MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za AVGUST 2014


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Pričakujte napetosti v odnosih zaradi posledic mrkov in kardinalnega križa. Vzdržite se prenagljenih sodb, napačnih razlag, obtožb, sodnih postopkov in izogibajte se nevarnostim pri delu in športu, da ne boste življenjsko ogroženi! Vremenske in prometne nevšečnosti vas utegnejo drago stati. Ljubezenske in druge strasti bodo goreče po 3.5., ko bo Venera pričela potovanje skozi vaše znamenje. Samski se lahko usodno zaljubite, če vam samozavest ne bo preveč upadla. Z nekdanjo družbo in simpatijo se boste ponovno srečali do 21., ko boste naredili pomembne preobrate. Omejujte izdatke, delajte na prihodkih!

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Povečane obremenitve zaradi kardinalnega križa in šibke Venere od 3. dalje ne morejo najbolje vplivati na odnose z najbližjimi, zato si kdaj pa kdaj oddahnite in se nasmejte. Bodite prizanesljivi in uvidevni do sebe in drugih. Uživajte v naravi, družbi, romantičnih odnosih, na potovanju, pri spreminjanju sebe, svojih vrednot, prostora in imetja. Nekateri se boste zaljubili na prvi pogled, se preselili in postali bolj čustveno izpovedni. Slednje prelivajte skozi povečano ustvarjalnost in nastopanje pred publiko. Še vedno se vam obeta povečana plodnost, naraščaj, napredovanje ali nova služba, pravna rešitev, a tudi povečani stroški. Zavarujte se pred poškodbami telesa in duše.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Zaupanje, ki ste ga morebiti že vzpostavili, se bo znova za nekaj dni zamajalo posebno pri tistih, ki ste se že kdaj izkazali za nezanesljivega partnerja. Ponovno vam bo križala pot nekdanja simpatija. Nekatere bo zamikalo ukrasti poljub ali dva, a pazite, da se ne opečete. Slednje velja dobesedno in v prenesenem pomenu za vse, ki boste v težjih delovnih, prometnih in vremenskih razmerah. Vaš poslovni prodor bo možen v sodelovanju s tistimi, ki imajo primerno znanje, mednarodne povezave, denar, duhovno moč in visoko stopnjo čustvene inteligence. Rojeni maja ne hrepenite po nedosegljivem, ampak bodite realni. Okrepite zdravje z aktivnostmi v cvetoči naravi.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – V mesecu zaostrenega kardinalnega križa mora biti vaša glavna naloga obvladovati sebe, svoje reakcije, misli in čustvovanja, da ne bodo zašli v negativizem. Močni in trdni se boste tako izognili krutim dogodkom, bolezni, poškodbam, materialni škodi ali izgubam. Maksimalno pa izkoristite obetaven vpliv močnega Jupitra v vašem znamenju – za urejanje pravnih vprašanj, dediščine, napredovanje v službi, pridobitev novega posla, za potovanje, sprejetje pomembne funkcije ali časti. Zaupajte vase in ukrepajte. Samo najbolj uravnoteženi boste obdržali partnerja, delo in zdravje na dosedanji ravni.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Razburljivo družbeno, politično in kulturno dogajanje bo popestrilo vaše življenje toliko, kolikor boste hoteli biti vključeni vanj. Sami v sebi ne boste najbolj stanovitni, saj vas ljubljena oseba iz preteklosti ne bo pustila pri miru. Hkrati pa vas bo privlačila neka druga šarmantna, zapeljiva in koketna oseba, ki jo že nekaj časa na novo spoznavate. Zahrepeneli boste po vročih objemih in užitkih na prostem. Naraščaj bo nekaterim dal poleta in umetniški navdih. Poslovni uspeh zaradi tega ne bo zanemarljiv. Ponudila se bodo priložnostna dela, nekaterim tudi dodatni vir zaslužka. Večje obremenitve boste imeli rojeni avgusta, zato si ne nalagajte dodatnega dela, ampak poskrbite za regeneracijo in uživanje na soncu pod primerno zaščito.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Vznemirjala vas bodo finančna in materialna vprašanja bolj kot erotični odnosi. Kardinalni križ bo pri nekaterih naredil dramo, pri drugih močnih, delovnih, ustvarjalnih pa pričaral niz priložnosti za posle in urejanje lastne nepremičnine. Vaša ustvarjalnost se bo povečevala od 8. naprej, ko bo Merkur vse močnejši. Intelektualne in ročne spretnosti se bodo »pozlatile«, zato jih čim bolj uporabljajte in razvijajte. Ob tem tudi pazite na zablode, zavajanja, neresnične navedbe. Rojeni avgusta morate paziti na zdravje. Pojavljali se bodo oboževalci in zanimivi, privlačni sodelavci ali poslovni partnerji. Najbolj podjetni boste izbrani na razpisih in natečajih ter sodelovali v mednarodnih projektih.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Privlačili boste občudovalce in kritike. Kardinalni križ bo zlasti rojene oktobra obremenjeval s prijetnimi in manj prijetnimi obveznostmi. Ravnotežje v sebi vzpostavljajte z brzdanjem čustvenih reakcij, žgočih misli, občutkov in pretiranih zahtev. Od 8. naprej boste čedalje hitreje navezovali prijateljske in ljubeče stike, nekateri pa se vroče zaljubili. S partnerjem ali prijatelji si privoščite koristno potovanje za dušo in spoznavajte duhovne vrednote. Manj skladni pari boste zaključili skupno pot ali neko poglavje v življenju, najkasneje do 21.5. Če hočete biti uspešni, se raje prepustite osrečujočim pozitivnim kozmičnim vplivom in izkoristite poslovne priložnosti, ki si jih morate tudi sami ustvariti.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Vrteli se boste v začaranem krogu zaradi vzvratnega gibanja Marsa, ki vam bo jemal pogum in prodornost do 21., hkrati pa vas zaposloval v mislih in dejanjih s sanjarijami in ideali, ki ne bodo tako nedosegljivi, le odločati se morate hitreje in stati za svojimi stališči. Nekateri si boste popestrili večere z enako mislečimi in duhovno bogatimi ljudmi, drugi z vezanim ljubimcem, tretji pa z dajanjem in prejemanjem ljubezni do bližnjega in pomoči potrebnega. Obvladujte nasprotja, da ne izgubite tega, kar imate. Delovna učinkovitost bi lahko bila slabša, če se ne boste dovolj disciplinirali. Iskanje zaposlitve ali zasebnih poslov bo delno uspešno.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Še vedno imate možnosti uspeti v družinskem krogu, pospešiti vse, kar se veže na tradicijo in ima globoke korenine. Idealen aspekt Venere na vas bo po 3. maju pričel vzpodbujati vašo ognjevito, strastno čustveno naravo, da se boste v ljubezenske odnose podali brez predsodkov, z veliko mero optimizma. Obstoječe razmerje lahko s tem poživite, če pa boste še drznejši, vam kakšen skok čez plot ne bo preveč obremenjeval vesti. Možni bodo hitrejši zaslužki in nepotrebni izdatki. Nove zaposlitve bodo kratkotrajne. Prepirljivim ljudem se izogibajte na daleč in nič ne jemljite usodno. Spremenljivo počutje bo nekatere prepričalo, da so zboleli.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Še naprej se urite v potrpežljivosti v osebnih odnosih, zaradi kardinalnega križa in pojemajočega vpliva predhodnih dveh mrkov. Svoja bremena mirno prenašajte in se zavedajte, da jih imajo tudi drugi. Če se bo razkol s komer koli od vaših nepričakovano zaostril, vedite, da bo to samo začasno in da ne smete izgubiti glave. Zmage bodo rezervirane samo za najbolj vztrajne in uravnotežene! Poiščite si kakšno ustvarjalno delo, ki bo razveseljevalo vašega duha, če pa bo še kaj kanilo v denarnico, ne bo nič narobe. Na svoje zdravje ne smete pozabiti! Čim več se varno gibajte in opustite slabe navade, vključno z nezdravo hrano.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Dobrodošla vam bo pomoč in podpora optimističnih, prodornih in ustvarjalnih ljudi, brez katerih bi se težko zavihteli med znane osebnosti javnega življenja. Prijateljstvo, ki bo zagorelo od 4. dalje, se bo stopnjevalo do gorečnosti, ljubezni na prvi pogled, saj bosta Venera in Uran skupaj v Ovnu. Poudarili boste svoje čare in se tako prešerno smejali, da vas bo kdo še uporabil pri svojih ustvarjalnih projektih. Nepričakovani zaslužki vam bodo omogočili nakup tistega, kar si že dolgo želite. Brezglavo trošenje pa le omejite, da boste lažje investirali v kaj pomembnejšega. Razvijajte pozitivno razmišljanje v duhovni skupnosti, da boste lažje delili ljubezen in dobroto z drugimi.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Naj vas vrtinci življenja, ki bodo prišli po 4. maju, ne odvračajo od vaših poti, ki ste si jih začrtali v preteklem mesecu. Rast, razvoj, napredovanje na različnih ravneh bodo začasno upočasnjeni samo pri najbolj negotovih osebah. Taki poiščite pomoč in podporo pri bolj razumskih in manj občutljivih ljudeh ali strokovnjakih, da boste lažje prebrodili sicer ploden mesec. Potovanje, priznanje, napredovanje v karieri, reševanje pravnih vprašanj, začasna zaposlitev in drugo vas bo toliko zaposlovalo, da bi lahko pozabili nase. Razbremenjevali se boste najlažje s telesno in duševno vadbo, kar še posebno velja za rojene februarja. Pravočasno spreglejte zavajanje in se izognite odvisnostim.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop avgust:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte