MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za FEBRUAR 2018


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Zagnanosti vam ne bo manjkalo kljub občasnim nesporazumom ali trenjem s tistimi, s katerimi morate sodelovati. Mars v Strelcu vam bo s podporo sončnega mrka dvigoval tempo dela pri raziskovanju, izobraževanju, publiciranju, medijskem pojavljanju, trženju avtorskih del in odkrivanju daljnih horizontov. Pri menjavah in nadgradnjah vsega, kar ste zastavili preteklo leto, lahko zaslužite več, kot ste predvidevali. Nepripravljene na ljubezen bo našla nežna in otroška duša, ki bo samskim nakazala skupno pot, vezane pa zapletla v trikotnik.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Sončni mrk vas ne bo mogel zaustaviti pri izvajanju razveseljivih delovnih nalog, ki vam utegnejo že pred kulturnim praznikom prinašati zaslužek, naročila, denar iz dodatne dejavnosti. Po 11., ko bo Venera postala izjemno močna, vas bo vzpodbujala k izražanju toplih čustev do vseh, ki vas bodo obdajali, s tem pa med zimskimi počitnicami pomembno prispevala k skupnim dohodkom skupine, v kateri delujete. Nekaterim bo loterija prinesla dobitek, drugim nasmeške usodne ljubezni, naraščaj, romantično potovanje.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Najsodobnejša tehnologija vam bo omogočala začeti novo delo ali nadaljevati projekt. Merkur in Venera v Vodnarju vas bosta podpirala pri širjenju mreže poslovnih partnerjev, storitev ali produktov ter ustvarjanju dobrega zaslužka. Mars bo z nasprotne strani sicer udarjal po vas s kritikami nadzornih organov, stroke in politike, a se boste znali spretno braniti in vijugati med čermi. V ljubezni bo občasno prihajalo do trenj, pred neusmiljenim domačim »nasprotnikom« pa se boste nekateri umaknili s platonično ljubeznijo ali skoki čez plot. Pazite se poškodb, viroz in raznih zapletov.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Močne energije delnega sončnega mrka v pustnem času 15. bodo mnogim ustvarile dejanske in namišljene skrbi z zimskimi nevšečnostmi, družbenim vrenjem ter težavami v odnosih. Pri razbremenjevanju vam ostro kritično mnenje ne bo pomagalo. Če se boste dobro izmikali izbruhom bolezni, bi lahko bile vaše športne, ustvarjalne in poslovne aktivnosti zelo drzne. Ugodne finančne rezultate boste zaznavali že od 11., večje pa teden dni za tem. Sklenete lahko več odličnih dogovorov, pogodb, pospešite prodajo, odpotujete v tujino, se zaljubite, dobite naraščaj ali se poročite.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Do sončnega mrka se boste polni izzivov skušali na vse načine uveljavljati v delovnem, družabnem, družinskem, nekateri tudi v športnem okolju in v ljubezni. Zagnanost hitrejših in strokovno bolj podkovanih od vas bo motivacija za vašo tekmovalnost. Nekateri od tistih, ki vam veliko pomenijo, se bodo oddaljili ali vas zapustili. Priznanja, kolajne in denar, prislužen na silo, zadnji teden ne bo imel več tako bleščečega leska. Zapeljevanje vezane osebe ali že skoki čez plot se ne bodo mogli razviti v trajno razmerje. Počitnice vam lahko nastavijo pasti za kakšen »zdrs«!

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Marsovo sikanje na vaše odnose, zdravje, smučino, prizadevanja v službi ali potovanje boste morda sprejemali s šegavostjo do pustovanja, kasneje pa mnogi tudi omagali. Da vas ne bo zajela epidemija virusov, malodušja, nekatere vrtinci prepirov s partnerjem, v družini ali delovnem kolektivu, prej krepite fizično in duhovno odpornost, pripravite obvode, rezervne rešitve. Veliki finančni in ljubezenski izzivi od dneva zaljubljencev naj ne bodo neopaženi in neizkoriščeni. Po 20. vas bo prevzela milina do šibkih, ljubkih in zapeljivih bitij in stvari, lahko tudi novcev!

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – S planeti ljubezni, sporazumevanja, erotike, prijateljstva, ljubezni in denarja počnite tisto, kar si želite! Dober smučarski dopust ali veselje z otroki na počitnicah bo šele osnova. Napredovanje v poklicu in v ljubezni bo prihranjeno za najbolj raznežene, sočutne, željne romantike in skupnega bivanja od dneva zaljubljencev 14.! Najbolj zabavna in privlačna oseba vam bo rojena v ognjenem znamenju. Prisluženega denarja z dodatnim razdajanjem, umetnostjo ali nadurami ne potrošite prehitro, saj ga lahko investirate v kaj donosnega in v ohranjevanje zdravja.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Namenili se boste strokovnemu izpopolnjevanju, iskanju dodatnega ali stalnejšega vira zaslužka, nakupovanju manjkajoče opreme, zamenjavi stanovanja ali partnerja v ljubezni. Če ne boste prehitro odnehali, potrošili preveč denarja ali se zapletli v pravni spor, mrežo platonične ljubezni, boste dosegli želeno pred koncem meseca. Za večji uspeh, srečo, zadovoljstvo, romantiko, ukvarjanje z nežnimi bitji ali obrambo pred boleznijo zamenjajte nekoristne vzorce vedenja, mišljenja, bivanja in poslovanja med zimskimi počitnicami.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Ves mesec vas bodo vzpodbujale erotične energije Marsa v vašem znamenju. Pohajanje potrpljenja v službi, na cesti, v partnerskih ali prijateljskih odnosih, v čakalnicah in vrstah pred okenci lahko postane vzrok za izgubo dobre službe, funkcije v skupnosti, razmerja z ljubljeno osebo ali zdravja! Pri napredovanju proti zastavljenim ciljem se bo treba spopadati s spletno ponudbo, s strokovnimi ali globalnimi izzivi. Prihodke lahko povečate do 10. ali 17., bolj prilagodljivi tudi kasneje. Nevarnostim se izogibajte posebno po 20.!

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Saturn v Kozorogu vam bo vlival vse več samozavesti pri delu, opravljanju odgovornih nalog, mnogim pomagal pri okrevanju, šibkim pa prinašal zimske nadloge. Pretirana resnoba ne bo dobro sprejeta v službi, ne v partnerskih odnosih. Zavračanje delovnih nalog ali pozornosti, zvedavosti nadrejenih, bližnjih bo vodilo v odtujitev, razvezo ali prekinitev delovnega razmerja. Na srečo boste imeli boljše priložnosti že od pustnega časa dalje. Čaka vas več romantike s prilagodljivo osebo, večji ali dodaten zaslužek, lahko sprememba bivalnega okolja.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Ne zamudite odličnih priložnosti, ki vam jih prinašata Venera do 10. in Merkur do 17.! Tisto, po čemer ste že od začetka zime hrepeneli, lahko dobite ali dosežete v službi, izobraževanju, nakupih, prek družabnih omrežij, v ljubezenskih odnosih, pri iskanju pravega partnerja, v umetnosti ali igrah na srečo. Prodiranje onstran meja vas bo do konca meseca navdušilo tudi za najbolj nenavadne stvari. Zanemarjanje lastnega zdravja in videza, bližnjih ali službenih dolžnosti bo onemogočilo prihod svežih energij v vaše življenje.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Žgoče Marsove energije zahtevnih okoliščin in oseb, v službi, na uradih, v politiki, mednarodnih odnosih, v prometu, družini, partnerstvu vam bodo povzročale nezadovoljstvo, srd, bolečine ali poškodbe. Venerino žarčenje v Ribah pa bo na vas od 11. dalje delovalo razorožujoče. Z ljubeznivostjo, nežnostjo, humorjem boste dosegli velikanske premike, imeli več sreče, prednosti, popuste, dodatne prihodke. Nekateri se usodno zaljubili. Ne opecite se s prenagljenostjo, naivnostjo, posojilom, urejanjem dokumentov, prehitevanjem, nezaščiteno spolnostjo.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop za februar:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte