MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za JULIJ 2014


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Vaša želja po povezovanju z drugimi bo izvirala iz zavedanja, da sami nimate dovolj moči, da bi prevzemali odgovorne in zahtevne naloge. Nekaj uspeha pri tem boste imeli do polne lune 12., pričakujte pa tudi kakšen pretres. Rojeni prve dni pomladi boste uspešnejši v poslih in na funkciji po mlaju 26. Nekateri boste prejeli pohvalo, priznanje, zamenjali službo ali šli na potovanje. Sproščeni družabni stiki so možni do 17., ko vam bo nadvse prijetno z ljudmi, ki jih boste imeli radi. Vžgale se bodo nove simpatije, komu tudi poletna ljubezen. Izkoristite priložnosti za zaslužek s kreativnim delom.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Ne pustite se zavajati v prvih dnevih. Svojo zbeganost umirite v pogovoru z nekom, ki razmišlja stvarno. Vaš vodilni planet Venera vas bo do 18. popeljal skozi pahljačo poletnih doživetij, med katerimi ne bodo samo turistične, ampak tudi medosebne in žgečkljive. Mnogi se boste prepustili zapeljivosti in šarmu oseb iz drugih kultur. Samski in nesrečni se boste ljubili brez obveznosti, po 18. pa se bodo v vas javila vse globlja čustva. Vezani z osebo brez možnosti za skupno prihodnost ne bodite razočarani ob mlaju 26.! Več zaslužka boste imeli zaposleni v sezonski dejavnosti. Pazite na svoje imetje, da ne boste večkratna žrtev tatvin, vremenskih in prometnih nevšečnosti.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Trije planeti lahkotne komunikacije bodo sevali na vas, zato bodo vaše počitnice nadvse pestre, vi pa razigrani, zgovorni, spogledljivi, zaljubljeni in humorni najmanj do 18. Nekatere bodo posledice nezvestobe hudo prizadele. Počitnikujte v varnem kraju pred mlajem, a še tam bodite pripravljeni na morebitna presenečenja vseh vrst. Med poletno rekreacijo bodite zbrani in se pravočasno izognite nevarnostim in poškodbam. Samostojni ustvarjalci in podjetniki povežite prijetno s koristnim med množicami in v samoti pokrajine, dežele, otoka, morja, gora. Rojenim maja se približuje možnost napredovanja v karieri.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Na težki življenjski prelomnici ste rojeni v začetku julija. Če boste to neobhodnost sprejeli in ukrepali, vam bo lažje. Prvi del počitnic bo potem tudi za vas veder, poln prijetnih presenečenj, kot za druge, ki si bodo znali najti primerno družbo. Po 13. se boste bolj posvetili domačim opravilom in sorodstvenim odnosom, po 18., ko bo prišla Venera v vaše znamenje, pa vam bo družica umetnost ter topli, iskreni in sočutni ljudje. Po mlaju 26. bo nepozabno zaznamovala poletje romantična ljubezen v odmaknjenem kotičku narave, ob vodi, okusni hrani, z idealnim ljubimcem. Tedaj popazite na svoje stvari, tako kot na svojo ranljivo in ranjeno dušo.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Ne odlašajte do 13., saj bo takrat prelomen dan, ko bo prepozno za ukrepanje. Zanašati se na druge bo zgrešeno, saj bo Merkur prestopil znamenje, s tem pa se bo izkazalo, da je bila prej le poplava besed, obljub, nerealnih pričakovanj in povezav. Do 18. se boste še spogledovali s spravljivimi osebami in šarmantnim, nasmejanim tujcem ali mladenko, po mlaju v levu 26. pa vas bo nenadna strast Marsove energije v Škorpijonu udarila z neustavljivo silo. Vaš sarkazem bi lahko vse pokvaril. Dobičke in ustvarjalno energijo boste imeli vsaj do 22. Od 16. naprej potujte rojeni julija. Obeta se vam napredek v karieri, morda večja vsota, pravna rešitev ali funkcija.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Vaše govorniške in organizacijske spretnosti ter intelektualni potencial bodo maksimalno izražene in učinkovite prvih deset dni. Do 13., ko bo Merkur prestopil v Raka, lahko počivate. Za tem bo teden sijajnih idej, strateških načrtov za napredek skupnosti, družine, domovine ali raziskovanj in plovbe s prijatelji. Tedaj boste lažje poglabljali odnose, partnerstvo, po 18. pa pritegnili nove simpatije ali tisto osebo, ki vas ne more izbrisati iz spomina. Močna delovna in seksualna energija vas bo popadla po 26., ko bo Mars postal izjemno močan v Škorpijonu. Sprejmite neizbežno, ne pogrevajte preteklosti, vsaj ne javno, otresite se zamerljivosti, poglobite se v mistiko.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Pod pritiskom pričakovanj drugih in lastnih načrtov boste še do prazne lune 26., saj bo veliko negotovosti do 18., zaradi česar vam bo zmanjkovalo časa. Če je le mogoče, si v tem času raje privoščite dopust ali kakšno bolj svobodno, lahkotno ustvarjanje, poigravanje z barvami, kulturami, mednarodnimi odnosi. Nekaterim bo resna zveza v nadlego, zato pa boste imeli s spogledovanjem več uspeha. Očarali vas bosta najmanj dve zgovorni, razigrani osebi svobodnih nazorov. Na poletnem taboru se boste veliko naučili, samski se otresli samote. Delovnim in ustvarjalnim se bo polnila denarnica skoraj ves mesec.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Zaposlovalo ali obsedalo vas bo kar nekaj idej in projektov še pozno v noč, saj ne smete in ne morete odnehati, četudi so že počitnice. Lahko pa si organizirate delovni in prosti čas tako, da boste imeli dovolj družabnih stikov, sonca in razvedrila, kulturnih dobrin, simpatij in ljubezni, da boste nato lažje delali in ne pregoreli. Brezposelnim in drugim brez idej bo zmanjkovalo energije, zato se povežite in sodelujte s tistimi, ki so sposobni voditi in povezovati. Naučite se česa novega. Poletnih simpatij bo več po 13., a po 18. več ljubezni. Vaša nekdanja borbenost se bo znova pojavljala po 26., saj boste prišli v svoj element in že zmogli kaj zaslužiti.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Venera v vam nasprotnem znamenju vam bo do 17. prinašala nove družabne, poslovne in ljubezenske izzive. Izkoristili jih boste samo tisti, ki se najmanj obremenjujete z občutki drugih. Svoje partnerske odnose lahko izboljšate s tem, da več govorite o pozitivnem, črno pa pustite ob strani. Spogledovanju se nekateri ne boste mogli upreti. Samski povabite simpatijo na sladoled, ples, koncert, nato pa nadaljujte z dvorjenjem do jutra! Jupiter bo od 16. naprej končno začel energično podpirati vaše načrte, zato vsaj rojeni novembra delujte v smeri visoko zastavljenih ciljev, ki jih realno lahko dosežete. Funkcija, denar, potovanje, čast, priznanje vam ne uidejo!

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Tri tedne boste še pod vplivom stresnih sil, zato jih čim bolj nevtralizirajte z zdravo rekreacijo v čistem okolju. Na počitnicah ne pozabite na stare prijatelje, partnerja pa tudi ne zanemarjajte na račun pretiranega streženja svojim potrebam. V dnevih okoli polne lune v kozorogu 13. obvladujte svoje čustvene reakcije, da vas ne bodo pahnile v depresijo ali pretrgale še zadnje nitke, ki vas vežejo nanj ali nanjo! Preobrat v vašem življenju pride 22., ko boste spremenili marsikaj. Zmeda v vaši glavi in v odnosih se bo umikala jasno postavljenim sklepom in ukrepom po 26., ko boste vse močnejši, vztrajni in odločni. Prihajajo ljubimec, denar, duhovnost.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Na počitnicah, v družbi z vedoželjnimi in vedrimi ljudmi uživajte vsaj do 21., potem se boste vrnili k tistemu, kar vas čaka in terja spremembo. V spoznavanju novih ljudi in svojcev v novi luči pozabite na skrbi in si napolnite baterije. Poletna ljubezen bo zadela tudi koga izmed vas, iz česar si ne obetajte nič trajnega, razen če se ne zgodi po 26. Rojeni februarja vzdržite v zvezi, če je le kdaj bila osrečujoča, saj ste zaradi Saturna v težkem položaju. Z vsakodnevno telesno vadbo v vodi ali v senci izboljšujte svoje fizično in psihično zdravje, s hladno in skromno hrano polno vitaminov pa se vam bo uravnavala primerna telesna teža. Denarja bo nekaj več prva dva tedna.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Z umikanjem v svoj sanjski svet se boste sicer izolirali od motečih elementov iz okolja, a tudi zamujali priložnosti, ki vam jih bo prinašala poletna plima! Če se želite na tak način v nekem svojem zalivčku odpočiti in si nabrati novih moči, bo dobro, v nasprotnem primeru se lahko še bolj osamite in zbolite. Rojeni februarja se najkasneje po polni luni 13. ponovno približajte tistemu, ki vas že dalj časa obožuje, da bo obnovljena romantična zveza znova vzcvetela po 19., strast pa se povrnila po mlaju 26. Samskim navedeni datumi pomenijo veliko prelomnico, saj boste takrat čedalje bolj čustveni in se navezovali na privlačno osebo. Rodnost se bo povečala pred koncem julija, kot tudi možnost zaslužka, občudovanje verskih in duhovnih vsebin.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:

Horoskop julij:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte