MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za AVGUST 2015


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Nevarnosti za zdravje in premoženje bodo tudi zaradi vremenskih ekstremov vse do 8., potem bi moralo biti bolje. Na počitniških potepanjih se izogibajte kriznim žariščem in sumljivim ljudem. Na ljubezen, posle, zaslužek bosta pozitivno vplivala Venera in Mars v Levu. Za presežke se boste morali potruditi sami s trdim delom. Na potovanju, pri druženju v počitniškem kraju boste dobili prijatelje, nekateri partnerja, ker pa bo planet ljubezni retrograden, boste nekateri obnovili nekdanje prijateljstvo, drugi ljubezensko zvezo ali postali žrtev ljubosumja.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Druženje s prijatelji, sorodniki, starimi znanci vam bo v veliko zadovoljstvo, če pa bo tega preveč, sredi avgusta ob prazni luni z boljšo polovico ne bosta več uglašena. Nekateri se boste želeli vrniti v objem nekdanje simpatije, ljubimca, saj bo Venera okrepila izražanje ljubezenskih čustev v Levu, ko bo tudi v vzvratnem gibanju. Samski le pograbite tisto ali tistega, ki se zanima za vas! Od 9. bodo agresivne energije Marsa v Levu delovale tudi proti vam, zato se izogibajte nevarnim območjem, ljudem, ognju, žgočemu soncu, ne izzivajte uniformirancev, šefa, partnerja in trošite manj!

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Prvi teden boste še razposajeni na poti, plaži, za volanom, nato pa vam bo prijalo ponotranjeno, poglobljeno, meditativno delo in okolje, ukvarjanje z družino, domačim ognjiščem, ustvarjanje v samotnem kotičku narave. Zublji ljubezni bodo žgali nepretrgoma in vam ponujali navdih za umetniške stvaritve. Nekatere bo zmotila nepravljična realnost in predvsem rojenim maja jemala moč in dobro počutje. Jupitrovo poletje pa vendarle prinaša poleg nekaj pasti tudi osrečujoče dogodke, drobne in velike poslovne priložnosti, pravne rešitve in selitve.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Vrtincem kozmičnih sil na čustveni ravni se ne boste mogli povsem izogniti, saj boste razpeti med dvema polnima lunama (31. julija in 29. avgusta) ter mlajem 14., zato bo avgust za marsikoga prelomen materialno in finančno. Reševali boste stanovanjsko vprašanje, od 8. pa vam bo najprej v podporo močan Merkur in sposobni ljudje, spretni kot obrtniki, rokodelci, od katerih se boste kaj naučili, po 11. pa še Jupiter v Devici, ki bo mnogim prinesel poleg potovanja še ugoden poslovni začetek, službo, ugodne pravne rešitve, pa tudi druženje s pomembno osebo ali novim partnerjem.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Ne hvalite dneva pred večerom. Četudi boste mnogi imeli moči, denarja, športnega duha in vpliva na dogajanje v izobilju, vedite, da ste tudi vi ranljivi. Od 9. bo Mars v vašem znamenju prinašal poleg borbenosti, gorečnosti, seksualne energije, potrebe po poveljevanju in dramatiziranju tudi pretiravanja, napetosti v odnosih, preobremenjenost pri delu, opekline, poškodbe, soočanje s policijo ali drugimi uniformami, uradniki, besnečimi osebami. Venera v Levu pa vam bo vendarle prinašala srečo, prijateljstva, ljubezen, denar, vesele dogodke, poslovne priložnosti!

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Skrivna srečanja in dogovarjanja se bodo kmalu razkrila javnosti. Če boste znali braniti sebe, bo zadrega kmalu mimo. Močan Merkur v Devici od 7. zvečer vam bo pomagal hitreje se učiti tujega jezika iz okolja, v katerem boste počitnikovali. Jupiter pa pride po dvanajstih letih ponovno v vaše znamenje, zato bodite pripravljeni na pravne, poslovne, duhovne, izobraževalne, materialne priložnosti in prenovo. Selitev, potovanje, funkcija, kilogrami in ženitovanje bodo popestrili drugi del poletja. Zadnji teden vpliv polne lune 29. ublažite z jogo, ribarjenjem ali meditacijo.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Vaša vodnica Venera bo križarila po območju prijateljstva navidezno nazaj, zato ne zamujajte priložnosti za druženje s prijatelji ali simpatijami, ki jih že dolgo niste videli. Energično izražanje občutkov veselja bo levje, saj bo tam tudi planet moškega spola Mars. Nekateri boste sredi avgusta okoli mlaja čutili najmočnejšo energijo ljubezni in sreče, ki jo delite še z drugimi, kot tudi viške finančnih sredstev. Nekateri se boste na novo zaljubili na prvi pogled, prejeli dobitke na prireditvah, igri na srečo, se vozili z luksuzno ladjo, potovali na kameljem ali konjskem hrbtu.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Z devetim avgustom bo zaključeno obdobje samopomilovanja, brskanja po preteklosti in skritih kotičkih narave. Vaš vodnik Mars vas bo potegnil navzgor v višave, na krov, od koder boste imeli širok razgled. V službi in na dopustu se ne jezite na avtoritete, partnerja, očeta, da se ne bi izločili. Pokažite svoj najboljši del značaja, zaplešite nori divji ples s simpatijo, otrokom, ljubimcem. S prijaznostjo, a odločnostjo boste lažje izterjali tisto, kar vam pripada, izplačilo, dolg, informacije. Prehuda tveganja pri delu, športu, hrani, odnosih z ekstremisti bodo škodljiva!

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Še zadnjič lahko poskusite rešiti pomembno pravno vprašanje v oddaljeni deželi. Do kompromisa boste prišli prvi teden, kasneje bo nastopila razdvojenost pri vseh vpletenih. Počitnice na duhovnem taboru ali potovanju po drugačnih deželah, kot ste jih vajeni, vam bo dalo ogromno vsebin za vaša dela in ustvarjanje. Zaslužek in ugodne cene vam bodo dosegljive sredi avgusta, kot tudi srečanja z magnetično privlačno osebo, s katero bi si upali spočeti otroka. Polna luna ob koncu meseca bo rojene novembra hudo zamajala. Ogroženo bo vaše zdravje in počutje.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Obrat v glavi, v vašem vedenju in v okolju se bo sicer zgodil, še vedno pa boste ujeti v mulju preteklosti, ki vas še ne bo izpustila. Sumničenja do najbližjih čimprej opustite, da boste sproščeni preživeli drugi kos poletja z mislijo na tukaj in zdaj ter na prihodnost. 8. in 11. prihajajo nove priložnosti za delo, zaslužek, rešitev življenjskih rebusov. Zgrabite jih z vso strastjo in si poleg rekreacije naložite še vzdrževalna dela, učenje novih praktičnih veščin in posvete s prijatelji. Zadržana ljubezenska čustva do nekoga, ki ga že poznate, pa ne boste želeli zavreči!

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Z glavo boste daleč naprej, sredi družbe, veselih pričakovanj in dogodkov, podzavest pa vas bo še zmeraj nekoliko bremenila. Ne pustite si zagreniti poletja z dramatiziranjem, v katerem ne smete sodelovati. Marsova sila vas lahko zadene z vso levjo srditostjo, če boste drezali tja, kamor ne bo prijetno. Odnosi v zvezi in v službi se lahko nepričakovano zaostrijo. Nekateri boste imeli spor, se razšli, istočasno pa že imeli ljubezensko razmerje z osebo, ki jo že dolgo obožujete. Prinesla vam bo srečo, radost, prestiž, nekaterim pa omogočila tudi dober zaslužek.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Nostalgija po minulih romantičnih časih se bo iztekla 8. in nastopilo bo daljše obdobje soočanja z realnostjo. Če bo to samo taborjenje, hoja po peščinah in skalah, čiščenje bivalnega okolja in preštevanje denarcev, bo še dobro. S partnerjem ali prijatelji se uskladite za poletne aktivnosti v začetku meseca, potem vas čaka obilo nujnih opravkov. Rojeni februarja se pred potjo v tujino cepite in vsestransko opremite. Kontrola pri zdravniku ne bo odveč. Ohlapne ljubezenske zveze ne bodo nič bolj zanesljive.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop za avgust:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte