MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za AVGUST 2016


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Marsova delovna, seksualna, čustvena, duhovna, športna energija se bo iz turobnega in občutljivega predela po 2. prevalila v svetlejšo, bolj optimistično, energično fazo. Ker bo kmalu nastopil turbulenten aspekt, pazite, da ne zaidete v težave zaradi raztresenosti, preobilice aktivnosti ter zanesenega stopnjevanja napetosti v odnosih, službenih, javnih. Dva mrka bi vam utegnila ponagajati v poslih ali pri prihodkih. Samski ne boste dosledni osvajalec src, če si ne boste vzeli dovolj časa za tisto simpatijo, ki vas najbolj privlači.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Ker bo Venera prešla iz ognjevite energije Leva v praktičen element Device, bodo vaša avgustovska zanimanja čisto zemeljska, stvarna, materialna, finančna. O tovrstnih vprašanjih boste razmišljali, jih preračunavali in o njih govorili tudi na plaži, ne le na delovnem mestu ali domačem kavču. Bolj iznajdljivim bo posel tekel kot mivka med prsti, če pa bo v njej tudi kaj zlatih zrnc, toliko bolje za vas. Možnosti za boljši zaslužek bodo, kot tudi za zbližanje s simpatično osebo, lahko takšno, s katero sodelujete ali se občasno videvate med prostimi izhodi.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Merkur, vaš prebujevalec domišljije, zgovornosti, ročnih in umskih spretnosti, bo postal izredno močan in z njim tudi vi. Mnogi boste izkoristili prednosti in priložnosti, ki se vam ponujajo za dopust ali za dodatno delo in zaslužek. Križarjenje med otoki bo ravno tako zanimivo, kot tudi obdelovanje domačega vrtička ali zabavanje z oblanjem voljnega lesa, klesanjem dragocenega kamna. Ker bo v neposredni bližini vas in vaših rezultatov dela Venera v Devici, ne boste sami, ne v dolgočasni družbi. Nekateri boste znova pestovali, drugi preštevali tisto, kar vam je dragoceno.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Teden močnega vpliva prazne lune v Levu okoli 2. vas bo s pomočjo Marsa v Strelcu izstrelil na prosto, med turiste, na prireditve, potovanje z barčico ali na potepanja po tujih krajih, nekatere v medijske višave. Lunin mrk 18. bo pomenil naslednjo fazo vašega javnega delovanja, pridobivanja družbe, prijateljev in simpatizerjev. Merkur in Venera v zemeljskem elementu vam bosta pomagala obdelovati polje, na katerem se počutite domače. Previdna, praktična ljubezenska čustva vam bodo pomagala pri videvanju in sodelovanju z več osebami.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Vse večjo intenzivnost Marsove energije v Strelcu boste mnogi izkoristili za potovanja, intenzivno, hitro in trajnejšo rekreacijo, nekateri pa tudi za vztrajanje pred TV zasloni. Navduševanje nad poletnimi igrami bo preprečevalo trpka soočenja z vsakdanjo realnostjo, kar pa je lahko tudi nevarnost, da bi pozabili na obveznosti, uradne ali službene ali do svojih najbližjih. Nekateri boste razvili prijateljstvo, začetno navdušenje nad njim ali dvema pa se bo spremenilo v goreča ljubezenska hrepenenja. Da vam finančna sredstva ne bodo pošla, jih skromno trošite, več pa delajte na prihodkih.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Čeprav vas ovirata Saturn in Neptun, ki mnogim povzročata škodo, čustvene, fizične, duhovne muke, rane, bolečine, ste lahko srečni, saj bosta Merkur in Venera v vašem znamenju. Usoda vam bo prinašala vsaj začasne, pomembne sopotnike, veselo, mladostno družbo. Na počitnicah ali v poslovnem svetu stavite na pozitivno plat, a ne bodite naivni. Marsove in druge »bojne« energije vas bodo pretresale in hkrati prinašale nove izzive. Izguba službe, položaja, zdravja, prijateljstva in še česa bo zelo blizu. S spretnim ravnanjem z dobrinami boste imeli srečo in dobiček.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Najbolje bo, da si čim bolj natančno razdelate urnik in na prednostno listo postavite vse tisto, kar je nujno, ostalo pa naj počaka na boljše čase. Obilica dela povsod, kjer boste, bi vas lahko spravila v stisko do poznih nočnih ur. Na dopustu ne bo dosti bolje, razen če se ne bodo hitro izmenjavale prijetne dolžnosti. Ljubezenska čustva bodo hotela eno, stvarnost bo ponujala drugo. Marsikatera Tehtnica se bo ujela v zanko trikotnika ali v intimno razmerje s tujcem, premalo zrelim ali čustveno površnim ljubimcem.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Končno bo znova napočil bolj optimističen in živahen čas, saj bo vaš vodilni planet v ognjenem elementu Strelca. Osvajali boste lahko duhovne, fizične, ljubezenske, športne razsežnosti. Če jih bo preveč ali bodo premalo domišljene, se bodo rezultati vaših prizadevanj izjalovili. Pazite se nevarnosti, poškodb, zavarujte svoje imetje, premoženje. Planeta veselja, družabnih stikov, odnosov z mladino, poslov in denarja bosta marsikomu izredno naklonjena. Ne porabite svojih adutov že kar na začetku meseca. Naj ostane najslajše vse do zadnjega tedna.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Do sončnega mrka 1. septembra bo Jupiter dobil dvojno ali številno družbo, kar bo nekaj izrednega. Kozmična energija živahnega Merkurja in ljubeznivost Venere v Devici vam bosta prinašala srečo, uspeh, simpatije, pomembna poslovna poznanstva, sklepanje poslov, pogodb, ugodno nakupovanje in dobro prodajo. Mars v vašem znamenju bo pritiskal na vas, zato vam adrenalina ne bo manjkalo. Glejte, da ne boste počeli preveč drzne stvari in se spravljali v nevarnost. Nesreče ne bodo počivale, četudi vas bodo vozili še tako zanesljivi vozniki, partner, ljubimec, prijatelj.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Izzivalne energije bodo hkrati tudi zelo stresne, neugodne, razpršene, zato boste čutili potrebo po nadzoru. Pasivnega dopusta, ki bi ga morda želela vaša družina, partner, ne boste zmogli imeti. Privlačila vas bo mlajša družba, zato bo videti, da ste otroški, a tudi domiselni. Nekaterim bo to v prid, prinašalo dodaten vir zaslužka, povečanega zaradi dodatne ponudbe v turističnih krajih. Na potovanju ali pri vsakdanjem delu vas bo zapeljevala ljubka, igriva oseba, v dobro voljo pa vas spravljala množica popotnikov, ali čreda živali.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Prihod Marsa v Strelca bo vam pisan na kožo. V družbi z živahnimi ljudmi, od katerih vas bosta zanimala vsaj dva, se boste prerodili. Erotične, športne, duhovne energije, optimizem drugih vas bodo zapeljali, vzpodbudili, da boste še sami skakali od navdušenja in sodelovali v ritmu poletja. Zaljubljenim bo najbolj vroče takrat, ko bo prišlo do trka ali nehotenega sestanka z dvema. Poslovni in finančni pospeški bodo učinkoviti in ugodni, če jih boste obvladali.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Vznemirjale vas bodo privlačne sile živahnih, drznih, vsestranskih ljudi, zanimivih krajev, a žal tudi nevarnosti, pred katerimi se morate zavarovati. Vaši odnosi s sodelavci ali sodelujočimi, prijatelji, družinskimi člani, tudi partnerjem, bodo na trenutke napeti, celo preveč energični za vašo dušo. Razhodov bo več od sredine avgusta, ko bosta vpliva mrkov največja. Če si boste upali iti z drugim, se na to dobro pripravite, ker ne bo več povratka, kar velja tudi za odhod od delodajalca. Vaša ljubezen bo brezmejna, zato se boste predajali v celoti.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop za avgust:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte