MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za DECEMBER 2016


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Pomagali boste reševati pereča vprašanja sodobne informacijske družbe do 18., nekateri dobili službo pri uglednem, lahko mednarodnem delodajalcu ali uspešno tržili svoje izdelke. Zatem se bo vaše zanimanje preusmerilo na socialno, humanitarno, duhovno področje, ker bo Mars v Ribah. Če se vam bodo do silvestrskega poljuba pojavljale kakršnekoli nevšečnosti, jih lahko pripišete retrogradnemu Merkurju, ta pa ne sme biti razlog za vašo nezanesljivost pri delu, poslih, v odnosih in na cesti, ker bi imeli resne težave, od finančnih in ljubezenskih do zdravstvenih.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – V vašem poklicu, pri dejavnostih družbenega pomena in na socialnih omrežjih boste po Miklavžu doživljali prijetna presenečenja in zaključevanje nezaželenega. Dosegli boste še zadnje podvige, strokovne in finančne uspehe, nastope na javnih prireditvah, sodelovali v mednarodni izmenjavi kadrov, podatkov, produktov, storitev, najbolj izvirni in prodorni pa dosegli sijajen dobiček in medijsko prepoznavnost do mlaja. Vaši ljubezenski odnosi se bodo do sredine meseca precej majali, kot tudi odpornost na viruse, novo poznanstvo pa bo imelo dobre osnove za silvestrski poljub!

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Merkur, ki bo večino veselega decembra v Kozorogu, po 19. pa v retrogradnem gibanju, bo ljubiteljem zimske idile pričaral pravljico med rekreacijo v naravi ter pripravami na praznovanje ali dopust. Delavce, prodajalce in kupce na prostem bo s preostalimi kozmičnimi vplivi sprva osrečeval, nato pa z vremenskimi obremenitvami oteževal ozračje. Z zaključevanjem del ne odlašajte do božiča, ker boste postajali razburjeni ali razboleli. Ljubezenski odnosi bodo izraz vašega počutja. Najbolj harmonični bodo do silvestra, ko se lahko še zaljubite in potešite lakoto po seksu!

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Kozmično podporo v poslovnem, zasebnem, ljubezenskem, družinskem življenju, pri finančnih zadevah, pripravljanju na praznovanje in obdarovanje boste imeli po polni luni 14. ter večino časa do mlaja 29., ko bo vpliv Marsa v Ribah osrečujoč, božajoč in poln presenečenj. Rezultati vašega dela bodo pred silvestrom vse bolj vidni, prihodek pa se lahko še nekoliko izboljša. S prijatelji in sodelavci se poveselite po Miklavžu, saj se boste kasneje predajali večinoma družini, partnerju, nekateri novemu ljubimcu.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Vpeljani posli bodo bolj zagretim odlično cveteli do zadnjega poljuba v starem letu, saj bo na vas žarčil trojček planetov s cvetočimi energijami ponudbe in porabe najbolj zaželenih stvari v prazničnem mesecu, ki privablja množice in kopiči dobiček. Novosti lahko ponudite na tržišče tudi začetniki, a le pred polno luno 14., ko je še ugodno za zaposlitev in prejemanje božičnice. Med merjenjem moči s partnerjem, v množici, v tujini, osamljenim prek spleta, se vam bo nekdo silno prikupil. Očarani od njega in dobrih rezultatov, ne pozabite varovati svojega zdravja in imetja!

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Vplivi Merkurjevih energij na vaše umske in ročne sposobnosti bodo trajali do silvestra, zato se vam ne bo težko izkazati s produktivnostjo na delovnem mestu ali pri zasebni dejavnosti. Največje učinke lahko nekateri dosežete kljub vzvratnemu gibanju tega planeta in Marsu v izzivalnem aspektu na vas po 19., saj vam bodo v pomoč ljudje, ki kaj potrebujejo od vas, in določene okoliščine. Če bodo prenaporne, poskrbite za svojo varnost, dobro voljo in zdravje; ne izpostavljajte se slabim vremenskim in prometnim razmeram ter prepirljivim ali nezanesljivim ljudem.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Če se boste dobro organizirali, bili pripravljeni poprijeti za delo, izkoristili tržno nišo in največje povpraševanje v letu ter imeli primerno znanje, ponudbo, bo vaša žetev izredna ali vsaj zelo solidna. Najbolj živahnim se obetajo možnosti za dober zaslužek ali uveljavitev v javnosti, na kulturnih in prazničnih prireditvah, v medijih, med prijatelji in poslovnimi partnerji, v novi službi, prek spletnih strani ali neposredno v tujini. Sodelujte s tremi planeti male in velike sreče, ljubezni, presenečenj in inovativnosti in pričarali si boste prednovoletno pravljico!

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – V službi, z družinskimi člani, v zvezi z nepremičnino, strokovnimi, potovalnimi in gmotnimi vprašanji se boste, nekateri z večjimi napori, ukvarjali do 18. Po svojih željah jih nekaj le uresničili že prej. Pazite, da vas vsa ta usklajevanja ne bodo psihično, fizično in denarno povsem izžela. Obete za ugodne razplete vam bodo vlivali iskreni prijatelji in razmere, kar boste čutili po 19., če boste dovolj prilagodljivi. Več prihodkov, dobrega sodelovanja, ljubljenja, plavanja, smučanja bo zadnje dni v letu.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Partnerje z delovnega področja, skupine turistov, sodelavce, prijatelje boste imeli priložnost popeljati po tistih zanimivih krajih, ki privabljajo množice na oglede znamenitosti, strokovno izpopolnjevanje, nakupovanje in rajanje na prazničnih prireditvah. Zaslužek, ki se vam ob tem obeta, nikakor ne bo majhen, tudi če boste samo uradovali ali imeli na ustreznih prodajnih mestih svoje najboljše stvaritve. Ker bo po 19. manj vzpodbuden čas za delo, ljubljenje, družinske odnose, se namažite s potrpežljivostjo, manj pričakovanji in s primernejšo družbo pred tem.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Če se boste zavedali svojega posebnega poslanstva, zlasti tisti, ki delate z ljudmi ali rešujete njihove stiske, vam bo službovanje v odmaknjenih krajih, delo v posebno zahtevnih okoliščinah, v zadovoljstvo. Prihodek, nagrada, trinajsta plača, darilo, večji honorar za kulturne nastope bodo ogreli vaše premrle ude tudi ob mlaju v vašem znamenju pred silvestrom, ko boste nekateri še zadnji hip odpotovali na lepše. Tedaj bo tudi za ljubezensko življenje več zanimivih priložnosti. Mlajšim parom se lahko pridruži še naraščaj.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Planeta, ki pospešujeta osebne in poslovne aktivnosti, družabno in ljubezensko življenje, bosta v vašem znamenju, v sijajnem aspektu z Jupitrom, pospeševalcem vsega dobrega, vedrega in vrednega. Skrbela bosta za to, da boste uspeli doseči tisto, k čemur si prizadevate, pa še precej nenadejanega povrh. Dajali boste pobude in sprejemali povabila, zaključevali tehnološke, dekorativne, elektronske, medijske, informacijske, finančne projekte, uspešno tržili, nekateri dobili službo ali priložnost, da se uveljavite na mednarodnem prizorišču in v ljubezni.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Ni nujno, da vam bo uspelo dobiti dopust pred 19., če ste v delovno intenzivni panogi, če pa že, boste med redkimi oziroma med tistimi, ki jim bo ponagajalo zdravje. Vaše strokovno področje, v katerem delate ali boste dobili priložnost, da se izkažete, bo terjalo stalno prisotnost. Samostojnim podjetnikom in skupinam, ki ponujate blago za široko potrošnjo ter zanimivo za darila, se bo izplačalo trgovati pozno v noč, a ne v skritem kotu. Za boljšo spletno prodajo morate pripraviti posebno ponudbo, kot tudi za uspešno ljubezensko življenje!

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop december:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte