MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za JUNIJ 2016


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Retrogradni Mars v Škorpijonu do 29. vam bo pomagal zaključevati ali obnavljati vse tisto, česar niste utegnili spomladi. Temeljitost z odsotnostjo napak bo dobro poplačana, saj bo harmonija z Jupitrom v Devici omogočila nudenje vaših izdelkov in storitev po prvotni zamisli v tujino. Težavni aspekti v tednu prazne lune vam bodo vzeli veliko moči in časa zaradi ovir, zapletenih okoliščin, prometnih zamaškov, protestov, nezgod. Družbe vam ne bo manjkalo, toda odziv na vaša najgloblja čustva in spolno moč boste doživljali po polni luni z romantično osebo, ki vam je blizu.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Zapletene razmere, v katerih boste imeli v tednu prazne lune precej stroškov ali zdravstvenih neprijetnosti, izgub, bodo zaradi konfliktnih aspektov Venere v znamenju Dvojčkov. Služba, posli, finančni viri in zdravje mnogih bodo ogroženi, zato ne trošite na nepomembne stvari in ne kopičite potrebščin za počitnice. Opomogli bi si lahko po 18., ko bo Venera že v Raku in se bo lažje pogovarjati z delodajalcem, ljubljeno osebo, otroki o načrtih za poletje. Harmonija z Jupitrom vas bo ponesla v višave zadovoljstva; obnovili boste ljubezensko zvezo, odnose v širši družini, urejali gmotne razmere.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Meteorološko poletje bo živahno zaradi prazne lune in hkratnega gospodovanja Merkurja in Venere v vašem znamenju, kar boste čutili na poslovnem, družabnem, študijskem, ljubezenskem področju. Žal bodo istočasno delovale tudi nasprotne sile, zato se ne mudite v gneči, protestih, z zavajanji, podtikanji. Preverjajte račune, podatke, dokumente, obiskovalce in pazite na otroke. Pomanjkanje zbranosti bo mnogim škodilo. Finančni prilivi in izdatki bodo pogosti. Ljubimkanje bo prešlo v globlja čustva po 13. Na dopust se lahko podate pod vplivom polne lune.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Lahkoten vpliv Venere bi lahko izničila prazna luna v Dvojčkih 5. z zavajanjem celotne skupine, s katero boste sodelovali v uradnem postopku, na potovanju ali pri odpravljanju posledic vremenskih, prometnih, komunikacijskih težav. Dobrih rešitev, poslovnega napredka, obnove nepremičnine ali prometa z njo se lahko nadejate tisti, ki imate mirne živce, znate modro in strokovno ukrepati. Prijateljske in ljubezenske odnose bo mogoče obnoviti pod močnim čustvenim in finančnim valom Venere v Raku 18. ter polne lune 20. Sen kresne noči se vam bo izpolnil!

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Javne in poslovne prireditve vas bodo privlačile, ker se boste lahko pokazali v najbolj zapeljivi luči. Pomoč prazne lune in Venere v znamenju Dvojčkov se bo pokazala v povečanju naročil, finančnih prilivov in oboževalcev. Nekaterim bo spogledovanje zadoščalo, rojenim sredi avgusta pa bodo avanture porušile obstoječo zvezo, zdravje, nekatere posle. Prerekanje z nadrejenimi, partnerjem, predstavniki oblasti, inšpekcijo ne bo rešilo vaših zagat, kvečjemu vas bo še globlje potisnilo vanje. Energije Opice vas bodo s humorjem, inteligenco in živahnostjo držale nad gladino.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Sposobnosti za praktično delo in podjetnost vam bodo izredno koristile v službi, pri širjenju tržišča, zaključevanju študija, napredovanju ali pridobitvi potrebnih dokumentov v začetku junija. Kasneje bo več težav, slabše koncentracije, površnosti, tehničnih ali elektronskih motenj. Povzročala jih bosta močna Merkur v Dvojčkih in Neptun v Ribah v hudem nasprotju, pripomogla pa bosta k večji ustvarjalnosti, iznajdljivosti, zavajanju naivnih, povzročala zdravstvene motnje. Pazite na otroke! Plodnost, ljubeči odnosi, zaljubljenost in denar se povrnejo s poletjem.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Če zaradi pomanjkanja sredstev ali službenih, študijskih obveznosti ne boste mogli kmalu na pot, bo dobrodošel nadomestek elektronska povezava, preko katere se vam obeta nekaj mamljivih priložnosti za prijateljstvo, ljubezensko zvezo in zaslužek. Venera in Uran bosta ustvarjalnim pomagala zaključiti zamisli, projekte, doseči javno predstavitev, dobiti naročila, mednarodna sredstva z zmago na natečaju. S partnerjem ali simpatijo bosta lažje dosegla skladnost in se dogovorila za skupne počitniške aktivnosti z erotičnimi doživetji v naravi po polni luni.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Vzvratno gibanje Marsa po Škorpijonovem repu vam bo ves junij obnavljalo spomine, zamere, soočanja z nezaključenimi finančnimi, materialnimi zadevami in odnosi. Ko boste zmogli odpuščati, bodo vaša bremena manjša, stroške pa boste pustili tistim, ki jih ustvarjajo. Po 18., ko bo Venera prihajala preko Raka v vam naklonjen blagodejen aspekt, boste obnovili domačnost tam, kjer ste in kjer bo mogoče stiskati k sebi ljubljeno bitje. Z osebo, ki jo že dolgo poznate, bosta poglobila ljubezensko, seksualno razmerje. Vaša podjetnost, prihodki in potepanja se bodo povečali.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Sporazumevanje z nekaterimi ljudmi in ustanovami bo oteženo zaradi nasprotnih energij, vključno z mlajem in Saturnom. Potovanje ne bo potekalo po načrtu, zato predvsem od sredine meseca do polne lune v Strelcu uporabite različico načrta, informacije pa dobro preverjajte, če ne želite biti zavedeni. Negotovi posli vam ne smejo vzeti poguma za opravljanje občasnih ustvarjalnih in sezonskih del. Prihodek lahko pride z zamudo po državnem prazniku, tako kot ljubimec ali mlajša oseba, s katero boste dogovorjeni za snidenje v oddaljenem kraju.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Nekateri boste kljub vremenskim in prometnim obremenitvam znova potovali, drugi pa se ubadali s sezonskimi deli na prostem, v trgovskem, turističnem središču. Če ste brez redne zaposlitve, boste sprejeli tudi umazano delo. Pri nevarnih delih bodite izredno pazljivi, primerno zaščiteni, da se izognete nezgodam. Zaslužek, nagrada ali zamaknjeno izplačilo pridejo po polni luni. Tedaj vas bo znova očarala prijazna, domačna, čustvena oseba, na katero ste že skoraj pozabili. Romantični dopust, potovanje ali urejanje doma za družino bo nepozabno.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Da bi si izboljšali standard ali poplačali posojilo, ne spreglejte možnosti za fizično sezonsko delo v začetku meseca. Pravi intelektualni izzivi pridejo šele po 13. Ker bo vzvratno gibanje Marsa v vam nasprotnem elementu, pazite, da, predvsem rojeni sredi februarja, ne zaidete v situacijo, ki bi lahko poslabšala vaše zdravje, povzročila poškodbo, škodo ali razdor z delodajalcem, intimnim partnerjem. Vznemirljiva srečanja brez obveznosti bodo možna za ljubimkanje z mlajšimi osebami, trajnejše in globlje razmerje pa vam bo zagotavljala zveza samo s starejšim ljubečim prijateljem.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Nekaj temeljnih projektov boste zmogli uresničiti pod ugodnimi vplivi planetov, ki bodo delovali povezovalno na delovno aktivnost, zaposlitev, prihodek – prvih deset dni v mesecu, nato pa razhajajoče do državnega praznika. Pomote, izgube stvari in smeri, vrtoglavica, alergije bodo v polnem razmahu. Istočasno bo iznajdljivim delovala domišljija s podvojeno hitrostjo. Ponovno srečanje s privlačno osebo bo možno ves junij, globlja ljubezenska čustva in seksualne sanjarije pa vas bodo usodno zaznamovale po 18., ko boste grulili od zadovoljstva in potešitve.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop za junij:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte