MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za OKTOBER 2015


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si

OVEN

LEV

STRELEC

BIK

DEVICA

KOZOROG

DVOJČKA

TEHTNICA

VODNAR

RAK

ŠKORPIJON

RIBI


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Manj sentimentalno in bolj odločno boste zmogli delovati v partnerskem odnosu in v družini, v poklicu, na projektu, pri družbenem delovanju, pri pridobivanju naročil, po 9., ko bo Mars dohiteval Jupitra v Devici, Merkur pa bo znova v direktnem gibanju. Vrhunec aktivnosti in zadovoljstva z vzdrževalnimi, obrtnimi deli boste lahko dosegli do 25.! Ne sodelujte v čustvenih vrtincih neobvladanih drobnjakarjev, ki ne vidijo celote, ampak vključite opazovalca v sebi. Pravni, materialni, finančni in duhovni rezultati bodo ugodni, tako kot razvoj prijateljskih in ljubečih odnosov.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Potreba po večjem zaslužku, ugledu, visokem standardu bo neizmerna do 9., dokler se ne bo Venera premaknila iz vzvišenega Leva v skromno Devico. Tedaj boste ob podpori mlaja in izkušenj preganjanega ljudstva spoznali, da razmere terjajo solidarnost. Za dodaten zaslužek vam bodo na voljo pomožna dela v vaši osnovni dejavnosti tudi v prostem času. Dober izkupiček ali posojilo vam bosta omogočila nakup nepremičnine, opreme, športnih rekvizitov, orodja, potovanje, vključitev v interesno skupino, razvajanje sebe, partnerja ali skupaj z ljubimcem.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Zaradi retrogradnosti Merkurja v Tehtnici do 9. ter Venere in Marsa v stresnem aspektu na vas do dneva reformacije bodo zamenjave, obrati, menjave prostorov, nepremičnin, opreme, položajev, poslovnih in finančnih načrtov, diagnoz, služb ali projektov nekaj vsakdanjega, pestrega in utrudljivega. Če si vsak dan ne boste vzeli zadosti odmora, bodo kruta realnost in zahtevni ljudje pričeli najedati vašo materialno in vitalno osnovo. Mnogim bo padla odpornost, da boste lahek plen virusov in drugih nadlegovalcev. Odtekanje denarja zajezite že pred mlajem!

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Prva polovica oktobra bo razburljivejša od druge zaradi kardinalnega T-kvadrata, izredno stresnega aspekta, ki ga bo aktivirala prazna luna 13. Razburkano poslovno, družinsko in čustveno življenje bo odraz aktualnih družbenih gibanj, pojavov in katastrof. Čim prej se prilagodite novim razmeram; s sodelavci, partnerjem ali prijatelji, morda strokovnjaki, poiščite praktične rešitve za umiritev situacije. Planeti poslovne rasti, boljših prihodkov, pridelkov, krepitve ljubezni in prijateljstva, pri nekaterih plodnosti in naraščaja, bodo do polne lune 27. vlili novega optimizma.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Ustaljene vzorce, ki vam prinašajo privilegije, bi najraje obdržali za vedno. Koristite jih lahko do 9., dokler vam bo Venera še naklonjena, potem pa bo prihajalo do zmešnjave. To lahko izkoristite za prilagajanje stvarnim razmeram in se učite od bolj izkušenih, iznajdljivih in podjetnih. Tako boste ostali v igri, imeli delo, denar, prijatelje, ugodno pravno pomoč in zaščito. Prisiljeni boste deliti prihodke, predmete, otroke, nepremičnine, nekateri tudi partnerja. Po potrebi zamenjajte za bolj učinkovite svoje reakcije, kose pohištva ali opreme, izobraževanje, potovanje ali pravni postopek.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – Pravniško znanje, podjetnost, ročne, jezikovne in umetniške spretnosti nujno razvijajte ta mesec, če vam bo le zdravje dopuščalo, saj je težišče kozmičnih sil vam v podporo. Planeta male in velike sreče, denarja, družbe in samozaupanja Venera in Jupiter vam omogočata povečati dohodek, priljubljenost, urejanje prostora po lastnih zamislih, romanje v kraje čudežev. V družini in partnerstvu bo prišlo do potrebnih prostorskih in drugih sprememb, zamenjav, podprtih tudi s silo. V ljubezenski trikotnik se nikar ne zapletajte! Ješčnost močno omejite, sicer vam bo trda predla!

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Sprva vas bodo zadrževali pomisleki, po 9. pa se boste spustili z vajeti in pričeli vsepovsod uvajati spremembe. Če si boste naprtili preveč dela naenkrat, lahko pride do hude zmede, izčrpanosti ali konfliktnih situacij zaradi prazne lune v vašem znamenju, ki bo aktivirala kardinalni T-kvadrat z izredno stresnimi aspekti. Službo, partnerja, stanovanje, avtomobil zamenjajte samo, če si to zares lahko privoščite. Posteljne igrice s skrivnim prijateljem ne bodo prinesle trdnosti. Poslovni, finančni kazalci bodo kazali vse bolje, zato poprimite za delo povsod, kjer boste potrebni.

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Venera, Mars in Jupiter v Devici bodo v sijajnem aspektu na vas, zato izkoristite možnosti in priložnosti, da uresničite več kot samo svoje načrte do polne lune v Škorpijonu 27.! Pri urejanju materialnih, finančnih, nepremičninskih, službenih, pravnih in družbenih zadev vam bodo v pomoč in podporo prijatelji, partner ali organizirane skupine tistih, ki želijo doseči sistemske rešitve na podlagi upoštevanja človekovih pravic. Med pomočjo pri spravilu pridelkov, trgatvi se boste lahko zbližali s sorodno mislečo osebo, nekateri pa se celo zaljubili.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Dogovarjanja s predstavniki države, poslovnimi partnerji, nekaterimi iz vzhodnih in južnih dežel, starši, partnerjem ali ljubimcem bodo potekala v smeri usklajevanja interesov, ker pa bodo posegli vmes nepredvidljivi dogodki, se lahko doseganje skupnega imenovalca zavleče do 25.! Delitev in urejanje premoženja, izterjava dolga bodo možni vsaj po korakih. S podrobnostmi se ne obremenjujte preveč, da ne bo trpelo vaše zdravje. Prepustite jih nadzoru bolj umirjenih od sebe ali strokovnim službam. Ljubezenske afere si zdaj ne morete privoščiti.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Iznajdljivost na novi poslovni in življenjski poti se lahko kaj kmalu sprevrže v izgubljenost in nemoč, če pri svojih smelih načrtih ne upoštevate svoje začetne materialne skromnosti. Planeti pridobitništva, podjetnosti, zaslužka, napredovanja v službi, potovanja in ljubezni so vam bolj naklonjeni v drugi polovici oktobra, zato se nanje strokovno in fizično pripravite ter jih s pridom uporabite. Ljubečega prijateljstva, četudi ga bodo vodili praktični razlogi, ne zavračajte, saj bo v obojestransko dobro. Ljubeča čustva se bodo okrepila v prazničnem tednu.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Duhovne, čustvene in prostorske spremembe se bodo dogajale ves mesec, saj sta Saturn in Jupiter v nestabilnem položaju. Vzrok za vaše morebitno nezadovoljstvo bo v tem, da se morda premlačno zavzemate za tisto, kar želite doseči. V službi in pri praktičnem delu se morate bolj posvetiti podrobnostim, biti natančni pri ocenjevanju vrednosti, presojanju upravičenosti do družbene pomoči. Dopolnilno izobraževanje sprejmite kot pogoj za strokovno napredovanje. Sprejemanje statusa druge violine v ljubezni ne bo potešilo vaše lakote po trajnem razmerju.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Četudi vam morda avanturizem ni blizu, boste kljub temu do kostanjevih počitnic begali v svoji razdvojenosti od šefa do drugega delodajalca, strokovnjaka, ki ga potrebujete, institucije, od partnerja do ljubimca. Trije planeti bodo v opoziciji do vas, zato vas čaka veliko poslovnih, partnerskih, materialnih in pravnih izzivov. Pred vami je kar nekaj preizkušenj. Posvet z dobrim svetovalcem ne bo odveč, da si prihranite čas, denar in zdravje. V ljubezni se opeči ne bo težko. Usodni korak lahko naredite v skupno življenje samo s preverjeno dobrim oziroma skladnim partnerjem.

Na vrh


Nazaj s strani "Mesečni horoskop" na domačo stran "AstroNumero"

S spodnjimi gumbi lahko to stran podelite z drugimi, si naredite njen zaznamek, jo natisnete ali pošljete po e-pošti. Več o tem ...Iskalnik po straneh:
Horoskop oktober:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili:

Priporočamo:

Vedeževalka Darja ciganske karte