MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za AVGUST 2017


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Pod vplivom dveh mrkov in intenzivnega delovanja Marsa v Levu bo vaše družabno počitniško dogajanje precej bolj razburljivo kot ponavadi. Odličen aspekt podjetnosti z Jupitrom vam bo pomagal vztrajati pri ustvarjalnem in napornem rutinskem delu, ki ga boste mnogi jemali kot športni izziv. Finančni rezultati se bodo pokazali po 26., ko bo Venera »oblizovala« vaš bančni račun, sezonskim delavcem pa prinašala precejšnje napitnine. Srčni utrip vam bo poskočil ob vročih ljubezenskih izjavah in strastnih dotikih oboževane osebe, kateri ne boste mogli dati košarice.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Umikanje žgočemu soncu, ognju, uničujočim UV-žarkom, strelam na izpostavljenih legah, napornim osebam in fizičnemu delu, ki ogroža vaše zdravje, pride v poštev ves avgust! Pritisk Marsa v Levu in oba mrka bodo v vas netili uporništvo in ukazovalno nastopanje, ki pa do predstavnikov oblasti ali nadrejenih ne bo vselej nagrajeno. Še najbolj vam bo prijala družba prijaznih družinskih članov, prijateljev, umirjeno delo v naravi, v senci, rezljanje, rezbarjenje, obnavljanje zgodb in vsega, kar imate radi, vključno z ljubezenskimi odnosi, podkrepljenimi z morskimi in poletnimi jedmi.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – S podporo plemenite osebe, od katere se boste precej naučili, nekateri se vanjo tudi zaljubili, z njo potovali in nastopali, bi lahko bilo to poletje dokaj uravnovešeno in navdušujoče. Vmes boste opravljali tudi bolj praktična dela, popravila po 13. (zaradi retrogradnega Merkurja v Devici), ko tudi rekreacije ne bo manjkalo. Zaradi nezbranosti si utegnete naprtiti nepotrebne poti, stroške, lahko tudi izgube stvari. Nekateri boste v precepu dveh razmerij, služb ali idej. Trdnejšim dvojčkom se po 26. obeta nadgradnja trajnega razmerja s prstanom ali naraščajem.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Nevidne sile delovanja mrkov (delnega luninega 7. in popolnega sončnega 21.) bodo močno popestrile »petelinje« poletje, saj ne boste do ničesar ravnodušni. Vpletene žgoče energije Marsa v Levu bodo dvigovale vaš ponos nad vsakdanjo ravnijo in vas odele v veličastna poletna oblačila, nekaterim pomagale pri uveljavljanju v javnosti, utrudljivem sezonskem delu in pri uresničevanju visoko zastavljenih ciljev. Ljubezen vzbujajoče valovanje Venere v Raku bo obenem topilo vašo dušo v odnosih do domačih, otrok in simpatije, nekaterim pa prineslo tudi zaslužen denar.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Pri odločnem stopanju po plaži, pisti, odru, palubi, galeriji, promenadi obvladujte svojo borbenost, sicer bo vaša drža skazila vtis, ki ga želite narediti na gledalce in oboževalce. Nezaščitena koža, glava, hrbtenica in srce bodo protestirali zaradi peklenskih obremenitev, zlasti pečatenja sončnega mrka v Levu 21.! Z nerganjem in dramatiziranjem bo marsikomu uspelo narediti razdor v ljubezenski zvezi, redkim pa pridobiti novega ljubimca. Za preoblikovanje podjetja, bolj razumno organizacijo in zmanjšanje stroškov bo pravi čas po 26., če boste dali oseben zgled.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Epskih in liričnih sezonskih del se bo mogoče še naprej lotevati ves mesec, saj bo Merkur v vašem znamenju. Njegovo vzvratno gibanje po 13. bo prineslo nekaj nevšečnosti, ponavljanja napak, zastoje, lahko tudi nesrečne dogodke, zavajanja, smolo v prometu, na vodi in v partnerstvu. S svojimi talenti in umnostjo vam bo uspelo marsikaj privarčevati, nekaterim zaslužiti, zato boste še naprej pridelovali in gnetli naravne materiale, pri tem pa uporabljali zgodovinske in morske motive. Mreže vaših domislic stara simpatija ne bo mogla raztrgati in se iz nje izviti.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Z Venero v Raku boste krhki, ranljivi, razneženi, obujali lepe spomine, se družili z domačimi, prijatelji, urejali dom, partnerske odnose, nekateri pa krpali luknje v proračunu. Sprejemanje pozornosti ali pomoči vztrajnega, optimističnega, vplivnega oboževalca, uradnika ali poslovnega partnerja bo prineslo odločilen preobrat v vašem življenju. Čaka vas večje zadovoljstvo ali sreča na dopustu, pri urejanju pravnih zadev, v poklicu, nekatere služba v tujini. Zvrhana čaša ljubezni, zabave, denarja, dragocenosti, priznanja vas bo zasvojila po 26., ko bo Venera v Levu.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Nenadnim strastnim, borbenim, športnim, napadalnim, dramatičnim in erotičnim izbruhom bodo botrovale Marsove energije v vročem elementu Leva. Zaradi njih si boste največkrat samozavestno izborili, kar boste želeli: denar, položaj, spoštovanje, plemenitega partnerja ali bolečine, lahko pa dosegli visoke vrhove in opekline zaradi predolgega vztrajanja na soncu. V partnerskem razmerju in v odnosih z nadrejenim ne pričakujte mlačnega stanja. Vaša energičnost vam lahko pomaga razdreti zvezo, ki vas onesrečuje.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Jupitrova energija v Tehtnici vas bo vlekla na mednarodna srečanja, potovanja, oglede znamenitosti, kulturne nastope, izobraževanja, duhovno rast in napredek v karieri, urejanje pravnih zadev ali dopustovanje. Marsu v Levu in mrkoma pripisujte svoje temperamentno izražanje stališč, deloholizem, energičen športni utrip, nabiranje spolnih izkušenj s šarmantno osebo pod svobodnim soncem. Rojenim decembra bo višja sila še vedno po malem razblinjala načrte.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Vroča čustva se vama bodo s partnerjem ali ljubečim prijateljem nakopičila pod vplivom mrkov, ko boste lebdeli med občasnimi službenimi ali avtorskimi deli, potepanji po deželi, čofotanju po vodi ali preurejanju doma. Finančno stanje bo solidno, sezonskim poslovnežem pa se bo krepilo v ritmu turističnih valov. Neizpolnjeni v ljubezni se boste najlažje tolažili v krogu dobrih znancev in tistih, ki skrbijo za regeneracijo svojih zdravstvenih težav, so na duhovnih vajah ali ezoteričnem taboru. Občutek sreče vas bo znova zajel, ko ne boste mogli odreči pomoči drugim.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Veselilo vas bo deliti svoje skrbi s prijatelji, ki imajo podobne izkušnje, kot jih nabirate sami. Opozicija Marsa v Levu na vas, skupaj z luninim mrkom v Vodnarju 7. in sončnim mrkom 21., bo napihnila prenekatero vašo težavo. Če je mogoče, usmerite vso svojo pozornost v svoje prenovljene cilje, izpopolnjevanje znanja, fizične kondicije, izgrajevanje boljših odnosov, urjenje v potrpežljivosti in nekonfliktnosti. Pri delu in športu ne pretiravajte, ker bo prenevarno. Napadalnost v partnerstvu bo privedla do razdora, nekatere pa v naročje novega ljubimca.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Romantično poletje bo številne zazibalo v svet neresničnega zaradi opozicije Merkurja z Neptunom. Če vam bo brez škode prijalo ribariti med otočki zanimivih oseb, sprejemati tuja znanja in se preizkušati v neznanem jeziku, boste izpolnjeni. V gneči pazite na svoje stvari, da vam ne bodo izginjale kot kafra, vključno s partnerjem, denarjem in otrokom. Naučili se boste, da je bolje nadzirati in preverjati, kot pa slepo slediti ali verjeti. Rojeni februarja si ne dovolite pokvariti razpoloženja z nedoločnimi tegobami, marveč se oprite na tiste, do katerih gojite ljubezenska čustva.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop za avgust:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte