MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za JULIJ 2015


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Preživljanje prostega časa naj bo športno in poduhovljeno. Mars v Raku bo kopičil dinamične sile, ki vas bodo poganjale pri fizični aktivnosti, delu doma, v naravi, vodi, gorah. Če jih ne boste izkoristili za ustvarjanje, bodo neprijetno delovale v odnosih z najbližjimi. Poleg lastne zaletavosti lahko neugodno vplivajo na vaše zdravje, varnost in imetje tudi vremenske skrajnosti in skrajneži. Na ljubezen, posle, zaslužek bosta pozitivno vplivala Venera in Jupiter do 19., zato sodelujte z vesoljem. Samski boste v družbi v počitniškem kraju dobili nove prijatelje, nekateri partnerja!

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Obnavljanje in opremljanje hiše, stanovanja, poslovnega in počitniškega prostora vas bo navduševalo do 19., potem pa bo že čas za kratek dopust, če ga ne boste že preživljali v mondenih krajih do tega datuma. Podjetniki boste do prazne lune še poslovali z dobičkom, pozneje bo bolje ležati v hladni senci s knjigo v rokah. Pretirano trošenje za nezdrave užitke bo marsikoga spravilo na trdna tla po 20., ko bo harmonije v ljubezni na lepem manj. Želeli si boste vrnitve v objem nekdanje simpatije, ljubimca. Nevezani pa le pograbite tisto ali tistega, ki se zanima za vas!

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Na tekmovanju v stroki, plavanju ali jadranju ne boste imeli absolutne prednosti, dobre priložnosti za zmago do prazne lune pa le. Pravih priložnosti v poslih ne zapravite, izkupiček bi lahko bil pomemben, odličen! Podpišite pogodbo o zaposlitvi, odprite svoje podjetje, odpotujte na poslovno ali romantično potovanje. Sredi meseca vam bo prijalo ponotranjeno, poglobljeno, meditativno delo in okolje, ukvarjanje z družino, ustvarjanje v samotnem kotičku narave. Plameni ljubezni vas bodo vrteli na ražnju do 19.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Obsedeno stanje v duši in okoli vas bo zaradi mističnih in naravnih sil, ki jih bosta poganjali polna in prazna luna 2. in 16. skupaj s kardinalnim križem. Prehajanje Marsa skozi vaše znamenje vas ne sme neobvladano pretresati, saj bi vaše pretirane čustvene reakcije lahko usodno natrgale sorodstvene, partnerske, prijateljske, poslovne vezi. V službi ali na dopustu opazujte dogajanje z razdalje tudi v sebi in se ne mečite v vrtince, ki bi vas lahko pogoltnili, poškodovali. Nihajoča ljubezenska čustva se bodo venomer obnavljala do tistega, ki ga že dolgo poznate.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Ta mesec še izkoristite idealne, zgodovinske, življenjske priložnosti, ki vam jih prinašata neposredno planeta male in velike sreče v Levu (Venera in Jupiter). Poslovni, pravni, finančni, avanturistični, študijski, dopustniški in ljubezenski podvigi se vam bodo dobro izšli in imeli dolgoročne prednosti, donose. Načrtujte jih kar najbolje, dosezite soglasje vseh udeleženih, pa vam nagrada, priznanje, funkcija, služba ali napredovanje, potovanje, ugodnosti, zadetek na loteriji, dediščina ne bodo ušli. V vaše življenje prihaja pomembna oseba, nezadovoljnim v partnerstvu pa goreč ljubimec!

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Razmerja med planeti kupčij, denarja, projektov, povezovanja ljudi, potrošnikov, gibanja željnih turistov, pravnih, kulturnih, političnih, družbenih rešitev bodo idealna do prazne lune. Izkoristite silno moč vašega vodilnega planeta Merkurja, ki bo vzpodbujal vaše talente, pomagal doseči vrhunce in zavidljive rezultate. Najbolj boste uživali v prijateljskem, družinskem ali partnerskem krogu ob vodi, na krovu, pohodih po 9. Vaša ljubezenska čustva bodo takrat najmočnejša, po 25. pa boste znova srečali staro ljubezen, znanca ali prijatelja iz preteklosti.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Astronomski pojavi (dve lunini fazi in kardinalni križ) bodo skoraj ves mesec izjemno močni, zato bodo notranji boji v vaši duši, v družinskih, partnerskih odnosih ali v kolektivu nadvse občutni. Pri nekaterih bodo pretresali podjetje, zato bo v nevarnosti vaša zaposlitev. Kljub vsemu imate še zadnjo možnost dobiti drugo ali dodatno delo, saj bo »božanski« aspekt z Jupitrom in Venero maksimalno naklonjen tudi vam, le denarja in zdravja ne zapravite! Navezali se boste na plemenito osebo, nekateri pa doživeli strastno poletno romanco.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Naravne, zgodovinske, kulturne, duhovne, verske, medčloveške, kulinarične skrivnosti boste z veseljem odkrivali, saj bo Mars ves mesec v Raku, z njim pa nekaj časa tudi Merkur. Lahko bi jih uporabili za poslovne namene. Potrebe skupnosti, družine bodo mnoge priganjale k delu v službi, doma pri obnovah, novogradnji in na polju. Predvidevajte okvare in poškodbe v nevarnih situacijah, pri aktivnem preživljanju dopusta, da jih pravočasno preprečite. Z ljubljeno osebo bosta želela biti ves čas v stiku, fizičnem, duhovnem, čustvenem, erotičnem, še v morju!

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Jupitrovo poletje vam bo dalo še zadnjič priložnost, da nadgradite in dogradite vse, kar ste zastavili v prejšnjem obdobju. Veselite se službe, projektov, izobraževanja, potovanja po tujini, napredovanja, podaljšanja pogodbe, širjenja poslov, nagrade, priznanja, vrhunskega dosežka. Če ste med tistimi, ki imate manj moči doseči našteto, pa počistite doma vse, kar se je odvečnega nabralo, da bodo zavele v vaše prostore in v dušo nove – sveže energije. Popestrite si poletje z aktivno udeležbo na prireditvah, saj boste tam spoznali zanimive ljudi. Nekateri bodočega partnerja!

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Energijo, čustvene in fizične sile ne potrošite vse za razglabljanje tistega, kar je bilo boleče, a je minilo. Morda je razlog za nezadovoljstvo tudi v vas. Čas za obračanje k sebi bo do 25., toda to naj bo spoznavanje in razvijanje pozitivnih, vedrih lastnosti. Delo v naravi, ribarjenje, nabiranje gozdnih sadežev, plavanje bo nevtraliziralo napetosti v odnosih in pomagalo ohraniti obstoječa razmerja. Obiščite stare prijatelje in sorodnike, morda tam srečate nekdanjo simpatijo in obnovita ljubezensko razmerje. Z vsakovrstnimi pretiravanji boste dobili nekaj poškodb, bolečin in stroškov.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Nujno delo, čakanje na dopust, vremenske obremenitve bodo vzrok za slabo voljo in utrujenost. Če se vam bo zdelo, da razmah turizma teče mimo vas, ga hitro ujemite na domači ulici, kopališču, planinski stezi, takoj se boste veselili življenja. Prijatelji vam lahko pomagajo vzpostaviti red, pospraviti nepotrebno šaro, nato pa z vami zaplavati, razposajeno zaplesati na pikniku, pod palmami. Oddaljeni svetovi vas bodo že še počakali. Pričarajte si jih okoli sebe s primernimi ritmi in vrtenjem v ljubečem, erotičnem objemu z njim, ki vas zapeljuje! Naj bo julij vsestransko poučen za vas.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Občutki hrepenenja vas bodo preplavljali kot morski valovi, zato namakanja v njih sploh ne boste preveč potrebovali. Sreče, duhovne in duševne izpolnjenosti, notranjega miru in seksualne potešitve boste užili zvrhano mero, saj bo vaš ljubljeni pozoren, nežen, skrben, kljub obremenitvam. Nekaterim bo povečana plodnost pomagala do naraščaja. Samskim se bo pred 19. nasmihala zapeljiva oseba in čakala, da skupaj ukradeta poljub. Dotlej boste imeli možnost zamenjati službo, nekateri za veliko bolje plačano in ugledno v domovini ali v tujini.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop za julij:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte