MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za OKTOBER 2017


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Mars v Devici do 22. ter tesen in »nevaren« aspekt z Venero in Saturnom, ob hkratnih turbulentnih vplivih ščipa in mlaja, bodo povečali dinamiko vašega vsakdana. Pred vami so številne delovne obveznosti v poklicu, pri opravljanju dodatnega dela, hobija, opravljanja funkcije ter domačih nujnih opravil, ob hkratnem vzdrževanju objektov in poslovnega prostora. Od vas bodo zahtevali sodelovanje, podatke, nekateri izvajali pritiske. Denar, ki ga boste investirali, se lahko kaj kmalu obrestuje. S partnerjem ali najdražjim boste z dobrim načrtovanjem zmogli obvladovati projekte.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Pred 14., ko bo Venera v Devici, ne odlašajte z obveznimi jesenskimi deli v službi, po hiši ali stanovanju, na vrtu ali polju. Z ustreznimi spremembami, spravili in pripravami ali zaščito pred zimo, uvajanjem reda ter okusnim opremljanjem ali vkuhavanjem boste razveseljevali družino, prijatelje in sodelavce. Z vse večjo močjo Venere v Tehtnici bo vaša priljubljenost zelo narasla, z njo pa tudi finančni viri, estetski in moralni čut. S partnerjem se ne prerekajte, sicer se lahko vajina zveza poruši in deli skupno premoženje. Vzporedna zveza ni priporočljiva.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Do 17., ko bo Merkur potoval skozi Tehtnico, boste izredno komunikativni, ustvarjalni, nadarjeni za prevajanje, povezovanje različnih strani, kultur, narodov. Uporabljali boste čut za estetiko, pravičnost, okusno opremljanje, učenje, do 11. še potovanje in obiskovanje sejmov ali promet z nepremičninami. Če boste obvladovali izdatke in prihodke, boste slednje po 22. precej povečali. Nekaterim bo uspelo zamenjati službo, napredovati v obstoječem poslu ali se prvič zaposliti. Ljubezensko razmerje bo škripalo, če se boste prikupili sodelavcu.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Ščip v Ovnu 5. in mlaj v Tehtnici 19. bosta z vami tvorila stresen aspekt, da boste prodorni v poklicu in pri javnih zadevah, kjer boste gonilna sila zaradi svoje odzivnosti. Poslovna tekma, sodelovanje pri kulturnih prireditvah, raznoliko umsko in fizično delo vas bodo vsrkali vase in številne hudo izčrpali. Postopoma boste urejali nepremičnine in z nekaterimi uspešno tržili. Vpliv Jupitra v Škorpijonu po 11. vam bo prinašal rast, razvoj, čast, nekaterim diplomo, večje prihodke in pomembno osebo za vaše čustveno življenje.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Kulturniki, obrtniki, finančniki, turistični delavci, podjetniki, gospodarstveniki in mnogi drugi, ki želite napredovati v karieri, izkoristite odličen vpliv Jupitra na vas še do 11., kasneje tudi Merkurjeve aspekte do 17., po volitvah pa izrazito moč Venere v Tehtnici, ki bo še naprej sijajno vplivala na oglaševanje, potrošništvo, mednarodne tokove, naložbe, kulturo, medije, vaš standard in prihodke. Ne pretiravajte z luksuzom, četudi želite z njim ponovno omrežiti partnerja ali vreči nekaj trnkov, na katere se bo vsekakor ujelo nekaj simpatičnih oboževalcev.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Zaradi prehajanja Marsa skozi vaše znamenje do volitev bodite pripravljeni na pritiske v službi, čez mejo, v domačem okolju, odnosih, na nevarnosti okoljskih vplivov ali naravnih nevšečnosti, posebno če živite na izpostavljenem mestu. Pri nevarnejšem delu nosite zaščitno opremo, ne pretiravajte z jedjo ali treningi, še manj pa z zapeljivimi obljubami poslovnim partnerjem, dolžnikom, otrokom, življenjskemu sopotniku ali ljubimcu. S pravimi menjavami svojih navad, ambicij, poslovne prakse imate možnost pridobiti vse več prihodka.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Živahne energije štirih planetov in mlaja v Tehtnici ter mnoštva kulturnih prireditev vas bodo čudežno napajale s hrepenenjem, mnoge tudi s povečano podjetnostjo, ustvarjalnostjo, pravičnostjo, dobroto, humanostjo, radodarnostjo in ljubeznijo. Če jih boste znali osredotočati na bistvene stvari, izpolnjevanje svojega poslanstva, izvrševanje nalog, ki vodijo k zastavljenim ciljem (družbenim in osebnim), bo vaša žetev v moralnem, čustvenem, materialnem in finančnem pogledu izredno velika. Planeta ljubezni v Tehtnici obetata erotične presežke po 14. in 17.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Vaša praktičnost, natančnost, smisel za oblikovanje naravnih materialov bodo prišli najbolj do veljave prve tri tedne, saj bo vaš vodilni planet Mars v Devici v družbi Venere do 14.! S prijatelji, partnerjem ali mlajšimi boste imeli vpliv na estetski videz, izbor ustrezne opreme za stvari, ki jih boste ustvarjali ali opremljali. Ker Jupiter prihaja 11. za eno leto v vaše znamenje, je pričakovati pomembno fazo v vašem poklicu, potovanje, terapijo, intimni dogodek, pomemben korak v ljubezni, tudi ustanovitev podjetja ali dopolnilno dejavnost ter urejanje pogodb.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Našlo se bo nekaj oseb in okoliščin, ki bodo skušale vas in vaše delo ali odnose zelo kritično presojati, secirati in onemogočati. Pretresenim bo padel imunski sistem, zato lahko zbolite! Kar morete storiti do 10., ne prelagajte na kasnejši čas, ker bo takrat Jupiter ustvarjal že čisto nove pogoje in vam po pravni in finančni plati ponujal zamenjave in obnove. Te se tičejo kulturnih, turističnih, oglaševalskih, duhovnih, političnih in medijskih vsebin ali projektov. Pri njih bo sodeloval nekdo, ki vam bo neznansko ugajal.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Do 10. pokažite vsaj nekaj dobro preverjenih rešitev ter znanje, ki ste ga dobili med študijsko izmenjavo ali pri nabiranju mednarodnih izkušenj. Čut za sočloveka bo igral odločilno vlogo, zato ga čim več pokažite. Vpliv Jupitra v Škorpijonu vam bo po 11. vse bolj naklonjen, da boste lahko že po 17. pričeli z menjavo službe, delovnega področja, selitvijo, preperelih materialov, preživetih poslovnih, miselnih, vedenjskih vzorcev ali odnosov. Poželenje po ljubljenju z drugim bo zrahljalo partnersko zvezo po 22.!

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Mesec pomembnih izzivov v karieri ne izključuje ustvarjanja in zaslužka z dopolnilno dejavnostjo. Z natančnim delom in prikazovanjem svojih veščin, kvalitet, spretnosti boste želeli delodajalcu dokazati, da si tudi vi zaslužite napredovanje, dvig plače ali naziva. Marsikomu od vas bo uspelo doseči cilj do 10. ali v ponovnih poizkusih do dneva reformacije. Naročila vaših umetniških stvaritev, izdelkov z visoko dodano vrednostjo se bodo povečevala in več kot solidno zadovoljevala vaše finančne potrebe. Za erotične bo poleg partnerja skrbel še duhovni ljubimec!

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Planeta ljubezni, poslov, financ bosta uperjena zoper vas vsaj do 21., zato blažite negativne posledice neprijetnih razmer. Nekaterim bo uspelo zamenjati osebje, način dela, opremo, poslovne ali zasebne prostore ter pokazati vedrejši obraz. Če boste obiskovali zdravnika, ne izgubljajte volje do življenja. Že po 11. ter po 17. bosta pozitivno delujoča planeta spodbudno vplivala na vas, vaše počutje in napredovanje. Napetosti v odnosih s partnerjem boste znali reševati s srečevanjem z drugimi zanimivimi osebami, med katerimi bo tak, ki vam bo legel na dušo.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop oktober:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte