MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za JUNIJ 2015


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Nadaljujte s tistimi poslovnimi aktivnostmi, katerih ne morete prekiniti niti v prvi poletni dekadi, čeprav boste po malem že na dopustu. Sodobna tehnologija vam bo omogočala vplivati na posle tudi s plaže ali iz šotora. Izjemna gibljivost telesa in duha zaradi Marsa v znamenju Dvojčkov skupaj z božanskim aspektom veselja, družabnih stikov, denarja, potovanj, ustvarjalnosti, iger s podmladkom in ljubezni vam bosta prinašala vsestranski uspeh in ugled. Spoznali boste nove ljudi, se družno rekreirali, lahko celo srčno ogreli za plemenito osebo. Po 24. so možne poškodbe.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Iz mučnih odnosov, materialnih in finančnih težav se boste počasi izvili po 6., ko vam bo Venera v Levu pomagala energično izražati vaša občutja, voljo, samozavest! Povezali se boste z zaupno osebo, strokovnjakom in se razbremenili dvomov, nasprotij, strahov. Vrnitev v veselo družbo, med nasmejane sodelavce, bo dvignila vaš delovni elan in prinesla otipljive poslovne, materialne, finančne rezultate. Počitniški dnevi po mlaju bodo nekaterim tako ogreli ljubezenska čustva, da jih ne bodo mogli več krotiti. Dobitki, priznanje, nagrada, napredovanje vas ne bodo obšli!

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Merkur bo vaš izjemno močan vodnik do poletja. Pred 11. bo povzročal nadloge zaradi vzvratnega gibanja, hkrati pa pomagal brskati za skritimi podatki in kotički. Zaradi tritedenskega težavnega aspekta z Neptunom se izogibajte okužbam, prahu, visokim valovom, neurju, tresenju tal, nezanesljivim oprijemom, kemikalijam in ljudem. Dobre finančne prilive boste imeli akrobati, avtorji, umetniki, izvrstni poslovneži. Z ostrim jezikom si ne pokvarite poslovnih odnosov, ne ljubezenske zveze! Nekatere bo brez usmiljenja zadela Amorjeva puščica.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Polna in prazna luna (2. in 16.) bosta za slabe tri tedne razburkali vaše življenje s spremljajočimi stresnimi aspekti ter povzročili negotovost v službi, napetosti z nekaterimi sodelavci in doma. Zaradi nereda, nepoštenosti, prepirljivosti in nedoslednosti vam bo prekipelo! Bolje bi bilo, če bi v tem času vzeli dopust in se razvedrili. Resno delo se bo pričelo po 24., ko se bodo znova z vso močjo prebudila vaša najintimnejša čustva, poželenje in občutljivost pod vplivom Marsa v Raku. Znane bolečine, poškodbe pri delu ali raziskovanju narave se lahko vrnejo.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Polna luna vas bo povzdignila v višave na družbeni, politični, kulturni, poslovni ravni, saj se bo Jupitru v vašem znamenju pridružila še Venera 5. po 17. uri. Oba vas bosta osrečevala v delovnem okolju, na potovanju, počitnicah, v družbi, partnerskih in družinskih odnosih. Zaradi naklonjenosti vplivnih oseb in razmer ne bodite prevzetni, ampak svoje finančne viške, poslovni vpliv, zveze in ljubezenska čustva delite še s tistimi, ki imajo smolo. Čast, priznanje, nagrado, dediščino, potovanje, malčka, poročni prstan, umetnine boste sprejemali s širokim nasmehom.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Hitrost pri opravljanju vsakovrstnih opravil in vlog, zasebnih, službenih, roditeljskih, družbenih, političnih, ne bo vselej dobrodošla! Prevladujoč vpliv Merkurja do 11. bo vzvraten, tri tedne pa tudi v neugodnem aspektu z Neptunom. Marsove sikajoče energije bodo do 24. zanetile huda trenja, zato se težavam pri opravljanju dela, v odnosih in z zdravjem raje izognite z intenzivno, zdravo vadbo na prostem, pri tem pa bodite previdni! Skladnejše preživljanje dopusta pride na vrsto šele po 24., ko se bo mnogim nasmehnila osebna sreča, ljubezen, pravna zmaga, naraščaj, nagrada.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Iz zasebnosti se boste predramili kot Trnuljčica, ko vas bo na plan spravilo nalezljivo navdušenje pompoznih ljudi. Odprli se vam bodo ventili in aktivirali vaš umetniški talent, smisel za organizacijo, nastopanje, prevzemanje pomembne funkcije! Poslovne okoliščine vam bodo naklonjene, kot tudi nekateri vplivni ljudje, mediji, mednarodne, pravne in socialne institucije. Pogodbo o zaposlitvi, sodelovanju v projektu bo najbolje podpisati po mlaju. Nasprotni spol bo najbolj očaran od vašega barvitega in seksi oblačenja. Ognjevitost dajanja bo izredno plodna pri mlajših.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Zanimanje za družbene pojave vas ne sme toliko zaposliti, da bi pozabili na službene dolžnosti. Napake, zamude, pomote v poslovanju bodo marsikoga drago stale. V nevarnosti bo vaše delovno razmerje. Če ga nimate, se maksimalno tržite, da boste sredi junija šli na prve razgovore. Po mlaju bo čas ugoden za sklepanje pogodb, dogovorov, zaključevanje raziskovalnega dela, uspešen zagovor, potovanje v tujino. Skrbite za svojo prtljago, otroke, denar, da vam ne poniknejo! Sproščenemu ljubimkanju brez obveznosti bodo zadnji teden sledila globoka čustva.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Dogajanje na političnih, mednarodnih in vojnih žariščih se vas bo globoko dotaknilo. Občutek za pravičnost hladite s sladoledom, da se žarišča sporov ne pojavijo še z vašimi sodelavci in doma. Na dopust ali sklenitev poslov se je najbolje odpraviti po mlaju, ko bodo najbolj obetavni aspekti za vas. Finančni, pravni, poslovni, umetniški, študijski, ljubezenski, družabni, medijski uspehi se vam bodo vrstili, če boste obvladali sebe, pazili na zdravje, aktivirali svoje talente in modro ravnali.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Uveljavljanje mednarodnih standardov na vašem poklicnem področju in pri vsem, kar vas zanima, bo mnoge navdušilo v začetku junija. Podrobnosti vas bodo razburjale še na delovnem mestu, če se ne boste prepustili delavnemu elanu in dobri volji po 6., ko vam bodo finančni, poslovni, politični, umetniški, študijski tokovi šli zelo na roko. Zadržanost vašega vedenja bo vendarle uspela prebiti iskrena, optimistična simpatija, ki vam bo rešilna bilka tudi po 24., ko boste znova občutljivi in čustveni. Z naprezanjem ne pretiravajte, da ne zbolite!

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Sončni žarki vam bodo polnili baterije veselja do življenja in ustvarjanja pod vplivom luninih faz, delovanja Marsa na področju vsestranskega sporazumevanja z mnogimi, v okviru službe, družbe, pri zasebnem delu in intimno. Vleklo vas bo pod modro nebo, na plažo, oddaljeni otok, toda preden si privoščite dopust, opravite posle, ki dobro kažejo, nakazujejo dobiček, ali dober zaključek. Smele poslovne in zasebne poteze vam bodo prinesle precejšen prihranek, donos ali dobitek. Sredi junija vas ne bi smela obiti vroča, nasmejana, pojoča zapeljiva oseba.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Očitki, da v službi popuščate, doma niste dovolj dosledni, slabo skrbite za zdravje, starše, partnerja, vas ne smejo potreti, saj jih bodo izrekali šibki in zavistni! Lunine mene s slabimi aspekti bodo mnoge Ribe pritiskali k tlom, zato boste potrebovali oddih prve tri tedne junija. Če vas bodo obveznosti zadržale na položajih, vsaj ob prostem času ublažite bolezenske vplive z vsakodnevno previdno rekreacijo, pomirjujočim delom na polju ali branjem knjig v mirnem kotičku za sanjarjenje. Nekatera partnerstva se bodo razdrla, zato pa bodo nastala nova po 24.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop za junij:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte