MESEČNI HOROSKOP
za astrološka znamenja
in za vaš ascendent
za JUNIJ 2018


Posebnost tega horoskopa je, da z njim lahko dobite bolj osebno napoved
 – tako da preberete najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, nato pa še za svoje Ascendentno znamenje (Če svojega Ascendentnega znamenja ne veste, si ga lahko izračunate tukaj: Ascendent izračun).

Avtor solarno-karakternega horoskopa je astrolog in astroterapevt Stane Padežnik (041/441 744). Copyright © Misteriji.si


Oven

(21. marec - 20. april)

OVEN – Napredujoč vpliv Marsa v Vodnarju vas bo do 26. priganjal k civilno družbenim aktivnostim, pogovorom z oblastmi zaradi uveljavljanja človekovih pravic, univerzalne dostopnosti do storitev in izdelkov, zaradi česar bi lahko trpelo vaše zasebno delo in projekti, ki jih želite unovčiti. Z več denarja, zaslužka, odkritega izražanja naklonjenosti z ugledno osebo ter plemenitih ljubezenskih čustev vas bo osrečevala Venera v Levu od 14. Tisti, ki se boste dali zapeljati vabljivi lepotici in ste vezani, boste doma doživeli pekel.

Na vrh


Bik

(21. april - 21. maj)

BIK – Biti morate zelo trdni, da vas opazke v javnosti ne bodo zrušile. Vzpon na odgovorno funkcijo zato ne bo enostaven. Turbulentne energije bodo številnim, zlasti rojenim aprila, prinesle prelomne dogodke na poslovnem in zasebnem, tudi materialnem področju. Če ste dovolj močni, jih boste spretno izkoristili v svoj prid in pričeli z nečim novim. Poslovne, finančne, družinske, partnerske ali ljubezenske spore obvladujte s hladnokrvnostjo, če ne želite porušiti vsega za seboj in zboleti ali še poslabšati svojega neugodnega zdravstvenega in materialnega stanja.

Na vrh


Dvojčka

(21. maj - 21. junij)

DVOJČKA – Pri poslih, družbeni aktivnosti, učljivosti, sporazumevanju in rekreaciji boste imeli pospešen tempo do mlaja, kar vam bo že od naslednjega dne prinašalo ugodne rezultate, naravne dobrine, simpatije ter prihodke. Tedaj se boste lahko že ponotranjili, se ukvarjali z urejanjem domačih zadev, kotičkov v duši, arhivu, v prostoru, z muzejsko zbirko, odkrivali terapevtske učinke počitnic v bližini vode, rakcev, postrvi, meduz, gnezdišč, gorskega miru do 29. Pred strahovi in nevarnostmi vas bo ščitila pokroviteljska, ljubeča oseba in vam zagotavljala denar.

Na vrh


Rak

(22. junij - 22. julij)

RAK – Do prazne lune 13. in prehoda Merkurja v Raka boste delovali raztreseno, ker vas bodo potrebovala vzporedna delovišča. Potem vam bo lažje preložiti nekatere stroške in zadolžitve na druge. Čas dopustov bo terjal od vas precejšnje prilagoditve ustaljenega delovnega ritma, a Uranove energije vam bodo omogočale mirno ustvarjanje v materialih in besedilih do ščipa v Kozorogu 28. Ta bo s pomočjo hladnega žarčenja Saturna streznil tudi razgrete glave. Pridelke, občutljive in dragocene stvari na prostem, družinske odnose in zdravje zaščitite pred škodo.

Na vrh


Lev

(23. julij - 22. avgust)

LEV – Vaši nasprotniki bodo imeli drugačne načrte, prepreke pa bo povzročal tudi trdovraten aspekt med Marsom in Uranom. Preden vas doleti kaj neprijetnega, opravite nujne spremembe in prilagoditve v poslu, odnosih, pri sebi, s premoženjem, zdravjem in v skrbi za otroke ter finančnih tokovih. Naj vas ne zaslepijo začasno ugodni signali, ki jih bo prinašala Venera v Levu od 13. zvečer do poletja. Ta vas bo osrečevala samo pod prej imenovanimi pogoji, nekatere obogatila z izdatnimi prihodki, uglednim položajem, brezpogojno ljubeznijo ali naraščajem.

Na vrh


Devica

(23. avgust - 23. september)

DEVICA – V prvem tednu lahko še pridobite podpornike, somišljenike in sodelujoče, od 12., ko bo Merkur v Raku, pa se bodo pojavljali pomisleki. Bolj ko boste skrivnostni, večji bodo zadržki in zastoji. V izvajanju delovnih obveznosti ter na potovanju se bodo sprostili »zamaški« pred državnim praznikom. Tedaj boste prenekateri že na dopustu, najbolj podjetni pa z zavihanimi rokavi globoko zakopani v sezonsko delo. To bo prinašalo dohodek kot nekoč, hkrati pa tudi simpatije z nasprotnim spolom ter spolno privlačnost s posebno sramežljivo osebo.

Na vrh


Tehtnica

(23. september - 23. oktober)

TEHTNICA – Do 13. se boste še oklepali starega načina dela, nato pa z Venero v Levu dobili ponudbo za uglednejše in bolje plačano delovno mesto ali funkcijo. Nekateri se boste znašli v navzkrižju interesov in bili prisiljeni odstopiti s položaja, drugi se z večjo samozavestjo zoperstavili kritikom ali nergavemu intimnemu partnerju. Javna pohvala, nagrada, donacija, umetniški nastop, večja vsota denarja vam bodo odprli vrata v visoko družbo. Dvorjenje javne osebnosti vam bo seglo globoko do srca. Razočarani v ljubezni se je boste oklenili, nekateri stopili pred oltar. Zdravja pa ne zanemarjajte!

Na vrh


Škorpijon

(23. oktober - 22. november)

ŠKORPIJON – Na vašem delovnem, študijskem področju, potovanju po tujih krajih, med osvajanjem sorodne duše po medmrežju ali na prireditvah, organiziranih za spoznavanje novih prijateljev ali spolnih partnerjev, boste razpeti med tradicionalnim in modernim. Vpliv Jupitra v Škorpijonu bo najbolj smelim omogočal priti do pomembnih duhovnih, finančnih, erotičnih odkritij, obnoviti nekdaj donosno poslovno dejavnost, zaključiti diplomsko ali doktorsko delo, ustvariti družino ali se do ušes zaljubiti v sočutno osebo, ki jo že dolgo proučujete.

Na vrh


Strelec

(22. november - 22. december)

STRELEC – Prenekateri se boste, pod izrednim vplivom mlaja v vam nasprotnem znamenju, spustili v zakulisne igre boja za oblast ali vsaj ohranjevanja doseženih položajev, privilegijev in s tem povezanih prihodkov. Če boste znali deliti pridobljeno in vračati dolgove, zlasti sredi junija ali v skrajnem roku po državnem prazniku, boste lahko sklenili poleg obnovljenih starih zavezništev in pogodb še nove, morda bolj obetavne. Ti zajemajo erotične zveze celo v nasprotnih taborih. Najbolj poduhovljeni boste poskrbeli za blagostanje in zdravo počitnikovanje cele družine.

Na vrh


Kozorog

(22. december - 20. januar)

KOZOROG – Strogost, zaprtost v svoj svet, v prenovljeno poslovno ali domače okolje, vam bo po 13. otežila sporazumevanje, opravljanje zastalega dela, gibanje po znanih poteh in obnavljanje nujnega znanja. Trpečo dušo si boste lajšali ob vodi, na skalci, v družbi starega ljubečega prijatelja, bodočega trajnega ljubezenskega partnerja, nekateri tudi na raziskovalnem potovanju. Najbolj podjetnim bo denar prihajal na bančni račun iz vpeljanega in po svetu razširjenega posla, zlasti po 26. Iskalci redne ali dodatne zaposlitve poprimite tudi za ne preveč priljubljeno delo.

Na vrh


Vodnar

(20. januar - 19. februar)

VODNAR – Kozmično žarčenje vam bo naklonjeno do mlaja 13., ko bo Marsova pospeševalna delovna, športna, finančna in seksualna energija v Vodnarju podprta z Merkurjevimi najvišjimi retoričnimi, gibalnimi in medijskimi vibracijami. Mnoge bo ponesla do vrhunca kariere, seksualne zveze, poslovne dejavnosti, prebila zid tradicionalnega in odprla pot naprednejšemu. Zastoji in ponovitve, popravki bodo ustavljali vaš prodor po državni proslavi. Napetosti v odnosih z avtoritetami, varuhi reda in zdravja, sejalci virusov, dvigovanje adrenalina s pospeševalci hitrosti, vročine, bodo trajali do poletja.

Na vrh


Ribi

(19. februar - 20. marec)

RIBI – Vaše sanje, hrepenenja in prizadevanja v karieri, na družbeni in zasebni ravni se ne bodo skladali s čutenjem in načrti tistih, s katerimi jih želite uresničiti. Kljub temu se bodo po 13. nekatere ribice in ribiči zgrinjali v vaše na široko razprte mreže. Za svoje talente, strokovno znanje, premoženje, nekateri tudi za milino in erotično masažo, boste dosegli maksimalni izkupiček. Dodatno usposabljanje, specializacija v tujini na področju, ki vas že dolgo vznemirja, ali ustvarjanje mirnega partnerskega, družinskega pristana bo smiselno pred prihodom poletja.

Na vrh

  1. Domov
  2. Mesečni horoskopIskalnik po straneh:
Horoskop za junij:

Mesečni horoskop


Preverite si bioritme:Vaši srečni števili: