalo. Možno bo obnavljati nepremičnino, se preseliti ali zamenjati prevozno sredstvo za ekološko čistejše. Po 4. bodo vaši finančni tokovi poživljeni z nakupi in zamaknjenimi prihodki. Podobno se bo dogajalo v stikih s prijatelji ali simpatijami. Znova se lahko pojavi skoraj že pozabljena Srčna dama ali Amor, ki bo znova izstrelil svojo puščico na vas!

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Po 4. je možna sprememba smeri v karieri, osebnem razvoju, ljubezenskem življenju. Ugasel projekt, usahnjeno zanimanje bo dalo prostor za nov izziv po 10., ko se boste z obnovljeno silo osredotočali na delo in osebe, s katerimi ste kdaj že imeli skupne načrte. Vaša trdovratnost brez upoštevanja svaril narave, odzivanja vašega telesa ali sodelujočih vam bo nakopala zdravstvene težave. Potreba po partnerjevi ljubezni in sodelovanju bo močna, če pa bo mučna, boste ubrali zavita pota.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Romantični idealizem bo še do 13. prisoten pri večini vaših dejavnosti. Po tem pa boste bolj izraziti v mislih in dejanjih. Energično nastopanje v službi, pri delu na projektih zasebno, v študiju, pri interesnih dejavnostih bo pri bolj prebujenih in inovativnih prineslo uspehe, odlične obete za dober zaslužek, uveljavljanje v javnosti, za spreminjanje pravil, postopkov ali pravic. Vaša gorečnost se bo kazala tudi v ljubezni, živahnem erotičnem življenju, nekaterim celo pomagala premagati sramežljivost!

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Hitenje, pritiski, spori, slabosti, pri nekaterih tudi zdravstvene komplikacije, napeti odnosi v službi ali v partnerstvu, družini se bodo zaključevali po polni luni 12. Nekaterim se bo odprlo novo vroče poglavje, če svojih reakcij ne boste obvladali. Zdravo utrujanje s fizičnim delom v naravi, pripravljanjem površin za samooskrbo z najboljšim prijateljem, ki je lahko tudi skrben življenjski sopotnik, vam bo pomagalo odbijati bodice predrznih v tednu materinskega dne. Z vzdrževanjem premoženja boste povečali njegovo vrednost, nekateri jo tudi dobro unovčili.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Dirkanje za novimi posli, napredovanje v višji cenovni ali plačilni razred bo pričel po 10. zavirati nadrejeni, sistemski ukrep ali pa vaša zdravstvena težava. Neposredno nasprotovanje in odpiranje »bojne črte« vam ne bo koristilo niti v ljubezenski zvezi! Prilagodljivi in iznajdljivi boste obšli ovire in prehitevali vse od kraja. Vaša poživljajoča energija bo motivirala sodelavce, nove poslovne partnerje, ustvarjalce in investitorje, da se boste smelo spustili v dolgoročno naložbo ali obudili projekt, ki lahko prinese zavidljive finančne in ljubezenske rezultate.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Do polne lune 12. bo potekalo živahno, a nekoliko nezanesljivo sporočanje, pripravljanje vizije razvoja vašega poklicnega področja, pa tudi izražanje naklonjenosti nasprotnemu spolu. Negotovi boste imeli smolo v službi, pri raznih delih, gibanju, nekateri bili ogoljufani ali bolehni. Hitreje in lažje boste uresničevali svoje materialne načrte s podporo zanesljivih oseb v drugi polovici marca, ko bosta vaša vsestranskost in inovativnost najbolj zaželeni. Hitrejše kroženje denarja bosta zagotovila partner ali obnovljena ljubezenska avantura.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Vaš vpliv na sodelavce, poslovne partnerje, javnost ali stranke v postopku bo po 4. pričel pojemati. Da se ne bi zapletli v težko rešljiv pravni spor, boste po 10. zamenjali taktiko ali zagovornika. Nekaterim bo premestitev na drugo delovno področje dobrodošlo, ker ne boste več izpostavljeni pritiskom. Pred vami je napredovanje, možnost boljšega plačila, tudi zamenjave službe, stanovanja, odhoda v tujino, usodnega partnerja ali poživitve odnosov s simpatijo.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Nova faza aktivnosti, povezanih z obnovitvenimi deli, izboljšanjem delovnih ali bivanjskih pogojev, pridobivanjem finančnih sredstev za nakup nepremičnine ali pravic za postavitev nečesa, kar bo na voljo javnosti, bo nastopila po 10. Nato se boste zbližali s tistimi, ki morajo in želijo sodelovati z vami. Zaradi vaše nepopustljivosti, da dosežete svoj namen, se bodo nekateri začasno vdali v usodo. V partnerski zvezi bodo trenja, če ne bosta uskladila interesov. Goreča čustva samskih bodo ob Gregorjevem znova vzplamtela do tistega, ki vam ne gre iz srca!

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Sončna energija, ženitovanjsko žgolenje ptic, živahne barve pomladanskih cvetic bodo vzpodbujali vašo domišljijo, ustvarjalnost in pionirski duh, še posebno po 13. Doživite lahko izjemen poklicni prodor, finančni uspeh, javno priznanje. Pri srcu vam bodo veseli, nadebudni ljudje, od malčkov do starejših, pripravljenih poprijeti tudi za fizična dela pri vaših prizadevanjih za bio samooskrbo. Ljubezenskih čustev tudi s trdovratnim zavračanjem zapeljivčevega dobrikanja ne boste mogli zatreti!

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Idealov zaradi okoliščin, v katere ste ujeti, ne boste mogli zlahka doseči. Približevati se jim bo mogoče z obnavljanjem zdravja, opuščenega izobraževanja, raziskovanja, ustvarjalnega dela, po polni luni z utrjevanjem telesa s fizičnimi deli na prostem, nabiranjem kondicije z rekreacijo, izboljševanjem prehranskih navad in osebne nege. Spremenjene delovne navade, zamenjava poklicnega področja, partnerja ali načina ljubljenja vam bodo znova prinašale voljo do življenja, denar in varnost v toplem objemu!

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Rožce pomladanske ljubezni, izročene ob prazniku žensk, moških ali zaljubljencev bodo vžgale v vaše srce nepozaben pečat! Merkur bo buril vašo delovno, poklicno in erotično slo. Pospešene bodo vaše umske sposobnosti, hitrost sporazumevanja, želja bo gibanju, fizičnem delu, izkazovanju ročnih spretnosti. Okorelim in tistim, katerim se bodo ponovile zdravstvene težave ali naporni odnosi, se bo do sreče, ljubezni in več prihodka potrebno čemu odreči.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Do polne lune bodo elementi pomladi pospeševali in begali vsestranskost in odličnost vaše poslovne drže. Spremembe v vašem poklicu po 4. lahko gredo v smeri zaostrenih normativov, ki pa ne bodo dajali želenih rezultatov brez povečane odgovornosti, delavnosti in vztrajnosti. Prišle bodo številne priložnosti za razvoj, zaslužek z drugačnim poslovnim modelom, morda s selitvijo. Strastno ljubezensko razmerje se bo z nekom obnavljalo, čeprav vas bo hkrati privlačil zanesljiv moški, bolj skladen z vami.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop za marec:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte