MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za MAREC 2015


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Že do dneva mučencev 10. morate zastaviti vse tisto, kar želite v toplejšem mesecu urediti. Energije boste imeli v izobilju zaradi ekstremno močnega Marsa v Ovnu in odličnega finančno poslovnega aspekta z Jupitrom. Dobili boste delo, projekt, vodilno funkcijo, podpisali pogodbo, najeli pravnega zastopnika, odločno poslali na trg svoje ustvarjalne rešitve, urejali nepremičnino. Skrajnih ukrepov okoli mrka 20. se izogibajte, tudi v ljubezenskem razmerju, ker bi lahko imeli finančne, materialne, čustvene in zdravstvene izgube!

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Energije ne boste imeli toliko kot vaš partner, čeprav vas bo znotraj razjedala gorečnost. Hoteli boste nekatere stvari hitreje premakniti. Do 17. boste delovali prikrito, včasih nestrpno, za tem pa se razcveteli v vsej svoji lepoti, iskrenosti in ljubezni, saj bosta izjemno močna planeta Venera v Biku in Neptun v Ribah v idealnem razmerju. Prinašala vam bosta priljubljenost, sprejetost v družbi, finančnih in poslovnih krogih, denar, nagrado, dobitek, priznanje, povečano čutnost, nekaterim plodnost, rodnost, umetniški talent, duhovno bogastvo!

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Nujna opravila v službi, na uradih, pri vzpostavljanju poslovnih in družbenih kontaktov, omrežij, pa izpite, vpise v nadaljnji študij, neporavnane obveznosti ne prelagajte na drugo polovico marca. Aktivno iščite službo ali delo, zaslužek, prijavite se na razpis ali natečaj tudi za evropska sredstva. V marsičem boste uspeli! Izogibajte se nevšečnostim, povezanim z dokumenti, informacijami, prevozi. Goreča ljubezenska čustva bodo našla simpatično »žrtev«. S pomladansko fizično aktivnostjo in uživanjem sezonskega sadja in zelenjave boste okrepili krhko zdravje.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Energičnost ljudi, s katerimi boste prihajali v stik, bo pogojena s prihajajočim delnim sončnim mrkom 20. v delovnem okolju in zasebno. Večje zahteve, širjenje obsega dela, statusne in organizacijske spremembe, odpuščanje ali prezaposlitev bodo marsikoga šokirale. Varnejše poslovno, materialno in finančno obetavno obdobje za vse bo po 17. zaradi aspekta sreče, lepote, idealov in ljubezni. Prej se boste težko usklajevali v odnosih tudi s partnerjem, potem pa bo ljubeznivost prevladala nad grobostjo. Pojavila pa se bo nova simpatija, ali se bo stara oplemenitila.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Iščite izgubljeno pogonsko energijo v sebi, sicer vam jo bodo vlivali od zgoraj. Podjetni boste sklenili nove mednarodne posle ali se že energično lotili njihove izvedbe pred 13., četudi bo potrebno vložiti nekaj lastnih sredstev, da boste veliko večja tudi iztržili. Sklepanje novih poznanstev, prijateljstev, partnerstev in ljubezenskih zvez vam bo dalo želenega poleta, vam pomagalo razviti karizmo, dvigniti samozavest, pridobiti čast, priznanje in postati znova najbolj zagret ljubimec. V ustaljeno zvezo bo zavel topel veter, ki ga željno pričakujete!

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Ne odlašajte z obdelovanjem posesti, saj bodo pomladanske sapice kmalu pripravile naravo k rasti. Nekateri boste pomagali iz dobre volje tistim, ki imajo, in hkrati poskrbeli za dovolj zdravega gibanja, si zagotovili nekaj pridelkov vnaprej in zmanjšali življenjske stroške. K delavnosti vas bo gnala polna Luna v Devici 5., do sončnega mrka 20. v Ribah pa boste prenekateri izčrpani, tudi bolehni. Razpoloženje, ljubeča čustva in finančno stanje se bodo popravljali že pred materinskim dnem.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Medse vas bodo do 17. vabili javnost, poslovni partnerji in tisti, ki se želi pobahati z vami. Popolno predajanje vas bo sprva osrečevalo, potem pa izmučilo. Iz primeža skrajno zahtevnih oseb in situacij se pravočasno izvijte, če nočete pristati v bolniški postelji. Premnogi se boste pustili prijetno zmesti in osrečiti od čudovite osebe, saj boste z Venero v Biku nato zasijali v najboljšem sijaju še sami. Vaše trošenje naj bo raje produktivno investiranje, da boste imeli dobiček že pred pomladjo in ne polomijo! Umetniška in erotična nagnjenja bodo vaša prednost.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Amorjeva puščica boste vi sami, saj bo Marsova energija Ovna v celoti obvladovala vaša hotenja v poklicu, pri rekreaciji ali športu, v odnosih, posebno doma in s sodelavci ter v postelji, če jo imate s kom deliti. Vaš pionirski duh bo učinkovit, če se boste povezovali z enako drznimi, kot ste sami, in delili z njimi podobne ali iste vrednote. Vodenje projektov, potovanj, prevzemanje večje odgovornosti ali funkcije vam bo malenkost, le ne iztrošite se prehitro! Pri nevarnih delih, na poti, v kriznih območjih bodite v ozadju, ognja ne prižigajte, razen tistega v očeh in srcih.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Testne poteze v smeri reševanja vaših materialnih, finančnih, poslovnih, pravnih in čustvenih zagat boste lahko naredili s pomočjo nekoga, ki bo imel neustavljivo voljo, odločnost, dobre zveze in namene. Očarala ga bo vaša pozitivnost, toplina, resnicoljubnost, srčnost, izpovednost. Zaradi pomladanskega erosa bo večina izgubila glavo in se zapletla v dogajanje, ki jih bo rešilo mrtvila, bankrota in osame. Sredi marca ne nasedajte dvomljivim navedbam, ohlapnim dogovorom, spoštujte preverjene terapije, obiščite starejše, bolne, nemočne in jim nudite oporo.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Erotični podvigi v mesecu prebujanja narave ne bodo povsem potešili vaše sle po uspehu. Tega iščite v poslih, ustvarjalnem delu, na raziskovalnem potovanju. Za vsako potezo raje prej naredite načrt in predvidite različico. Še najbolje se bo držati preiskušenih in varnih možnosti ter ljudi. Zaletavost se ne bo dobro končala. Karakterji nekaterih bodo delovali rušilno na zveze, ki bodo na hudi ali usodni preiskušnji. Od 17., ko bo Venera znova dobivala idealno moč in vpliv, vam bo lažje pri duši, v srcu in denarnici. Vzcvetela bo pomirjujoča ljubezen!

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Razburljive reakcije nekoga, s katerim ste v tesnejšem odnosu, vas bodo vzburjale in krepile ter gnale k odločilnim spremembam v osebnem in poslovnem življenju do 12. S pogumno kreativnostjo boste ukrojili nekaj, kar bo neustavljivo privlačilo medijsko pozornost. Zaletavim in vzkipljivim osebam kot tudi svoji ekscentričnosti ne zaupajte, ker vas lahko spravi v hude težave! S spretnimi poslovnimi potezami in fizičnim delom lahko tlakujete svojo nadaljnjo materialno in finančno pot. Obnavljanje vaše nepremičnine naj gre v smeri varčevanja z energijo in donosnosti.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Energično pokažite in povejte, kaj si želite. Marsova seksualna in agresivna energija bo najmočneje delovala na odnose. Če ne boste povsem uslišani, si ne ženite k srcu, saj bo vaš čas prišel šele z bujnostjo pomladanskega cvetja po 13., v večji meri pa po 17. Ljubezen bo vzpodbujena z idiličnim aspektom dveh močnih planetov Venere v Biku in Neptuna v Ribah. Sodelavci in poslovni partnerji vam bodo zavidali vašo romantičnost, idealizem, poslovno spretnost, kakovost izbiranja ljudi in materialov ter vse večji umetniški in finančni uspeh. Februarske Ribice pazite na zdravje!

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop za marec:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte