MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za MAJ 2016


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Neumornim, discipliniranim in navdušenim nad svojimi prvotnimi zamislimi bo uspelo kljub vzvratnemu gibanju Marsa v Strelcu postopoma ustvariti dovolj dobre materialne pogoje, ki bodo osnova za grajenje vaše kariere, izvozno usmerjene dejavnosti, duhovne vsebine, ki bo vzbudila zanimanje tujcev, ali objekta, ki bo prinašal varnost, zadovoljstvo in dobiček. Po polni luni se varujte čustvenih ali drugih eksplozij, nezgod, sporov, prevelikih finančnih tveganj. Lepše vam bo v družbi z ljubljeno osebo, s katero vama je skupna ljubezen do narave.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Vpliv prazne lune v Biku 6. vas bo izredno povezal z naravo, saj bodo kar štirje planeti poudarjali vaše talente, čutnost, potrebo po lastništvu, samooskrbi. Podjetni boste zaslužili, kopičili kakovostno blago, vrhunsko umetnost, saj bo Venera, »boginja« ljubezni, prijateljstva, otrok, financ in dragocenosti, v Biku okrepljena s planeti poslovanja, gospodarjenja, potovanja, pravnih ali uradnih rešitev. Kljub oviram vztrajno napredujte pri delu in v ljubezni, pri čemer pa ne sodite slehernega po sebi. Po polni luni bi lahko zašli v škripce na več področjih, tudi v čustvenih razmerjih.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Na srečo bo retrogradnost Merkurja v Biku do polne lune 21. v odličnem aspektu s planetoma male in velike sreče v zemeljskih elementih, zato boste zlahka našli svoje zadovoljstvo v odmaknjenih kotičkih narave, na vrtu, pri umirjenem delu z najljubšim orodjem, pri urejanju prostorov, financ, oskrbi ljudi, pestovanju otroka, analitičnem delu, učenju, a tudi pri mednarodni blagovni menjavi, na raziskovalnih pohodih in potovanjih po zanimivih deželah. Iščite radost v drobnih stvareh, tudi pri partnerju, s katerim si boste navzkriž.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Enkratne, pozitivne vplive na vaše počutje, sposobnost za delo, iskanje službe, dodatnih poslovnih priložnosti tudi onstran meje, odnose v službi, s prijatelji in družino bodo imeli močna prazna luna v Biku 6. ter vseh pet planetov v zemeljskih znamenjih ob podpori izredno močne povezovalne in intuitivne energije Neptuna. Če do polne lune 21. ne boste polno dejavni, čuječi in ljubeči, boste izpustili mnogo tistega, po čemer hrepenite materialno, duhovno in v ljubezni. Tedaj bo nujno samoobvladovanje, da ne boste česa uničili ali se poškodovali.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Pod vplivom mlaja in sevanja treh drugih nebesnih teles vas bo obsedla želja, da bi splezali v vrhove vodenja oddelka, podjetja, ustanove, združenja, krošnje dreves in ponudili svoje najboljše rešitve. Če ne boste preveč vsiljivi, vam bodo vplivni krogi naklonjeni, Venera v Biku pa prinesla zadovoljstvo, srečo, uspeh, dober posel, velik zaslužek, starševstvo. S preudarno potezo lahko dobro unovčite svoj del premoženja, sklenete ugodno pogodbo, pričnete čezmejno sodelovanje. Vsestransko nadarjena, živahna oseba bo v vas zanetila požar ljubezni po polni luni.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Kljub vzvratnemu gibanju Merkurja do polne lune 21. vaši cilji in hrepenenja ne bodo tako nedosegljivi. Planeta male in velike sreče ga bosta dopolnjevala, s tem pa prijetno usodno tudi vas, zato se ne obremenjujte z malenkostmi, če želite doživeti čudeže na materialni, finančni, prijateljski, ljubezenski, družinski, poslovni, statusni, uradni, pravni ravni. Vaša produktivnost se bo povečala, trženje izboljšalo, blagajna se polnila, če boste neumorno delovali tudi v zamotanih razmerah. Nekaterim bo uspelo zgraditi topel dom, povečati družino, se brezkompromisno zaljubiti.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Vaše vsestransko »cvetenje« bo rezultat »božanskega« preporoda, ki ga bo omogočala izjemno močna Venera v Biku, v aspektu velike sreče z Jupitrom v Devici. Če se boste posvečali drugim več kot sebi z vso iskrenostjo in ljubeznijo, ob tem pa ne pozabili tudi nase, bo vaše zadovoljstvo nad doseženim neizmerno. Skupno dobro se bo povečevalo, vrednost vašega premoženja, umetniških del prav tako, s honorarjem pa si boste lahko privoščili luksuz. Čustvene in fizične rane se bodo hitreje celile, če se boste zaupali varstvu osebe, ki si tako kot vi želi toplih objemov.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – do 28. vas bo vzvratno gibanje Marsa v praznem teku vodilo po različnih že prehojenih poteh in aktivnostih, telesnih, duhovnih, moralnih, etičnih, pravnih, ki jih morate zaključiti, Plutonovo napredovanje pa vam bo dajalo moč za manj čustveno sporazumevanje s sorodniki in vsemi, s katerimi prihajate v stik pri opravljanju svojega poslanstva. Pri ljubljenju vas bo izredna moč Venere čvrsto povezovala s tistim, ki predstavlja luč vašega življenja. Nekaterim se bo samski stan zaključil, drugi boste prevzeli roditeljsko vlogo.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Energije vašega vodilnega planeta Jupitra se bodo postopoma krepile po obratu 9., ko bodo njegovo napredovanje pospeševali prazna luna, Merkur in Venera, s tem pa boste tudi vi dobivali več ustvarjalne moči in podpore čudovitih ljudi. Vzpostavljene bodo ustrezne materialne, finančne, čustvene podlage za vaš hitrejši napredek, uresničevanje delovnih, potovalnih, študijskih, raziskovalnih, mednarodnih, pravosodnih načrtov. Razhajanja s partnerjem se utegnejo zaostriti, zato se boste obrnili na simpatijo, s katero vaju vežejo dolgo zadrževane strasti.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – najljubše opravilo vam bo prepuščati se prijetnim platem službe, zasebnega posla, finančnim in ljubezenskim tokovom. Čudovite majske kozmične energije bodo v najboljših razmerjih na vas, zato sprejmite neizbežno, poiščite nove priložnosti in sodelovanje z zanesljivimi ljudmi. Z ljubljeno osebo boste neskončno uživali pri delu na prostem, prirejanju druženj ob tabornem ognju, na potovanju. Prenavljanje doma, opreme, skrb za pridelek, naraščaj, prijatelje, ki so nemočni, se bo nadaljevalo. Nekateri boste na novo zaljubljeni, dobili dodatno ali stalno zaposlitev.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Usmerjevalca vaše usode Saturn in Uran vas bosta razburjala, kadar vam ne bo uspevalo doseči tistega, kar si boste zamislili. Vzvratno gibanje Marsa bo razpršilo vašo pozornost in osredotočenost na cilje, zato bi lahko bili manj učinkoviti. Kljub omamnim sapicam dehteče pomladi se morate bolje organizirati pri fizičnem in umskem delu, sicer raje lezite pod češnjo in berite knjige. Poslovni in finančni izzivi vam bodo lažje prinesli rezultate po 25., ko bo Venera stopila v Dvojčka. Vaše ljubezensko življenje se bo popestrilo, rojenim sredi februarja pa morda skalilo.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Najbolj romantičen in uspešen mesec bo pri tistih rahločutnih osebah, ki boste zmogli zaznati vso lepoto narave in odnosov, saj bosta izjemno močna planeta Venera v Biku in Neptun v Ribah v idealnem razmerju vplivala na vas, prijateljska in ljubezenska razmerja, prinašala možnosti za povečevanje prihodka, obdarovanje, ugodnosti, krepitev umetniškega talenta. »Izgubljene« duše se bodo znova našle, nekatere vzljubile privlačno osebo, mladi pari zahrepeneli po naraščaju in si uredili družinsko gnezdo.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop za maj:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte